Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ

 <iframe src="https://drive.google.com/file/d/1RTnXee0IHgSQ9KmL0oXDOJTv7Ibe6Y5v/preview" width="640" height="480" allow="autoplay"></iframe> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

https://drive.google.com/file/d/1RTnXee0IHgSQ9KmL0oXDOJTv7Ibe6Y5v/view?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0KgL4LdeyehaOmtFgMbsRaB0Qu8W3Xho2EQ4EnIIJPePD23-SPUWlqlW0_aem_Ac2f6GhWjWbxeWxrnVoPcTRYrZ2k_qqdCVRX7afjKHyTqBbdZVEy2d1cF04AOZXsasFRqk7Hh4SE1sv-HAIa7E06

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας από τον Δήμο Βριλησσίων

 

Το έργο της αποκατάστασης και συντήρησης ραμπών AμεΑ για την απρόσκοπτη πρόσβαση των συμπολιτών μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς ο Δήμος Βριλησσίων.

Με στόχο την ισότιμη συμμετοχή όλων σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας κλιμάκιο εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας ολοκλήρωσε την ανακατασκευή επτά ραμπών ΑμεΑ σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και αφαίρεση εμποδίων προκειμένου οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να μετακινούνται απρόσκοπτα.

Συγκεκριμένα τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Βριλησσίων επισκεύασαν τις φθαρμένες ράμπες ΑμεΑ στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Φλωρίνης, Ομήρου και Θέτιδος, Γράμμου και Αναλήψεως, 25ης Μαρτίου και Ηπείρου, Τροίας και Αίαντος. Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης σε ράμπες στην οδό Νέστου και στην Λ. Πεντέλης στο ύψος της οδού Πάρνηθος.

To προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκαν και κολωνάκια σε κεντρικά σημεία των Βριλησσίων για την αποτροπή του φαινομένου αντικοινωνικής στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Με κάθε ράμπα που αποκαθιστούμε ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της αποκατάστασης της προσβασιμότητας, στην επίτευξη της ισότιμης συμμετοχής όλων των συμπολιτών μας στο Δημόσιο Χώρο. Για εμάς το ζήτημα αυτό έχει υψηλή αξιακή σημασία. Ας δείξουμε όλοι μας τον απαραίτητο σεβασμό στις υποδομές της πόλης μας και στους συμπολίτες μας. Μαζί αλλάζουμε τα Βριλήσσια»Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Πασχαλινή Συναυλία «ΦΩΝΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ» – Τετάρτη 24 Απριλίου

 

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης Ψυχικού, τη Μεικτή Χορωδία Νέων Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, τη Χορωδία “Ambitus” Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης και το Σύνολο Εγχόρδων “De Profundis Ensemble”, παρουσιάζουν, σε μια μοναδική- καθηλωτική συναυλία τα έργα:

Adagio, του Tomaso Albinoni

Requiem, του Gabriel Fauré
Φ Ω Ν Ε Σ Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν
Τετάρτη, 24 Απριλίου
Στις 20:30
Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου ΨυχικούΜουσική Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού
Μουσική συνοδεία: Αλέξης ΝτιαμάντΣολίστ: Κατερίνα Μποτώνη, Lyudmyla Bondarenko, Μαξίμ ΚλονόφσκιΚαλλιτεχνική Διεύθυνση: Νέστωρ ΤαίηλορΕίσοδος ελεύθερη.

Θρησκευτική Πασχαλινή Συναυλία «Το Θείον Πάθος» από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

  Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00

 Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει Θρησκευτική Συναυλία με τίτλο «Το Θείον Πάθος», την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου (Νεαπόλεως 7).

Στην Πασχαλινή συναυλία του Δήμου, θα λάβουν μέρος με θρησκευτικούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα και η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή.

Κλειστό για το κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου στις 27-28-29 Απριλίου για προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης

 
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου θα παραμείνει κλειστό για το κοινό κατά τις ημέρες 27-28-29 Απριλίου 2024 λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του μηχανοστασίου.Εαρινή συναυλία μουσικής δωματίου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου

 Εαρινή συναυλία μουσικής δωματίου από το 10μελες σχήμα μουσικής δωματίου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στο Κέντρο Νεότητας (Δαναίδων και Αντιγόνης).

Θα παρουσιαστούν έργα Cacciini, Brahms, Sibelius,, Λευτέρη, Κυπουργού, Χατζημιχελάκη κ.α

Ώρα έναρξης 20.30. Είσοδος ελεύθερη.