iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Γ.Γ. - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 42

Σε σχέση με το δημοσίευμα για την κεραία κινητής τηλεφωνίας «κοντά» σε σχολείο, για το οποίο διαμαρτύρεται ο σύλλογος γονέων, φαίνεται (βάσει του Google map) ότι η απόσταση είναι περίπου 200 μέτρα. Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων παραθέτω πιο κάτω τη σχετική νομοθεσία που ρυθμίζει τα της λειτουργίας της.

270 μέτρα σε ευθεία μέχρι την είσοδο του σχολείου μετράει ο ΓΟΥΓΛΗΣ

Θα ήταν χρήσιμο όμως, για να πάψει ο λαϊκισμός και η υποκρισία, να έψαχνε κάποιος, για τους «αγανακτισμένους» συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται προς την κακιά Πολιτεία, πόσοι καπνίζουν μέσα στο σπίτι τους όπου ζουν και τα παιδιά τους, πόσοι έχουν ασύρματα τηλέφωνα, πόσοι έχουν αγοράσει στα παιδιά τους κινητό που συνεχώς έχουν στην τσέπη τους, πόσοι χρησιμοποιούν ασύρματα modems για σύνδεση προς το διαδίκτυο. Ας μην ψάξουμε πόσοι από τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας καταφεύγουν στην εύκολη λύση του junk food για τα παιδιά τους, γιατί μάλλον θα απογοητευθούμε.
Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.

Ο πρόσφατος νόμος του 2012, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΕΕΤΤ, www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Antena/ ) αναφέρει:
Βάσει του Ν.4070/2012, και παλαιότερα του Ν.3431/2006, σε περίπτωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας σε απόσταση μέχρι 300 μέτρων από την περίμετρο κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων, τα όρια για την ασφαλή έκθεση του κοινού γίνονται ακόμα αυστηρότερα και απαγορεύεται να υπερβαίνουν το 60% των τιμών που καθορίζονται στη σχετική νομοθεσία (άρθρα 2-4 ΚΥΑ 53571/3839/6.9.2000).

Φιλικά
Γ. Γ.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Είναι αδύνατον να πάρουμε θέση στο τεχνικό θέμα, διότι δεν είμαστε "ειδικοί" αλλά γνωρίζοντας ότι εσύ φίλε Γ.Γ. είσαι ειδικός στις τηλεπικοινωνίες, ένα έχουμε να σχολιάσουμε: Οι αρμόδιοι, δηλαδή ο δήμος, θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει υπεύθυνα τους γονείς, που δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί ότι ανησυχούν, με τρόπο σοβαρό και ντοκουμενταρισμένο, όπως κάνεις σήμερα εσύ από την ΠΛΑΤΕΙΑ και σε ευχαριστούμε.

Δεν το έκαναν όμως, επιθυμώντας ίσως να κατευθύνουν την λαϊκή αντίδραση σε "ανώδυνα" για την αποτυχημένη διοίκηση του δήμου μας θέματα, όπως και άλλες φορές έχει κάνει, για να ξεχάσουμε ίσως ότι στα σχολεία της πόλης μας .... πέφτουν ταβάνια (πολλαπλώς πιο επικίνδυνο φαινόμενο από άλλη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 270 μέτρων από το σχολείο).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ...ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...


Άγνωστοι εγκατέλειψαν τρια ΙΧ αυτοκίνητα με βαρύ οπλισμό στο Χαλάνδρι. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη Διαπιστώθηκε πως τα οχήματα ήταν κλεμμένα.

Συνεχίζονται οι έρευνες.

"Ανάπτυξη" και Ανεργία...Τι δεν καταλαβαίνουμε;;;Απορριμματοφόρο καταπλάκωσε εργαζόμενο του δήμου στο Ντράφι

φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ)Εργαζόμενος του δήμου καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο, που έπεσε σε χαντάκι στο Ντράφι Αττικής. Ο εργαζόμενος, τραυματισμένος, απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο από συνεργείο της Πυροσβεστικής και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.


Πηγή: ΑΜΠΕ
Από : http://www.enet.gr/, 3-6-2013

Κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο & 5o Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου


Ψήφισμα διαμαρτυρίας

Θέμα: Κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο & 5o Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου


Με την παρούσα διαμαρτυρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Παρνασσού 42, τοποθετημένη μέσα σε κουβούκλιο, η οποία γειτνιάζει προς το 5ο Δημοτικό & 5ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της θέτει σε υψηλό κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής αλλά και των μαθητών των σχολείων μας, καθώς η εμβέλειά της υπερβαίνει τα 150μ που απέχουν τα δύο σχολεία με δυναμικό μαθητών 330 παιδιά.

Με το Ψήφισμα του Porto Alegre (2009) η Διεθνής Επιτροπή για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια (IECEM) επισημαίνει εμφατικά τις αρνητικές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στη Δημόσια Υγεία. “Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τον όγκο των δεδομένων που δείχνουν ότι η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από τα ισχύοντα, επηρεάζει την βασική ανθρώπινη βιολογία και μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο του καρκίνου και άλλων χρόνιων ασθενειών”

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου καλεί γονείς, περίοικους αλλά και συμπολίτες να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας δίπλα από το σχολείο μας. Η υγεία των παιδιών και των οικογενειών μας είναι αναφαίρετο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των συναρμόδιων φορέων η διασφάλισή της.

Στον Δήμο Χαλανδρίου εκτιμάται ότι υπάρχουν πάνω από 70 κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Η συμπόρευση όλων στον αγώνα μας θα αποτελέσει ένα ισχυρό μήνυμα των κατοίκων προς τους ιθύνοντες για την ανάληψη μιας ουσιαστικής δράσης απέναντι στην υγεία μας.


Kινητοποίηση των παιδιών του hi-hop στη Ρεματιά

ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Αρκετός κόσμος - κυρίως από τον Σύλλογο Προστασίας της Ρεματιάς - μαζεύτηκε εχθές στον Άγιο Αθανάσιο για να συμβάλλει στον καθαρισμό της ρεματιάς.

Το βάρος βέβαια σήκωσε η υπηρεσία πρασίνου του δήμου - λόγω εμπειρίας, εξοπλισμού κλπ - που καλείται να προσφέρει "εθελοντικά" τις υπηρεσίες της σε αυτές τις πρωτοβουλίες, δηλαδή ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ χωρίς αμοιβή.

Να τα λέμε αυτά ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ για να τους λέμε και κανένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, έτσι δεν είναι;

Γιατί αυτοί οι εργάτες και οι σκουπιδιάρηδες είναι αυτοί που φταίνε για όλες τις κακοδαιμονίες της αυτοδιοίκησης σύμφωνα με αυτούς που θένε να τους διώξουν, φίλε Μάνο.

Άρα πέτε και κανένα ευχαριστώ λοιπόν που τρέχουν αυτοί και οι πολίτες για να βγαίνετε εσείς στην τελεόρασις.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Απολύσεις στους ΟΤΑ: Η συζήτηση φοβάμαι ότι γίνεται εκτός θέματος!Του Γιώργου Χαρίση*

Τις τελευταίες μέρες και δικαιολογημένα υπάρχει κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας στους εργαζόμενους των ΟΤΑ, όπως βέβαια και σ’ όλο το δημόσιο, σχετικά με το προετοιμαζόμενο νέο κύμα απολύσεων, όπου το μενού για το 2013 περιλαμβάνει 15.000 εν ψυχρώ απολύσεις και 25.000διαθεσιμότητες - κινητικότητες = απολύσεις.

Έχουμε μια επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία ενταγμένη σ’ έναν σχεδιασμό απαξίωσης και διάλυσης του δημοσίου, σ’ ένα πειραματικό σχέδιο των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων που μεταμορφώνουν, με γρήγορο και βίαιο τρόπο, την Ελλάδα σε Μπαγκλαντές και την Ευρώπη σε Ασία.
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απολύσεις πχ στους ΟΤΑ, κυρίως είναι ότι αυτές εντάσσονται στην επιχείρηση φτωχοποίησης της κοινωνίας, διάλυσης ενός στοιχειώδους δικτύου κοινωνικής προστασίας, που είχε οικοδομηθεί με τους αγώνες του λαού τα προηγούμενα χρόνια. Όταν μάλιστα αυτό γίνεται σε συνθήκες οικονομικής κρίσης το επόμενο βέβαιο βήμα θα είναι η ανθρωπιστική κρίση και με διαλυμένες τις κοινωνικές υπηρεσίες θα θρηνήσουμε και νέα θύματα.

Η κυβέρνηση ανέστειλε την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, γιατί αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και έστειλε εξαιρετικά επείγουσες εγκύκλιες με τις οποίες ζητούσε την καταγραφή των Νομικών Προσώπων (Ν.Π.) των ΟΤΑ μέχρι 31 Μαΐου και την επικαιροποίηση του μητρώου των εργαζομένων, με στόχο τις οριζόντιες και «εύκολες» απολύσεις μέσω των καταργήσεων των Ν.Π και θέσεων εργασίας.

Ο σχεδιασμός για τους ΟΤΑ είναι συγκεκριμένος και έχει «κτιστεί» βήμα-βήμα:

Πρώτο βήμα ήταν η ψήφιση του «Καλλικράτη», η ενοποίηση των Δήμων, η κατάργηση και η συγχώνευση των Νομικών τους Προσώπων με ομολογημένο στόχο την περιστολή των δαπανών, με βασική όμως στόχευση την συρρίκνωση και κατάργηση κοινωνικών και υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη.

Δεύτερο βήμα, το οποίο είναι και διαρκείας είναι οι συνεχείς περικοπές των θεσμοθετημένων πόρων για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έφτασαν το 70%, αλλά και οι αντίστοιχες μειώσεις των ιδίων πόρων των ΟΤΑ από τη συρρίκνωση της εσωτερικής αγοράς, τα λουκέτα στα καταστήματα και τη αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα των μείωση και των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Τρίτο βήμα η ψήφιση του Π.Δ. 113/22-11-2010, με το οποίο αλλάζει, κατά τροϊκανή παραγγελία, το σύστημα οικονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ, όπου ουσιαστικά μπαίνουν υπό στενό οικονομικό έλεγχο, καταργείται κάθε οικονομική τους αυτοτέλεια και παραλύει κάθε δραστηριότητά τους.
Τέταρτο βήμα, είναι η σύσταση, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο, Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, με το οποίο ουσιαστικά οι δήμοι, που θα έχουν απόκλιση κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού τους, μεταξύ εσόδων – εξόδων πάνω από 10% κατά το κλείσιμο του πρώτου εξαμήνου του έτους, θα μπαίνουν σε καθεστώς επιτροπείας και, με απόφαση που εκδίδει ο υπουργός Εσωτερικών, θα υποχρεώνεται σε αναστολή προσλήψεων- υποχρεωτικές μετατάξεις εργαζομένων, αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους, τέλη κλπ, αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και πάγωμα όλων των δαπανών, εκτός από τη μισθοδοσία και τις απολύτως ανελαστικές δαπάνες.

Πέμπτο βήμα που έρχεται ως επακόλουθο είναι οι απολύσεις προσωπικού, που θα γίνουν μέσω της συρρίκνωσης ή της κατάργησης υπηρεσιών και θέσεων εργασίας.

Από αυτό το μέτρο, κατά την άποψη μου, κινδυνεύουν όλες οι τεχνικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες καθαριότητας και συντήρησης των υποδομών των πόλεων, καθώς και οι κοινωνικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Το εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί για τις απολύσεις θα είναι το λεγόμενο Οικονομικό Παρατηρητήριο και γι’ αυτό πιστεύω ότι το κύμα των μαζικών απολύσεων στους ΟΤΑ θα είναι το δεύτερο εξάμηνο, μόλις δηλ. διαπιστωθεί η απόκλιση στους προϋπολογισμούς, που θα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Ήδη έχουν έτοιμα τα πιλοτικά οργανογράμματα των δώδεκα δήμων, γνωρίζουν το σύνολο του προσωπικού, κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα, ξέρουν ποια είναι και πόσο προσωπικό έχουν τα Νομικά Πρόσωπα, έχουν αναλυτική εικόνα της οικονομικής τους κατάστασης και εμείς, αντί να οργανώνουμε το δικό μας μέτωπο αντίστασης, συζητάμε επί της διαδικασίας.

Το ερώτημα αυτή τη στιγμή δεν είναι η ένταξη ή όχι των Νομικών Προσώπων στους Δήμους, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει στο παρελθόν ή να γίνει στο μέλλον, αλλά τι κάνουμε ΤΩΡΑ για να αποτρέψουμε τη διάλυση των υπηρεσιών των δήμων και τις απολύσεις.

Όσοι νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι τεχνικό κάνουν λάθος και αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους, πολύ περισσότερο που η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς είναι χρονοβόρα (4-5 μήνες), όταν η κυβέρνηση επείγεται για απολύσεις τώρα και όταν η διαδικασία αυτή θα συμπέσει με την ένταξη πολλών δήμων σε καθεστώς εποπτείας και επιτροπείας.

Εν κατακλείδι αυτή τη στιγμή μια συζήτηση που περιορίζεται στην ένταξη ή όχι των Νομικών Προσώπων και των εργαζομένων τους στους Δήμους για να μην απολυθούν είναι εκτός θέματος και δεν αντιμετωπίζεται το επίδικο που είναι η αποτροπή των απολύσεων και η οργάνωση ενός ευρύτερου μετώπου αντίστασης, από εργαζόμενους, άνεργους και χρήστες των υπηρεσιών που θα καταργηθούν, για την ανατροπή της μνημονιακής - αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτική και των πολιτικών της εκφραστών.

*Ο Γιώργος Χαρίσης είναι μέλος της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας της Αυτόνομης Παρέμβασης

ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. (ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ - ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ)

Χάπι BIRTHDAY...

Καλό Μήνα "είπαμε"...το Σάββατο.
Παραλείψαμε, όμως, να ευχηθούμε και...ΧΑΠΙ birthday σε ένα ΤΡΟΜΕΡΟ έργο στο ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ...
LOOK, LOOK :


έχω γράψει αρκετές φορές γι' αυτό το...NEVER ENDING "έργο" επί της οδού Π. Μπακογιάννη στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΝΑΙ, ΝΑΙ, στο Χαλάνδρι ανήκει η περιοχή...)
Ένα "έργο" που ξεκίνησε ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!
ΧΑΠΙ BIRTHDAY, λοιπόν...


Και οι ΕΥΘΥΝΕΣ για την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των κατοίκων από τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ των αρμοδίων...
και δείτε παρακάτω την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...


ΧΟΡΤΑΡΙ έχει φυτρώσει πάνω από τα χώματα των..."έργων"!!!

ΚΙ' ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΑΡΙ...Η "ανάπτυξη" του μίνι οδοστρωτήρα...

Και δεν ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Για την ΚΟΡΟΙΔΙΑ, την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των κατοίκων και τα ΨΕΜΑΤΑ των ΑΝ-ΑΡΜΟΔΙΩΝ...
Για τον ΜΗ έλεγχο του εργολάβου και για το ποια πραγματικά ήταν η ημερομηνία παράδοσης του "έργου"(???)
Ούτε καν οι δημοτικοί σύμβουλοι που διαμένουν στην περιοχή - έτσι, από ευθιξία και μόνο - δεν έκαναν κάποια "ερωτησούλα" για το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
ΝΤΡΟΠΗ...

Δ.Χ.

Υ.Γ. Μια πεταμένη ταμπελίτσα από την ...Εργατική Πρωτομαγιά (συγχρόνως ΚΑΙ Μεγ. Τετάρτη) που...γίνονταν εργασίες στο σημείο...


"ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ"...Παλιά ταινία...

ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (Ε1και Ε2)
ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑΟ μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση, μέχρι να ανατρέψουμε την κυβέρνηση της καταστροφής, είναι να φτιάξουμε ομάδες αλληλεγγύης.


Είμαστε μια ομάδα από έμπειρους Λογιστές – Φοροτεχνικούς που αποβλέπουμε αποκλειστικά στη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε γράφοντας και στέλνοντας φορολογικές Δηλώσεις Εισοδήματος Ε1 και Ε2.Θα είμαστε στον 1ο όροφο του Παλιού Δημαρχείου Χαλανδρίου

(Γυφτόπουλου 2, στην κεντρική πλατεία)

κάθε Τρίτη πρωί 9-12 πμ και κάθε Τετάρτη - Πέμπτη απόγευμα 6-9 μμΞεκινάμε από τις 4/6/2013 έως το τέλος των φορολογικών δηλώσεωνΤηλέφωνα Επικοινωνίας:


Βαγγέλης 6974607634


Μιχάλης 6936969076


Βασίλης 6977976201


logistes-allilegyis.blogspot.gr


Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 3-6-2013


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 03/06/2013

Η απόφαση του Συλλόγου των εργαζομένων και η υιοθέτησή από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου (29/05/2013) της άποψης ότι τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου θα πρέπει να συμπεριληφθούν στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, δικαιώνει τη συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης», αφού ήμασταν από τους λίγους που είχαμε υποστηρίξει, αρθρογραφήσει και προωθήσει τη συγκεκριμένη άποψη. Μάλιστα, αποτελούσαμε τη μοναδική εξαίρεση, αφού τα επίσημα προσχέδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι αποφάσεις των επίσημων φορέων που ασχολούνται με την κατάρτιση του ΟΕΥ κινούνταν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. 
Συγκεκριμένα : 

- στο τεύχος 27 του 2011, μιλούσαμε για “ελλείψεις στις υπηρεσίες του Δήμου και για την ανάγκη ψήφισης ενός νέου Ο.Ε.Υ.”

- στο τεύχος 28 του 2011, ως κεντρικό θέμα αναφέραμε : 
…………..Άποψη της «πρΟΤΑσης» είναι η ένταξη όλων των Νομικών Προσώπων στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας σαν ξεχωριστές Διευθύνσεις. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε , η θεσμική κατοχύρωση των εργαζομένων στο κεντρικό δήμο, είναι η καλύτερη υπηρεσία…… 

- στο τεύχος 29 τον Απρίλιο του 2011, όπου λέγαμε για “Συγχωνεύσεις Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Ε.Υ.”

- στο τεύχος 32 τον Σεπτέμβριο του 2011, όπου μιλούσαμε για “το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο και για τα προβλήματα από την αυτονομία του”

Επίσης, σε πάρα πολλά άρθρα, με τελευταίο την κατάθεση συγκεκριμένου σχεδίου Ο.Ε.Υ., αναφερθήκαμε στην ανάγκη για έναν νέο Οργανισμό που να περιλαμβάνει και τα ΝΠΔΔ.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι, η ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας έχει καθυστερήσει ΤΡΑΓΙΚΑ. Όσο καθυστερούμε, οι αποφάσεις φεύγουν από τα χέρια μας , η νομοθεσία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και οι χειρισμοί που θα μπορεί να κάνει ο Δήμος μας θα είναι περιορισμένες . 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου