Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου Μουσική Βραδιά BBQ 2019Η κλασσική Μουσική Βραδιά του Συστήματός μας επιστρέφει, για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι!

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να γευτούμε παραδοσιακές ψητονοστιμιές!

Όσοι θέλετε μπορείτε να φέρετε και κάτι για τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, βρεφικές πάνες, ακόμα και σχολικά είδη που δε χρειάζεστε.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 από τις 21:00 και μετά.

Δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά στην Γαλλία από τον ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


 
Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Σύλλογο της Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας και το ‘Secours Populaire Francais’ (SPF), προγραμματίζουν για 4η συνεχή χρονιά δωρεάν παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα στη ΓΑΛΛΙΑ.

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τα παιδιά της πόλης μας μπορούν να συμμετάσχουν ως πρεσβευτές της Ελλάδας και θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες με συνομήλικούς τους από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα φιλοξενούνται την ίδια χρονική περίοδο στη Γαλλία μέσω του ιδίου προγράμματος.

Η μετακίνηση και η φιλοξενία των παιδιών γίνεται με αυστηρούς κανόνες ασφάλειας από εκπαιδευμένο προσωπικό και το κατασκηνωτικό πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις περιόδους, από 12/8/2019 έως 26/8/2019 .

  •  Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί στο Χωριό των παιδιών «Φίλοι του Κόσμου» στη νότια Γαλλία στην περιοχή Ardèche - Centre de Meyras.
  •  Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος θα πραγματοποιηθεί στο Χωριό των παιδιών «Φίλοι του Κόσμου» στη Γαλλία στο Val de Marne.
  • Και η τρίτη και τελευταία στο Χωριό των παιδιών «Φίλοι του Κόσμου» στη νότια Γαλλία στην περιοχή Occitanie.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες της εκάστοτε χρονικής περιόδου θα ενημερωθείτε σύντομα τις επόμενες ημέρες από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου.

Τα παιδιά που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να είναι ηλικίας 8-12 ετών και 12-14 ετών, με αίτηση των γονέων που θα καταθέσουν στον Ο.Κ.Π.Α Δ.Β.

Μαζί με την αίτηση οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν:


-Για παιδιά κάτω των 12 ετών φωτοτυπία διαβατηρίου
-Για παιδιά άνω των 12 ετών φωτοτυπία ταυτότητας εφόσον υπάρχει, αλλιώς φωτοτυπία διαβατηρίου .
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 28/6/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 – 6135611 (κ. Μποζάς Ηλίας, κα. Σκούρα Αγγελική, κα. Μελετάκου Αντωνία, OKΠΑ)

ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ‘Μέχρι πριν μια μέρα’


O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός φιλοξενεί την παράσταση ‘Μέχρι πριν μια μέρα’ με την Χάρις Συμεωνίδου.

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 21.00 στην αίθουσα ‘ΜΟΥΣΩΝ’ του Πνευματικού Κέντρου (Κισσάβου 11)

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.