Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το αεροπλάνο με την 6η Δόση του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε!

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ αν δεν σας ενοχλούν τα ... ΧΧΧ

ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ.
ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΕΜΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
 Μην αρχίσετε μετά την γκρίνια, έτσι;;;

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ;

Αληθεύει ότι γίνεται ΕΡΑΝΟΣ μεταξύ των εργαζομένων του δήμου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 4500 ευρώ, για να πληρωθούν οι δύο εκδηλώσεις του θεάτρου της ρεματιάς που  δεν έβγαλαν τα "έξοδά τους" από τα εισητήρια των παραστάσεων;;;;

Είναι αλήθεια ότι μες τις περικοπές μισθών, τα χαράτσια και τα μνημόνια οι εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν τους ατζέντηδες για εκδηλώσεις του φεστιβάλ της ρεματιάς - που κατά τα άλλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ;;;;
Πολύ θα θέλαμε να διαψευστεί η πληροφορία μας, που δυστυχώς πιστεύουμε ότι  ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ διότι η πηγή μας είναι αξιόπιστη.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Σακ βουαγιάζ, new version

Σακ βουαγιάζ, new version
 

 Μαντμαζέλ, κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας.

Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!!
Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ!

 Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ!!!

Σακ βουαγιάζ...


Θέλει έδρα το Κολυμβητήριο Χαλανδρίου το πόλο του ΠΑΟ;;;

 
Σύμφωνα με ανάρτηση σε "εχθρικό για τον ΠΑΟ site" (το thrylos.gr) παράγοντες της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν ως πρώτη έδρα για το πρωτάθλημα το δημοτικό  κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Το ΟΑΚΑ δεν τους αρέσει - πάντα σύμφωνα με το site των κόκκινων - επειδή είναι μεγάλο ενώ στο Χαλάνδρι πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν μια "καυτή" έδρα από την οποία δύσκολα θα περνάει από εκεί η αντίπαλη ομάδα.

Καλό θα είναι - υπό Κ.Σ. - για τα έσοδα του ΟΝΑ αλλά θέλει σκέψη το πράγμα αν μάλιστα δείτε το πώς παρουσιάζει το θέμα η πηγή της είδησης.

http://www.thrylos.gr/erasitehnis/polo/article/11411/thelei-edra-to-halandri-o-pao-/

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ!

Ευρωπαικό Δικαστήριο
"Ένα σήμα δεν πρέπει να γίνεται δεκτό αν αντίκειται στη δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη, και τούτο έστω και αν οι ανωτέρω λόγοι ισχύουν μόνον εντός ενός κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως",
"το σφυροδρέπανο και ο ερυθρός αστέρας με πέντε βραχίονες, θεωρούνται ως "σύμβολα αυταρχισμού", η δε χρήση τους αντίκειται στη δημόσια τάξη, τόνισε το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.
TAΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ !
 
Από την Ελευθεροτυπία
Το σφυροδρέπανο δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως σήμα ρούχων στην ευρωπαϊκή αγορά διότι αντίκειται στα χρηστά ήθη ορισμένων κρατών μελών, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Η υπόθεση είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια το 2006 όταν η εταιρεία Couture Tech Ltd, που ανήκει σε Ρώσο σχεδιαστή ρούχων, κατέθεσε στο Γραφείο των κοινοτικών σημάτων της Ε.Ε. αίτηση για καταχώριση ως εγκεκριμένου για την ευρωπαϊκή αγορά σήματος των ρούχων της, ενός εμβλήματος της πρώην ΕΣΣΔ το οποίο είχε σε περίοπτη θέση ένα σφυροδρέπανο.
"Ένα σήμα δεν πρέπει να γίνεται δεκτό αν αντίκειται στη δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη, και τούτο έστω και αν οι ανωτέρω λόγοι ισχύουν μόνον εντός ενός κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως", υπογράμμισε η απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου αναφερόμενη στην περίπτωση της Ουγγαρίας. "Το σφυροδρέπανο και ο ερυθρός αστέρας με πέντε βραχίονες, θεωρούνται ως "σύμβολα αυταρχισμού", η δε χρήση τους αντίκειται στη δημόσια τάξη, τόνισε το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Ανηθικότητες ...!!;;


ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ: Ανακοίνωση για το Χαράτσι στην ακίνητη περιουσία μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗΗ ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου - Βενιζέλου στα λαϊκά στρώματα συνεχίζεται σκληρή και ανελέητη. Μετά από δύο χρόνια αδιέξοδης πολιτικής άγριων περικοπών στο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, πραξικοπηματικού χαρακτήρα κατάργησης εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, επιβολής σκληρής και άδικης φορολόγησης, αλματώδους επέκτασης της ανεργίας, ξεπουλήματος του κοινωνικού πλούτου της πατρίδας μας, εκτεταμένης εικόνας διάλυσης μέχρι του σημείου τα παιδιά μας αντί βιβλία να παίρνουν... φωτοτυπίες, άτακτης υποχώρησης στον νέο-οθωμανισμό και οποιασδήποτε κίνησης κυρίαρχου κράτους για κήρυξη ελληνικής ΑΟΖ, ήρθαν οι νέες εξαγγελίες των τελευταίων ημερών να υπερβούν κάθε όριο ανοχής.
Τα τελεσίγραφα διατάγματα για μαζικές απολύσεις στον δημόσιο τομέα με το τέχνασμα της “εργασιακής εφεδρείας” και κυρίως η επιπλέον επιβολή κεφαλικού φόρου στην ιδιοκτησία- που προκύπτει δυσβάστακτη για την μικροϊδιοκτησία, ξεπερνούν ακόμα και τον κυνικότερο νεοφιλελεύθερο νου. Την ίδια στιγμή που ο τουρκικός ιμπεριαλισμός αφήνει στην άκρη την αείμνηστη ελληνο-τουρκική φιλία των εκσυγχρονιστών του Σημίτη και τον φερετζέ της καραμανλικής... κουμπαριάς και της “καλής γειτονίας”, οι εγχώριοι παραδόπιστοι συμπράττουν στη μεθοδευμένη καταρράκωση του ηθικού του λαού μας δίχως τελειωμό και με περίσσια αναλγησία.
Θεωρούμε ότι το νέο χαράτσι για την ακίνητη περιουσία είναι αυτό που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την ελληνική κοινωνία, αφού σηματοδοτεί την πολιτική χρεωκοπία της κυβέρνησης, αποτελώντας ταυτόχρονα το εφαλτήριο της ενεργής αντίστασης αυτών των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που αντιμάχονται στην πράξη την πολιτική των μνημονίων και της οικονομικής υποδούλωσης, γιατί:
● Στερείται κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης αφού αντί να αντλείται από αυτούς που κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία μέσα από ένα προοδευτικά κλιμακούμενο φόρο γι αυτήν, η επιβολή του χαρατσιού αυτού γίνεται σε κάθε σπίτι ή κατάστημα άσχετα με την αξία του, την χρήση του ως πρώτη κατοικία ή όχι και την οικονομική αντοχή των μικροϊδιοκτητών.
● Γίνεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τέτοιο τρόπο που καθιστά σαφή τη σχέση δυνάστη - υπηκόου όταν χρησιμοποιεί εν όψει του επερχόμενου χειμώνα το δημόσιο αγαθό της ηλεκτροδότησης ως μέσο στυγνού εκβιασμού με την απειλή της διακοπής του.Το νέο-φιλελεύθερο ΠΑ.«ΣΟ».Κ. αντιγράφει πρακτικές αυταρχικών και δικτατορικών καθεστώτων στην σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία με τις φορομπηκτικές πολιτικές του ενάντια στα λαϊκά στρώματα.
Για άλλη μία φορά δε, ακολουθείται η οδός του επικοινωνιακού πολιτικού εκχυδαϊσμού με την δίχως διάκριση επιβολή του κεφαλικού φόρου στους ανέργους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η οποία είτε στο τέλος αναιρεθεί μερικά είτε όχι, δείχνει την «υπόληψη» που έχει ο νέο-φιλελεύθερος κυβερνητικός θίασος για τα «παιδιά ενός κατώτερου Θεού». Φθηνά “εκσυγχρονιστικά” τεχνάσματα που τα έχουμε ξαναδεί!

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ αντιλαμβάνεται ότι η νέα επέλαση του Διευθυντήριου των Βρυξελλών και των εντολοδόχων τους έγινε σκληρότερη μετά την ατονία και την προσωρινή υποχώρηση που επέφεραν οι «γνωστοί – άγνωστοι» σε συνέργια με τους «Πραιτοριανούς» στη λαϊκή αγανάκτηση που εκδηλώθηκε κύρια στην Πλατεία Συντάγματος. Ο λαός μας θα πρέπει να αντιδράσει πάλι μαζικά βρίσκοντας την χαμένη του αυτοπεποίθηση, επεκτείνοντας παράλληλα την πολιτική του αυτό-οργάνωση.
Γι αυτό θεωρούμε ότι ο Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ομαδικά ενάντια στον κεφαλικό φόρο με άρνηση της πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ που θα περιέχουν το απαράδεκτο χαράτσι. Άρνηση που θα γίνει :
- ΕΙΤΕ: μέσα από οργανωμένες επιτροπές και ομάδες πολιτών με τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, οι οποίες θα πρέπει να συσταθούν σε γειτονιές, χωριά, χώρους δουλειάς κλπ. Αυτές με κοινή δήλωση αυτών που θα τις απαρτίζουν, είτε θα καταθέσουν τους απλήρωτους συγκεντρωμένους λογαριασμούς στη ΔΕΗ, είτε θα καταθέτουν το αντίτιμο τους δίχως να καταβάλουν τον έκτακτο ληστρικό φόρο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
- ΕΙΤΕ: με την πληρωμή καθενός από μας ΜΟΝΟ για το ηλεκτρικό ρεύμα στον λογαριασμό της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ΧΩΡΙΣ να πληρώνουμε για τα υπόλοιπα που συμπεριλαμβάνονται όπως π.χ. η ΕΡΤ και ΠΡΟΦΑΝΩΣ χωρίς να πληρώνουμε το έκτακτο Χαράτσι.

Είναι καθήκον των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού να συσπειρωθούν ενωτικά στην κατεύθυνση της σφυρηλάτησης ενός Παλλαϊκού Μετώπου Εθνικής και Κοινωνικής Αυτοδιάθεσης που θα στοχεύει στην ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής, τον επανακαθορισμό της θέσης της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό μωσαϊκό, την στάση πληρωμών στους υπερεθνικούς τοκογλύφους ωσότου πραγματοποιηθεί ο λογιστικός έλεγχος του χρέους που θα οδηγήσει στην βέβαιη δραστική διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του, την ακύρωση του μηνημονίου και της δανειακής σύμβασης της υποτέλειας, την κοινωνικοποίηση των τραπεζών που από τον δικό του πλούτο ο λαός μας χρηματοδοτεί με συνεχείς κρατικούς μπουναμάδες την κερδοφορία τους και την επανάκτηση του κοινωνικού πλούτου που καρπώνονται σήμερα τα μεγάλα υπερεθνικά ιδιωτικά συμφέροντα.

Αυτό-οργάνωση και Αγώνας


Αθήνα 20.09.11Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *