Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΑΜΕ! ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΑΚΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Σε ποιους δήμους σε όλη την Ελλάδα 
 
Με πλαστά δικαιολογητικά 30 δημοτικοί αστυνομικοί


Τριάντα περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών προκειμένου να προσληφθούν σε Δήμους της χώρας, εντόπισαν οι μέχρι σήμερα έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

Ο έλεγχος των δικαιολογητικών στη Δημοτική Αστυνομία ξεκίνησε με κοινή εντολή των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, και Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι σήμερα έχει ήδη ολοκληρωθεί ο έλεγχος του 54% εκ των 11.663 υποβληθέντων δικαιολογητικών, όπως απολυτηρίων Λυκείου, πτυχίων Πανεπιστημίου, πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, διπλωμάτων οδήγησης και πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τα οποία το ΣΕΕΔΔ ζήτησε από τους φορείς έκδοσής τους να πιστοποιήσουν την εγκυρότητά τους. Επισημαίνεται, ότι ο διενεργούμενος έλεγχος πραγματοποιείται στο σύνολο των 3.576 δημοτικών αστυνόμων σε 178 Δήμους της χώρας και αφορά στη χρονική περίοδο από την πρόσληψή τους μέχρι και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας στις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Όσον αφορά στη διαδικασία που ακολουθείται για τις διαπιστωμένες περιπτώσεις πλαστών δικαιολογητικών, οι εκθέσεις του ΣΕΕΔΔ γνωστοποιούνται στους οικείους Δήμους και λοιπούς αρμόδιους φορείς (Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, Εισαγγελίες Πρωτοδικών) για την ανάκληση των παράνομων διορισμών, την αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθεισών αμοιβών και τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στον έλεγχο των δικαιολογητικών των δημοτικών αστυνομικών αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ισχυρής πολιτικής βούλησης για την αποκατάσταση της αξιοκρατίας και για την πάταξη της ατιμωρησίας και των αδικιών που έπλητταν το κύρος και την αξιοπιστία της Δημόσιας Διοίκησης» δήλωσε σχετικά με τα συγκεκριμένα στοιχεία ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο έλεγχος για πλαστά πιστοποιητικά στο Δημόσιο είναι μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία την οποία όμως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να εντείνουμε. Η εποχή όπου ορισμένοι επιτήδειοι, με την άγνοια ή ακόμα και την ανοχή της Πολιτείας, λειτουργούσαν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου τελείωσε».

Αναλυτικά, οι μέχρι σήμερα διαπιστωμένες περιπτώσεις παράνομων προσλήψεων δημοτικών αστυνομικών λόγω της υποβολής πλαστών δικαιολογητικών κατανέμονται ανά Δήμο ως εξής:


Δήμος Δημοτικοί αστυνομικοί με πλαστά δικαιολογητικά
Αθηναίων 5
Πρώην Δήμος Ιαλυσού, νυν Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού του Δήμου Ρόδου 4
Πρώην Δήμος Καλλιθέας, νυν Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου 1
Ρόδου (διορισμός στο Δήμο Καλυμνίων και στη συνέχεια μετάταξη στο Δήμο Ρόδου) 1
Πρώην Δήμος Ηρακλειδών, νυν Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών του Δήμου Κω 3
Ασπροπύργου 3
Αχαρνών 1
Παλλήνης 1
Ν. Ηρακλείου Αττικής 1
Καλλιθέας 1
Δάφνης – Υμηττού 1
Μοσχάτου 1
Χαλανδρίου 1
Αίγινας 1
Πύργου 1
ΣΥΝΟΛΟ 30

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63911271#


ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΑΜΟΑ! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ!


ΟΚ, εμείς είμαστε γκρινιάρηδες, κάνουμε αντιπολίτευση, είμαστε μαλάκες, στημένοι, πράκτορες της GPU, παπάρες, έχουμε χαμηλό ήθος, πέστε ό,τι θέλετε!

ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, 
 ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Διότι πώς αλλιώς χαρακτηρίζεται εκείνη η διοίκηση των αυτοαναγορευόμενων σε "σοβαρούς" και "ηθικους" ανθρώπους, που αποφασίζει να καταργήσουν τα νομικά πρόσωπα του δήμου στις 15 Οκτωβρίου, δημοσιεύει την απόφαση στην Διαύγεια, την στέλνει για ΦΕΚ και στις 30 ανακοινώνουν ότι προχωρούν τις διαδικασίες πρόσληψης (που είχαν ξεκινήσει από πριν) για 15 άτομα στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας (ΟΚΠΑ) που πριν 15 μέρες κάταργησαν;

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Ε ΚΑΛΑ! ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!
Δεν είναι κανένα παλιοblog σαν την Πλατεία!

Μιλήσαμε με τρία στελέχη του δήμου πριν γράψουμε και ακούσαμε τις .... απόψεις που παίζουν στην Αγίου Γεωργίου.

Είμαστε διαθέσιμοι (ΠΑΝΤΑ) να τις φιλοξενήσουμε, αν μας αποσταλλούν επίσημα και υπογεγραμμένα - ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, (ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ) - αλλά εμείς μόνοι μας, με δική μας ευθύνη, αυτά τα "επιχειρήματα" δεν τα αναπαράγουμε γιατί σέρνονται και γιαούρτια.

ΥΓ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ: Πρόκειται για προεκλογικές ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΗΡΙΕΣ! Αλλά αυτό το καταλαβαίνεις αναγνώστη μου. Πλατεία διαβάζεις.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! 


ΜΟΝΟ 3 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Μεταξύ αυτής της θλιβερής μειοψηφίας ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου,

Ο Εμπορικός Σύλλογος των στελεχών της διοίκησης του δήμου,

Ο Εμπορικός Σύλλογος των παρκομέτρων,

Ο Εμπορικός Σύλλογος της μίσθωσης του κτιρίου - σκάνδαλο στην Παπάγου,

Ο Εμπορικός Σύλλογος του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου,

Ο Εμπορικός Σύλλογος που κάνει  αρχαιρεσίες  σε "ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ" για να μπορεί να καθορίζει ετσιθελικά τις τύχες εκατοντάδων Χαλανδραίων Εμπόρων, που ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ξεπλένοντας τις επιλογές της κυβέρνησης και της παραδομένης διοίκησης του δήμου.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥ  ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ
Συνάδελφε Εργαζόμενε – Καταναλωτή,

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη η κυβέρνηση, οι μεγάλοι εργοδότες και οι πολυεθνικές στο εμπόριο προχωρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές.
Γιατί ανοίγουν τα μαγαζιά και τις Κυριακές;

Μήπως έπιασε ξαφνικά ο πόνος τους μεγάλους εργοδότες, τις πολυεθνικές στο εμπόριο και τη κυβέρνηση για της δικές σου ανάγκες, ενδιαφέρονται να ψωνίζεις εσύ και την Κυριακή; Όχι βέβαια, γιατί με της απανωτές περικοπές σου πήραν σχεδόν τον μισό μισθό και την σύνταξη.
Εσύ μπορείς να αποδεχτείς τη λογική η γυναίκα σου, η κόρη σου, η κοπέλα σου, κάποιος δικός σου άνθρωπος να υποχρεώνεται να δουλέψει κυριακάτικα χωρίς να του μένει ούτε μια ημέρα για να ξεκουραστεί, να βρεθεί μαζί όλη η οικογένεια;
Εσύ την Κυριακή τη θέλεις για να βλέπεις την/τον σύντροφο σου, την οικογένειά σου, μπορείς να αποδεχτείς τη λογική χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ελεύθερο χρόνο, χωρίς ξεκούραση;
Μας οδηγούν όλους να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο - θα το αποδεχτούμε;

Συνάδελφε Εργαζόμενε – Καταναλωτή,

Θυμήσου ότι το ωρομίσθιο, η μερική απασχόληση, η δουλειά με το μπλοκάκι, η εκ περιτροπής εργασία, και πολλά άλλα αντεργατικά μέτρα υλοποιήθηκαν πρώτα στους εμποροϋπαλλήλους, όμως όλα αυτά σήμερα εφαρμόζονται σε όλους τους κλάδους, σε όλους τους εργαζόμενους, το ίδιο θα γίνει και με την κυριακάτικη αργία.
Είναι παραμύθια αυτά που λέει η κυβέρνηση ότι ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές για να ωφεληθούν οι καταναλωτές. Χρόνια τώρα οι μεγαλέμποροι ζητούν την κατάργηση της Κυριακής Αργίας.

Καταναλωτής είσαι και εσύ, αυτή η κυβέρνηση σου έχει μειώσει το μισθό, τη σύνταξη, τα παιδιά σου είναι άνεργα ή στην καλύτερη να εργάζονται για 200 € το 4ωρο.

Λέει ψέματα η κυβέρνηση ότι με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, εργοδότες και κυβέρνηση πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, τσεπώνουν όλο το χρήμα και εξαφανίζονται, κλείνουν τις επιχειρήσεις (ΝΕΟΣΕΤ, ΣΑΤΟ, ΣΠΡΙΝΤΕΡ) όταν δεν έχουν τα κέρδη που θέλουν.

Στις περιοχές που τα καταστήματα είναι ανοιχτά τις Κυριακές δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μια θέση εργασίας, έχουν απολύσει εκατοντάδες εμποροϋπαλλήλους, δεν έχουν πάρει καινούργιους, ξεπατώνουν στη δουλειά αυτούς που εργάζονται, δουλεύουν περισσότερες ώρες και δεν τις πληρώνονται και τα μικρά μαγαζιά εξακολουθούν να «βαράνε μύγες» ή να κλείνουν.
Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα οδηγήσει στο πιο γρήγορο κλείσιμο των μικρών μαγαζιών στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες μικρούς εμπόρους, αλλά και εργαζόμενους.
Όσοι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι ανοίξουν τα μαγαζιά τους θα δουν το κόστος λειτουργίας τους να αυξάνεται, τα μαγαζιά τους άδεια, μιας και οι «καταναλωτές» θα κατευθυνθούν κυρίως στα πολυκαταστήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες συνδυάζοντας μια σειρά από άλλες παροχές.

Συνάδελφε Εργαζόμενε – Καταναλωτή

Σε καλούμε να σταθείς δίπλα στους χιλιάδες εργαζομένους στο εμπόριο, γιατί εμείς παλεύουμε για ανθρώπινα ωράρια εργασίας, γιατί εμείς είμαστε οι πατεράδες, οι μανάδες, τα αδέρφια σας και τα παιδιά σας.

Εμάς θα βρείτε μέσα στα μαγαζιά τις Κυριακές.

Η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές είναι ο εχθρός σου, όχι εμείς.

Στάσου δίπλα στους μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους που παλεύουν να κρατήσουνε τα μαγαζιά τους ανοιχτά για να μπορούνε με αξιοπρέπεια να ζήσουνε τις οικογένειές τους.
Η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές ευθύνονται για την ακρίβεια που υπάρχει σε όλα τα είδη. ‘Όχι οι δικοί μας μισθοί των 400 – 500 ευρώ για τους παλαιότερους και 180-200 ευρώ για νεότερους έως 25 χρονών.

Στάσου δίπλα στη νέα γενιά των εργαζομένων στο εμπόριο, η δουλειά την Κυριακή θα χειροτερέψει συνολικά την δική μας θέση μας, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα νέα ζευγάρια, τις νέες μητέρες, θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Στάσου δίπλα μας, διεκδίκησε μαζί μας:

Να μην ανοίξει κανένα μαγαζί,καμιά Κυριακή γιατί αυτό θέλουν τα πολυκαταστήματα και οι μεγάλες πολυεθνικές στο εμπόριο.

Ανθρώπινα ωράρια για όλους.

Την Κυριακή τη θέλουμε για εμάς και τις οικογένειές μας και όχι να τη βγάζουμε δουλεύοντας ατελείωτες ώρες μέσα στα μεγάλα καταστήματα και τις πολυεθνικές για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης 
Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλ. Υπηρεσιών Εορδαίας 
Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών  
Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Φλώρινας

Ενδεικτικά αναφέρουμε και κάποια από τα σωματεία που υπογράφουν την ανοικτή επιστολή

ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Ε. & ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-DIA
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PRAKTIKER HELLAS
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΦΥΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr

Τομέας Πρόληψης ΚΕ.Θ.Ε.Α - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ συνδιοργανώνει  με τον ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων,  ομαδική έκθεση φωτογραφίας, από 5 έως και 15 Νοεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο « ΜΕΛΙΝΑ», στο Θησείο, στην αίθουσα του ισογείου.
Τίτλος της έκθεσης « Σύγκλισης Σημεία»
 Το θέμα της θα είναι φωτογραφίες δρόμου από στιγμές της πόλης μας που επιλέχθηκαν για τη «διαφορετική ματιά» που μπορεί κανείς να δει τον κόσμο γύρω του.
Οι στόχοι της είναι η προώθηση του πολιτισμού ως προστατευτικός παράγοντας στη πρόληψη τόσο της χρήσης ουσιών όσο και άλλων βλαπτικών συμπεριφορών και η ενασχόληση με τη φωτογραφία ως εναλλακτικό τρόπο αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και κοινωνικοποίησης των νέων.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει 25 φωτογραφίες διαστάσεων 1.20Χ0.90cm. οι οποίες είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής δραστηριότητας κυρίως των μελών του Κέντρου Κοινοτικής Παρέμβασης Νέων (έφηβοι και νέοι 14-20 χρονών),κάποιων γονιών  που παρακολουθούν προγράμματα του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ και του καθηγητή φωτογραφίας.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί και από μαθητικά συγκροτήματα , μουσικά σύνολα, κάποιες απογευματινές ώρες ,καθώς ο τίτλος της αντιπροσωπεύει τη σύγκληση που μπορεί να έχουν διαφορετικές μορφές τέχνης και έκφρασης των νέων, σε κοινούς τόπους.
Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα γίνουν 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:30,θα συμμετέχουν ο Πλάτωνας Ριβέλλης και το κιθαριστικό ντουέτο «SAUDADE guitar duo».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013
·         19:30: Εγκαίνια έκθεσης με τη συμμετοχή του Πλάτωνα Ριβέλλη και του κιθαριστικού ντουέτου «SAUDADE guitar duo»
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013
·         18:30-19:30: Μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013
·         17:30-18:30: Μουσική εκδήλωση από τα Μουσικά Σχολεία Πειραιά και Παλλήνης
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013
·         17:30-19:30: Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στη πρόληψη  των εξαρτήσεων» από το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ .
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013
·         17:30-18:30: «Παραμύθια από τις άκρες του κόσμου» 
                        Αφηγήτριες: Αισώπου Βέρα & Πορίχη Χρύσα

Καθ’ όλη τη διάρκειά της έκθεσης θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό και εξειδικευμένο προσωπικό για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ και του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ(τηλ. επικοινωνίας :210-9212961)

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ


Τσαμαδού 7 10683 Αθήνα
Τηλ.: 210-9212304

ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΓΓ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΝΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ:

Στις 22 Οκτωβρίου είχαμε κάνει αναλυτικό ρεπορτάζ:

ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΛΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ


Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Νίκου Πανταζή απορρίφθηκε.

Ο ΓΓ κος Καλογερόπουλος ακύρωσε την απόφαση του κου Ντάβαρη, προέδρου του (καταργημένου) Αθλητικού Ογανισμού "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ".

Το σήριαλ συνεχίζεται ...


«Ποτέ την Κυριακή» λένε 61 Εμπορικοί Σύλλογοι - Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου προτείνει ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου                                                HalandriPedia

Πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου για το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων και 61 εμπορικοί σύλλογοι από τους 129 συνολικά στη χώρα λένε "ποτέ την Κυριακή"!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου μόλις το 54% των εμπορικών συλλόγων δηλώνει ότι τα μέλη του θα λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους στις 3 Νοέμβριου. Μάλιστα, μεγάλος είναι και ο αριθμός εκείνων των μικρομεσαίων εμπόρων που λένε ότι δεν θα κάνουν χρήση των επιπλέον Κυριακών που δίνει ο νόμος εκτός από την καθιερωμένη τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Αντιρρήσεις στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων, έχουν εκφράσει και οι Σύλλογοι Εμπορουπαλλήλων -αφού τελικά οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να δουλέψουν 7 μέρες τη βδομάδα-, εφιστώντας την προσοχή στο ότι "η κατάργηση της Κυριακής αργίας στο εμπόριο, θα ανοίξει τον δρόμο για την κατάργησή της σε όσους κλάδους συνδέονται με το εμπόριο και πολύ σύντομα θα ισχύει στο σύνολο των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους".

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου με ανακοίνωση του προτείνει το άνοιγμα των καταστημάτων του Χαλανδρίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4177/2013, τα εμπορικά καταστήματα σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου που θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Με βάση την πρόσφατα ψηφισθήσα νομοθεσία, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων 1 Κυριακή σε κάθε εκπτωτική περίοδο, σύνολο 4, τις δύο Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων και την Κυριακή των Βαΐων. Όσο για το επιτρεπόμενο ωράριο της Κυριακής είναι από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (μετά και την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου για τον κυριακάτικο εκλησσιασμό).


Που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

- Τουριστικές περιοχές Αθήνας (Ερμού, Μοναστηράκι κλπ)
- Μέγαρα
- Περιστέρι
- Μαρούσι
- Χαλάνδρι
- Γλυφάδα
- Παλιό Φάληρο
- Νέα Ιωνία (με μειωμένο ωράριο)
- Θεσσαλονίκη

Κλειστά τα καταστήματα

- Αγρίνιο
- Ηγουμενίτσα
- Ιωάννινα
- Αρτα
- Πρέβεζα
- Λαμία
- Αμφισσα
- Εδεσσα
- Γρεβενά
- Καστοριά
- Νάουσα
- Κοζάνη
- Φλώρινα
- Αλεξανδρούπολη
- Κατερίνη
- Καβάλα
- Κομοτηνή
- Κιλκίς
- Χανιά
- Ρέθυμνο
- Κέρκυρα
- Τρίπολη
- Καλαμάτα
- Λακωνία
- Πάτρα
- Αμαλιάδα
- Ηλεία

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις