Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ

Κατεδαφίζεται ο Καταυλισμός .Τρίτη 18-09-12 και ώρα 9.00 π. μ. Ο θεός να βάλει το χέρι του


ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ " και κατακυρώνεται ως ανάδοχος εταιρία για το έργο η εταιρεία "Επιχειρήσεις Αλεξάνδρου Α.Ε.Β.Τ.Τ.Ε."

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την εκτέλεση της κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών στην περιοχή " Πεύκο Πολίτη " στο Δήμο Χαλανδρίου όπως αυτές περιγράφονται στις εκθέσεις αυτοψίας της Δ/νση Πολεοδομίας του τέως Ανατολικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, οι οποίες με τους φερόμενους ιδιοκτήτες αντίστοιχα αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα :

 
Η εκτέλεση των αποφάσεων κατεδάφισης θα ξεκινήσει την Τρίτη 18-09-12 και ώρα 9.00 π. μ., και ο προβλεπόμενος χρόνος αποπεράτωσης είναι (5) πέντε ημέρες.

Η κατεδάφιση θα εκτελεστεί από ανάδοχη εταιρεία με την επωνυμία "Επιχειρήσεις Αλεξάνδρου Α.Ε.Β.Τ.Τ.Ε." και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1418/81 σε συνδυασμό με τα οριζόμενα στο άρθρο 6

του Π.Δ.267/6-8-1998 (195/Α΄).

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Δημήτρης Καλογερόπουλος

 http://pantazisnikos.blogspot.gr/2012/09/18-09-12-900.html

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ - ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!

Του ΣΤΑΘΗ από το enikos.gr της 5/9/2012

Όταν ο φασισμός επιβληθεί στις εργασιακές σχέσεις περιττεύει (εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας το απαιτήσουν) να επιβληθεί στις πολιτικές δομές και τους πολιτειακούς θεσμούς.

Τι ζητάει η Τρόικα με την τελευταία της επιστολή; Κατάργηση του πενθημέρου, εργασία-λάστιχο έως και 13 ώρες την ημέρα, υποτυπώδη έως ανύπαρκτη ασφάλιση, μισθούς πείνας -για να περιοριστούμε μόνον σε λίγα- ζητάει δηλαδή ό,τι θα ζητούσε μια Συμμορία Μελανοχιτώνων του Μεσοπολέμου.

Ο,τι έχει έως τώρα εφαρμοσθεί από τα Μνημόνια κι όσα ακόμα ζητείται να εφαρμοσθούν, μετατρέπουν ασφαλώς την Ελλάδα σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, σε ένα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης όπου πάλι η (ατιμασμένη) «εργασία ελευθερώνει».

Αυτός είναι ο «εκσυγχρονισμός» του καπιταλισμού ου μην και οι «μεταρρυθμίσεις», η επιστροφή μας σε μια «Δραπετσώνα» όπου πάλι «δεν θα έχουμε πια ζωή». Οχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόκειται για ένα πραξικόπημα της αστικής τάξης από τα πάνω (την ίδια ώρα που βάζει την Ακροδεξιά να απειλεί τη Δημοκρατία απ' τα κάτω), το οποίον οδηγεί στη σύνθλιψη των λαών. Μια καλοσχεδιασμένη τανάλια.

Πρόκειται για έκπτωση της Δημοκρατίας σε ολιγαρχική τυραννία - και όταν το πολίτευμα καταργείται στην ουσία του, δεν χρειάζεται να καταργηθεί στους τύπους του - «ας φαίνεται δημοκρατία, αρκεί να 'ναι φασισμός» όπως θα έλεγε, σε δική μας παράφραση, ο Καίσαρας - ας αποφασίζει η Σύγκλητος για τον λαό και εγώ για τη Σύγκλητο! Δεν ήταν κι άσχημο το κόλπο, κράτησε τρεις αιώνες! Μετά χειροτέρεψε. Και κράτησε για δέκα αιώνες...

Οταν λοιπόν η Τρόικα ζητά, και με τη συνεργασία των ημεδαπών ανδρεικέλων της επιβάλλει εργασιακές σχέσεις «μεσαιωνικού» τύπου, που στη σύγχρονη εποχή μόνον σε φασιστικά καθεστώτα έχουν εφαρμοσθεί και με τη βία των όπλων έχουν επιβληθεί, τότε δεν χρειάζεται η καθαίρεση (στους τύπους) της δημοκρατίας, αρκεί που έχει επισυμβεί ο θάνατός της επί της ουσίας.

Όπως η Μαφία χρειάζεται νομιμοφανείς τρόπους για να ξεπλένει το προϊόν των εγκλημάτων της έτσι και η (κάθε) Τρόικα χρειάζεται την επίφαση της δημοκρατίας για να «νομιμοποιεί» τις αποφάσεις και τις ενέργειές της σε εθνικό (του κάθε κράτους) και διεθνές (πανευρωπαϊκό κι εν τέλει παγκόσμιο) επίπεδο.

Τα Διευθυντήρια των Τοκογλύφων στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Μόσχα, την Ουάσιγκτον ή το Πεκίνο, χρειάζονται τα Κοινοβούλια της Λιθουανίας, φέρ' ειπείν, της Ιταλίας ή της Ελλάδας για να νομιμοποιούν αυτά που κάνουν στους λαούς διαμορφώνοντας αντιλαϊκές πλειοψηφίες - όσον το επιτυγχάνουν, φασιστικές εκτροπές δεν χρειάζονται.

Αρκούν οι φασιστικές απειλές από κάτω όπως ο Λεπενισμός, ο ιταλικός νεοφασισμός ή η γελοιογραφία τους, όπως η καθ' ημάς Χρυσή Αυγή, σε συνδυασμό με τον φασισμό απ' τα πάνω, όπως εξαπολύεται απ' τις εκφασισμένες δομές των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της Κίνας, της Ρωσίας κι άλλων δυνάμεων. Και η παγίδα έχει κλείσει.

Τι είναι οι διαρκείς πόλεμοι που εξαπολύουν οι ΗΠΑ με 60.000.000 πολίτες τους να ζουν στο εσωτερικό τους κάτω απ' το όριο της φτώχειας; Τι είναι η δυνατότης της Γερμανίας να δανείζεται με 1% (ή λιγότερο) και να δανείζει με 6% (ή περισσότερο); Τι είναι η ατέλειωτη, ωκεάνια φτώχεια στην Ινδία, η ασύδοτη τυραννία στην Κίνα;

Ο καπιταλισμός έχει εξελιχθεί σε αυτό που πάντα επιστρέφει με τις διαρκείς κρίσεις του να είναι, σε έναν φασισμό με γραβάτα.

Ο φασισμός των σαλονιών σπανίως χρειάζεται τον φασισμό της μπυραρίας για να κυβερνά.

Κι αυτός που μας ζητά σήμερα με εργαλείο το χρέος να δουλεύουμε δεκατριάωρα, έξι κι εφτά ημέρες, για ένα πιάτο φαΐ, ταπεινωμένοι και πένητες είναι ο φασισμός των σαλονιών, οι φασίστες των «ελεύθερων» αγορών· δημοκρατικοί στους τύπους, βαμπίρ στην ουσία. Οταν το έργο τους ολοκληρωθεί, η Ελλάδα θα είναι, είτε με ευρώ είτε με δραχμή, μια Ειδική Οικονομική Ζώνη.

«Ηλικιωμένοι ζητούν φάρμακα με δάκρυα στα μάτια» έγραφαν χθες οι εφημερίδες. Αν αυτό δεν είναι φασισμός αν αυτό δεν είναι φασιστική βία για χάρη των κερδών κι εναντίον των ανθρώπων, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους - η ζωή μας έχει χάσει το νόημά της κι όλα γίνονται ένας βερμπαλισμός της αφήγησης του καθενός.

Το ξαναλέω: αυτά που μόνον μια Συμμορία Μελανοχιτώνων θα μπορούσε να επιβάλει με τη βία των όπλων σε ένα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, ζητά σήμερα να επιβάλει και έως έναν μεγάλο βαθμό έχει ήδη εγκαθιδρύσει (και) στη χώρα μας η Τρόικα των Τοκογλύφων.

Όταν ήδη 440.000 Ελληνάκια ζουν κάτω απ' το όριο της φτώχειας (έρευνα της UNICEF), όταν το 1% των πλουσίων Αμερικανών νέμεται το 99% της ετήσιας αύξησης του ΑΕΠ στις ΗΠΑ τα τελευταία τριάντα χρόνια, όταν οι Ελληνες δουλεύουν πολύ περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο (με 2.017 ώρες εργασίας τον χρόνο - ρεκόρ, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ), αλλά η δουλειά τους πάει στον βρόντο, τότε «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Ο εγγενής στον καπιταλισμό φασισμός.

Εγγενής διότι ένα αφιλοσόφητο κι ανήθικο σύστημα εκτρέφει και τρέφεται απ' την ίδιαν του την εντροπία...

Ειδήσεις που περνούν στα ψιλά... για να μην ανοίξουν φτερά οι Έλληνες

Το παράδειγμα για την Ελλάδα... που δεν θέλουν να γνωρίζουμε...

Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα που έλαβα με προεκτάσεις και απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί ΑΝ ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισλανδίας...

Αν την αφήσουν φυσικά οι "μάγκες του πόκερ" που κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν την κουτάλα... με τις κορώνες περί "ακυβερνησίας" και πως τάχα "δεν μπορεί η Ελλάδα να φύγει από τα μνημόνια"...

Αποδείξεις; Ορίστε!:

"Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισλανδίας προχώρησε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch. Η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας αναβαθμίστηκε κατά μία βαθμίδα μπαίνοντας στην κατηγορία ΒΒΒ-. Όπως υποστηρίζει ο Fitch η Ισλανδία πλέον βρίσκεται στην κατηγορία "επενδύσεις" γεγονός που την κατατάσσει σε "αξιόπιστο δανειολήπτη". Απλά και καθαρά...!

Αλήθεια πως έγινε αυτό;

Αυτοί χρεωκόπησαν το 2008 έτσι δεν είναι; Τι έγινε στο μεταξύ; Εφάρμοσαν κάποιο καλό και διδακτικό μνημόνιο; Και είχαν μπει και στο ΔΝΤ αν θυμάμαι καλά... αλλά κάποια στιγμή τους έστειλαν από εκεί που ήρθαν!

Τρομάζω λίγο τώρα... καλά πως μπόρεσαν και το έκαναν αυτό; Δεν φοβήθηκαν; Δεν φοβήθηκαν μήπως πεινάσουν, δεν έχουν πετρέλαιο, φάρμακα, προφυλακτικά και άλλα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης;

Τα συνημμένα περιγράφουν όλο το ιστορικό.... όμως έχουν αξία και οι... λεπτομέρειες:

Μικρή λεπτομέρεια 1
Η Ισλανδία προστάτεψε τους πολίτες της μιλώντας στους δανειστές εξʼ ονόματος των πολιτών της και όχι στους πολίτες της εξʼ ονόματος των δανειστών (σαν κάτι άλλά καλόπαιδα)

Μικρή λεπτομέρεια 2
Η Ισλανδία έχει δικό της ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

Μικρή λεπτομέρεια 3
Η Ισλανδία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πληρώσει το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 4
(για τα εγχώρια παπαγαλάκια)
Βασικές οικονομικές δραστηριότητες στην Ισλανδία: Αλιεία και κτηνοτροφία (όχι βαριά βιομηχανία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ που εμείς δεν έχουμε (!) γι αυτό πρέπει να προσκυνούμε Μερκοζί, Σόιμπλε και τους εν Ελλάδι αντιπροσώπους τους)

ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 5 (και τελευταία)
Χαρακτηριστικό του νησιού είναι οι θερμοπίδακές του που χρησιμοποιούνται για οικιακή θέρμανση. ΘΕΡΜΟΠΙΔΑΚΕΣ = ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.

Σημείωση: Στην Ευρώπη δύο χώρες έχουν τα μεγαλύτερα γεωθερμικά πεδία: Η Ισλανδία και η Ελλάδα!

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
ΤΟΞΟΤΗΣ
koukfamily

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.
Έτσι από τη μία πλευρά εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.
Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.
Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.
Κίνηση Πολιτών Άρδην

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Συλλαλητήριο - Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη...

Το νέο τηλέφωνο για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ...

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις