Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Χωρίς ετοποσίδη (etoposide​). .

Από το φιλικό bog του Κορυδαλλού http://neagenia-neagenia.blogspot.gr/.
Δεν είναι ενδιαφέρον.
Είναι συγκλονιστικό το ρεπορτάζ από το ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.


Καρκινοπαθείς σε "αναμονή" του φαρμάκου με άγνωστους χρόνους παράδοσης


Είναι η μέρα της προγραμματισμένης θεραπευτικής αγωγής.
Ο ασθενής, περιμένει αυτή τη μέρα με ανυπόμονη αγωνία.
Είναι νέος, θέλει να ζήσει.
Σε αυτό το φάρμακο έχει βασίσει τη μεγάλη του ελπίδα. Σε αυτό το φάρμακο έχει ακουμπήσει η οικογένειά του...
Για μας, και για κείνον, το διαφανές απωθητικό μπουκαλάκι που ονομάζεται«χημιοθεραπευτικό σχήμα» είναι όμορφο, είναι γλυκό, δεν θα το έχανε για τίποτα, δεν θα το άλλαζε με τίποτα.

  10/07/2012,είναι η τρίτη στη σειρά θεραπεία σύμφωνα με το αυστηρό (ανά 22 μέρες)χρονοδιάγραμμα του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ.


Πρωί– πρωί, στην ώρα μας, φτάνουμε στην «κλινική ημέρας». 
Πρέπει να προηγηθεί η λήψη αίματος και τα διαδικαστικά.
Έχουμε μάθει να περιμένουμε. Αρκεί να γίνει ο σκοπός.
Όμως...Σε λίγο οι γιατροί της κλινικής ημέρας μας φωνάζουν, μας ενημερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Λείπει ένα φάρμακο από το σχήμα. Μας δίνουν ένα χαρτάκι από το μπλοκ με τη φίρμα του νοσοκομείου. Γράφει: «Έλλειψη ετοποσίδης».
Βρεθήκαμε αμέσως στο γραφείο του διευθυντή της Α΄ παθολογικής κλινικής, του κυρίου Νικ. Καρβούνη.
Είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι αυτός ο γιατρός –χωρίς να είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβαινε- ένιωθε την ίδια απογοήτευση, πιθανόν και τον ίδιο ανθρώπινο θυμό μετο δικό μας.
Το φάρμακο δεν βρέθηκε. Το φάρμακο αυτό δεν μπορεί να υποκατασταθεί από άλλο φάρμακο.
Ο γιατρός είπε ότι για το συγκεκριμένο τύπο ασθένειας οι άλλες επιλογές που έχει είναι «β» και «γ». «Είναι απαραίτητο να εξαντλήσουμε την πιθανότητα να το βρούμε πριν συμβιβαστούμε με κάτι άλλο». Αυτή ήταν η φράση του γιατρού.
Ζητήσαμε -και λάβαμε- μια συνταγή του φαρμάκου, λάβαμε και πληροφορίες.
Αρχίσαμε αμέσως αναζήτηση σε φαρμακεία, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι -με αναμονή και υπομονή- το φάρμακο αυτό μπορεί να έρθει κατόπιν ειδικής παραγγελίας από το εξωτερικό. Μιλάμε για ένα κλασσικό προϊόν από το οποίο είναι απολύτως απαράδεκτο στα αντικαρκινικά νοσοκομεία να μην υπάρχει απόθεμα ασφαλείας.

Επώνυμη επιστολή του Π.Φ.
(τα στοιχεία του συντάκτη και του ασθενή βρίσκονται διαθέσιμα στο neagenia)

 ΥΓ. Μοναδική προοπτική για μια συντομότερη λύση -δεν έχει απαντηθεί- είναι η περίπτωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ !


ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ                              Αθήνα              11.07.2012
ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17                                                                                       Αρ. Πρωτ.:                  131
ΤΚ 117 43 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2132063520                                                                                                                                        
email:
attikisynergasia@patt.gov.gr
                                                                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ !

Την Τρίτη 10.07.12 κατά την διάρκεια της 21ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ήρθε ως θέμα συζήτησης, μεταξύ των άλλων και η έκφραση γνωμοδότησης του, επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου: ¨Κατασκευή και Λειτουργία Εγκαταστάσεων Ειδικής Τουριστικής Υποδομής στην Ελεύθερη Παραλία Βάρκιζας Νομού Αττικής¨, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε., η οποία ανήκει κατά 100% στο Ελληνικό Δημόσιο και εποπτεύεται από το Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τσιμεντοποίηση και εμπορική εκμετάλλευση της εναπομείνασας ελεύθερης παραλίας της Βάρκιζας, αφού η υπόλοιπη εκμεταλλεύεται ήδη από ιδιώτες (οργανωμένη πλαζ "Yia Banaki").

Επιχειρείται μέσα από την λεγόμενη ¨διαμόρφωση¨ της πλαζ να φτιαχτούν χώροι στάθμευσης 400 Ι.Χ., 200μοτοσυκλετών, αποθήκες για τους εξοπλισμούς της παραλίας, υποσταθμός της Δ.Ε.Η., υπόγειες δεξαμενές νερού, μαγαζιά, μηχανήματα ενοικίασης ποδηλάτων, 3 αναψυκτήρια, θα δημιουργηθεί οργανωμένη πλάζ με θαλάσσιο μέτωπο 340 μέτρων, γλύστρα κ.α, εννοείται με χρηματικό αντίτιμο για την χρήση όλων αυτών. Ενώ για να χρυσώσουν το χάπι θα προχωρήσουν στη φύτευση θάμνων και πεύκων, θα δημιουργήσουν παιδική χαρά, αμφιθέατρο κ.λ.π.

Φαίνεται πως οι θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού, αυτοί που με τις άγριες ταξικές πολιτικές τους αποτελείωσαν την κοινωνία και μας έφτασαν ως εδώ, δεν βάζουν μυαλό με τίποτε.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός όπως το Σύνταγμα ορίζει στο άρθρο 24. Φαίνεται όμως ότι η πρόσβαση στον αιγιαλό και η απόλαυση της θάλασσας δεν αποτελούν καθολικό δικαίωμα.

Ο στόχος είναι το ξεπούλημα και το χτίσιμο των πάντων, από το Φάληρο έως το Σούνιο όπως ομολόγησε ο πρωθυπουργός της εσωτερικής Τρόϊκα κ.Σαμαράς. Η ανάπτυξη τους εξαντλείται στο τσιμέντο και στους κατασκευαστικούς ομίλους, τις μαρίνες, τα καζίνο, τα εμπορικά κέντρα,  τις πολυτελείς κατοικίες και τα γραφεία. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, η απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και η διατήρηση του αποτελούν εμπόδια για το real estate.

Η ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας και όχι μόνο είναι ήδη κορεσμένη και επιβαρύνεται υπέρμετρα από τη συσσώρευση πληθώρας καταστημάτων εστίασης, διασκέδασης καθώς και τέτοιες "υπηρεσίες" όπως αυτές που επιδιώκονται να δημιουργηθούν.

Μάλιστα το σχέδιο μνημονίου Ε.Τ.Α. και Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (12/2011), έχει απορριφθεί ομόφωνα από την Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου, από τα Τοπικά Συμβούλια και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων (Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης) και από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφώνησαν όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις και σχεδόν όλοι οι Τοπικοί Πολιτιστικοί και Περιβαλλοντικοί Σύλλογοι. Ο λόγος της απόρριψης δεν είχε βέβαια να κάνει ειδικά με τις προτάσεις που αφορούν την ανατολική ακτή της Βάρκιζας, αλλά κυρίως με το αίτημα της τοπικής κοινωνίας, να αποδοθεί η χρήση όλων των ακτών στο Δήμο και κατά συνέπεια στους πολίτες και όχι για κερδοσκοπία. Ως Περιφερειακή Παράταξη:  

► Είμαστε κατηγορηματικά υπέρ της διατήρησης της παραλίας στη φυσική της κατάσταση, 

Να περάσουν οι παραλίες αμέσως στον έλεγχο των Δήμων με απολύτως ελεύθερη πρόσβαση του κοινού και με μοναδικές επιτρεπτές παρεμβάσεις την κατασκευή ντους, WC και κρηνών νερού για τους πολίτες.

Οι Δήμοι να έχουν την ευθύνη καθαρισμού των παραλιών τους, και σε συνεργασία με τα κατά τόπους Δασαρχεία να προχωρήσουν στις απαραίτητες δενδροφυτεύσεις τους.

Δεν είναι δυνατόν η απόλαυση ενός φυσικού αγαθού, όπως η θάλασσα, ο αιγιαλός, και ο ήλιος να μπαίνουν σε διατίμηση για να κερδίζουν λίγοι.

Εάν η Κυβέρνηση θέλει έσοδα ας φορολογήσει τον πλούτο που επί δεκαετίες κανείς δεν τον ενοχλεί και όχι τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους που για να κάνουνε ένα μπάνιο χρειάζεται να βάλουν και εδώ βαθιά το χέρι στη τσέπη. Όταν δεκάδες χιλιάδες πολίτες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν και φέτος διακοπές, ακόμη και η πιο κοντινή απόδραση στις παραλίες της Αττικής έχει μπει στη διατίμηση του κέρδους. Φτάνει πια. Ανάπτυξη χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του δεν μπορεί να υπάρξει ! 

 

Για την Περιφερειακή Παράταξη ¨Αττική Συνεργασία Όχι στο Μνημόνιο¨

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Βαρεμένος Γεώργιος
Βούτσης    Νικόλαος
Τσουκαλάς Δημήτριος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Καπάταης  Χρήστος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΕ AIRCODITION!

ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ
FATAL RELATIONSHIP

του Ερρίκου Ανδρέου
με τους Νίνα Λότσαρη, Σπύρο Σπαντιδά, Αλμπέρτο Εσκενάζι, Δημήτρη Καλατζή, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Γιάννη Μόρτζο, Ανέστη Βλάχο, Μάκη Ρευματά, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Βιβή Κατσάνη, Ιάκωβο Μυλωνά


Υπόθεση:
Ο Φάνης που μεγάλωσε με πολλές δυσκολίες σʼ ένα νησί του Ιονίου, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή: να παραδώσει ένα δέμα που περιέχει άκρως απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του δικηγόρου Παγουλάτου. Όμως η αποστολή έχει προδοθεί κι έτσι ο Φάνης αναγκάζεται να κρύψει τα έγγραφα γιατί κινδυνεύει η ζωή του.
Λίγο αργότερα έρχεται στο νησί μια κοπέλα, η Ανθή, που κατά κάποιο τρόπο έχει ανάμειξη στην ιστορία με τα απόρρητα έγγραφα. Όταν γνωρίζεται με τον Φάνη νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη γιʼ αυτόν. Ανακαλύπτουν και οι δύο ότι είναι ερωτευμένοι. Ο Φάνης, με προτροπή της Ανθής, έρχεται στην Αθήνα... Η σχέση του με την Ανθή διέρχεται από πολλές διακυμάνσεις... Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του κινδυνεύει σε κάθε του βήμα. Αιτία τα έγγραφα που εξακολουθεί να έχει κρυμμένα... Ο έρωτάς του με την Ανθή σιγά σιγά εξελίσσεται σʼ έναν εφιάλτη...

Πρόσκληση για καλοκαιριν​ή συζήτηση: Πέμπτη 12/7 - 8 μ.μ

SOS Rematia sosrematia@gmail.com

Αγαπητά μέλη και φίλοι/ες,
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 8:00 το βράδυ θα μαζευτούμε για χαλαρή συζήτηση στην πλατεία Αναλήψεως των Βριλησσίων.
Αφού τα πούμε δίπλα στο σιντριβάνι και κάτω από το φως του δειλινού, θα καθίσουμε σε ένα από τα cafe της πλατείας, κοντά στις ξύλινες πέργκολες, στην πλευρά του ρολογιού της εκκλησίας.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του συλλόγου

sosrematia.blogspot.com

Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ!

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ: ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ;;; ΤΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ;;;

4

Δηλαδή καλοί μου ανθρωποι, ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ;;;;;;

Δηλαδή καλοί μου άνθρωποι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ εξέτασε την προσφυγή και δεν την απέρριψε αμέσως ως ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ;;;

Και μετά - ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕ - την έβγαλε εκπρόθεσμη;;;

Διότι κάτι έπρεπε να την βγάλει και δεν μπορούσε να την βγάλει αβάσιμη;;;

ΟΧΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ. Μήπως;;;

Τρελός είμαι ό,τι θέλω λέω!

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ!
ΠΟΥ ΠΑΜΕ!ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ:

  Όταν μια προσφυγή είναι ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ εξετάζεται και ΜΕΤΑ βγαίνει εκπρόθεσμη;;;

ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ οπότε ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ως τέτοια;;;;


ΕΕΕΕΕ;;;;

Θα μας απαντήσει κανείς;;;

Γιατί θα σας βγάλουμε ΛΑΓΟ ΣΤΙΦΑΔΟ!

Για να δείξουμε ότι ήταν πολύ πιο πολυσύνθετο και πιο πολυμπερδεμένο από ότι φαίνεται το όλο θέμα.

Και ΒΕΒΑΙΑ έφταιγαν στον Δήμο (δεν αμφισβητούμε εμείς το πόρισμα - αυτό έλλειπε σε αυτό θα επανέλθουμε και έχουμε ΠΟΛΛΑ να πούμε, αλλά την άλλη βδομάδα, όπως σας είπαμε και εχτές).

Αλλά μόνο στον δήμο είχε γίνει το κομπρεμί;;;

Πώς δουλεύει το "σύστημα" αυτής της χώρας;;; ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ! ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ COCA COLA - PEPSI COLA που λέει και ο Μιχάλης.

ΨΗΝΕΤΑΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ .....


.... διότι εμείς είμαστε χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε ....


..... και είμαστε και τρελοί και χάνουμε λάδια .........
 ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ!

prosfigi


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ - ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Γ. ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

ΓΙΑΤΙ;;;;

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - λέει - ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 (11 μέρες μετά από την καθαρογραφή την απόφαση που δημοσιεύσαμε εχθές (καθαρογράφτηκε στις 2-6).

ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ;;;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΠολιτική και Ποινική Ευθύνη για την υπόθεση των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι

Σε μια περίοδο που τίποτα δεν μένει κρυφό που επιτέλους η δικαιοσύνη και  τα αρμόδια όργανα  λειτουργούν, άρχισαν οι αποκαλύψεις  να αφορούν και το Χαλάνδρι.


Σε μια περίοδο που τίποτα δεν μένει κρυφό που επιτέλους η δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα λειτουργούν, άρχισαν οι αποκαλύψεις να αφορούν και το Χαλάνδρι.
Η πρώτη αποκάλυψη γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες ,έχει σχέση με την διαχείριση των χρημάτων για την βελτίωση των όρων διαβίωσης των τσιγγάνων στο Κάτω Χαλάνδρι. Το θέμα είναι γνωστό και συζητήθηκε πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Θα θυμίσουμε την θέση της παράταξης να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα 1.000.000 Ευρώ μαζί με τα δάνεια του Υπουργείου Εσωτερικών άλλα 2.500.000 Ευρώ (συνολικά 3.500.000 περίπου) που είχαν εγκριθεί για να γίνει η μεταστέγαση των τσιγγάνων και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα του Καταυλισμού στο Κάτω Χαλάνδρι.


Αν μας ακούγανε τότε δεν θα τρέχανε στα δικαστήρια τώρα.


Το ποινικό μέρος αφορά την Δικαιοσύνη αλλά το πολιτικό ,όλες τις Δημοτικές παρατάξεις .


Εμείς καλόπιστα ρωτάμε τον Δήμαρχο.


1)Στην προηγούμενη διοίκηση στην θητεία της οποίας συνέβη το περιστατικό ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κατάλαβε τίποτα;

2)Στην δική του θητεία σαν Δήμαρχος διέταξε ένορκη διοικητική έρευνα για την λειτουργία της επιτροπής παραλαβής.


Γιατί δεν κατέληξε κάπου η έρευνα;


3)Το κατηγορητήριο αναφέρεται σε συγκεκριμένα πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα θα εξακολουθήσουν να κατέχουν θέσεις διοίκησης και να διαχειρίζονται θέματα του Δήμου ενώ εκκρεμεί η υπόθεση
Η πρώτη αποκάλυψη γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες ,έχει σχέση με την διαχείριση των χρημάτων για την βελτίωση των όρων διαβίωσης των τσιγγάνων στο  Κάτω Χαλάνδρι. Το θέμα είναι γνωστό και συζητήθηκε πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο.


 Θα θυμίσουμε την θέση της παράταξης να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα 1.000.000 Ευρώ μαζί με τα δάνεια του Υπουργείου Εσωτερικών άλλα 2.500.000 Ευρώ (συνολικά 3.500.000 περίπου) που είχαν εγκριθεί για να γίνει η μεταστέγαση των τσιγγάνων και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα του Καταυλισμού στο Κάτω Χαλάνδρι.


Αν μας ακούγανε τότε δεν θα τρέχανε στα δικαστήρια τώρα.


 Το  ποινικό μέρος αφορά την Δικαιοσύνη αλλά το πολιτικό ,όλες τις Δημοτικές παρατάξεις  .


Εμείς  καλόπιστα ρωτάμε τον Δήμαρχο.


1)Στην προηγούμενη διοίκηση στην θητεία της οποίας συνέβη το περιστατικό ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κατάλαβε τίποτα;


2)Στην δική του θητεία σαν Δήμαρχος διέταξε ένορκη διοικητική έρευνα για την λειτουργία της επιτροπής παραλαβής.


 Γιατί δεν κατέληξε κάπου η έρευνα;


3)Το κατηγορητήριο αναφέρεται σε συγκεκριμένα πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα θα εξακολουθήσουν  να κατέχουν θέσεις  διοίκησης  και να διαχειρίζονται θέματα του Δήμου ενώ εκκρεμεί η υπόθεση;


http://pantazisnikos.blogspot.gr/

ΔΩΡΟ!


Κακώς, λοιπόν, κυκλοφορούν αυτές οι ανυπόστατες φήμες και οι διαδόσεις του κίτρινου τύπου για τις σχέσεις μεταξύ βαζελίνης και Παναθηναϊκού! Επιτέλους, η αλήθεια έλαμψε!

Δ.Χ.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...