Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

«Κρυμμένος θησαυρός» του Καντάφι σε Κρήτη και Χαλάνδρι!


«Κρυμμένος θησαυρός» του Καντάφι σε Κρήτη και Χαλάνδρι!


Στην αναζήτηση του «κρυμμένου θησαυρού» της οικογένειας Καντάφι, που ανέρχεται σε μερικές δεκάδες δισ. ευρώ, έχει επιδοθεί η επαναστατική κυβέρνηση της Λιβύης, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που διαθέτει και ακολουθώντας ίχνη που την οδηγούν ακόμη και στην Ελλάδα.

Η λιβυκή κυβέρνηση προσανατολίζεται να ζητήσει τη συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης για τον εντοπισμό των κεφαλαίων αυτών είτε βρίσκονται σε λογαριασμούς και επενδύσεις εταιρειών βιτρίνας, είτε έχουν επενδυθεί στην αγορά ακινήτων και οικοπέδων σε ακριβές και τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα.

Η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας, η οποία συγκεντρώνει πλέον πληροφορίες και από πρώην στελέχη του καθεστώτος, έχει ήδη ζητήσει τις υπηρεσίες πολύ γνωστού νομικού γραφείου της Αθήνας ώστε να εντοπιστούν χρήματα που η οικογένεια Καντάφι φυγάδευσε στην Ελλάδα.
Μάλιστα, έχουν εντοπιστεί τέτοιες “σκοτεινές” επενδύσεις σε ένα μεγάλο οικόπεδο στο Χαλάνδρι, ένα ακίνητο στα νότια προάστια και σε πέντε μεγάλης αξίας ακίνητα στην Κρήτη, ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται και λογαριασμοί παρένθετων προσώπων ή funds, συμφερόντων της οικογένειας Καντάφι.

newsbomb.gr

http://olympia.gr/2012/12/23/%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%BA/#more-221797


Μαντέψτε ποιος πολιτικός άνδρας ήταν παρών σε όλες τις υποτιμήσεις της νεώτερης ιστορίας…

Παντού (σχεδόν) είναι ο Σημίτης!!! το 83 που ήταν; α θυμήθηκα….ΔΙΕΛΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!Συμπτώσεις…

Το Μάρτη του 1983, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τον Γερ. Αρσένη αποφάσισε να επιβάλει εφάπαξ υποτίμηση της δραχμής περίπου 15,5%, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των μεγάλων ελλειμμάτων του ισοζυγίου.

Στις 15 Οκτώβρη 1985, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε να επιβάλει εφάπαξ υποτίμηση της δραχμής κατά 15%, με πρόσχημα και πάλι, την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ισοζυγίου.

Στις 18 Μάρτη του 1998, όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε την εφάπαξ υποτίμηση της δραχμή κατά 12,3% και την παράλληλη ένταξή της στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών του Ευρώ. Όμως, η ένταξη της Ελλάδας στην πρώτη ζώνη του Ευρώ, δεν έγινε το 1999, καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να εκπληρώσει όλα τα κριτήρια (βασικά του πληθωρισμού) που έθετε η Συνθήκη του Μάαστριχτ.

Στις 11 Γενάρη 2000, η κυβέρνηση Σημίτη, αποφάσισε να αναπροσαρμόσει την ισοτιμία της δραχμής απέναντι στην κεντρική ισοτιμία του Ευρώ κατά 3,5%. Η αναπροσαρμογή αυτή κρίθηκε «αναγκαία» επειδή, στο διάστημα από τον Μάρτη του 1998 μέχρι τον Γενάρη του 2000, η δραχμή είχε ανατιμηθεί απέναντι στο Ευρώ και τα άλλα νομίσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι αποφασίστηκε να γίνει η νέα υποτίμηση. Με βάση την ισοτιμία που ορίστηκε την περασμένη βδομάδα- και αν δεν αλλάξουν οι προθέσεις των Βρυξελλών και οι επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου- η ισοτιμία δραχμής με το Ευρώ την 1-1-2001 που η Ελλάδα αναμένεται να ενταχθεί στην ΟΝΕ, θα είναι 340,75 δραχμές.

http://www.olympia.gr/, 22-12-2012


Ε Κ Τ Α Κ Τ Η είδηση...

ΕΚΚΙΝΗΘΕΙΣ!!! Και θέλεις να κρατάς και...τις παραδόσεις...ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ!!!
(Από μικρά πρέπει να τα..."νουθετείς"...γιατί, σκέψου να..."ξεφύγουν" μεγαλώνοντας...)
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ FB!ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *