Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΑΠΑΝΟ ....

.... ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Ευτυχώς που ψηφίσατε ασφάλεια και σταθερότητα και δεν έχουμε ακυβερνησία γιατί τι θα κάναμε!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ!

Μας λοιδώρησαν στην αγορά οι ΤΟΥΙΤΟΠΤΙΚΟΠΟΥΛΟΙ,

Μας κατασυκοφάντησαν σε πελάτες μας αγκαλιά,

Μας κατέστρεψαν τα μέσα μας καμιά δεκαριά φορές προκαλώντας μας μεγάλη οικονομική ζημιά για να αποκαταστήσουμε και να είμαστε εντάξει με τους πελάτες, σε μια εποχή που το ψωμί βγαίνει ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ στην αγορά με εντολή του Ενωμοτάρχη και εκτέλεση της Τεχνικής Υπηρεσίας,
Μας χάλασαν έτοιμα συμβόλαια διαφήμισης λέγοντας σε πελάτες μας φίδια περί παράνομης διαφήμισης που θα ξήλωνε ο δήμος  (ΓΩΝΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΪΜΑΝΤΑ),

Βγήκαν παγανιά τα συνετεράκια τους από την άλλη πλευρά και κυνήγαγαν τα συνεργεία μας στον δρόμο εκτελώντας χρέη αρχικά ΜΠΑΤΣΟΥ και στη συνέχεια ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ υπό την ανοχή του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου, που σιώπησε όταν ένα μέλος - και δεν είμασταν οι μόνοι - δεχόταν τέτοιου είδους ανήθικη και ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση στο μαλακό υπογάστριο κάθε ελεύθερου επαγγελματία - τον πελάτη του.

Πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και μιλούσαν για παράνομα μέσα, παράνομες συμβάσεις, παράνομες διαφημίσεις.

Χρησιμοποιούσαν την εξουσία που τους έδιναν κρίσιμες δημόσιες θέσεις - όχι μόνο στον δήμο - που κατείχαν, για να πιέζουν επαγγελματίες - που τους είχαν ανάγκη - να μην δουλεύουν μαζί μας ("Δεν με αφήνει η μαμά μου" μας είπε πρόσφατα πελάτης που ήρθε μόνος του να διαφημιστεί και τελικά ακύρωσε το συμβόλαιο).

Έκαναν προσφυγή στην περιφέρεια για να βγάλουν παράνομα τα μέσα αστικού εξοπλισμού και πήραν τον π.....

2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ - έχοντας μαζί τους ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - εκτός της Λούλας Καρατζά - χτυπούν την δουλειά μας και κάποιοι τους κοιτούν αδιαφορώντας ή τρέμοντας να ψελλίσουν μισή λέξη.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΘΕΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ - Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ! (και άλλοι συνάδελφοι δουλεύουν νόμιμα στο Χαλάνδρι αλλά ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕΨΑΜΕ, για εμάς μιλάμε.)

Οι πελάτες της BLANK δεν έχουν πια φοβηθούν  τίποτα αφού πλέον έχουν εκδοθεί να ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ BLANK ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΙΖΟΜΕΝΟ,  ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κα ΑΓΑΠΗΤΟΥ, στην οποία ανέθεσε ο Δήμαρχος την αρμοδιότητα. Και τις οποίες θα έχουν στα χέρια τους ώστε όταν περάσει από εκεί κανένα ΛΑΜΟΓΙΟ και αρχίσει να μας κατηγορεί να του την τρίβουν στην μούρη!

Παρά την πικρή γεύση που έχει μείνει στο στόμα μας από όλη αυτή την μαύρη περίοδο και όλο αυτό τον πόλεμο  που ζήσαμε εμείς θα πούμε δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και θα δεσμευτούμε δημόσια ότι θα προστατεύσουμε - όπως κάναμε πάντα - την καλή εικόνα της δουλειάς μας για το αμοιβαίο συμφέρον το δικό μας αλλά και του δήμου που έχει και εκείνος όφελος από το να δουλεύει σωστά αυτή η συνεργασία, διότι μπαίνει μπαγιόκο στο ταμείο του.

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ όχι γιατί κάνανε τίποτα ιδιαίτερο για εμάς - άλλωστε ουδέποτε το ζητήσαμε - αλλά γιατί τελικά, έστω  και μετά από τόσο αγώνα και τόση αγωνία ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ  ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που τους οδήγησαν τόσο καιρό ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑΡΙΚΑ και βρήκαν το θάρρος να αποκαταστήσουν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, εφαρμόζοντας ΙΣΟΤΙΜΑ το νόμο και σε εμάς χωρίς εμπάθεια και μικροπολιτική σκοπιμότητα.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
Από σήμερα ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΡΕΙ- ΘΑ ΜΗΝΥΕΤΑΙ.
Άλλη δυσφύμηση δεν μπορούμε να αντέξουμε.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΠΑΝΟΥ;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 26η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 55/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου, που αφορά στην εγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου και καθορισμό τροφείων.


2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 57/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου, που αφορά στον καθορισμό δυναμικότητας των παιδικών σταθμών Δήμου Χαλανδρίου, για το σχολικό έτος 2012-2013.


3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 33/2012 απόφασης της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης σύμφωνα με την 1/2005 πράξη εφαρμογής στην περιοχή Πάτημα ΙΙ στο Ο.Τ. 51.


4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 34/2012 απόφασης της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης σύμφωνα με την 1/2005 πράξη εφαρμογής στην περιοχή Πάτημα ΙΙ στο Ο.Τ. 21.


5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 39/2012 απόφασης της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής, που αφορά στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου επί των οδών Βελεστίνου και Αργυροκάστρου εντός του ανοιχτού Ο.Τ. 692, σύμφωνα με τις διατάξεις του  αρθ.19 παρ. 2 του Ν. 2664/98.


6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 40/2012 απόφασης της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής, που αφορά στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου επί της οδού Μεσογείων 347 με ΚΑΕΚ 051470575002 σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 19 παρ. 2 του Ν. 2664/98.


7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατανομή θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα.

8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 117.336,32 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπανών για καταβολή μισθωμάτων σχολικών μονάδων Ν. 3852/10, χρονικής περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2012.
9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 91.019,02 € από το ΥΠ.ΕΣ. (ΘΗΣΕΑΣ) για κατασκευή ΣΑΡΖΑΝΕΤ στο Ρέμα Χαλανδρίου.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 13.495,15 από το ΥΠ.ΕΣ. ως έκτακτη επιχορήγηση για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.


11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 62.542,41 € από τους ΚΑΠ μηνός Μαΐου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.


12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 15.792,84 € από τους ΚΑΠ μηνός Μαΐου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.


13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαλανδρίου (ΔΕΠΑΧ) ποσού 20.000,00 € προκειμένου η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις ταμειακές ανάγκες της για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2012.


14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης ποσού 1.800,00 € για τη μεταστέγαση του 13ου Νηπιαγωγείου.


15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης ποσού 1.600,00 € για το πρόγραμμα ‘Εκπαίδευση των παιδιών ΡΟΜΑ’ που γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης ποσού 1.200,00 € για την ετήσια συνδρομή Ο.Ε. 2012 στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Παραγωγής Υγείας.


17.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένα διαφημιστικά μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου.


18.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των Παραδοτέων (ΕΠΠΕ).

19.   Τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2012.

20.   7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.


21.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) του έργου ‘Διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων στην περιοχή Πάτημα του Δήμου Χαλανδρίου’.

22.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου ‘Συντήρηση τα Κ.Α.Π.Η. Χαλανδρίου’ Α.Μ. 18/09.

23.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

 

 Χαλάνδρι  22/6/2012

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ;;;;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ email ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΑΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΙΜΟΣ:
Καλησπέρα.
Στέλνω το απόσπασμα του χειρόγραφου πρακτικού της συνεδρίασης για τα Καλλισπέρεια, από το οποίο προκύπτει ότι ο Λιερός είναι απών.
Είναι φανερό ότι στην ανάρτηση του διαύγεια έχει γίνει λάθος.
Θα συμφωνείς φαντάζομαι ότι δεν ευθυνόμαστε και για αυτό.
Λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη και λιγότερη δίκη προθέσεων δεν θα έβλαπτε. Αφήνω ασχολίαστο ότι έχουμε στόχο την πλατεία και όχι τα πεπραγμένα της διοίκησης,ότι είμαστε αλάνθαστοι,ότι αποζητούμε την εύνοια των ισχυρών κλπ. Αλλωστε αυτά είναι σεβαστή πολιτική κριτική...

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Κατ' αρχήν χαιρόμαστε για το γεγονός ότι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν έχει - όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ - ψηφίσει την Καλλισπερειάδα.

Τώρα από πού προκύπτει η "δίκη προθέσεων" από εμάς πάλι με συγχωρείτε αλλά δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έπρεπε μόνοι μας να υποθέσουμε ότι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει΄"λάθος" για να μην φταίμε πάλι εμείς;
Σίμο συμπάθα με αλλά οι μαντικές μου ικανότητες έχουν ατονίσει με τα γεράματα. Γράφω ό,τι βλέπω.

Πάντως πάλι το θέμα δεν είναι ο "χαζοκαυγάς" μας με τον παιδικό μου φίλο Σίμο Ρούσσο και την Αντίσταση, που όπως φαίνεται επί της ουσίας έχουμε τις περισσότερες φορές κοινές θέσεις για τα δημοτικά θέματα (πλην δύο - τριών θεμάτων).

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και ποιος ευθύνεται για την "λάθος" ανάρτηση.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Η διατύπωση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων στον δήμο - όπως εδώ και καιρό, έχουμε αναδείξει  - πολλές φορές γίνονται κατά την βούληση της διοίκησης. Έτσι άλλα λέγονται στα συμβούλια, άλλα ψηφίζουν οι παρατάξεις, απόντες γίνονται παρόντες, ομόφωνες αποφάσεις εκλογής γίνονται κατά πλειοψηφία αλλά όλα αυτά τελικά περνάνε στο ντούκου και δεν λογοδοτεί κανείς.
Και αυτός που φταίει μόνιμα είναι εκείνος ο μαλάκας ο Νταβίας που τα γράφει και χαλάει την εσωτερική Νιρβάνα του δήμου και της διοίκησης.

Επανέρχομαι λοιπόν: Για να την ανάρτηση των αποφάσεων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ευθύνη έχουν τα ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ των υπόχρεων σε ανάρτηση ΝΠ (και του Δημοτικού Συμβουλίου).

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο η ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ για το δημόσιο, που πρέπει να προστατευτεί από την παλαιοκομματική κουτοπονηριά βλαχοδημάρχων.

Και η παραποίηση των πρακτικών ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ αφού αλλοιώνεται η ίδια η έννοια της δημοκρατίας η οποία γίνεται ΕΠΙΦΑΣΗ αφού ό,τι και να γίνεται κατά τις συνεδριάσεις τελικά κάποιοι γράφουν στις αποφάσεις ό,τι τους βολεύει (πάντα κατά λάθος της υπηρεσίας).

Και αν τελικά οι διοικήσεις είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν να αποτυπώσουν σωστά το τι συζητείται και αποφασίζεται σε ένα Δ.Σ. και ποιοι είναι παρόντες ή απόντες τότε είναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ από το αν εμείς κάνουμε δίκη προθέσεων και τους χρεώσουμε ότι απλά κάνουν λάθος όπου τους συμφέρει. Διότι "λάθος" εναντίον των πολιτικών συμφερόντων της πλειοψηφίας εμείς δεν έχουμε δει ακόμα. (Και ας μας λένε ότι κάνουμε "δίκη προθέσεων").

Το θέμα με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θεωρώ ότι διευκρινίστηκε απόλυτα με το email του Σίμου και δεν θα είχα πρόβλημα να ζητήσουμε κα συγνώμη για να ικανοποιηθεί ο Σίμος αλλά για ποιο πράγμα να το κάνουμε;;;
Για αυτό που διαβάσαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ;;

Άρα μένει να δούμε αν θα απολογηθεί η διοίκηση του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ που συνελήφθει να ΕΞΑΠΑΤΑ (από λάθος ή επίτηδες) την κοινωνία.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!


ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΤΙ, ΣΤΟΜΑΧΙ ή ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;

Η καλή η μέρα φάνηκε ήδη ...

Μια δυο βδομάδες πριν, προεκλογικά, έκαναν τους γενναίους και αποφασισμένους, για το πως θα πάνε να διαπραγματευτούν στις Βρυξέλλες.
Mε τόλμη, θάρρος, με επιχειρήματα, με πάθος, με περηφάνεια και ξόρκιζαν μην βγει στην κυβέρνηση ο αντίχριστος ο Συριζαίος με το αντιμνημόνιο,
και βρεθεί η χώρα ξεκρέμαστη και ενσκύψουν οι δέκα πληγές του Φαραώ.

Όμως παρότι ο συριζαίος δεν κυβέρνησε, οι πληγές -και οι ακρίδες- ήρθαν.
Και τώρα, με το που βγήκαν και ανέλαβαν τα κουστούμια με τα σκούρα, τους έτυχαν όλα τα στραβά μαζεμένα.
Σα να θέλουν να αποφύγουν να πάνε να ζητήσουν αυτά που μας "υπόσχονταν" προεκλογικά.
Το μάτι, το στομάχι, το ένα, το άλλο, ο ένας δε μπορεί, ο άλλος δε θέλει, ο τρίτος δεν ξέρει.
Δεν μπορώ εγώ, μήπως να πας εσύ ή μήπως ο άλλος ή ο παράλλος.
Αφού δεν πάει ο Τόνι δεν πάει κι ο Μπένι κι αφού δεν πάει κι ο Μπένι που να πάει κι ο κυρ Φώτης μόνος χωρίς παρέα.
"Εθνική" αντιπροσωπεία ή εθνική απελπισία;
Ο φόβος που μας φόβιζαν υπήρχε ήδη μέσα τους.
Ουδείς τελικά θα πάει να δει στα ίσια την Ιερά Συμμαχία και να της πει με τόλμη αυτά που με κάλπικη σιγουριά μας πάσαρε εδώ.
Μόνο ο Jimmakos ο καλοχαιρέτας θα πάει, που είναι και κοσμικός και τα ευχαριστιέται αυτά... Από κοντά κι ο bon viveur ο Κάρολος.
Θα πάει, αλλά μάλλον όχι για διαπραγματεύσεις (τις γνωστές τουλάχιστον...)

Τον βλέπω να φέρνει καθαρογραμμένο κανένα νέο κι βαρύτερο μνημόνιο.
Έτσι, απλώς για να το συνυπογράψει εδώ η τριανδρία, αφού όπως θα μας πουν, δυστυχώς "προσπάθησαν" αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο.
Τώρα δε που πέρασαν κι οι εκλογές, πάλι καλά, θα μας ξαναπούν, ευτυχώς!, να είμαστε κι ευχαριστημένοι!, γιατί θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...

Και εις άλλα με υγεία, που λέμε...

(Υπάρχει κι ένα άλλο για το πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, αλλά τώρα τον λένε Αντώνη ...)

ΣτΚ

- Οι άνθρωποι δυστυχώς δεν διαθέτουν πολλά χέρια.
Κατά συνέπεια πρέπει να προσέχουν τι περιέχει ο φάκελος που ρίχνουν στις κάλπες, για να μην προβαίνουν στη συνέχεια σε εκδικητικές κοπές των άνω άκρων.


ΤΑ PIGS ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Μόνο τα PIGS απέμειναν στους ημιτελικούς του Euro.
Trés trés Banal !
Το ποδόσφαιρο τελικά έχει καταντήσει πολύ υποβαθμισμένο άθλημα!

Portugal
Italy
Germany
Spain

6 ευρώ ένας χυμός…

Από τη μια παραπονιούνται ότι δεν έχουν δουλειά και από την άλλη κάνουν ό,τι μπορούν για να μην έχουν δουλειά… «Πώς είναι δυνατόν;» θα πείτε… Κι όμως απλούστατο. Επιμένουν να κρατούν τις τιμές σε ύψη εξωφρενικά, που δείχνουν ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Νομίζουν ότι συνεχίζεται το πάρτι. Έπεσε από τα σύννεφα φίλος της στήλης, όταν προχθές, που είχε ραντεβού σε γνωστό καφεζαχαροπλαστείο του Χαλανδρίου, παρήγγειλε έναν ανάμεικτο χυμό και μόλις πήρε την απόδειξη είδε ότι έγραφε ΕΞΙ ευρώ (!)… παλιές δραχμές 2.044,5!
Καλά, έχουν τρελαθεί; Και περιμένουν να δουλέψουν;
Δεν καταλαβαίνουν γιατί έχουν όλο και λιγότερους πελάτες; Θα πλήρωνε ποτέ κανένας μας πριν από το 2002 για έναν φρέσκο χυμό 2.044,5 δραχμές;

Εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής", 24/6/2012

Επαναδιαπραγμάτευση ΤΩΡΑ! Άντε μη θυμώσω, έτσι;;!!

Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να πάει, λόγω των...ευχών του Μητσοτάκη!
Προς στιγμήν, όλοι νόμιζαν ότι θα πάει ο Αβραμόπουλος...Ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Αμ δε...Ο Ευάγγελος πήρε φόρα. Δε χαμπαριάζει τίποτα..."Θα τους τα πω χύμα", φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον. Έτσι και έγινε. Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Σόϊμπλε, για του λόγου το αληθές...

Δ.Χ.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...