Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΕΦΥΓΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ - Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ


Εχθές η φίλη της οικογένειάς της- μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του δήμου μας Κατερίνα Μπαλάσκα ενημέρωσε την ΠΛΑΤΕΙΑ για την επείγουσα ανάγκη για αίμα που είχε η δεκαεξάχρονη Σόνια που έδωσε, μέχρι πριν λίγα λεπτά σκληρή μάχη για να παραμείνει στην ζωή/

Δυστυχώς η Κατερίνα, πριν από λίγο μας ενημέρωσε ότι το κορίτσι κατέληξε στην ΜΕΘ του Παίδων. Πήγε να συναντήσει τον αδελφό της που έφυγε επί τόπου, στο τραγικό δυστύχημα της Κυριακής, στην Αταλάντη.

¨Ήταν φίλη της κόρης της και ήλπιζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η Σωτηρία επέβαινε σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 21χρονος αδελφός της. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες, να κάνει τούμπες και να καταλήξει εκτός δρόμου.

Ο 21χρονος βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ η 15χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, και από εκεί κρίθηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και κατέληξε..

ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, μου φωνάζει η Κατερίνα.

ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ....

Να προσέχουν, να μην πίνουν όταν οδηγούν, να, να ....\
Κάθε μέρα τα λέμε και τα ξέρουν.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ  ...
Δυστυχώς θα έχουμε και άλλες Σωτηρίες .... 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΠΑΠ


Στις 13 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου μας με τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού) στα γραφεία του Συνδέσμου στην Νέα Πεντέλη. Από τον ΣΠΑΠ παρευρέθη ο Πρόεδρος κος. Βλάσσης Σιώμος και από τον σύλλογό μας παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα. Σμαραγδή, ο αντιπρόεδρος κος. Αργυρόπουλος, η ταμίας κα. Καϊμάκη και το μέλος μας και Πεντελιώτης κος. Γουριώτης (Εικ.φώτο)

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν σε μεγάλο βαθμό ενημερωτική για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, την συνεργασία του με τους Δήμους που συμμετέχουν σε αυτόν και τον τρόπο συμβολής του σε θέματα πυροπροστασίας, κυρίως. Επισημάνθηκαν προβλήματα που υπάρχουν με μεγάλες συσσωρευμένες ποσότητες εύφλεκτου οργανικού υλικού, τον πιθανό τρόπο διαχείρισης και την εποπτεία της περιοχής (πυροφυλάκια).

Επίσης, ζητήθηκε ο σημειακός καθαρισμός και η ανάδειξη δύο σημείων στη Ρεματιά. Διερευνήθηκαν, επίσης, οι δυνατότητες συνεργασίας και συμβολής του ΣΠΑΠ σε αναγκαίες παρεμβάσεις στις οποίος στοχεύει ο σύλλογος (φύτευση στην περιοχή της Φραγκοκλησιάς), προοπτική για την οποία υπάρχει αμοιβαία καλή θέληση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ