iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η επίθεση στον Καμμένο«Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Κερατσίνι.

«Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! : «Εκτός συνταγματικού τόξου ο ΣΥΡΙΖΑ». ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Λάδι στη φωτιά έριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθος Λαζαρίδης ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου.

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να μην καταδικάζει γεγονότα κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος, όπως π.χ στις Σκουριές,παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου» είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Συγγνώμη, θεωρείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός νομιμότητας;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Εσείς θεωρείτε ότι είναι εντός;» ήταν η απάντηση του κυρίου Λαζαρίδη.

«Έχει καταδικάσει έκνομές και παράνομες ενέργειες που έγιναν από τα μέλη του; Αν δεν τα καταδικάσει ασφαλώς και είναι εκτός συνταγματικού τόξου» συμπλήρωσε ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.zougla.gr/politiki/article/ektos-sintagmatikou-toksou-o-siriza

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Να πάτε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην Μακρόνησο για να μην απειλείται το Σύνταγμα!

ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ; ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ;

Επίθεση από αγνώστους στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Καμμένος δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του.
Στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή της συνοδείας του και αποχώρησε. Τα άτομα της συνοδείας του επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο ο κ. Καμμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπασαν και το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Η αποχώρηση του αυτοκινήτου του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος στο Κερατσίνι, παραπέμπει σε σκηνές κινηματογραφικής ταινίας .http://www.enikos.gr

ΣΙΩΠΗ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ 20ης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Διεύθυνση : Αγ. Γεωργίου 30 
Τ.Κ. : 152 34 
Τηλέφωνο : 2132023902-908 
FAX : 2132023904


ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18/09/2013
Αριθ. πρωτ. Δ.Υ. 

ΑΝΑΒΟΛΗ  ΤΗΣ 20ης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (20η) της 19ης Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, αναβάλλεται.

Θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Συνεδρίαση (21η) την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15:00 στο Παλαιό Δημαρχείο.

Αποκαλύψεις για τη δράση του παρατραπεζικού κυκλώματος

Ένα νέο κεφάλαιο στη δικαστική έρευνα για τα “έργα και ημέρες” του παρατραπεζικού κυκλώματος, που έδρασε στην Κάρπαθο και σε άλλες περιοχές της χώρας, άνοιξε, μετά την κατάθεση στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, ενός κατοίκου Αθηνών, αδελφού εκλιπόντος παραπληγικού, που ενεπλάκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στη λήψη δανείων και πιστωτικών καρτών.

Ο μάρτυρας έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία, που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι αποκαλυπτικά της δραστηριότητας και μάλιστα πανελλαδικώς κυκλώματος που διαπράττει απάτες, εγκλήματα κατά περιουσίας, νομιμοποιήσεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα, ξέπλυμα χρήματος, προερχόμενο από την Ιταλία ή αλλού, άγνωστης προέλευσης και απάτες κατά τραπεζικών ιδρυμάτων.

Τα άτομα αυτά με τον βασικό κορμό να βρίσκεται στα βόρεια προάστια Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, δραστηριοποιούνταν εκτός της περιοχής του νομού Αττικής και στην περιοχή νομού Δωδεκανήσου, πιο συγκεκριμένα σε Κάρπαθο και Ρόδο, όπως επίσης και στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στο πρώην Δήμο Μελεσίνας (σήμερα Δήμο Λοκρών).

Στην εγκληματική οργάνωση, όπως υποστηρίζει, μετείχαν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, στελέχη τραπεζών σε καταστήματα αλλά και σε κεντρικό επίπεδο, αστυνομικοί υπάλληλοι, ανώτεροι και ανώτατοι εφοριακοί υπάλληλοι αλλά και άλλοι Δ.Υ. που από την θέση τους, με τις πράξεις τους ή την αμέλειά τους μετείχαν και βοηθούσαν στην πραγματοποίηση των στόχων των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα καταγγελλόμενα άτομα συμμετείχαν και δραστηριοποιήθηκαν με ηγετικό ρόλο στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε χρηματικά ποσά που αποστέλλοντο από την Ιταλία εμφανίζοντας αρκετές φορές ως συναλλασσόμενους – δικαιούχους αντί αυτών ”αχυράνθρωπους” στις πράξεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Τα στοιχεία γύρω από τη δραστηριότητα των καταγγελλομένων συγκέντρωσε ο μάρτυρας μετά το θάνατο της μητέρας του (απεβίωσε 01/04/2008) και του τετραπληγικού εκ γενετής αδελφού του (απεβίωσε 03/06/2008), όταν διαπίστωσε ότι και οι δύο εμφανίζονταν να τους είχαν ”χορηγηθεί” δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα Καρπάθου, ασυμβίβαστα με την τραπεζική πρακτική διότι ο μεν αδελφός του ήταν άτομο με βεβαρημένη κατάσταση υγείας εκ γενετής και ανίκανος βιοπορισμού, η δε μητέρα του, γεννηθείσα το 1923, υπερήλικη.

Μεταξύ άλλων δανείων σε διάφορες τράπεζες ο μάρτυρας αναφέρθηκε με πολυσέλιδο υπόμνημά του σε έξι δάνεια των 50.000 ευρώ έκαστο, που είχαν εκταμιευτεί μάλιστα χωρίς εμπράγματη εξασφάλιση υποθήκης, στο όνομα του αδελφού του και ακόμη στο ότι ο ίδιος εμφανίζεται και σε άλλο δάνειο τρίτου προσώπου ως εγγυητής.

Ομοίως η μητέρα του εμφανίζεται σε ηλικία 81 ετών και 83 ετών ως δήθεν δανειοδοτηθείσα απο την Αγροτική Τράπεζα Καρπάθου.

Ο μάρτυρας διατείνεται μεταξύ άλλων, καταγγελιών που θα ελεγχθούν αρμοδίως από τη δικαιοσύνη, ότι η αποκάλυψη της παρατραπεζικής δραστηριότητας στην Αγροτική Τράπεζα Καρπάθου, δεν εντοπίστηκε από τις υπεύθυνες και αρμόδιες υπηρεσίες της τράπεζας αν και η δραστηριότητα αυτή ήταν πολυετής, αλλά από προσωπική του έρευνα και για την οποία ενημέρωσε την Δ/νση Εσωτερικής Επιθεώρησης της Αγροτικής Τράπεζας την 14η Αυγούστου 2008.

Αναφέρει ότι η μητέρα του, μόνιμη κάτοικος Αθηνών, ποτέ δεν επισκέφτηκε την Κάρπαθο αλλά εμφανίζεται ως δανειοδοτηθείσα με δάνεια συνολικού ποσού 80.000 ευρώ. Επίσης ο τετραπληγικός αδελφός του, εμφανίζεται ως δανειολήπτης με δάνεια που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ, ενώ εκδίδονταν στο όνομά του δεκάδες καρνέ επιταγών, με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα μόνο από ένα τρεχούμενο λογαριασμό φυσικού προσώπου να είναι σε κυκλοφορία 43 φύλλα επιταγών, δηλαδή τεσσεράμισι καρνέ!

Υποστηρίζει ακόμη ότι την 11η Ιουνίου 2008 κατηγορούμενος τραπεζικός υπάλληλος απέστειλε στον προϊστάμενο Υποθηκοφυλακείου Χαλανδρίου πλαστές βεβαιώσεις υποθηκών σε ακίνητα της οικογένειάς του.

Ισχυρίζεται ότι πίσω από την αίτηση εγγραφής υποθηκών σε ακίνητα της οικογένειας είναι ένας άλλος τραπεζικός υπάλληλος ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ήταν ο επιθεωρητής-ελεγκτής που διενεργούσε ετησίως τους τακτικούς ελέγχους στην Αγροτική Τράπεζα Καρπάθου μέχρι το 2008.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΡΟΔΟΥ

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ! ΠΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ! Η ΕΛΠΙΔΑ ΞΑΝΑΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ! ... ένα ρίγος διαπερνά το κορμί μας, ένα αστραπόβροντο ....
Η Α. Διαμαντοπούλου κάνει παρέμβαση για το πώς η νέα Κεντροαριστερά μπορεί να εξελιχθεί


Με ένα άρθρο – παρέμβαση η Άννα Διαμαντοπούλου δεν φαίνεται να έχει πεισθεί για το εγχείρημα της «Ελιάς» που επιδιώκει να δημιουργήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να ενεργοποιήσει εκ νέου τη μεγάλη Κεντροαριστερά. Το άρθρο που δόθηκε στην iefimerida.gr έχει τίτλο «Ενα βήμα πίσω για ένα άλμα μπροστά» και η Αννα Διαμαντοπούλου κάνει μια βαρυσήμαντη παρέμβαση για το πώς η νέα Κεντροαριστερά μπορεί να είναι εφικτή ώστε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του πολιτικού συστήματος και όχι να μείνει ένα κυβερνητικό συμπλήρωμα.

Μιχελάκης: Στη Δικαιοσύνη για τα παράνομα δίδακτρα σε παιδικούς σταθμούς


Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε ο Υπουργός Εσωτερικών , Γιάννης Μιχελάκης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν περιέλθει σε γνώση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. (Ε.Ε.Τ.Α.Α).

Σύμφωνα με τις καταγγελίες παιδικοί σταθμοί απαιτούσαν από τους γονείς πρόσθετα χρήματα για παρεχόμενες υπηρεσίες, που όμως καλύπτονται πλήρως από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Με επιστολή του προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών o κ. Μιχελάκης ζητά τη διερεύνηση της ενδεχομένης τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά των υπευθύνων λειτουργίας των εν λόγω καταγγελλομένων παιδικών σταθμών.

Η επιστολή του Γιάννη Μιχελάκη

«Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα

Με την υπ’ αριθμ. 1360/19.06.2013 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνηση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», η οποία υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α), εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα μεταξύ των άλλων και 765 ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί.

Σημειώνουμε ότι τα ποσά που καταβάλλονται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στους Φορείς/Δομές ανά θέση και ανά κατηγορία καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών από τον Φορέα/Δομή.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

α) Τη φύλαξη με δραστηριότητες για την απασχόληση, το παιχνίδι και την ψυχαγωγία,

β) Τη σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό) βρεφών / παιδιών, εφόσον αυτή την τελευταία την έχει δηλώσει στην προσφορά του ο Φορέας/Δομή

γ) Σημειώνεται ότι στα σχετικά όρια δαπάνης περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100 Ευρώ.

Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω οι Φορείς/Δομές που έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα και οι οποίοι με την αίτησή τους έχουν δηλώσει την κατηγορία με σίτιση, υποχρεούνται να προσφέρουν πρωινό και μεσημεριανό χωρίς να ζητούν οποιοδήποτε άλλο ποσό για τροφεία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν περιέλθει και σε γνώση της Ε.Ε.Τ.Α.Α, οι παιδικοί σταθμοί που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο απαιτούσαν από τους γονείς πρόσθετα χρήματα για παρεχόμενες υπηρεσίες.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείσθε να διερευνήσετε την πιθανότητα τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά των υπευθύνων λειτουργίας των εν λόγω καταγγελλομένων σταθμών.»


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Μετονόμασαν την χρηματοδότηση των δημόσιων παιδικών σταθμών σε επιδότηση, έκλεισαν δημόσιους παιδικούς σταθμούς λόγω του ότι έπαιρναν πολλά λεφτά ... οι καθαρίστριες, έδωσαν τις επιδοτήσεις σε ιδιωτικούς για να καλύψουν τις θέσεις που χάθηκαν από τους δημόσιους και μετά, οι ιδιώτες - όπως έχουν κάθε δικαίωμα εις τον καπιταλισμό - ειπαν στους γονείς ότι πρέπει να πληρώνουν και άλλα χρήματα διότι η επιδότηση δεν φτάνει και τώρα πάνε στην δικαιοσύνη να λύσει το θέμα για να βγουν και πολιτικά λάδι. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Κερατσίνι: Δολοφονία 34χρονου με άρωμα ακροδεξιάς
Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία με μαχαίρι 34χρονου, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αντιφασιστική δράση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, σε καφετέρια στην Αμφιάλη έγινε καβγάς για το ποδόσφαιρο που εξελίχθηκε σε πολιτική αντιπαράθεση. Ακολούθησε συμπλοκή με πάνω από δέκα άτομα έξω από την καφετέρια και το θύμα τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος. Μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τα ξημερώματα εξέπνευσε.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 καιΞάνθου. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα και η παρέα του κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.

Εχει συλληφθεί ένας ύποπτος και διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο Σκάι ήταν κατηγορηματικός ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, σημειώνοντας ότι «λένε ψέματα για πολιτικούς λόγους» όσοι την εμπλέκουν στο περιστατικό.