Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΝΔ - Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ο Θ. Σκυλακάκης της ΔΡΑΣΗΣ ανέλαβε - λέει - η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στρατηγικό ρόλο στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

ΕΛΕΟΣ, φωνάζει η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, εκφράζοντας τον προβληματισμό των συντηρητικών πολιτών που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ.

Η δράση και οι νοοτροπίες της ΔΡΑΣΗΣ και των στελεχών της απασχολεί την ΠΛΑΤΕΙΑ. 

Και απασχολεί την - τοπικού ενδιαφέροντος αυτοδιοικητική - ΠΛΑΤΕΙΑ ιδιαίτερα, γιατί - όπως έχουμε αποδείξει - τα στελέχη της ΔΡΑΣΗΣ ελέγχουν ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, τα πολεοδομικά θέματα της περιοχής, μέσω μελετών αναθεωρήσεων ΓΠΣ,  που ανατέθηκαν σε υποψηφίους βουλευτές του νεοφιλελεύθερου άρματος, εκεί κοντά στο 2010 από τις νεοδημοκρατικές διοικήσεις των δήμων της γειτονιάς - κυρίως της παραρεμάτιας ζώνης αλλά και "υπηρεσιακούς" δημοτικούς διευθυντές - πολιτευτές της.

Ελέγχουν παρασκηνιακά και διαμορφώνουν μέσω αυτών των μελετών τις αξίες γης και το μέλλον των πόλεων στην περιοχή, λειτουργώντας ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ από διοικήσεις δήμων ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ. ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΕΣ με γκαουλάιτερ και ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ.

ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΤΙΣ ΒΑΣΤΟΥΝΕ" που λέει και ο Πολάκης.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ και ΤΩΡΑ ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ - μέσω του αρχηγού τους,  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Το αναπτυξιακό θαύμα που ζούμε εδώ στη γειτονιά, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, την σφραγίδα τους έχει.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - SALT LAKE CITY!!!!

Με την ουσία των στρατηγικών πολεοδομικών μελετών ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΌΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ δεν ασχολείται, κρυπτόμενος στην ασφάλεια που προσφέρει το ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ όλων των δεξιών και νεοδεξιών σοσιαλφιλελέδων ή γκασμαδοαναρχικών,  ότι "ο τεχνοκράτης ξέρει, και εμείς δεν μιλάμε γιατί δεν είμαστε πολεοδόμοι και γιατί .... όποιος τρώει δεν μιλάει".

(ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .... σου λέει. Και εγώ που νόμιζα ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας και οι αιρετοί οι θεματοφύλακές του .... ).

Για τα "καλά παιδια¨ δεν νοείται κοινωνικός - δημοκρατικός  έλεγχος στους τεχνοκράτες παρά μόνο - ίσως - από συναδέλφους τους ίδιας ειδικότητας.
(Επειδή κόρακας κοράκου μάτι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ και αλληλο"βαστούνται" - που λέει και ο Πολάκης).

Τραγικοί κάποιοι πουλούν την αιρετότητά τους για ένα οικοπεδάκι στα εκτός και μετά το .... ιδεολογικοποιούν. ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΜΟΝΟ Ο ΤΡΕΛΟΣ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .

Και θέλουν να τον φιμώσουν πάση θυσία για να μείνουν  ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ από τις διοικήσεις δήμων και δημοτικά συμβούλια ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΑ.

Συμβούλια που ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ - χωρίς ίχνος ντροπής - να νοικιάζεται ΣΗΜΕΡΑ, το 2017, μετά από 7 χρόνια συρρίκνωσης της οικονομίας  -  ένα κτίριο κολλητού - με 5300 ευρώ το μήνα, μέχρι το 2020.
Δια τους πτωχούς και την φουκαριάρα τη μάνα τους!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ προσπαθεί να επιβάλλει - ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ - να σωπάσουμε!

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ να φοβάται την δράση μας, ξέρει ότι είμαστε ΓΝΩΣΤΕΣ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ από το παρασκηνιακό παραμάγαζο που έχει στήσει στην περιοχή.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΣΤΟΥΝΕ! 
Δεν πήραμε χωραφάκι στα εκτός σχεδίου.

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

Το ξεμπροστιάζουμε το παραμάγαζο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ΑΣΑΛΙΩΤΑ γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας και τα παιδιά της πόλης να περιορίσουμε - ΜΕ ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ - την αδηφάγο όρεξή τους ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, κάθε ελεύθερο χώρο, κάθε πόρο των δημοτών, παραδίδοντάς τα πάντα στην τσιμεντοποίηση, πιστοί στην ίδια στρεβλή ανάπτυξη που μας έφερε ως εδώ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ εκτός του δρόμου μπροστά στο σπίτι τους. που πρέπει να είναι πεζόδρομος.
Πευκόφυτος πεζόδρομος για τον εκλεκτό και χαράτσι στον μπαμπουίνο για να παίξει το παιδί του μπασκετάκι στην γειτονιά, στον κοινόχρηστο χώρο.

Δεν είναι άχρηστοι, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ - κάποιοι από αυτούς - ως ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ!

Αλλά  - μέσω του νεοφιλελεύθερου αφηγήματος ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, που διαμορφώθηκε από τις ακραίες νοοτροπίες τους,  αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να είναι μόνο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ - ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ  - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ αλλά να γίνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ, παρέα μόνο "με τις δημοτικές υπηρεσίες" - όπως λένε συνεχώς σε δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Να ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ την αυτοδιοίκηση και τον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ρόλο της.
ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!

Χρήσιμοι ηλίθιοι οι επιλεγμένοι αποφασισμένοι.... γκασμάδες -"σωτήρες" .

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ Μαυρογυαλούροι και άσχετοι μωροφιλόδοξοι Πρίγκηπες που προβάλλονται με τα λεφτά των δημοτών που δίνονται μέσω των μελετών και των εξυπηρετήσεων στο παραμάγαζο,  ως .... οι νέοι και άφθαρτοι.

Τους διαλέγουν προσεκτικά για να είναι καλοί Μαυρογυαλούροι.
Να υπογράφουν ό,τι τους πασσάρει ο .... Γκρούεζας και ο Γιωργάκης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, την ώρα που λύνουν σταυρόλεξα ή παίζουν μπιρίμπα ...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ τις στρατηγικές επιλογές.
ΛΕΝΕ - "ιδεολογικά" ΟΧΙ στην ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, τους φορείς , την κοινωνία.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που "πρέπει να αποκτήσουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ λόγο" κατά το αφήγημά τους για να γίνεται ο διάλογος "μεταξύ ειδικών":
Των μελετητών και των διευθυντών του δημοσίου δηλαδή.

"ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ χωρίς να μας χαλάνε τα ντηλς οι μπαμπουίνοι και οι εκπρόσωποί τους".

"Το πολύ πολύ βάλτε τους, τους  μπαμπουίνους να ψηφίσουν σε διαδικασία "συμμετοχικού προϋπολογισμού" για να αποφασίσουν αν θα κλαδευτεί το δέντρο στο πεζοδρόμιο πριν ή μετά την αγορά χαρτιού φωτοτυπίας για το σχολείο" για να μην μας πλακώσουν σε τίποτα ντουμάτες.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, αφού θέλουν να μεταφέρουν την λήψη της απόφασης από τα αιρετά σώματα σε γραφειοκρατικούς μηχανισμούς.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ όχι ως τεχνοκράτες που ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ (δουλειά τους) αλλά σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που αποφασίζουν (δουλειά αλλονών).

Και είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επικίνδυνοι αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν και τους δύο ρόλους  στα χέρια τους, όπως επιθυμούν.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΚΡΟ.

Είναι ΦΟΥΧΤΕΛΙΚΟΤΕΡΟΙ του ΦΟΥΧΤΕΛ.

Αυτοί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στην κοινωνία ακόμα και χωρίς τον Σόιμπλε. 

ΑΙΩΝΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Είναι οι συνέταιροι του Χριστοφοράκου, είναι ο Μαρτιγόπουλος της COSMΟΤΕ και το ΣΟΙ ΤΟΥ (είχε βρεθεί τιμολογιάκι της SIEMENS στο όνομά τους, τότε που βρήκε το ΣΔΟΕ και τα άλλα τιμολόγια που χαρακτηρίστηκαν "δωροληψίες". Στην Μαρέβα, στην Αρετή Τσοχατζοπούλου και σε τότε στελέχη της Ν. ΠΑΣΟΚ - τυχαίο;;;;;

 Όσοι συμμαχούν μαζί τους πρέπει να το σκεφτούν καλά! 
Πρέπει να σκεφτούν ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ή ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. 

Αν ντρέπονται γι' αυτή, αν δεν μπορούν να μιλήσουν γι΄ αυτή, τότε έχουν βγάλει τα παντελόνια τους και έχουν μείνει μόνο με την ποδίτσα της υπηρέτριας.

Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες  φαίνονται προβληματισμένοι για την ακραία επέλαση του νεοφιλελυθερισμού στην ιστορική παράταξη.

ΟΙ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ; (όπως έρχεσαι).


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ .....
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *