Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΧΡΗΣΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

 


Ένας υπερσύγχρονος ταχυφορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων της εταιρείας BLINK CHARGING HELLAS εγκαταστάθηκε εχθές στο πάρκινγκ του γνωστού χώρου εστίασης και εκδηλώσεων του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, το γνωστό ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Ο ΧΡΗΣΤΟΣ".

Η επιχείρηση γίνεται η πρώτη που περνάει στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, δίνοντας στους πελάτες της - και τους νέους πελάτες της -  την δυνατότητα να φορτίζουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητά τους την ώρα που απολαμβάνουν την γνωστή για την ποιότητά της παραδοσιακή ελληνική κουζίνα της.

Ο φορτιστής τοποθετήθηκε στον χώρο εντελώς δωρεάν από την BLINK, η κατανάλωση του ρεύματος καλύπτεται πλήρως από την εταιρεία χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη της παραχωρηθείσας θέσης στάθμευσης.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ, η πράσινη μετάβαση είναι το μέλλον και οι επιχειρηματίες που βλέπουν μπροστά το προετοιμάζουν, προβάλλονται, κερδίζουν και αυτοί και ο πλανήτης.