Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

" 1821 - 2012 φιλικά , Αλέξανδρος " ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟ

Ρεπορτάζ Γερμανικού καναλιού

ΜΟΥΓΚΑ τα κανάλια εδώ...

Είδες Το Μεγάλο Φαγοπότι τι κάνει;

Μαζί τα φάγανε!!!


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω τετραπληγικού της Καρπάθου! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ (Δείτε τα με bold)

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ  ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!
Νέα μήνυση κατατέθηκε πριν λίγες μέρες από συνδημότη μας που έπεσε - κατά τις καταγγελίες του - θύμα του μεγάλου κυκλώματος.
Θυμίζουμε ότι η άκρη του νήματος της υπόθεσης βρέθηκε στην Κάρπαθο, οπότε οι Δωδεκανησιακές εφημερίδες προηγούνται σε ενημέρωση.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΘΕΣ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ:
Ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω τετραπληγικού της Καρπάθου!

ΞΕΠΛΥΜΑΚαι νέα διάσταση προσέλαβε το δικαστικό "θρίλερ" σχετικά με τη διακίνηση μαύρου χρήματος και απάτες σε βάρος αλλοδαπών τραπεζών με τη μέθοδο του "golden fax" με εμπλεκόμενο, ενδιαμέσως εκλιπόντα τετραπληγικό, που ζούσε στην Κάρπαθο, θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας, προ διετίας, η "δημοκρατική".
Τον Μάρτιο του 2011 η ογκώδης δικογραφία που έχει σχηματιστεί διαχωρίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου και στοιχεία που αφορούσαν καταγγελίες σε βάρος μιας δικηγόρου των Αθηνών, μιας συμβολαιογράφου και 4 κατοίκων Αθηνών και ενός κατοίκου Αθηνών και Καρπάθου διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.
Το «Εθνος της Κυριακής» απεκάλυψε μόλις πρόσφατα σχετικά με την υπόθεση στοιχεία, μετά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κύκλωμα-καρμπόν, με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης».
Στην υπόθεση που φέρεται να έχει προεκτάσεις στην Ιταλία, τα Δωδεκάνησα και την ηπειρωτική Ελλάδα, διερευνάται η εμπλοκή περίπου 30 προσώπων, μεταξύ των οποίων εφοριακοί, τραπεζικοί, πρώην υπάλληλος ΣΔΟΕ, αστυνομικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, λογιστές, επιχειρηματίες, ενώ κατονομάζεται και ένας ράφτης.
Η Εισαγγελία Αθηνών ερευνά καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το κύκλωμα αξιοποίησε τον «υγιή» ΑΦΜ του τετραπληγικού, προκειμένου μέσω των τραπεζικών του λογαριασμών, καθώς και επιχειρήσεων αλλά και offshore εταιρειών, που έστηναν εν αγνοία του, να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, με προέλευση ακόμη και από την ιταλική μαφία!
Σε ένα από τα έγγραφα που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, προκύπτει ότι, μετά το θάνατο του 44χρονου τότε άνδρα, στις 3 Ιουνίου 2008, εισέπραξαν ακόμη και τα έξοδα κηδείας της μητέρας του από το ΙΚΑ, συνολικού ποσού 744 ευρώ!
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι, ενώ ο τετραπληγικός δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του και εκινείτο με αναπηρικό αμαξίδιο φέρεται να έχει αγοράσει, μέσω πιστωτικών καρτών, περίπου 4.000 ζευγάρια παπούτσια!
Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, ο τετραπληγικός είχε ανοίξει δραστηριότητες σε ΔΟΥ ως σύμβουλος επιχειρήσεων και νομικός σύμβουλος χωρίς να έχει σπουδάσει νομικά, ως ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι, όπου εμφανιζόταν να παρέχει υπηρεσίες σε εκθέσεις στο MEC, χωρίς να έχει άδεια από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ως ιδιοκτήτης ρεμπετάδικου στον Πειραιά, ως έμπορος ενδυμάτων και αυτοκινήτων, ως κατασκευαστής και ως μεσίτης αστικών συμβάσεων, όπου μεταξύ άλλων διαπραγματευόταν ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως τον Πανηλειακό!

Εν πάση περιπτώσει ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προσέφυγε την Πέμπτη ένας 38χρονος κάτοικος Χαλανδρίου ο οποίος γνώρισε το έτος 2002 τον τετραπληγικό μέσω αγγελίας. Ο τετραπληγικός αναζητούσε κάποιον άνθρωπο για να τον εξυπηρετεί στις μετακινήσεις του με το αναπηρικό του καροτσάκι διότι βρισκόταν σε απόλυτη αδυναμία αυτοσυντήρησης.
Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι τον προσέλαβε για να τον βοηθά και μια μέρα πριν το θάνατό του, ήτοι στις 2-6-2008, έκπληκτος έλαβε ενημερωτική επιστολή από το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κάρπαθο, στην οποία αναφερόταν ότι είχε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο ύψους 334,39 ευρώ.
Αφού ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην διευθυντή απέστειλε επιστολή στην τράπεζα ζητώντας ενημέρωση.
Του απεστάλη σύμβαση δανείου για προσωπικές ανάγκες, υπογεγραμμένη την 17η Δεκεμβρίου 2007, ύψους 9.000 ευρώ, στην οποία φέρεται ως πρωτοφειλέτης και ο τετραπληγικός ως εγγυητής.
Διατείνεται ότι η υπογραφή που έχει τεθεί στη σύμβαση αυτή είναι πλαστή ενώ υποστηρίζει ότι και η υπογραφή του τετραπληγικού δεν μπορεί να είναι δική του διότι αδυνατούσε, λόγω της αναπηρίας του, να κάνει οτιδήποτε με τα χέρια του. Ο μηνυτής διατείνεται ότι ουδέποτε έχει επισκεφθεί την Αγροτική Καρπάθου ενώ εκφράζει την έκπληξή του διότι φέρεται στη σύμβαση ως κάτοικος του νησιού!!
Επισημαίνει παραπέρα ότι από έγγραφο της τράπεζας ενημερώθηκε ότι είχε καταθετικό λογαριασμό στο όνομά του, ότι είχε συνάψει το 2003 δανειακή σύμβαση ύψους 3.000 ευρώ, ότι είχε συνάψει ακόμη μια δανειακή σύμβαση ύψους 9.000 ευρώ, ενώ του απέστειλαν και ένα αντίγραφο του εντάλματος πληρωμής του τελευταίου δανείου ποσού 8.880, το οποίο εκδόθηκε σε ώρα που η τράπεζα είχε κλείσει για το κοινό.
Ο μηνυτής δηλώνει ότι σε καμία από τις ανωτέρω συναλλαγές δεν είχε προβεί με την τράπεζα και σε κανένα από τις συμβάσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά δεν υφίσταται δική του γνήσια υπογραφή.

Το εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2007 που φέρεται να προσκόμισε για την έγκριση του δανείου των 9.000 ευρώ είναι πλαστό.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις