Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΎΨΟΥΜΕ!

Η κατρακύλα του πιο ανίκανου και επικίνδυνου δημάρχου που πέρασε από το Χαλάνδρι συνεχίζεται.

Η πληροφορία είναι ως προς το ένα μέρος της σίγουρη και μένει να τσεκαριστεί και ως προς το δεύτερο:

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχει ντροπή πλέον, δεν υπάρχουν φραγμοί, δεν υπάρχει καμία ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ούτε απέναντι στα ίδια τα παιδιά μας από την ΚΛΙΚΑ που διοικεί τον δήμο προκειμένω να παραμείνει στις καρέκλες.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ - ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

Μετά το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που αν μπείτε μέσα για να εξυπηρετηθείτε ως δημότες θα διαπιστώσετε ότι έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο του Κουράση, αφού υπάρχουν παντού προεκλογικά του φυλλάδια,

Μετά την ΕΦΟΡΙΑ - που έγινε εκλογικό κέντρο και ξαναγίνεται αφού ένας ολόκληρος συνδυασμός συγκροτείται από πρώην και νυν υπαλλήλους της,

μετά το ΙΚΑ,

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;;;

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΣ - ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ - ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουν!

Ο πολίτης για να εξυπηρετηθεί, να διευθετήσει τις υποθέσεις του με την εφορία, να ζητήσει έναν διακανονισμό, να κάνει την δουλειά του στο ΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ πλέον, πρέπει να μετατραπεί πρώτα ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γιατί μη μας πει κανείς ότι η εμπλοκή ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ σχολείου στην εκλογική διαδικασία  και μάλιστα διευθύντρια λυκείου, ότι δεν αφήνει δικαιώματα παρεξηγήσεων και δεν δημιουργεί συνθήκες ψυχολογικού εκβιασμού για γονείς και μαθητές.

Επιτέλους πρέπει να υπάρξει ένα ΝΟΜΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ για δημόσιους λειτουργούς που πολιτεύονται στις αυτοδιοικηικές εκλογές, όπως ισχύει για τις βουλευτικές.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΘΙΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ!

ΥΓ: ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: "Θα ψηφίσετε αυτόν που φωνάζει"!
ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!
ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!

ΥΓ2: Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία λέει ότι ήδη η υποψήφια μοίρασε προεκλογικό της υλικό στους μαθητές της τρίτης λυκείου - ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ!

ΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ!

ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Χαλάνδρι, 04/04/2014                                                                           Α.Π. : 8847


1η Έκτακτη Ειδική Πρόσκληση των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου 2014


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση του σώματος (λόγω παραίτησης καθώς και εξαντλήσεως των αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 7η Απριλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ενός τακτικού και τριών αναπληρωματικών μελών).


ΣΧΟΛΙΟ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: 

Δηλαδή τώρα τούτοι δω που παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ για ό,τι έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα στην επιτροπή που έκανε το Χαλάνδρι SALT LAKE CITY?
Δηλαδή τώρα είναι αντιστασιακοί και κάνουν θα λένε ότι πάνε να ξεκινήσουν την αναμόρφωση του Χαλανδρίου;
Δηλαδή τώρα ΟΚ; 
Δεν χρειάζεται να υποβάλλουν δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ να δούμε αν έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ αλλά μεγάλες περιουσίες;

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΚΕ ΠΟΡΕΙΑ

Π Α Σ Χ Α Λ Ι Ν Ο    
B A Z A A R

         
Με χαρά σας καλούμε στο πασχαλινό Bazaar του Ελληνικού Κέντρου Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΚΕ που θα γίνει στο χώρο του Οικοτροφείου μας Ζαν Μωρεάς 20 στο Χαλάνδρι την Παρασκευή 11 Απριλίου από τις 12:00 ως τις 19:00, με έργα των ενοίκων αλλά και του προσωπικού – τόσο του Οικοτροφείου όσο και των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας – και χορηγίες φίλων της ΑΜΚΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών που θα κερδίσουν τον πασχαλινό οβελία, τη δημιουργία ιστοσελίδας, δωρεάν οφθαλμιατρικές και οδοντιατρικές εργασίες, δωρο επιταγές και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Η παρουσία σας θα δώσει μεγάλη χαρά στους ενοίκους και σε εμάς!


                                                                                                             Με εκτίμηση

Οι ένοικοι, το προσωπικό
και το Διοικητικό Συμβούλιο
της ΑΜΚΕ ΠΟΡΕΙΑ


Στις θέσεις τους επιστρέφουν 307 συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης


Στις θέσεις τους επιστρέφουν 307 συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με προσωρινή διαταγή τού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στις θέσεις τους επιστρέφουν 307 συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν, διεκδικούν την επάνοδό τους στους τομείς όπου απασχολούντο, πριν τη λήξη των συμβάσεών τους.

Κατά τη σημερινή συζήτηση της κύριας αίτησης, ο συνήγορος των συμβασιούχων υπέβαλε στο δικαστήριο αίτημα για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, αίτημα, που τελικά έγινε δεκτό. 

Αυτό σημαίνει ότι, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι - στην πλειονότητά τους από τον τομέα της Καθαριότητας - επανέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα στις θέσεις τους, έως ότου το Πρωτοδικείο αποφασίσει οριστικά για την τύχη τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε περίπου ένα μήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...