Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ

 
Χαλανδραίοι ιθαγενείς μετά την κατάργηση της Ελ. Πεντέλης απολαμβάνουν τις νέες συνθήκες στο Πεύκο Πολίτη


Άφωνος έμεινα - κυριολεκτικά -  αναγνώστη μου ανοίγοντας την πρόσκληση της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Τρίτης που κάτι μικροκατάλοιπα της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου επιβάλει να κοινοποιείται στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ατυχώς για τις πεποιθήσεις μερικών και μερικών.


ΘΕΜΑ 7: Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση του οδικού άξονα της Ελευθέρας Λεωφόρου Πεντέλης.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!!!! 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Βόρεια Κορέα αναγνώστη μου από τον μεγάλο ΚΙΜ!

Διότι θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος έχει δεσμευτεί κατ' επανάληψη στο δημοτικό συμβούλιο ότι το πακέτο των θεμάτων του Πεύκο Πολίτη αλλά και του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου θα συζητηθεί - (κάποτες) - στο δημοτικό συμβούλιο για να ακουστούν οι απόψεις όλων και να υπάρξει γι' αυτά μια - όσο το δυνατόν - κοινή στρατηγική,

Και μάλιστα ο δήμαρχος κάλεσε μια σύσκεψη των μεγάλων αρχηγών της φυλής (των δημοτικών παρατάξεων, αλλά πλέον είναι προφανές ότι πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε όρους απόλυτα συμβατούς με ιθαγενείς ημιάγριους και την δική τους κοινωνική οργάνωση) μαζί με την μελετητική ομάδα Ιωνά.

 Όπου ΕΙΔΙΚΑ για το ζήτημα της κατάργησης (ή μη) της Ελ. Πεντέλης, η ίδια η ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (όχι ο Νταβίας ή κανένας άλλος μπαμπουίνος) εξέφρασε έντονο προβληματισμό, αμφισβήτησε την επιστημονική - πολεοδομική  δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο και να υποστηριχτεί σοβαρά τεχνοκρατικά και κατέληξε - Η ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, όχι ο ΝΤΑΒ ΝΤΑΒ - ό,τι χρειάζεται λίγο χρόνο για να διερευνήσει αν είναι επιστημονικά εφαρμόσιμο αυτό που θέλει να κάνει η διοίκηση Ρούσσου, επειδή το είπε πριν είκοσι χρόνια.

Η μελετητική ομάδα που ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΑ κάθε φορά που τις δίνουν μια εντολή να πετάξει τα προηγούμενα και να αρχίσει από την αρχή.

Και μάλιστα τα παίρνει με το "τρικ" της "συνεχιζόμενης μελέτης" που "επικαιροποιείται".

Απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμα από την ερευνητική ομάδα, που υποσχέθηκε ότι θα μας την δώσει για να έχουμε όλα τα δεδομένα να τοποθετηθούμε.
Αν και προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ και απλώς θα δώσουμε στον μελετητή μερικά δεκάδες χιλιάδες δικά σου ευρώπουλα.

Σε εμένα προσωπικά πάντως είχε δεσμευτεί ο Νίκος Ιωνάς ότι θα με ενημερώσει μερικές μέρες μετά την συνάντηση, αλλά μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει.

Και πού να θυμηθούμε τα περί "θα κερδίσουμε τον δήμο για να τον παραδώσουμε στους δημότες", "όλες οι αποφάσεις θα παίρνονται σε συνελεύσεις" και όλα αυτά τα χαριτωμένα που ψήφισες στας εκλογάς αναγνώστη μου, και έδωσες ψήφο στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ γιατί οι άλλοι δεν θα  συναποφάσιζαν μετά του λαού εις ανοικτάς, αμεσοδημοκρατικάς διαδικασίας (κάτι τέτοια δεν σου έλεγαν ρε μπαμπουίνε;).
 Θα έπρεπε λοιπόν να γίνουν ΠΟΛΛΕΣ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ διαδικασίες για τέτοιας σημασίας, κρισιμότητας και οικονομικών επιπτώσεων θέματα.

ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒ, ούτε του - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ!
 

Μιλάμε  για το μέλλον της πόλης και το τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ!

Και μιλάμε για τις περιουσίες ταλαιπωρημένων χρόνια συνδημοτών μας.  

Ταλαιπωρημένων ιδιοκτητών στην ζώνη της Ελ. Πεντέλης που περίμεναν ΚΑΠΟΤΕ να αποζημιωθούν. Και που κάτω από τις περιουσίες τους περνάει στα 8 μέτρα ένα τρένο και τώρα τους λένε ότι δεν θα αποζημιωθούν αλλά θα πουλήσουν τα ακίνητά τους ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ. 
Ταλαιπωρημένων ιδιοκτητών του Πεύκο Πολίτη που τους έλεγαν ότι τους βάζανε στο σχέδιο οσονούπω και πρέπει να διώξουν τους τσιγγάνους.

Μιλάμε για την πολεοδομική οργάνωση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Μιλάμε για επιπτώσεις στο Πολύδροσο και το Νέο Χαλάνδρι (ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ και ΡΕΜΑΤΙΑ), το Κάτω Χαλάνδρι βεβαίως ΚΥΡΙΩΣ , την Τούφα, την Μεταμόρφωση, το Πάτημα, το Άνω Νέο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΜΕ ΤΖΙΡΙΤΖΑΝΤΖΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ, κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει "μυστικά", κανείς δεν νομιμοποιείται να τζογάρει, κανείς δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι κατέχει την εξ αποκαλύψεως αλήθεια την οποία έχει ιερό καθήκον να επιβάλλει στους ιθαγενείς  με πολιτικές ντρίπλες ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ!

Καλούμε τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο να επιβάλλει την απόσυρση του θέματος που επιχειρεί την διαμόρφωση τετελεσμένων.

Καλούμε τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να αρνηθούν να γίνουν συμμέτοχοι σε ένα ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ παιχνίδι και να απαιτήσουν και εκείνοι να αποσυρθεί το θέμα και να ξεκινήσει μια ανοικτή και βασανιστική διαβούλευση ΟΥΣΙΑΣ και όχι εντυπώσεων, πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Το αν μπορεί και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ για την πόλη και τους κατοίκους να καταργηθεί η Ελ. Πεντέλης όπως επιθυμεί η πλειοψηφία, είναι μια συζήτηση που μόλις ξεκίνησε. 

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΔΩ ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ  ΚΡΥΒΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, όταν ενεκρίθει ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ η Μελέτη Ένταξης του Π. Πολίτη που την περιείχε, άσχετα τι έλεγε πριν είκοσι, τριάντα κλπ χρόνια.

Και την περιείχε η μελέτη την Ελ. Πεντέλης διότι ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και δεν καταργείται τόσο εύκολα, με μια απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η απόφαση που τυχόν ληφθεί (ελπίζουμε να μην ληφθεί) την Τρίτη επισημαίνουμε (και αναλαμβάνουμε το ρίσκο της πρόβλεψης) ότι ανομολόγητο στόχο έχει να δοθεί στα μουλωχτά, από την Τ.Υ. γραπτή εντολή στον μελετητή να ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ εγκεκριμένη μελέτη και να ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ακόμα, κάτι που προφανώς οι υπηρεσιακοί δεν κάνουν χωρίς απόφαση πολιτικού οργάνου που να τους καλύπτει, για την - ελεγχόμενη για τη νομιμότητά της - μέθοδο της "επικαιροποίησης" της μελέτης.

Και μάλιστα  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ αν είναι πολεοδομικά εφικτό το αίτημα του δήμου να καταργηθεί εντελώς η Ελ. Πεντέλης από τους σχεδιασμούς.

Ο μελετητής βέβαια ζητάει  μπροστά - όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε - να πάρει την γραπτή εντολή που θα του φουσκώσει τον λογαριασμό του με τον δήμο περισσότερο, ό,τι και να γίνει.

Αλλά ακόμα και να βρεθεί τρόπος να υποστηριχτεί  η "κατάργηση" της Ελ. Πεντέλης τότε εμείς θεωρούμε ότι μιλάμε για εκπόνηση ΝΕΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ για το Πεύκο Πολίτη, δεν είναι επικαιροποίηση της προηγούμενης αυτό, αφού ανατρέπεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Και "ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ" σημαίνει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Αυτά γίνονται μόνο στην ζούγκλα του Αμαζονίου αναγνώστη μου!

Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ (ή ΟΧΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και εξέταση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΠΣ - για λόγους που θα αναπτύξουμε όταν έρθει η ώρα - ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Π. ΠΟΛΙΤΗ και τον μελετητή της. 

ΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!


Φύλαρχοι περιμένουν να ενημερωθούν από τον μάγο και τον βασιλιά της φυλής. Κάπου στον Αμαζόνιο


Άγγελος ΝταβίαςΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ 5: ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΕΚΑ

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ 1: ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ και πολύ περισσότερο ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Σ. 
ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ 2: ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010
ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ 3:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ 4: Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ
ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΑΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΕΣΜΩΝ!

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση της Κυριακής: Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται

Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας.
Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ρήξη με τη λιτότητα τώρα!


Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την κινητοποίηση της Κυριακής 21/6Ολόκληρη η ανακοίνωση

Είναι πλέον προφανές πως στόχος των «θεσμών» είναι να ταπεινώσουν την ελληνική κυβέρνηση, στέλνοντας ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, ότι η λιτότητα είναι αδιαμφισβήτητη.

Γνωρίζουμε πως για τα συμφέροντα του κεφαλαίου η λιτότητα κατέχει οργανική θέση, καθώς αποτελεί το εργαλείο τους για τη μαζική υποτίμηση του κόσμου της εργασίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και την επικράτηση των αγορών και της λογικής του κέρδους παντού.

Συνεπώς, η διαπραγμάτευση είναι στην ουσία η σύγκρουση δύο κόσμων. Από τη μία μεριά ο κόσμος του κεφαλαίου, ελληνικού ή ξένου, που μάχεται για την επιβίωση της λιτότητας, αδιαφορώντας για την κοινωνική καταστροφή που προκαλεί, αλλά και για την ουσιαστική κατάλυση της δημοκρατίας, με την αψήφηση της σαφέστατης εντολής της 25ης Γενάρη.

Από την άλλη μεριά είμαστε εμείς, ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία. Έχει έρθει η ώρα να βγούμε μπροστά και να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, να έρθουμε σε οριστική ρήξη με τη λιτότητα, να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα πορεία που θα μεριμνά για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολλών. Μαζί με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης, που θα βρίσκονται επίσης στους δρόμους αυτές τις μέρες, να φωνάξουμε «ως εδώ!».

Δεν μπορούμε πλέον να αρκεστούμε στο ρόλο του θεατή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να απαιτήσουμε να γίνει σεβαστή η λαϊκή βούληση. Να ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος της ΔΕΘ και των προγραμματικών εξαγγελιών της κυβέρνησης, που ενισχύουν τη θέση του δικού μας κόσμου και μας κάνουν πιο δυνατούς στη σύγκρουση με το νεοφιλελευθερισμό. Να απαιτήσουμε τώρα ένα «μνημόνιο για τους πλούσιους», για να πληρώσουν για την κρίση όσοι τη δημιούργησαν. Να απαιτήσουμε να μην πληρωθεί καμία δόση προς τους δανειστές, χωρίς συμφωνία που να σέβεται τη βούληση του ελληνικού λαού.

Κανένα βήμα πίσω, κανένας εκβιασμός!

Η νεολαία δεν έχει τίποτα να περιμένει από τη συνέχιση της λιτότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν οι «θεσμοί». Μονάχα περισσότερη ανεργία, απαξίωση και μετανάστευση. Η συνέχιση των πολιτικών λιτότητας και η επιβίωση της ενιαίας ευρωζώνης με λιτότητα για όλους και δημοκρατία για κανέναν, δεν μπορεί να περάσει πάνω από τις δικές μας ζωές. Όλες και όλοι την Κυριακή στις 19:30 στο Σύνταγμα.

 https://syrizahalandriou.wordpress.com

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ...


12η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλεί σε συνεδρίαση τα τακτικά μέλη της Επιτροπής, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2) την 23η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ) της «SHPAKOVSKA OLEKSANDRA» στην οδό Λ. Πεντέλης αρ. 34-36.

2. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) της «ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΙΑ ΟΕ» με το διακριτικό τίτλο «HOT – HOT» στην οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ αρ. 5.

3. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ της «ΦΛΥΑΡΤΟΝ ΙΚΕ» με το διακριτικό τίτλο «ΦΛΥΑΡΤΟΝ» στην οδό ΑΡΚΑΔΙΑΣ αρ. 24 & ΟΛΥΜΠΟΥ.

4. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ) του «ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» στην οδό Ηρακλείου και Σωκράτους αρ. 5.

5. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ) - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ) του «ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» με το διακριτικό τίτλο «CARTESIUS» στην οδό Κ. Βάρναλη και Επιδαύρου αρ. 53.

6. Ανανέωση ή μη της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων του καταστήματος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ του κ. ΓΑΛΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με το διακριτικό τίτλο «ΓΡΥΛΟΣ» στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 18.

7. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση του οδικού άξονα της Ελευθέρας Λεωφόρου Πεντέλης.

8. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης στο παράρτημα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη συμβολή των οδών Κηφισίας 364 και Δελφών 1 στο Ο.Τ. 394.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Τεχνικής Υπηρεσίας – Προσχολικής
Αγωγής – Προγραμματισμού,
Οργάνωσης και Πληροφορικής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ

 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 8.30μμ στο Θέατρο της Ρεματιάς θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση, διαφορετική από τα συνηθισμένα, από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου .
Η βραδιά θα είναι ένα αφιέρωμα στην Ελευθερία της ψυχής, που είναι συνυφασμένη με την μουσική και χορευτική μας παράδοση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ΑΚΤΟ Κατάρτιση αναζητά εκπαιδευτές

 Εισηγητές Σεμιναρίων 

αναζητούνται από την ΑΚΤΟ Κατάρτιση, στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης της δεξαμενής εκπαιδευτών της, σε μία σειρά θεματικών ενοτήτων.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν:
 • Οικονομία, Διοίκηση
 • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Περιβάλλον, Δομικά Έργα
 • Ασφάλεια Τροφίμων
 • Τουρισμό και Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων
 • Νέες Τεχνολογίες, Διαδίκτυο και Κοινωνικά Δίκτυα
 • Εκπαίδευση Ενηλίκων
 • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
 • Ασφάλεια στην Εργασία

  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από υψηλή ακαδημαϊκή και επαγγελματική ειδίκευση, συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο γνώσεων, εργασιακή εμπειρία και εκπαιδευτική πείρα.

  Περισσότερες πληροφορίες στο site www.aktotraining.gr  

  Καταληκτική ημερομηνία αποστολής: Παρασκευή 30 Ιουνίου 2015 αυστηρά.

  Θα καταβληθεί προσπάθεια να απαντηθούν όλες οι υποψηφιότητες.

  Η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών και τα campus του ΑΚΤΟ είναι πλήρως προσβάσιμα για άτομα με κινητική αναπηρία / χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Σημεία Συνέντευξης του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον Ρ/Σ Παραπολιτικά FM


Αναφορικά με την συγκέντρωση της 18ης Ιουνίου
Είχε πολύ κόσμο, ο οποίος σηκώθηκε από τον καναπέ. Δεν είναι το κλασσικό -αν θέλετε- κοινό που πηγαίνει στην Πλατεία Συντάγματος και διαδηλώνει. Εγώ θα σας πω δύο πράγματα. Η χθεσινή συγκέντρωση δεν είχε κανένα κομματικό πρόσημο. Είδα στελέχη, φίλους ή γνωστούς από πολλούς κομματικούς χώρους. Πράγμα το οποίο δείχνει ότι ήταν κάτι ευρύτερο, από το να πούμε ότι κατέβηκε ένας κόσμος που στηρίζει τη ΝΔ. Το λέω αυτό, επειδή κάποιοι προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ότι ήταν κομματική εκδήλωση. Εγώ να σας πω ότι η ΝΔ δεν έκανε καμία μορφή κινητοποίησης στο στελεχιακό της δυναμικό. Δεν συμμετείχαμε ούτε οργανωτικά, ούτε σε κανένα επίπεδο για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
Το δεύτερο ήταν ο τρόπος με τον οποίο διαδήλωναν. Δεν υπήρχε διαδήλωση ενάντια σε κάποιον. Δεν έβριζε ο κόσμος κάποιον. Μία ανησυχία εξέφραζε για την πορεία της χώρας, σε μία στιγμή που έχει διακοπεί η διαπραγμάτευση, σε μία στιγμή στην οποία φαίνεται ότι έχουμε οδηγηθεί και ζούμε όλα τα πιθανά αδιέξοδα που θα μπορούσε να περιγράψει κανένας. Σε μία στιγμή όπου το Grexit έχει επανέλθει ως κύριο θέμα στην ατζέντα των πρωτοσέλιδων αλλά και των δηλώσεων ευρωπαίων πολιτικών. Ένα Grexit το οποίο είχε σταματήσει να είναι στο μυαλό των εταίρων αλλά και της παγκόσμιας οικονομικής κοινότητας από το καλοκαίρι του 2012.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρ. Καραμάνου Προς όσους επιμένουν να διασπείρουν ψεύδη

Αντιπεριφερειάρχης Αττικής: Χρ, Καραμάνος
Προκειμένου να γίνουν πλήρως κατανοητές από ΟΛΟΥΣ, ακόμη κι εκείνους που θα όφειλαν να είχαν καταλάβει κατά τη χθεσινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου, οι αποστομωτικές απαντήσεις σχετικά με δήθεν "στάση πληρωμών" που έχει κηρύξει η Περιφέρεια Αττικής, θυμίζουμε, ενδεικτικά:
Η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη εξοφλήσει με στοιχεία της 17ης Ιουνίου 2015
·    το 77% της συνολικής αξίας των τιμολογίων που έχουν υποβληθεί σε αυτήν.
·    το 83% της συνολικής αξίας των πιστοποιήσεων έργων που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας
·    το 71% της συνολικής αξίας των τιμολογίων της μεταφοράς μαθητών –και μάλιστα για πρώτη φορά, καθώς τις προηγούμενες χρονιές, επί διοίκησης Σγουρού, οι μεταφορείς πληρωνόντουσαν με 1 χρόνο καθυστέρηση.
Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του