Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΣΙ Γ....ΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ .... ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΦΩΝΗ ΛΑΟΥ!

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συγκέντρωση ανθρώπων που ζητούν το δικαίωμά τους στην ελπίδα.

Πανικόβλητο το στρατόπεδο των δοσιλογικών δυνάμεων του μνημονίου αναζητούν τρόπους να αλλοιώσουν το μήνυμα που σήμερα ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ!

Σύνταγμα, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Ομόνοια, Πατησίων, Πεδίο Άρεως κατακλύστηκαν από - με πολύ συγκρατημένες εκτιμήσεις - πάνω από 500.000 πολίτες.

Λαοθάλασσες οργής σε Θεσσαλονίκη και όλες σχεδόν τις επαρχιακές πόλεις.

Ο πανικός όσων ξεπούλησαν το μέλλον των παιδιών μας βρήκε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ στην αγωνιώδη έκκληση (γιατί τι άλλο ήταν) του πρωθυπουργού στον Αντώνη Σαμαρά: "Καταδίκασε τα περί ΓΟΥΔΙΟΥ και κρεμάλων".

Σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα μας ξανασώσει, ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο.

Στην πραγματικότητα θα δώσουν μια μικρά παράταση στα προσωπικά τους προνόμια που αρνούνται να απαρνηθούν, έστω και αυτή την ύστατη ώρα ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ, μακρυά από το λαϊκό αίσθημα και μιλούν - δια του ΓΑΠ - για νέο εθνικό διχασμό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΜΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ διά των εκλογών.

Μας ΣΩΝΟΥΝ και απειλούν ότι αν δεν κάτσουμε ήσυχα να μας "σώσουν", εξοντώνοντας κάθε προοπτική να ζήσουν τα παιδιά μας σαν ελεύθεροι πολίτες θα πάμε σε εθνικό διχασμό.

ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ! Μόνο που η διχαστική γραμμή είναι σε ένα σημείο που δεν τους βολεύει.
Γι' αυτό αγχώνονται και ζητούν να καταδικαστεί το λαϊκό αίτημα περί ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.

Διότι από την μια είναι αυτοί οι 154, τα επιχειρηματικά αφεντικά τους - ντόπια ξενόδουλα και ξένα - και μια δράκα πολιτικών συμμάχων τους στα άλλα κόμματα του "μνημονιακού μονοδρόμου" - φανεροί ή με προσωπείο - και από την άλλη 11 εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ που ζητούν - λίγες μέρες πριν την εθνική επέτειο, να επικρατήσει ως κεντρική εθνική γραμμή ΤΟ ΝΕΟ, ΜΕΓΑΛΟ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ.

ΤΟ ΠΡΩΙ

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ!

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *