Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ !


Η σχετική πίστωση στον Κ.Α. είναι 5.000 ευρώ  - Πάει καλά μέχρι εδώ...

Στη συνέχεια όμως...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

2. Εγκρίνουμε τη διάθεση του ποσού των 3.564,00¤ με 10% έκπτωση πλέον
Φ.Π.Α. 23% σε βάρος του Κ.Α.10.6265.03.

3. Αναθέτουμε στην εταιρεία ΑPPLIED NETWORKS HELLAS A.E. την
συντήρηση και επισκευή του τηλεφωνικού κέντρου με την τιμή των 4.383,72¤
με Φ.Π.Α. 23%.


Μάλλον κάτι μου διαφεύγει???

Πάντως 3564 Χ 0,9 = 3207,6 Χ 123% = 3945,3 ΕΥΡΩ.ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
Να στείλω τον μικρό να σας χτυπάει το κομπιουτεράκι;ΣΕΒ-ασμός στους εργαζόμενους!

Αντιγράφω το ρεπορτάζ (19-7-2012) του zougla.gr :

"Μείωση κόστους εργασίας στις «ευγενείς» συμβάσεις"

Με προτεραιότητες τη μείωση του κόστους εργασίας, με έμφαση στις συμβάσεις που προβλέπουν πολλαπλάσιες αποδοχές από τη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση και η άρση των εμποδίων για την ανταγωνιστικότητα, προσέρχεται ο ΣΕΒ στο διάλογο για τα εργασιακά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου μετά τη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, ο ΣΕΒ θεωρεί ότι «η όποια συζήτηση για τα εργασιακά θέματα δεν μπορεί να διεξαχθεί χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία».

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, «απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους που σηματοδοτούν την ερημοποίηση της ιδιωτικής οικονομίας στο βωμό του ουσιαστικά άθικτου πελατειακού κράτους». Στους ανέργους αυτούς, όωπςε επισημαίνει περιλαμβάνονται και «δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που η κρίση τους ανάγκασε να βάλουν λουκέτο».

Η αντιμετώπιση του προβλήματος, προσθέτει, μπορεί να προέλθει μόνο από την ανάκαμψη της ιδιωτικής οικονομίας και στο πλαίσιο αυτό προέχει, κατά τον Σύνδεσμο, να συζητηθούν και να συμφωνηθούν τα εξής:

-Αρση των εμποδίων στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που επιβαρύνουν μεταξύ άλλων και το μισθολογικό κόστος και συρρικνώνουν την επιχειρηματική δράση.

-Προσαρμογή του μέσου κόστους εργασίας, ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις που κινδυνεύουν από την οξυνόμενη κρίση και με έμφαση στις «ευγενείς» συμβάσεις που προβλέπουν αμοιβές έως και 100% πάνω από την ΕΓΣΣΕ.
Δηλαδή...θα τρελαθούμε εντελώς! Μιλάει ο ΣΕΒ για "ανέργους", για "ερημοποίηση" για "μισθολογικό κόστος", για...για...για...ΕΛΕΟΣ. Ο ΣΕΒ τα λέει, ΝΑΙ!! Και μάλιστα ο πρόεδρός του! Αυτός που έχει εργαστεί...πότε και πού στη ζωή του?? Η προσωποποίηση της αλαζονείας και του κακού εργοδότη.
Ο ΣΕΒ που εκθέτει, εξευτελίζει και εκμεταλλεύεται τον έλληνα εργαζόμενο εδώ και δεκαετίες.
Ο ΣΕΒ που επανέφερε - με τη συνδρομή βεβαίως βεβαίως και του κράτους - την εργασία σε συνθήκες 19ου αιώνα. Εξακολουθεί να υποβάλλει (και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, τελικά) ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ προτάσεις  - υποδείξεις. Ο ΣΕΒ που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της κατεδάφισης όλων των εργατικών κατακτήσεων του 20ού αιώνα, με την συνδρομή κάποιων ανύπαρκτων ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "συνδικαλιστών" που απλά συναινούν...

Δ.Χ.


...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ...

Την είδηση (και το περιστατικό) την είχε αναρτήσει η "Πλατεία" (ΕΔΩ) από ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Παρόν της Κυριακής" και είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αν και δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο...

Χθες (19-7-2012), το spirospero.gr κατέγραψε και τους διαλόγους μεταξύ υπαλλήλων, διευθυντή και πρώην Πρωθυπουργού - "Σωτήρα", σε άρθρο με τίτλο "Η παρανομία του Παπαδήμου".

Διαβάστε :

papademus

Το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» ταιριάζει απόλυτα στον τέως πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο ο οποίος, υποτίθεται, θα μας έβαζε σε τάξη.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Ψυχικού για να υποβάλει την φορολογική του δήλωση με ετήσιο εισόδημα άνω των 300.000 ευρώ.
Η φορολογική δήλωση του κ. Παπαδήμου ήταν χειρόγραφη  κι ο αρμόδιος υπάλληλος του είπε:

-Συγνώμη κ. Πρόεδρε, αλλά δεν μπορώ να την δεχτώ γιατί ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά.

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος μίλησε αυστηρά στον υπάλληλο:

-Παρακαλώ να τη δεχτείτε και μάλιστα αμέσως, γιατί δεν μπορώ να καθυστερήσω.

Ο υπάλληλος αντέδρασε με ευγένεια:

-Κύριε Πρόεδρε, σας ζητώ συγνώμη αλλά εσείς ψηφίσατε το σχετικό νόμο που μου απαγορεύει να τη δεχτώ...

Εκνευρισμένος ο τέως πρωθυπουργός πήγε στον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ για να παραπονεθεί:

-Σας ζητώ κύριε διευθυντά να δεχτείτε τη φορολογική μου δήλωση γιατί δεν μπορώ να τρέχω για να βγάλω κλειδάριθμο. Φεύγω για το εξωτερικό και δεν προλαβαίνω.

Ο προϊστάμενος στην αρχή αρνήθηκε, δικαίωσε τη στάση του υπαλλήλου, αλλά τελικά κάτω από την πίεση του πρώην πρωθυπουργού δέχτηκε να παραβιάσει το νόμο το υ κυρίου Παπαδήμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπουργική απόφαση του επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου (Μάρτης 2012) απαγορεύει ρητώς στους εφοριακούς να δέχονται φορολογικές δηλώσεις χειρόγραφες αν το εισόδημά τους είναι πάνω από 12.000 ευρώ.
Και πράγματι, οι εφορίες όλης της χώρας δεν δέχτηκαν ούτε μία, εκτός του κ. Παπαδήμου, ο οποίος ψήφισε και το σχετικό αυστηρό νόμο.
Το γεγονός είναι πέρα ως πέρα αληθινό και τώρα καλείται, μετά την αποκάλυψη του spirospero, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, που και αυτός ,όπως και ο κ. Παπαδήμος, θέλει να φτιάξει τα κακώς κείμενα, να επέμβει πάραυτα.
Για να δούμε, θα τολμήσει;

Είπατε κάτι; Εντάξει, μην το παρατραβάμε το θέμα. Πού να τρέχει να βγάζει κλειδάριθμο ο άνθρωπος;
Οι υπόλοιποι που βγάλαμε είμασταν...ΕΞΥΠΝΟΙ!!
Μια ερώτηση μόνο : Γιατί δεν έπαιρνε έναν (κλειδάριθμο) από την Goldman Sachs??

Δ.Χ.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *