Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΗΨΙΑ - ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ

SALΤ LAKE CITY
"Δεν ξέρω τίποτα για τα γραμμάτια, ξέρω μόνο όσα είπε ο Κουράσης, αλλά ο Νταβίας λέει ψέμματα και εξαιτίας τους χάσαμε τις εκλογές. Έχει ένα site και γράφει εναντίον του Κουράση"

Άκου ΚΟΥΡΑΣΟΜΑΓΚΑ:

1 .Το να δηλώνεις ότι δεν ξέρεις είναι δικαίωμά σου.
Αν δεν ξέρεις όμως ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ότι ο Νταβίας λέει ΨΈΜΑΤΑ ενόρκως. Διότι παίζει να βγεις ΕΣΥ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ τώρα.
Και ο ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ, αφού είπες ότι ο Νταβίας γράφει "πολλά ψέμματα".
Οπότε ίσως να πρέπει να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κιόλας, πλέον.
Διότι άλλο η ΒΕΡΜΠΑ και όσα λέτε στους μπαμπουίνους και άλλο η ένορκη κατάθεση.
Βέβαια το έχετε πει τόσες φορές αυτό στα κομματόσκυλά σας, ότι η Πλατεία γράφει ψέμματα,  που στο τέλος ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ
ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΨΈΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ στα χέρια σας όμως ο Νταβίας θα ήταν ήδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ.
 Τι; Χάρη του κάνατε; δηλαδή;;;

2 Το να έχεις site  και μάλιστα δηλωμένο στο emedia - είναι (ακόμα) ΝΟΜΙΜΟ. 

3. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της κανονικότητας και της εξουσίας θεωρείτε - προφανώς - ότι όποιος ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ - εσείς - ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ παρανομεί και έχετε το θράσος να λέτε ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ως κατηγόρια - ότι ο Νταβίας έκανε το έγκλημα να εργαστεί για να χάσουμε τις εκλογές"

ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ!
Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ - ΟΣΟ ΖΕΙ - Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για να κατανοήσει και ο τελευταίος Χαλανδραίος ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ δήμαρχος ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
(Ο δρόμος για το SALT LAKE CITY είναι ανοικτός).

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ;;;;

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ! ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ και επιτρέπεται στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

Η κατηγόρια σου λοιπόν αυτή ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ.

ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Γι΄αυτό θα καταδικαστεί;;;;

 ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΔ ΣΥΖΗΤΗΣΗ1. Ο Νταβίας κατέγραψε στα πρακτικά - ως μέλος της Διευρυμένης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου ότι ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος διατηρεί στο συρτάρι του - εδώ και έναν χρόνο - το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε κατ΄εντολήν του - κατά της διευθύντριας τότε - της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελένης Κούκα, πόρισμα το οποίο - κατά πληροφορίες αποδίδει ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ στην Κούκα.

Πρόκειται για την αφετηρία της πρώτης μήνυσης Κουράση στον Νταβία.

(ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ Η ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Είναι αυτή η υπόθεση ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΚΑΡΑΤΖΑ πήρε τον τίτλο του ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ!

ΑΠΟΨΗ: Ο Ρούσσος παραδέχτηκε ότι ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ και ότι θα γίνει - αλλά προφανώς περιμένει τον Σεπτέμβριο που δεν θα είναι ο Νταβίας μέλος του οργάνου που θα εκδικάσει το πόρισμα της Κούκα ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ώστε να είναι καλοί μαζί του οι φίλοι της Κούκα στο ΚινΑλ.

 
2. Ο Νταβίας ζήτησε ενημέρωση σε σχέση με την καταδικαστική απόφαση για τις ενέργειες που έκανε ο δήμος μετά την καταδίκη του στελέχους της τεχνικής υπηρεσίας Ευαγ. Χάτζου από το Εφετείο Κακουργημάτων.
"Παραμένει στην υπηρεσία;;;;" ρώτησε ο Νταβίας για να πάρει την απάντηση από Ρούσσο και Π. Τακόπουλο ότι ...... "δεν έχει κοινοποιηθεί στον δήμο η καταδικαστική απόφασή"

ΑΠΟΨΗ: Πρόκειται βέβαια για πρόφαση, αφού πρόκειται για απόφαση η οποία είναι γνωστή στον δήμο, αφού ο κ. Π. Τακόπουλος παρέστη ως πολιτική αγωγή στην δίκη, πρόκειται για ΠΟΙΝΙΚΉ καταδίκη η οποία εκδίδεται επί τόπου (δεν είναι αστικό) και προφανώς - για λόγους που δεν μας είναι ακόμα γνωστοί - στον δήμο κωλλυσιεργούν να κάνουν αυτό που προβλέπει ο νόμος,
Κακές γλώσσες λένε ότι ο Συμεών πιέστηκε από ψηλά να μην παρέμβει ο δήμος στην δίκη με δικηγόρο πολιτικής αγωγής, αλλά δεν ενέδωσε. Τώρα μήπως - λέμε - πιέζεται πάλι να μην εφαρμόσει όσα το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων προβλέπει, με αντάλλαγμα να έχει τις ψήφους των "κολλητών" στο δημοτικό συμβούλιο τη νέα περίοδο, που δεν έχει πλειοψηφία;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, μια υπόθεση εργασίας κάνουμε. 

 
3. Η παράταξη Κουράση έκανε "επίθεση" κατά των διαδικασιών που ακολουθούνται για την οργάνωση της εκδρομής του ΚΑΠΗ.

"Κάνετε ψηφοθηρία με την εκδρομή και ζητάτε φορολογική δήλωση που είναι παραβίαση των προσωπικών μας δεδομένων" είπε η Ελ. Νιωτη προκαλώντας την - ομολογουμένως ενδιαφέρουσα - αντίδραση του Δημάρχου:
"Εσείς δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά και τέτοια κριτική κα Νιώτη"

ΣΧΟΛΙΟ: Ναι, βέβαια. Είναι κόρη ναυάρχου! 

"Κακώς ζητάτε πιστοποιητικό γιατρού για την συμμετοχή των ηλικιωμένων στην εκδρομή, παραβιάζετε τα προσωπικά δεδομένα και οι γιατροί δεν μπορούν να χορηγούν τέτοια βεβαίωση στους υπαλλήλους του δήμου" είπε ο γιατρός κος Λαμπρόπουλος.

Η παρέμβαση του κ. Λαμπρόπουλου προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Οι Mode Plagal στη ΡεματιάΤο Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.


Συναυλία των Mode Plagal παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στη μουσική τους ως επιρροές.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου