Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ή ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ

του Α. ΝΤΑΒΙΑ
 Την Παρασκευή σε κοινή, ΔΗΜΟΣΙΑ σύσκεψη αντιπολίτευσης - επιτροπής κατοίκων μετά την κινητοποίηση έξω από το δημαρχείο, αποφασίστηκε το επόμενο βήμα να είναι η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων που δίνει ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα το άρθρο 74 του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.

Το έγγραφο - με 18 υπογραφές των δημοτικών συμβούλων που ζητάει την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και υπογράφτηκε στην προηγούμενη κινητοποίηση - την Παρασκευή 12 Απριλίου -  μετά την αποδοχή της πρότασής μας από τους κατοίκους να γίνει η σύγκλιση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα  - το πήρε η Καρατζά για να το καταθέσει την Δευτέρα στο πρωτόκολλο του δήμου.

Η Καρατζά ισχυρίζεται ότι προστέθηκε σε αυτό άλλη μία υπογραφή δημοτικού συμβουλίου και συγκεκριμένα του Νίκου Πανταζή, στο έγγραφο που κατατέθηκε στον δήμο, αλλά αυτό το γνωρίζει ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι λέει αλήθεια (συμβαίνει καμιά φορά, όχι συχνά αλλά συμβαίνει ενίοτε).

Άρα 19 δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Οι Γιάννης Λαδόπουλος (δύο σύμβουλοι μαζί με τον Μύρωνα Ανδριαννάκη) και Νίκος Πράσσος λένε στους κατοίκους ότι υποτηρίζουν το αίτημά τους ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ στον ΧΕΥ 9.

ΑΡΑ 22 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ για την λήψη της απόφασης αναίρεσης της προηγούμενης , για ανάθεση μελετών.

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ και ΜΕΝΟΝΤΑΣ στον ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ.
Που είναι το "ΟΧΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9"

Διότι έτσι και αλλιώς σε τίποτε άλλο ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

Ξέρουμε όλοι τι πραγματικά πιστεύουν οι Κουράσης, Λαδόπουλος - Μύρωνας Ανδρεόπουλος και μάλλον και Θωμάς για την λειτουργία της καθαριότητας- ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και ξερό ψωμί.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ εγκατάσταση για άλλες λειτουργίες διαχείρισης παρά μόνο αμαξοστάσιο, για εκείνους.

Ακούσαμε και τον Πράσσο να ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ στην πρότασή μας για λειτουργία ΕΝΙΑΙΑ των εγκαταστάσεων καθαριότητας στο κτήμα της Τήνου. Τον καλωσορίζουμε στην λογική.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ που κρύβεται πίσω από την φασαρία.

Σήμερα "άσπρος κώλος, μαύρος κώλος" θα φανούν.

Οι 22που λένε ότι είναι με τους κατοίκους - που δεν είναι λοιπόν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ αλλά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο - ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ, θα υλοποιήσουν την ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους απέναντι στους κατοίκους ή θα αναζητήσουν οδό διαφυγής ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε ..... για τους ινδιάνους.

Για στείρα ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των δημοτών;

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους λένε ότι είναι με τους κατοίκους.

Και όποιος περισσέψει ή λείψει - αυτός και η παράταξή του - θα είναι υπόλογοι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΙΜΑΖΙΣΔΙΣΜΟ!

Οι ευθύνες και οι πράξεις ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.

Σήμερα ας συγκαλέσουμε λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο όπως αποφασίστηκε στην δημόσια, κοινή προχθεσινή σύσκεψη.

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Με υπερβάσεις - βεβαίως - αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ στα θέματα της πόλης - μπορούμε να δώσουμε την λύση που (υποτίθεται) ότι όλοι θεωρούμε σωστή για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Υπουργείο Εσωτερικών

Αρχική Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»Άρθρο 74 – Σύγκληση δημοτικού συμβουλίου – Αντικατάσταση άρθρου 67 του ν. 3852/2010
Άρθρο 74 – Σύγκληση δημοτικού συμβουλίου – Αντικατάσταση άρθρου 67 του ν. 3852/2010

Το άρθρο 67 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής :

«Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου

1. «1. Το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει ύστερα από πρόσκληση του προέδρου τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δημόσια, εκτός αν ληφθεί απόφαση με πλειοψηφία των 3/5 του συνολικού αριθμού των μελών του, η οποία αιτιολογείται ειδικά και απαγγέλλεται σε δημόσια συνεδρίαση, ότι η συνεδρίαση πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

2. Ο πρόεδρος καλεί επίσης το συμβούλιο σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όποτε το ζητήσει ο δήμαρχος ή η οικονομική ή η επιτροπή ποιότητας ζωής ή το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου. Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται γραπτή αίτηση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα που θα συζητηθούν. Στην ίδια περίπτωση δεν μπορεί να επανυποβληθεί αίτημα για το ίδιο θέμα, πριν παρέλθουν δύο (2) μήνες, αφότου εκδόθηκε απορριπτική απόφαση του συμβουλίου, εκτός εάν γίνεται επίκληση νεότερων στοιχείων.

Αν κατά τον υπολογισμό του ενός τρίτου (1/3) προκύπτει δεκαδικός αριθμός, τότε ο αριθμός αυτός στρογγυλοποιείται στην αμέσως μεγαλύτερη μονάδα εφόσον πρόκειται για υποδιαίρεση μεγαλύτερη ή ίση του ημίσεως (0,5).

Αν το συμβούλιο δεν προσκληθεί το αργότερο μέχρι την έκτη ημέρα από την υποβολή της αίτησης, συνέρχεται ύστερα από πρόσκληση εκείνων που υπέβαλαν την αίτηση και αποφασίζει για τα θέματα, για τα οποία είχε ζητηθεί η σύγκληση του.

3. Αν ο πρόεδρος παραλείψει αδικαιολόγητα δύο συνεχείς φορές να καλέσει το συμβούλιο, μπορεί να τεθεί σε αργία και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος από το αξίωμα του προέδρου με απόφαση του Επόπτη ΟΤΑ, σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία του άρθρου 234 του παρόντος.

4. Η πρόσκληση δημοσιεύεται αυθημερόν στην ιστοσελίδα του δήμου. Η πρόσκληση επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους συμβούλους τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται για τη συνεδρίαση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αμέσως μετά την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών οφείλουν να δηλώσουν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τη διεύθυνση κατοικίας τους και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αν δεν κατοικούν στην περιφέρεια του δήμου, οφείλουν επίσης να ορίσουν με την ίδια δήλωση αντίκλητο στην έδρα του δήμου, στον οποίο επιδίδονται οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και να ορίσουν με την ίδια δήλωση οποιοδήποτε, κατά την επιλογή τους, πρόσφορο μέσο για τη γνωστοποίηση των ανωτέρω προσκλήσεων. Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εισηγήσεις των θεμάτων, γνωστοποιούνται έγκυρα με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους.

5. Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, η πρόσκληση αυτή μπορεί να επιδοθεί ή να γνωστοποιηθεί την ημέρα της συνεδρίασης. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Πριν από τη συζήτηση το συμβούλιο αποφαίνεται για το κατεπείγον των θεμάτων.

6. Στις συνεδριάσεις του συμβουλίου προσκαλείται ο δήμαρχος, αλλιώς η συνεδρίαση είναι άκυρη. Ο δήμαρχος μετέχει στις συζητήσεις του συμβουλίου χωρίς ψήφο. Έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του κατά προτεραιότητα. Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνεται νομίμως. Στην περίπτωση όμως αυτή ο αναπληρωτής δεν στερείται του δικαιώματος της ψήφου κατά τη λήψη αποφάσεων από το συμβούλιο. Στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το λόγο, εκτός του δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και ειδικοί αγορητές ανά θέμα, που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωση τους στο προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα. Με τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, επιβάλλονται πάντως αντίστοιχοι χρονικοί περιορισμοί για τις αγορεύσεις και τις συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, για τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους ειδικούς αγορητές και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

7. Ο πρόεδρος καταρτίζει την ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται υποχρεωτικά και όλα τα θέματα που προτείνει ο δήμαρχος, η εκτελεστική επιτροπή, καθώς και η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή ποιότητας ζωής. Το δημοτικό συμβούλιο έχει δικαίωμα να αποφασίζει, μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση του προέδρου ή του δημάρχου ή συμβούλου επικεφαλής δημοτικής παράταξης και χωρίς συζήτηση, με την πλειοψηφία των παρόντων μελών του, ότι ένα θέμα το οποίο δεν είναι γραμμένο στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον, να το συζητήσει και να πάρει απόφαση γι` αυτό πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Κατά προτεραιότητα και πάντα μετά τον δήμαρχο εκφράζουν τις απόψεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων, σύμφωνα με τη σειρά εκλογής.

8. Στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου προσκαλούνται και οι πρόεδροι των συμβουλίων των κοινοτήτων ή οι πρόεδροι των κοινοτήτων, οι οποίοι δικαιούνται να λαμβάνουν το λόγο. Για θέματα που αφορούν ειδικά την αντίστοιχη κοινότητα, τα ανωτέρω πρόσωπα μετέχουν στη συζήτηση με δικαίωμα ψήφου.

9. Με απόφασή του, η οποία λαμβάνεται με απλή πλειοψηφία των παρόντων μελών του, το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να επιτρέπει να λάβουν το λόγο εκπρόσωποι φορέων ή πολίτες που παρευρίσκονται στη συνεδρίαση, εφ’ όσον το ζητήσουν.

10. Αν κάποιο μέλος του δημοτικού συμβουλίου αρνηθεί ψήφο ή δώσει λευκή ψήφο, λογίζεται ως παρόν κατά τη συνεδρίαση, μόνο για το σχηματισμό της απαρτίας. Τόσο η άρνηση ψήφου, όσο και η λευκή ψήφος δεν υπολογίζονται στην καταμέτρηση θετικών και αρνητικών ψήφων. Τα μέλη της επιτροπής που ήταν παρόντα κατά την έναρξη της συνεδρίασης και με την παρουσία τους υπήρξε απαρτία ακόμα και αν αποχωρήσουν λογίζονται ως παρόντα μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, ως προς την ύπαρξη απαρτίας. Η απαρτία αυτή θεωρείται ότι συντρέχει για όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης. Στην περίπτωση αυτή, για τη λήψη απόφασης για κάθε συγκεκριμένο θέμα, η απαιτούμενη πλειοψηφία δεν υπολογίζεται επί των πραγματικά παρόντων μελών κατά τη ψηφοφορία, αλλά βάσει του αριθμού των μελών που απαιτούνται για την απαρτία. Για τις συνεδριάσεις τηρούνται πρακτικά.

11. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών μετά από πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, εκδίδεται πρότυπος κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

12. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να συνεδριάζει, εκτός της έδρας του, στην έδρα οποιασδήποτε κοινότητας του δήμου, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του συνόλου των μελών του».

ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝΗ ψευδομάρτυρας του Κουράση Λούλα Καρατζά, προσπαθεί να βγάλει την ουρίτσα της απέξω από τις πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν για τους τρεις 'ηγέτες" του γαλαζοπρασινολουλακί κατεστημένου μετά την αποκάλυψη του καραγκιοζ μπερντέ που έχουν στήσει, κάνοντας από την  μια πλάτη - δια της απουσίας τους - στον Συμεών να περνάει ό,τι θέλει και παριστάνοντας από την άλλη (μαζί με τον Νταβία) τους αγωνιστάς υπέρ των δικαιωμάτων και των δικαίων των πολιτών τάζοντας στον κόσμο "λαγούς με πετραχήλια" .

Η αποκάλυψη των όσων έγιναν πριν μια βδομάδα, εν μέσω κινητοποιήσεων για το Πάτημα, στην οικονομική επιτροπή, αποκάλυψη των ίδιων των κατοίκων, έριξε και το τελευταίο φύλλο συκής.

Η Καρατζά νομίζει ότι είμαστε όλοι μπαμπουίνοι και αυτή είναι ξύπνια και πονηρή.

Και επιχειρεί τώρα, με ένα απίθανο αφήγημα προς όλες τις κατευθύνσεις να βγει από το κάδρο των ευθυνών.

Τι λέει;;

Λέει ότι εκείνη πήγε στην οικονομική επιτροπή αλλά ο Συμεών δεν την άφησε να μπει μέσα και κάτι τέτοια.
 Και ότι ήταν στον κάτω όροφο του δημαρχείου και μετά πήγε στον πάνω, αλλά η συνεδρίαση είχε τελειώσει πριν μπει μέσα και κάτι τέτοιες παλαβομάρες, που εμείς σήμερα θέλουμε να γίνουμε καθαροί: ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ!

Και όποιος τα ακούει να πάει να γραφτεί στη ΚΝΕ, όσων χρονών και να είναι.

Αν αυτά που λέει η Καρατζά, - ότι δηλαδή ο Ρούσσος φταίει που η Καρατζά δεν ήταν παρούσα στην οικονομική επιτροπή - ότι εκείνη ήθελε να μπει αλλά δεν την άφησαν - είχαν δόση αληθείας, γνωρίζοντας την Καρατζά - μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα είχε γίνει στο δημαρχείο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και η Καρατζά θα είχε καταγγείλει το θέμα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

Αλλά αυτό δεν έγινε.
Τώρα η Καρατζά θυμήθηκε να μας πει ότι πήγε στην οικονομική και δεν την άφησε ο Συμεών να μπει μέσα.

Η αλήθεια είναι άλλη και μάλιστα δεν έχει σχέση με το ΠΑΤΗΜΑ.

Η ένταξη του θέματος ΠΗΔ από τον Συμεών έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ εκείνος πρώτα "έστησε" την αντιπολίτευση των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ να μην μπορούν να είναι παρόντες στην συνεδρίαση.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, τα ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ!

 Σε εκείνη τη συνεδρίαση του οργάνου (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ) στην ΗΔ υπήρχαν δύο θέματα - ΤΖΙΖ - για το Πεύκο Πολίτη, που δεν είναι της ώρας να τα αναλύσουμε πολύ.

Ήταν η "αποδοχή δωρεάς" από την τράπεζα της Ελλάδος που έχει να κάνει με την μελέτη και το πώς θα προχωρήσει. 

6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς εν ζωή, δύο οικοπέδων από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ήτοι των α) με ΚΑΕΚ 05147 0505007 επιφανείας 83,14 τμ και β) με ΚΑΕΚ 05147 0505004 επιφανείας 1.301,71 τμ, που βρίσκονται στο Ο.Τ. 666α και την υπογραφή σχετικής σύμβασης  και  ανάθεση στην δικηγόρο Αθηνών κ. Ευγενία Κακούρη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 11600) της εντολής να συμπληρώσει τον φάκελο των δύο ακινήτων σε συνεργασία με την τεχνική και νομική υπηρεσία της Τράπεζας Της Ελλάδος και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου  και να καταρτίσει σχέδιο της συμβάσεως.

7. Λήψη απόφασης περί  αποδοχής δωρεάς εν ζωή, εδαφικής λωρίδας από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ επιφανείας 3.109,29 τμ στο Ο.Τ. 666β και την υπογραφή σχετικού προσυμφώνου  και ανάθεση στην δικηγόρο Αθηνών κ. Ευγενία Κακούρη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 11600) της εντολής να συμπληρώσει τον φάκελο του ακινήτου σε συνεργασία με την τεχνική και νομική υπηρεσία της Τράπεζας Της Ελλάδος και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου  και να καταρτίσει σχέδιο της συμβάσεως.

Βεβαίως ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ δεν θα μπορούσε να πάει σε μια συνεδρίαση που ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ, την διαδικασία δηλαδή που ο ίδιος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ όταν πήρε τα γραμμάτια!!!!

Και η Καρατζά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ να καταψηφίσει οτιδήποτε αφορά την ΜΕΛΕΤΗ του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Έχει άλλοθι το  ..... ΟΙΚΟΠΕΔΟ!

Ενώ ο Ανδρεόπουλος - επίσης βεβαίως - ως το "πράσινο" στο ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα δεν την έχει χαλάσει ποτέ στον .... πράσινο Ιωνά.

Για την προκειμένη περίπτωση η αποδοχή της δωρεάς και η διευθέτηση που ετοιμάζεται με την τράπεζα της Ελλάδος για το μεγάλο θέμα του αν θα καταβάλει ή δεν θα καταβάλλει εισφορά σε γη και χρήμα - όπως όλοι οι ιδιοκτήτες - για την ένταξη του Πεύκο Πολίτη, δεν μπορούσε να πει η ΚΑΡΑΤΖΑ ότι "δεσμεύεται από το οικόπεδο και δεν μετέχει στην ψηφοφορία". Θα έπρεπε - με βάση τις κραυγές της - να καταψηφίσει.

ΟΠΟΤΕ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ για να τους δουλέψει τους μπαμπουίνους, η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!

Και ο σύντροφός της Συμεών, μπορεί να είναι πολύ άγριος με την αντιπολίτευση (σκόνη, πολλή σκόνη) αλλά όταν ακουμπάνε οι ευθύνες την .... συντρόφισσα, την - κατά δήλωση της - μέντορά του, δεν το παρατραβάει το σκοινί.
Αυτός βρίζει μόνο εμάς.
Άντε να βγει κανένας τριτοδεύτερος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ να πει καμιά κουβέντα για την Καρατζά.

Καταλάβατε ή θέλετε να κάνουμε και κακά μας Κυριακάτικα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ της ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ διαπλοκής.

ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ και να απελευθερωθούν τα συλλογικά όργανα του δήμου ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! 

Α.Ν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ