Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΛΙ ΑΣΤΟΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με ΑΛΛΟ ΕΝΑ περιστατικό πτώσης σοβάδων σε σχολείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Την Παρασκευή 2/11 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου ήταν κλειστό.
Αιτία;
Η αποκόλληση και πτώση σοβάδων σε αίθουσα διδασκαλίας.
Ευτυχώς, τα παιδιά είχαν μόλις σχολάσει και η αίθουσα ήταν κενή.

Πριν τρία χρόνια ένα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στο 1ο Γυμνάσιο.

Φυσικά, η ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου ήταν άμεση, δυστυχώς όμως πάλι γίνεται κατόπιν εορτής.

Δεν τολμούμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν το περιστατικό γινόταν σε ώρα μαθήματος.

Η Ένωση, χρόνια τώρα, ζητεί από τον Δήμο να γίνονται τακτικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας ώστε να προλαμβάνονται τέτοιες καταστάσεις και να γίνονται εγκαίρως οι απαραίτητες επισκευές.

Επίσης, να θεσπιστεί για κάθε σχολείο ένα «Τεχνικό Μητρώο» όπου να καταγράφονται τα προβλήματα που διαπιστώνονται και οι επεμβάσεις - επισκευές που γίνονται. Να υπάρχει, δηλαδή, το ιστορικό κάθε σχολικής μονάδας. Αν είχαν γίνει αυτά, είναι βέβαιο πως αυτό το συμβάν που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα παιδιών και δασκάλων θα είχε προληφθεί.

Η Ένωση θα απευθύνει εν νέου το πάγιο αίτημά της προς τον Δήμο να γίνουν άμεσα έλεγχοι σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, να συνταχθούν τεχνικές εκθέσεις και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες τεχνικές επεμβάσεις και επισκευές, ώστε να μην ξαναβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αφού εκδηλωθούν.

Με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχουν. Και με αφορμή τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό στο Ιόνιο θα επαναλάβουμε το χρόνιο αίτημά μας, που ταυτίζεται και με τις εκκλήσεις των σεισμολόγων, να ελεγχθεί και η αντισεισμική θωράκιση των σχολείων μας καθώς στη χώρα μας ο κίνδυνος ενός ισχυρού σεισμού είναι μόνιμος.

ΣΧΟΛΙΟ: 

Και να σκεφτείς ότι ξεκίνησε μια σχολική χρονιά μετά από ένα καλοκαίρι μεγάλων εργολαβιών και δημαρχιακών πανηγυρισμών για την "πρωτηφορά" συντήρηση των σχολικών κτιρίων. 
Οι "πρωτηφοράδες" τιτανοτεράστιοι έκαναν τον χαμό για τα ωραία (ομολογουμένως) χρωματάκια που έβαψαν τα σχολεία απ΄όξω, αλλά ..... από μέσα πέφτουν σοβάδες.

Επειδή οι πολιτικάντικες ισορροπίες και σκοπιμότητες στην Ένωση Γονέων  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ εμείς - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στις δημαρχιακές περιόδους να θυμίσουμε στο ΔΣ της Ένωσης και το ΜΕΓΑΛΟ περιστατικό με τους σοβάδες στο σχολικό κτίριο της οδού Κρήτης, στο Κάτω Χαλάνδρι το 2013 που το ξέχασε.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση της Ένωσης Γονών για ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ και εμείς το έχουμε επεκτείνει και σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ και ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ώστε να υπάρχει ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, με ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ για τέτοια θέματα.

Όμως να πληροφορήσουμε την Ένωση - για να ξέρει - ότι για την υλοποίηση μιας τέτοιας αναγκαίας ΠΟΛΙΙΤΚΗΣ απαιτείται ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με κατεστημένες νοοτροπίες ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

Διότι το ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ αν δεν είναι άλλη μια ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει ΕΥΘΥΝΗ του μηχανικού της ΤΥ για όσα ελέγχει, καταγράφει και μετά προκαλούν ατυχήματα.

Άρα το ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ απαιτεί και διοικήσεις με ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να παρεμβαίνουν στα θέματα υποδομών ΑΜΕΣΑ, με την υπόδειξη του μηχανικού, χωρίς καθυστερήσεις και άσχετα αν οι παρεμβάσεις αυτές φωτογραφίζονται για να προκαλούν τον φατσολαϊκισμό.

Άρα απαιτεί ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, διότι αυτά με ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ και διαγωνιστικές διαδικασίες μηνών ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι πολιτικοί θέλουν φωτογραφίες και τα υπηρεσιακά στελέχη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. 

Και όλοι μαζί προτιμούν την ευθυνοφοβική εργολαβία.

Οπότε η "δεξιά" βρίσκει άλλοθι για να καταργεί το δημόσιο και η αριστερά "προστατεύει" τον εργαζόμενο, από το να έχει ευθύνες και να λογοδοτεί για την τέλεση των καθηκόντων του.

Και η ζωή συνεχίζεται .... (αν δεν σε πετύχουν οι σοβάδες οπότε διακόπτεται).

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ;;;;

 

Διαβάσαμε στο aftodioikisi.gr ότι δύο δήμαρχοι και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων προσέφυγαν στο ΣτΕ για ακίνητα που πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας.

Οι δύο δήμαρχοι είναι ο δήμαρχος Σπάρτης κος Βολιώτης και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ κος Πελετίδης, το αυτοδιοικητικό άρμα του ΚΚΕ.

Διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr:

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στη μεταβίβαση μνημείων στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας προσέφυγε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, από κοινού με τον δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη.

Σε αίτηση που κατέθεσαν την Παρασκευή (2/11), ζητούν την ακύρωση της απόφασης μεταβίβασης ακινήτων αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. «Έχουν παρέλθει ήδη πλέον των δύο μηνών από την πρώτη ταυτοποίηση των ακινήτων αυτού του καταλόγου και την αποκάλυψη ότι σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, ακίνητα απαλλοτριωμένα για αρχαιολογικούς σκοπούς και άλλα κτίρια που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΥΠΠΟΑ, και παρά τις διαβεβαιώσεις για «εξαίρεση» αυτών των ακινήτων, καμία θεσμική ενέργεια δεν έχει γίνει από το υπουργείο Οικονομικών ή το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αντιθέτως, καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τα μνημεία που «κρύβονται» πίσω από αυτούς τους κωδικούς (ΚΑΕΚ). Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει ταυτοποιήσει 587 ΚΑΕΚ από 36 νομούς της χώρας -και πιθανόν αυτά να είναι μόλις τα μισά από τα πραγματικά ακίνητα πολιτιστικού ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στα 10.119 ακίνητα» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

ΔΗΛΑΔΗ:
 

Ο κος Πελετίδης μπήκε μπροστά ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ που πέρασαν στην Ε.Ε. Συμμετοχών  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ: Αυτά με αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, τις ΡΕΜΑΤΙΕΣ  δεν προσέφυγε ο κος Πελετίδης !!!!


Και να συμπεράνουμε τώρα ότι αυτή είναι η γραμμή του ΚΚΕ;;;;

Να "ξεπλυθεί" δια "μισών" προσφυγών το  πέρασμα των άλλων δημόσιων ακινήτων στους δανειστές;;;

ΡΟΥΣΣΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! 

ΑΕ Χαλανδρίου – Ήφαιστος Περιστερίου 0-0


Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Ν.Πέρκιζας, ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου και τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις, αλλά η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαιτητές: Περράκης, Θώμογλου, Κουντουρέλης

ΑΕ Χαλανδρίου (Γιαλεσάκης Νίκος) : Μολφέσης, Καρώνης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Στυλιανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Νησωτάκης (87′ Γιώτης), Πατσιαβούρας (67′ Μπέης), Κανέλλος (59′ Αγγελίδης), Θύμιος.

Ήφαιστος Περιστερίου (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Ζαγκλής, Σφίχτης, Κυριακόπουλος, Φειδαίος, Βελιανίτης, Μπότης (62′ Τσαγρής), Παπαχριστόπουλος (57′ Τσιάνος), Νησαριώτης, Βλασσόπουλος,Λεβέντης.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ιάσωνα στο γήπεδο Ιλίου.

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Τo έγκλημα στους Βουλιαράτες και ο έσχατος ραγιαδισμός των πολιτικών απατεώνων της «Αριστεράς»Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, δηλαδή της επετείου που ξεκίνησε τον ηρωικό αγώνα, στον οποίο δώσαμε την τελευταία μας μάχη για εθνική κυριαρχία, δολοφονείται ο Έλληνας Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας από την Αλβανική αντιτρομοκρατική μονάδα στο χωριό Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται και διαφαίνονται μέχρι σήμερα, ο Έλληνας Κ. Κατσίφας είχε ενοχλήσει με τη δράση του το Αλβανικό κράτος. Γιατί ήταν ένας θαρραλέος και παθιασμένος νέος που πίστευε και εννοούσε αυτά που έλεγε: την αγάπη του για την Πατρίδα του την Ελλάδα και τη θέλησή του να κρατήσει ζωντανό τον Ελληνισμό στην αλβανική Βόρεια Ήπειρο. Πράγμα που συνδέεται άμεσα βέβαια με την επιθετικότητα και την εχθρότητα που δείχνει το Αλβανικό κράτος ιδιαίτερα την τελευταία διετία προς την Ελληνική μειονότητα. Να σημειωθεί ότι η Αλβανία είναι ένα από τα πιο πιστά όργανα του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και η Ελλάδα σήμερα είναι το χειρότερο Προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως έμμεσα διαπιστώνει (με υπερηφάνεια που δύσκολα την κρύβει) το κυριότερο οικονομικό μαζικό μέσο της ίδιας ελίτ, οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς…

Καθώς δείχνουν τα γεγονότα, ο Κωνσταντίνος πιέστηκε επανειλημμένα από την Αλβανική αστυνομία να μην σηκώσει ελληνικές σημαίες στο χωριό, ενώ είναι νόμιμο δικαίωμα των Ελλήνων εκεί να σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στο τοπικό στρατιωτικό νεκροταφείο για να τιμήσουν τους νεκρούς Έλληνες ήρωες του Αλβανικού μετώπου που έπεσαν εκεί τον χειμώνα του 1940 μαχόμενοι τον Φασισμό.

Σύμφωνα με τον Παντελή Κουρεμένο, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, «το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος πίνοντας τον καφέ του τον ενόχλησε η προκλητική παρουσία της αλβανικής αστυνομίας την ημέρα της Εθνικής Εορτής και στη συνέχεια η απαίτηση από την αστυνομία να κατέβει η σημαία από τον λόφο που έγινε η μάχη το 1940.

Η σημαία υπάρχει 5-6 χρόνια εκεί. Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός πήγε και πήρε το όπλο και στήθηκε στο μνημείο των δασκάλων που έχουν εκτελεστεί. Στάθηκε ανάμεσα στις δυο σημαίες και πυροβόλησε στον αέρα για να αποφορτιστεί από την πίεση να κατεβάσει τη σημαία.

Μετά έφυγε στην κορυφή του χωριού και η αστυνομία έστησε αυτή την επιχείρηση για να εξοντώσει το παιδί αυτό (που τολμούσε να τιμά την Εθνική γιορτή των προγόνων του- δικαίωμα που έχουν βέβαια οι μειονότητες σε όλο τον κόσμο). Θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν λειτουργούσε σωστά η αστυνομία. Δεν ήταν εξτρεμιστής, αγαπούσε την πατρίδα και το χωριό», ανέφερε σε Αθηναϊκή εφημερίδα.

Όμως η φοβερή επίλεκτη αντιτρομοκρατική μονάδα, αντί να ακινητοποιήσει ή να τραυματίσει και να συλλάβει το νέο, σύμφωνα με τους κανόνες της αστυνομικής εμπλοκής κι ενώ φαίνεται ότι άνετα είχε τη δυνατότητα αυτή, επέλεξε να τον εκτελέσει εν ψυχρώ με δύο τραύματα στο θώρακα σε μια περιοχή που ήταν ακάλυπτη, «γυμνή» εκτός από το υδραγωγείο όπου αναζήτησε καταφύγιο ο Κωνσταντίνος. Άλλωστε σε παρόμοια περίπτωση τον Αύγουστο του ‘18 η Αλβανική μονάδα επέλεξε να μην σκοτώσει διωκόμενο Αλβανό πολίτη σε ορεινή πλαγιά, ο οποίος μόλις είχε σκοτώσει οκτώ ανθρώπους!! Αυτά σε συνδυασμό με τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν σε δεκάδες μέτρα, καθώς και το ότι έπλυναν και σύρραψαν παράνομα τα τραύματα του νεκρού, δείχνουν την απόπειρα συγκάλυψης της εκτέλεσης του νέου και πολύ πιθανόν ότι η δολοφονία ήταν κατ’ εντολή του ίδιου του Έντι Ράμα, μια πολιτική επιλογή, αφού αυτό το αντιτρομοκρατικό σώμα παίρνει απ’ ευθείας εντολές από την πολιτική ηγεσία. Οι προκλητικότατες άλλωστε δηλώσεις του μετά τη δολοφονία με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον δολοφονημένο και για τους Έλληνες γενικότερα κάνουν φανερό ότι κάθε άλλο παρά θα διαφωνούσε με παρόμοια πράξη, ιδιαίτερα όταν ήξερε ότι απέναντι του είχε τέτοιους πολιτικούς γίγαντες (ή σωστότερα πολιτικούς πυγμαίους που παριστάνουν τη Κυβέρνηση) όπως οι Τσίπρας, Κατρούγκαλος και Κοτζιάς (που…απαθανατίστηκε τραγουδώντας μαζί με τη λοιπή ΝΑΤΟϊκή αλητεία ‘We are the world’) …

Και δεν είχε βέβαια άδικο. Η Ελληνική «κυβέρνηση» αντέδρασε με τον αναμενόμενο τρόπο: Με τον πιο ραγιάδικο τρόπο που θα μπορούσε για να μην την επικρίνει το άμεσο αφεντικό της: ο Αμερικανός πρεσβευτής Πάιατ, που είχε διακριθεί για το ΝΑΤΟϊκό έγκλημα της ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης στην Ουκρανία, με τη βοήθεια των μοναδικών πραγματικών φασιστών σήμερα, απόγονων των Ουκρανών φασιστών στο Β΄ ΠΠ. Έτσι, αντί να απαιτήσει άμεση έρευνα από ελληνο-αλβανική επιτροπή ειδικών των γεγονότων με άμεση πρόσβαση στο υπάρχον οπτικοακουστικό υλικό και στη συνέχεια αν αποδεικνύονταν η Αλβανική ενοχή να προχωρούσε σε διακοπή των διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων μέχρι να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι, αυτός που παριστάνει τον υπουργό Εξωτερικών και Πρωθυπουργό μαζί με τον… υφυπουργό Κατρούγκαλο ψέλλισαν κάποια μικροδιαμαρτυρία μέχρι να ξεχαστεί το θέμα. Γιατί όμως η Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί ουσιαστικά τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών;

Φυσικά το θέμα έχει να κάνει με τη μέγιστη εθνική υποτέλεια στην οποία βρίσκεται ιστορικά σήμερα η χώρα μας. Επί των ψευτοαριστερών προδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ολοκληρώθηκε η οικονομική Κατοχή της Ελλάδας από την ΕΕ και την Υ/Ε, αλλά ολοκληρώνεται και το ιστορικό έγκλημα της πλήρους παράδοσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας στην Υ/Ε, στο ΝΑΤΟ, αλλά και στην Ισραηλινή Σιωνιστική Ελίτ.

Τα άθλια ανδρείκελα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναδείχτηκαν από την Υ/Ε σε «κυβέρνηση» για να εφαρμόσουν, μεταξύ άλλων, την Συμφωνία των Πρεσπών, που ουσιαστικά ξεπουλά την Μακεδονία, κατ’ εντολή του ΝΑΤΟ και υπηρετώντας άμεσα τους σχεδιασμούς του, αυτούς της Νέας Διεθνούς Τάξης της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

Είδαμε με τι θράσος αψήφησαν τη βούληση του Ελληνικού Λαού για το «Μακεδονικό», όπως τότε με το δημοψήφισμα. Είδαμε με τι θράσος αψήφησαν τώρα και το Λαό της ΠΓΔΜ που κατά 65% έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την είσοδο της χώρας τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, προκειμένου να μην «δώσει» και αυτός το όνομα (άλλο αν η λαϊκή πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνούμε), και πώς παρενέβησαν οι Αμερικάνοι στη Βουλή των Σκοπίων για να περάσουν τη συμφωνία, όπως επίσημα κατήγγειλε η Ρωσία.

Και αυτό την ώρα που κατηγορούν τη Ρωσία για παρεμβάσεις στο Μακεδονικό, ενώ το υποτελές Ελληνικό κράτος έφτασε στο σημείο για πρώτη φορά στην Ιστορία να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες κατ΄ εντολή των ΗΠΑ!

Την ίδια ώρα όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό αεροπλανοφόρο με πολύ επικίνδυνες για το λαό μας ενδεχόμενες εξελίξεις, αλλά γινόμαστε και Σιωνιστικό υποπροτεκτοράτο με Ισραηλινά μαχητικά (τα ίδια που βομβαρδίζουν καθημερινά άοπλους Παλαιστίνιους στη Γάζα επειδή τολμούν να ασκούν το δικαίωμα της Αντίστασης σε μια βάρβαρη Κατοχή) να αλωνίζουν στον εναέριο χώρο μας. Μάλιστα ο Ρώσος Υπουργός στην συνάντηση που είχε με τον Καμμένο εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του για την «υπερβολική επιρροή που ασκούν οι ΗΠΑ στην πολιτική της Ελλάδας».

Τέτοια υποτέλεια, τέτοια αποδιάρθρωση του ελληνικού κράτους και εν προκειμένω της εξωτερικής του πολιτικής δεν έχει ξαναϋπάρξει στην Ιστορία του. Ούτε καν στην εποχή του Εμφυλίου που ήμασταν και τυπικά προτεκτοράτο! Σε αυτό το πλαίσιο τσαμπουκαλευόμαστε συνεχώς στην Τουρκία, το παίζουμε «σκληροί», ακολουθώντας ακριβώς τις εντολές του Αμερικανού πρεσβευτή Πάιατ, εφόσον η Τουρκία βρίσκεται σε τροχιά ρήξης με όλη τις δυτικές ελίτ και λειτουργεί εν μέρει σαν μια ανεξάρτητη χώρα. Φυσικά όταν η Τουρκία ήταν το καλό παιδί του ΝΑΤΟ, μπορούσε ανενόχλητα να διώχνει τους Κωνσταντινουπολίτες ή να κάνει στρατιωτική επέμβαση στην Κύπρο.

Όλα αυτά τα τραγικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί στο απόλυτο προτεκτοράτο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, το αθλιότερο που έχει υπάρξει ποτέ. Και ενώ κρατάμε «σκληρή» στάση απέναντι στην Τουρκία, η οποία είναι μια σοβαρή δύναμη, δεν λέμε κουβέντα ούτε στην Αλβανική ούτε στη Σκοπιανή ούτε στη Βουλγαρική κυβέρνηση, γιατί αυτές οι κυβερνήσεις είναι απόλυτα ΝΑΤΟϊκές και αυτή είναι η εντολή που έχουμε από τον Αγά των Βαλκανίων Πάιατ. Η πολιτική μας συνοψίζεται στο «ότι πεις εσύ Αγά μου» και έτσι φτάσαμε στο απροχώρητο σημείο του Ραγιαδισμού, ενώ και ο Ελληνικός λαός, έτσι όπως του παρουσιάζουν τα γεγονότα και του τα μπερδεύουν τα συστημικά ΜΜΕ, δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται.

Όμως ενώ σε όλη την Ευρώπη αναπτύσσονται ραγδαία τα λαϊκά Κινήματα για την Εθνική Κυριαρχία και (ανεξάρτητα από τις πολιτικές ηγεσίες τους) στρέφονται άμεσα ή έμμεσα κατά της Υ/Ε, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, (με σπουδαιότερο παράδειγμα σήμερα την Ιταλία), στην Ελλάδα που δεινοπαθούμε και είμαστε Προτεκτοράτο της ΕΕ συνεχίζει η ίδια κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα, προφανώς γιατί ο λαός δεν βρίσκει πολιτικό τρόπο να εκφράσει την αγανάκτηση του, πράγμα που σημαίνει πελώρια αποχή στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τις βουλευτικές, με συνέπεια να εκλεγεί μεταξύ των… μονόφθαλμων ο Μητσοτάκης!

Γιατί; Γιατί από τη μια μεριά, οι «πατριώτες» από δεξιά μεριά βγάζουν κορώνες για την «Ελλάδα», το «Σκοπιανό», για την Τουρκία κλπ, αλλά ποτέ δεν λένε κουβέντα για τα μεγάλα αφεντικά που μας καταστρέφουν Εθνικά και Οικονομικά, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Σιωνιστές. Αυτοί είναι πάντοτε οι «σύμμαχοί μας», οι «φίλοι μας», που δεν δίστασαν και δεν θα διστάσουν βέβαια να μας διαλύσουν εκτός από οικονομικά, αλλά και εθνικά. Τέλος από την άλλη μεριά, οι «αριστεροί» ψευτοδιεθνιστές από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. τα «δίνουν όλα» σε Αλβανία και σε Σκόπια για «να μην καλλιεργούνται οι εθνικισμοί», την ώρα που ο «διεθνισμός» τους συμπίπτει απόλυτα με τα σχέδια του ΝΑΤΟ για την είσοδο των Σκοπίων, την ανεξέλεγκτη μετανάστευση δήθεν προσφύγων από το …Πακιστάν, την Αφρική κλπ., για τα οποία δε λένε κουβέντα! Ενώ θα σπεύσουν πάλι να αποπροσανατολίσουν τα λαϊκά στρώματα για τον «εθνικισμό» και τον «φασισμό» από τον οποίο δήθεν κινδυνεύουμε μετά τη δολοφονία του νέου ήρωα. Και αυτό ενώ ξέρουν καλά ότι ούτε ο φασισμός υπάρχει πια σήμερα, που ήταν συγκεκριμένο ιστορικό φαινόμενο και όχι απλή ταμπέλα που κολλάνε οι σημερινοί ψευτο-«αριστεροί» σε κάθε λαϊκό κίνημα που απαιτεί την εθνική και οικονομική κυριαρχία του, ούτε ο εθνικισμός με την… προπολεμική έννοια, αλλά απλά πατριωτισμός για την υπεράσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας η οποία καταλύεται παντού στη Νέα Διεθνή Τάξη.
Με λίγα λόγια η κατάσταση στην Πατρίδα μας είναι τραγική. Η μόνη λύση είναι ο λαός να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια και τους γιαλαντζί ΗΠΑ-«πατριώτες» και τους ψευτοαριστερούς ΝΑΤΟϊκούς ψευτοδιεθνιστές. Εθνική (Οικονομική, Πολιτική και Πολιτιστική) Κυριαρχία για μια ανεξάρτητη Ελλάδα η μόνη λύση, με την ένωση του Λαού μας σε ένα πραγματικό παλλαϊκό μέτωπο, ως προϋπόθεση για την Εθνική και Κοινωνική του Απελευθέρωση.

ΥΓ Η Αλβανική πλευρά προχώρησε σε μήνυση κατά του νεκρού, για κακουργήματα κατά της αστυνομίας κλπ. και κάλεσε τον πατέρα του να καταθέσει στα Τίρανα. Αυτή η πρωτοφανής ενέργεια δείχνει τόσο το θράσος και την κακοβουλία της αλβανικής πλευράς όσο και την υπέρτατη δουλικότητα και ραγιαδισμό που έχει φτάσει η ελληνική πλευρά με τα ανδρείκελα που «κυβερνούν», που έπρεπε ήδη να έχει ασκήσει δίωξη κατά των δολοφόνων του Ράμα και ν’ απαιτήσει την έκδοσή τους, ειδάλλως να διέκοπτε τις διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις με τη χώρα αυτή. Έτσι θα έπραττε ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος και όχι ένα άθλιο προτεκτοράτο, όπως η σημερινή Ελλάδα…

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 1977 ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕΝΕ ΓΚΟΣΙΝΙ