Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!


Μου το είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής του Πράσινου Κινήματος Νίκος Παπαδάκης προχτές και δεν το πίστευα.

Δεν το είχα πάρει και χαμπάρι και φρίκαρα.

Στον δήμο Αργυρούπολης Ελληνικού, στην παρέλαση κλήθηκε και παρέλασε  (επίσημα όχι μόνη της - τσαμπουκα) ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κο Γ. Κωνσταντάτο  - ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και μάλιστα με στολές παραλλαγής!!!!

(Πάλι καλά που δεν ήταν και ένοπλοι).

Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε σήμερα να ασχοληθώ με το θέμα.
Ίσως γιατί είναι 4 Νοεμβρίου και σας σήμερα, το 1921 διάβασα ότι ο Αδόλφος ίδρυσε τα SA.

ΑΥΤΟ!ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΛΕ

Ο ΝΕΟΣ GAULETER ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ "ΕΛΛΑΔΑ" ΝΟΡΜΠΕΡΤ ΜΠΑΡΤΛΕ
Λήγουν σήμερα στην Χερσόνησο της Κρήτης οι εργασίες της 8ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που διεξήχθησαν υπό την καθοδήγηση και παρακολούθηση ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Νόρμπερτ Μπάρτλε, τον νέο GAULEITER της Γερμανικής επικυριαρχίας στην χώρα και ιδίως στην αυτοδιοίηκση. Ο κος Μπάρτλε αντικατέστησε τον γνωστό σε όλους Γιοακίμ Φούχτελ.

Είναι πραγματικά ανήκουστο να υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αρμόδιος μόνο για την Ελλάδα λες και είναι .... ομόσπονδο κρατίδιο και να γίνεται αυτό ανεκτό από Έλληνες αιρετούς.

Και αν αυτό σας φαίνεται άλλη μια υπερβολή μας παρακαλώ να μας υποδείξετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ της ΕΕ για την οποία υπάρχει ονοματισμένος Γερμανός υπουργός.

Σκοπός της Ελληνογερμανικής συνέλευσης εμφανίζεται η "ενίσχυση της συνεργασίας και μπλα, μπλα, μπλα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ουσιαστικά οδηγούνται οι δήμοι ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, να ψωνίζουν όργανα για τις παιδικές χαρές από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να αγοράζουν γκαζόν για το γήπεδο του ΑΓΙΑΞ Τραχανοπλαγιάς με προδιαγραφές FIFA από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να αγοράζουν απορριμματοφόρα από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να βάζουν αυστηρά πρόστιμα στον πολίτη για να μαζεύουν λεφτά για τους Γερμανούς και να μην καταναλώνουν τα λεφτά τους που βρίσκονται στις τράπεζες γιατί μπορεί να πρέπει να τα πάρουν οι Γερμανοί.

Αυτή την αλήθεια την ανέδειξαν οι κινητοποιήσεις της Εθνικής Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων κατά την διάρκεια των εργασιών της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Για το τι έγινε στην Κρήτη θα δανειστούμε τις αναρτήσεις του μέλους της επιτροπής διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων Αριστομένη Συγγελάκη:

Η φιέστα τους έγινε φιάσκο!
Το κίνημα νίκησε!
Κανείς δήμαρχος από την Κρήτη, κανείς Έλληνας Βουλευτής, κανείς Υπουργός δεν έδωσε το παρών! Ο θλιβερός αυτός θεσμός που ήλθε με τα μνημόνια πνέει τα λοίσθια και πρέπει να καταργηθεί, αν πράγματι βγήκαμε από τα μνημόνια!
Σύντομα στο Ηράκλειο θα λάβει χώρα η πραγματική Ελληνογερμανική Συνέλευση με διαπρεπείς Γερμανούς επιστήμονες και αγωνιστές να συμμετέχουν!
Οι δήμαρχοι της Κρήτης, οι φορείς, οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και, πάνω από όλα οι πολίτες και οι φορείς των μαρτυρικών τόπων, έστρεψαν την πλάτη τους στην παρασυναγωγή της Χερσονήσου! 
Δεκάδες μηνύματα εναντίον της αδιαφανούς και υβριστικής για την Ιστορία μας αυτής συνεύρεσης Γερμανών αποικιοκρατών και Ελλήνων προθύμων.
Η διαδήλωσή μας αναστάτωσε ευχάριστα το Ηράκλειο, που πήρε το μήνυμα του αγώνα και η ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας μας στη Χερσόνησο έκανε τους διοργανωτές της παρασυναγωγής να κρύβονται.


Ανυποχώρητος αγώνας για Δικαιοσύνη & Αποζημίωση!
Για Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΗ ΣΤΟΝ REAL FM - ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ για το θέμα. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ:


Γιατί αντιδράσαμε στην λεγόμενη «Ελληνογερμανική Συνέλευση»;
Πώς αυτή επηρεάζει τις γερμανικές αποζημιώσεις;
Γιατί η απουσία της κρητικής κοινωνίας από τη γερμανική παρασυναγωγή έχει μεγάλη συμβολική και ουσιαστική αξία;
Πώς εννοούμε εμείς την πραγματική ελληνογερμανική φιλία και πώς την υπηρετούμε στην πράξη;
Η παρέμβασή μου στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ακριβώς την ώρα της διαδήλωσης έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τη γερμανική παρασυναγωγή.
Υπό την πίεση του ευφυούς δημοσιογράφου αναπτύξαμε τις απόψεις μας, όσο πιο αναλυτικά γίνεται στα λίγα λεπτά που είχαμε στη διάθεσή μας.
Ακούστε το (στο τρίτο ημίωρο από 9’50´´ και μετά) και στείλτε μου τα σχόλιά σας.
Ευχαριστούμε για την στήριξή σας

http://www.real.gr/akouste_tis_ekpompes_nikos_mpogiopoulos/?fbclid=IwAR0AAqIqUlZi6YZZQIo6_6mB6KjJJTJNjQopUkmP7ATHq8nJmkWt_TfbNN4#.W91104qiFsw.facebook

Ελληνογερμανική Συνέλευση στην Κρήτη: Δεξιοί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, οικολόγοι και αριστεροί Γερμανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι Γερμανική Αποικία η Ελλάδα


Η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκαράνη με κείμενο που ανέρτησε στον λογαριασμό της στο facebook αναφέρεται στη διοργάνωση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη

Έχουν στήσει παραμάγαζα στην Ελλάδα οι Γερμανοί με τα κόμματά τους και μέσω της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κάνουν κουμάντο όπου γουστάρουν.

Φέτος τιμητική έχει το νερό, ο ιατρικός τουρισμός, η διαχείριση απορριμάτων, Έλληνες νέοι μετανάστες στην Γερμανία, με κέντρο σύναξης την Κρήτη.

Τα δύο κομματικά ιδρύματα είναι κώλος και βρακί με το Ιδρυμα Καραμανλή. Το “Ίδρυμα Konrad Adenauer” που εγκαινιάστηκε το 2012 και το “Ίδρυμα Hanns Seidel” που εγκαινιάστηκε το 2013.

Το τρίτο, το “Ιδρυμα Heinrich-Böll-Stiftung” ανήκει στο κόμμα των Πράσινων, των οικολόγων δηλαδή, που τα γραφεία του εγκαινιάστηκαν το 2012 στην Θεσσαλονίκη.

Το τέταρτο είναι το “‘Ιδρυμα Friedrich-Naumann για την Ελευθερία” και λατρεύει τις επιχειρήσεις τουρισμού και εγκαινίασε παράρτημα στην Αθήνα το 2012.

Το πέμπτο είναι το “Ίδρυμα Friedrich-Ebert” των σοσιαλιστών
που εγκαινιάστηκε το παράρτημά του στην Ελλάδα το 2012.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει το “Ίδρυμα Rosa-Luxemburg” των Αριστερών Γερμανών που και αυτό εγκαινιάστηκε το 2012.

Εν ολίγοις δεξιοί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, οικολόγοι και αριστεροί Γερμανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι Γερμανική Αποικία η Ελλάδα. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν πίσω με τόκο το κόστος κάθε σφαίρας που έριξαν οι πρόγονοί τους στους δικούς μας προγόνους. Ή μήπως σημαίνει κάτι άλλο το “Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον” και η “Ελληνογερμανική Συνέλευση”;

ΤΟ ΜΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκτενή αναφορά εχτές στο θέμα του Δημαρχείου, φιλοξενώντας τις μακέτες και τα όσα έγραψε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στο facebook (τα έχουμε ήδη αναρτήσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ).

Καλό είναι αυτό, έτσι δεν είναι;

Καλό θα ήταν, αν η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και καμία αναφορά στην χρηματοδότηση του έργου από την περιφέρεια. Αν είχε και καμία δήλωση της Ρένας Δούρου.

Αλλά ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ καμία αναφορά.

Και τώρα - πείτε μας πάλι γκρινιάρηδες ή πιεστικούς - αλλά εσείς που ξέρετε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και την προπαγάνδα τους: Αν ήταν αποφασισμένη η χρηματοδότηση δεν θα το έγραφαν; Θα το κρατούσαν μυστικό;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΙΛΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ  ότι ούτε η ΑΥΓΗ, ούτε καν ο ίδιος ο Συμεών - όταν ρωτήθηκε από συνδημότη μας  πότε θα δημοπρατηθεί το έργο στο φατσομπούκι - δεν έγραψε με την γνωστή σουλτανοσυριζέικη απολυτότητα: "ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΤΗΣΗ" αλλά απάντησε "μόλις εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση";;;;

Το άρθρο της ΑΥΓΗΣ για το δημαρχείο μας μπορείτε να το διαβάσετε σετο link:

http://www.avgi.gr/article/10813/9305468/meta-apo-20-chronia-dromologeitai-e-anegerse-demarcheiou-sto-chalandri

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΗΣ


Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Σπάρτη ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος αρουσίασε την πρόταση του κόμματος για διαλογή στην πηγή , επανάκτηση , τοπικά πράσινα σημεία και 600 αυτοχρηματοδοτουμενες "πράσινες " θεσεις εργασίας μόνο στην Πελοπόννησο . 
Στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ έχουμε προταση κοστολογημενη και τεχνοκρατικα δομημένη για τη διαχείριση απορριμμάτων η οποια καλύπτει και ολες τις προϋποθέσεις που βάζει η Ε.Ε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ