Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑΗ γενιά που κατέστρεψε την χώρα δεν έχει την παραμικρή επιφύλαξη ή αναστολή, ακόμα και σήμερα, που η χώρα και οι επόμενες γενιές βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού που την οδήγησαν,  να προτάξει,  με τετρίπια, κουτοπονηριές και ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, τα ιδιωτικά και μικροπολιτικά της συμφέροντά, 

Αδιαφορώντας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για τις επιπτώσεις στην πόλη, στο κοινωνικό σύνολο και τα παιδιά μας.

Το παράδειγμα της  κατάληξης της  πολυδιαφημισμένης  μετεγκατάστασης του καταυλισμού των τσιγγάνων, ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν οι παλιές παρατάξεις που αναλαμβάνουν - κατ' αναλογια - ΑΚΕΡΑΙΟ το κόστος 

Προσπαθώντας να υποδαυλίσουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ώστε να αποκρύψουν ευθύνες και να κεφαλαιοποιήσουν οφέλη (μικροπολιτικά  ή ό,τι άλλα οφέλη μπορεί κανείς να υποθέσει)

Μόνο και μόνο για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ για αυτό, στο οποίο οδήγησε η κοντόφθαλμη στάση τους,
δηλαδή στην «μετεγκατάσταση» των ΡΟΜΑ,  στο διπλανό χωράφι,

Μια λύση που προφανώς δεν μεταβάλει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ τις συνθήκες ζωής τόσο για τους τσιγγάνους όσο και για τους μπαλαμούς του Κάτω Χαλανδρίου αλλά και των  ιδιοκτητών του Πεύκου Πολίτη που παραμένει και θα παραμείνει ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ,

Μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί το ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ιδιωτικό όφελος (παρατάξεων και ιδιωτών, ιδιωτών και παρατάξεων),

Σε βάρος μιας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΛΥΣΗΣ ενός χρόνιου για την πόλη και το Κάτω Χαλάνδρι προβλήματος,  

Αναδεικνύει και αποκαλύπτει  με τον πιο τραγικό τρόπο την πολιτική τους συμπεριφορά, που πρέπει επιτέλους να ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΕΙ.

Η γενιά που οδήγησε την χώρα και όλους μας στα βράχια, αδιαφορεί ποιους παίρνει ο χάρος κάθε φορά που προτάσσει την εφήμερη και κοντόφθαλμη εξυπηρέτηση των δικών της - πολιτικών ή άλλων – συμφερόντων.

Τόσο οι πανηγυρισμοί τους – τσιγγάνων ή μπαλαμών 

Όσο και η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ απόπειρα να στοχοποιήσουν ένα - δυο αποδιοπομπαίους τράγους δείχνοντας ως υπεύθυνους δευτεροκλασάτα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη, αναλώσιμα εξαρτήματα ενός μηχανισμού που σκούριασε και χρειάζεται αντικατάσταση,
όπως έκαναν πάντοτε στην εποχή της παντοδυναμίας τους,

είναι εξόφθαλμη για τους πολίτες του Χαλανδρίου, που νιώθουν για άλλη μια φορά στο πετσί τους την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και τον εμπαιγμό.

Η ώρα για το Χαλάνδρι έχει φτάσει διότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τους Μαυρογυαλούρους των προηγούμενων δεκαετιών και τις πρακτικές τους.

Χρειαζόμαστε στον δήμο μια ΝΕΑ διοίκηση ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ της πολιτικής ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ανάληψης των ευθυνών της για λογαριασμό της πόλης, πραγματικής σύγκρουσης με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ
ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ  &  ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ “Η ΕΛΠΙΔΑ”
Ίριδος & Σαρανταπόρου, Θέση Πεύκο Πολίτη, Χαλάνδρι  Τηλέφωνο: 6937882226

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 Απριλίου 2013

Ιστορική απόφαση μεταστέγασης Ρομά Χαλανδρίου σε παρακείμενο δημόσιο χώρο

O Πολιτιστικός Σύλλογος των Ελλήνων Τσιγγάνων Καταγόμενων εκ Χαλκίδος και Περιχώρων «Η Ελπίδα» και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) που εκπροσωπεί ενώπιον των αρχών το Σύλλογο «Η Ελπίδα» εκφράζουν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλου που αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια».[1] Σύμφωνα με αυτή αποφασίστηκε «η μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού [Ρομά] της περιοχής Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου που σήμερα στεγάζεται στην ιδιωτική έκταση επί της οδού Σαρανταπόρου και Ίριδας στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν εγγύς του σημερινού καταυλισμού στη περιοχή Νομισματοκοπείου/Πεύκου Πολίτη στη Διεύθυνση Λευκωσίας και Σαρανταπόρου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου όπως αυτή αποτυπώνεται στο Ενιαίο Μητρώο Ακίνητης Περιουσίας με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης 1168 και σύμφωνα με την εισήγηση της από 14ης Δεκεμβρίου 2012 Συνεδρίας της Επιτροπής του άρθρου 2». Με τη μετεγκατάσταση αυτή είχαν ρητά συμφωνήσει οι ενδιαφερόμενοι Ρομά, όπως αναφέρεται στην απόφαση.

Πρόκειται για ιστορική απόφαση αφού για πρώτη φορά η πολιτεία αποφάσισε μεταστέγαση πολυάριθμης κοινότητας Ρομά (πάνω από 65 οικογένειες) σε παρακείμενο δημόσιο χώρο μέσα στον αστικό ιστό και μάλιστα στην Πρωτεύουσα. Μέχρι σήμερα οι όποιες μεταστεγάσεις έχουν γίνει σε απόμακρες περιοχές (πχ. Εχέδωρος, Σπάτα, Σοφάδες).

«Η Ελπίδα» και το ΕΠΣΕ ευχαριστούν δημόσια όσους και όσες με ενέργειές τους συνέβαλαν στην έκδοση της απόφασης αυτής. Το Συνήγορο του Πολίτη για τις πολλαπλές παρεμβάσεις του, το δικηγόρο Ευθύμιο Πολιτόπουλο για τα ένδικα μέσα που ενεργοποίησε για λογαριασμό των Ρομά και τις συμβουλές που τους έδωσε, καθώς και το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ για τις ερωτήσεις στη Βουλή και τις ανακοινώσεις τοπικών οργανώσεων και, φυσικά, κυρίως το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλο που πήρε την απόφαση αυτή παρά τις όποιες αντιδράσεις.

Επί 17 χρόνια η πολιτεία δεν είχε τη βούληση να προχωρήσει στη μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου (η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι δημότες Χαλανδρίου) στο χώρο που επιλέχθηκε αν και ήταν πάντα διαθέσιμος. Απαιτείται τώρα η χωρίς καθυστέρηση υλοποίηση της απόφασης μετεγκατάστασης. «Η Ελπίδα» και το ΕΠΣΕ θα διευκολύνουν στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουν πως όλοι οι φορείς, περιλαμβανόμενων των πολιτικών κομμάτων, θα κάνουν το ίδιο, ιδίως αν τυχόν παρουσιαστούν κάποια προβλήματα. Έτσι, ελπίζεται πως μέσα στο 2013 θα αποδοθούν τα καταπατημένα οικόπεδα στους ιδιώτες ιδιοκτήτες, που τα διεκδικούν με βάση αποφάσεις των πολεοδομικών αρχών των ετών 1995-1996, και αυτοί θα αποζημιωθούν από την πολιτεία με βάση και την ήδη εκδοθείσα σχετική δικαστική απόφαση.Η επικαιρότητα των ημερών με εικόνες...Δράση στον Δήμο Χαλανδρίου μαζί με το ΣΚΑΪ και την Εθνική Τράπεζα, «Αυτό το Πάσχα Γίνε και Εσύ Νονός»

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.halandri.gr
email: press@halandri.gr Χαλάνδρι, 23 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράση στον Δήμο Χαλανδρίου μαζί με το ΣΚΑΪ και την Εθνική Τράπεζα, «Αυτό το Πάσχα Γίνε και Εσύ Νονός»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το Παιδί», ο Δήμος Χαλανδρίου υποστηρίζει τη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός», που διοργανώνουν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 11 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου. Σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, ενώ θα υπάρξουν εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.
Τα δώρα θα δοθούν σε παιδιά από αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΗ - Ο εξάψαλμος αυτή την βδομάδα αλλαξοπίστησε.


Καλημέρα αναγνώστη μου.

Τα πράγματα στο Χαλανδριστάν πλέον εξελίσσονται με γρηγορότερους ρυθμούς, αφού δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί η κατάσταση σε ελέγξιμα από το τοπικό καλαμπούρι - που νομίζει ότι είναι σύστημα - επίπεδα.

Καθημερινά βγάζουν και ένα "λαγό" από το καπέλο που βέβαια βγαίνει στο τέλος κουνέλι.

Διότι ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ κάθε πολιτικό και ηθικό κεφάλαιο και κανείς πλέον δεν παίρνει στα σοβαρά τα κόλπα τους.

Σας έχουμε λοιπόν νέα σήμερα.


Και ξεκινάμε από τη χθεσινή ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ δίκη που προκλήθηκε από την μήνυση "κατά παντός υπευθύνου" του Βάσιου για πλαστογράφηση της υπογραφής του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου των τσιγγάνων, που κατέληξε σε άσκηση ποινικής δίωξης στον Βαγγέλη Λέκκα που είχε θεωρήσει  - ως αντιδήμαρχος - το γνήσιο της υπογραφής του Βάσιου.

Στην δίκη παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή δικηγόρος από την πλευρά Βάσιου.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με κατάθεση του μηνυτή και διακόπηκε πριν καν ολοκληρωθεί η κατάθεσή του, αφού - ΕΥΛΟΓΩΣ - η έδρα διέκοψε, αποσύρθηκε για δεκάλεπτο και επέστρεψε αναβάλλοντας την δική και διατάσσοντας ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Διότι τόσο καιρό ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΑ το επίμαχο πρωτόκολλο.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ - σε πρώτη φάση - σχόλια, αφού η δίκη είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ και απαιτεί πολύ προσεκτική αντιμετώπιση και σεβασμό ΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 26 Νοεμβρίου.ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΑ
Σήμερα στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου εκδικάζονται και τα ασφαλιστικά μέτρα των Ασημακόπουλου - Ευαγγέλου κατα του Δήμου, όπου ζητείται η αναστολή του μέτρου των παρκομέτρων.
Περάσαμε από το Ειρηνοδικείο για να καλύψουμε την "πανεμπορική κινητοποίηση" αλλά δεν ήταν και ... τόσο "πανεμπορική" ενώ η διοίκηση του δήμου - όπως μας ενημέρωσε ο Γ. Ασημακόπουλος - έχει καταθέσει 12 ένορκες καταθέσεις ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του μέτρου. 
Οπότε ο Εμπορικός Σύλλογος τι θα κάνει;
Θα φέρει ένορκη κατάθεση από τον ... Γραμματέα του (π.χ.) Γιώργο Θεοδώρου;
(ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!)

(συνεχίζεται)το Σάββατο 27/4 η ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, από τις 11.00 έως τις 20.00 στον κήπο μας, Πάρνηθος 73, στην «οικογιορτή» που διοργανώνει ο Βριλησσός .

Σαν μια φυσική ανάγκη μας, μέσα στην πολύπλευρη κρίση που ζει ο τόπος και σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της οικολογίας, συναντιόμαστε φέτος με τους παρακάτω φορείς και συλλογικότητες της περιοχής μας που έχουν τον ίδιο προσανατολισμό:ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
                                                
                                                                                                                     - 8η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ -------
                                                                                                                  - 2013
  


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 24η Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης ανάληψης πρωτοβουλιών για διοργάνωση κινητοποιήσεων υπό την αιγίδα του Δήμου, με στόχο την αποτροπή κλεισίματος των σχολείων του.

Χαλάνδρι  23/04/2013
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


 ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ


ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!

Λευκωσίας και Σαρανταπόρου τελικά η προσωρινή μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού των τσιγγάνων, όπως αποφάσισε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης


O Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, με απόφαση πουυπέγραψε στις 16 Απρίλη καιδημοσιεύθηκε σήμερα στη Διαύγεια,καθόρισε ως χώρο προσωρινής μετεγκατάστασης του καταυλισμού των Ρομά, την περιοχή Νομισματοκοπείου του δήμου Χαλανδρίου «…στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν 29.965,67 τ.μ. εγγύς του σημερινού καταυλισμού…».

Συγκεκριμένα αποφασίσθηκε "η προσωρινή μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού πλανοδίων της περιοχής Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου που σήμερα στεγάζεται στην ιδιωτική έκταση επί της οδού Σαρανταπόρου και Ίριδας, στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν 29.965.67 τ.μ εγγύς του σημερινού καταυλισμού στη περιοχή Νομισματοκοπείου/Πεύκου Πολίτη στη Διεύθυνση Λευκωσίας και Σαρανταπόρου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου όπως αυτή αποτυπώνεται στο Ενιαίο Μητρώο Ακίνητης Περιουσίας με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης 1168 και σύμφωνα με την εισήγηση της από 14ης Δεκεμβρίου 2012 Συνεδρίας της Επιτροπής του άρθρου 2."


Διαβάστε το έγγραφο της Απόφασης
HALANDRIPEDIA


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ .... ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!


Χμμμ...κάτι σκέφτηκα αλλάάάά....άστο, άστο! ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!


Γρονθοκόπησε τον υπουργό του γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ!
Γρονθοκόπησε τον υπουργό του γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ανακοίνωσε σήμερα ότι κάλεσε έναν από τους υπουργούς του σε αγώνα μποξ για να τον. . . τιμωρήσει για τα λάθη του, ανεβάζοντας στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από το "κατόρθωμά" του, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε επίσης από τη ρωσική τηλεόραση.
Γράφοντας στην ιστοσελίδα του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Instagram, ο Καντίροφ ανέφερε ότι "έπαιξε μποξ" με τον υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού της Τσετσενίας, τον οποίο κατηγορούσε ότι δεν συντηρεί όπως θα έπρεπε το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του.
"Με ένα αριστερό και ένα δεξί κροσέ του εξήγησα" ότι πρέπει "να βάλει το μυαλό του να δουλέψει", γράφει ο Τσετσένος πρόεδρος. Το ρωσικό κανάλι NTV μετέδωσε μια σκηνή στην οποία διακρίνεται ο Καντίροφ στο ρινγκ μαζί με τον άτυχο υπουργό, τον Σαλαμπέκ Ισμαΐλοφ, ο οποίος προσπαθεί, κάπως άτονα, να αμυνθεί απέναντι στον πρόεδρο που τον γρονθοκοπεί. Ο "αγώνας" δόθηκε παρουσία διαιτητή και διήρκησε δύο γύρους.
Στον υπουργό επιτράπηκε να φορέσει κράνος "επειδή την επομένη έπρεπε να πάει στη δουλειά του", αφηγήθηκε ο Καντίροφ. Θεατής στον αγώνα ήταν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Ρωσίας Μαξίμ Τοπίλιν, ο οποίος στο βίντεο της τηλεόρασης διακρίνεται να χαμογελάει πλατιά.
Ο Ραμζάν Καντίροφ διαβεβαίωσε ότι αυτού του είδους η τιμωρία των αξιωματούχων για τις παραλείψεις τους είναι "αποτελεσματική", ισχυριζόμενος ότι έκανε. . . χάρη στον Ισμαΐλοφ. "Νομίζω ότι είναι καλύτερο για αυτόν να βγάζει την αρνητική του ενέργεια στο ρινγκ απέναντί μου αντί να μεταφέρει την κακή του διάθεση στα
μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αναδημοσίευση από: http://www.imerisia.gr/, 23/4/2013


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *