Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΒΑΠ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ - ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΕΜΙΚΩΝ SITES Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ


Τον Αύγουστο - που είναι παχές οι μύγες και θα το πάρουν χαμπάρι όσο γίνεται λιγότεροι μπας και αποφευχθεί το κράξιμο  - επέλεξε ο Αεικίνητος πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου να μοιράσει τα χρήματα των (πρώην) 21 δήμων (αφού αποχώρησαν οι μισοί), τα χρήματα που πάνε στον σύνδεσμο που του έχει κάνει δώρο ο Συμεών να παίζει για να μην τον ζορίζει, στα συστεμικά μέσα μαζικής εξημέρωσης για να προβληθεί ο ανύπαρκτος ΣΒΑΠ και το ανύπαρκτο έργο του.

Θα αντιδράσει κανένας δήμος επίσημα;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Ποιος δημαρχάρας θα πει ότι ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΒΑΠ να δίνει λεφτά στα μέσα για να προβάλει ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;

Υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ!

ΝΤΡΟΠΗ;;;;

ΧΑΘΗΚΕ !!!

ΥΓ: Ότι ανάμεσα στα site είναι ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ που δεν τήρησαν την απαίτηση του νόμου να γίνουν μέλη του E MEDIA της ΓΓ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είναι μια λεπτομέρεια για τον Κουράση, όπως είναι και για τον Ρούσσο.

Βλέπεις τα ΚΟΜΠΡΕΜΙ είναι υπεράνω του νόμου.

Άλλωστε η διοικησάρα είχε αποφασίσει μόνη της και το είχε πι επίσημα και στο δημοτικό συμβούλιο ότι η ΠΛΑΤΕΙΑ δεν είναι ενημερωτικό site, είναι blog.
¨Ολα τα άλλα είναι ενημερωτικά, αντικειμενικά και δημοσιογραφικά.
Δημοσιο - γράφουν ό,τι τους λένε.

Ποιος νόμος ρε!
Νόμος είναι ό,τι τους συμφέρει..

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις