Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

http://pantazisnikos.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html

Νέο επίτευγμα του Δήμου Χαλανδρίου .Διέλυσαν και την Κοινωνική ΥπηρεσίαΣτην έκδοση Νοεμβρίου των ΝΕΩΝ Χαλανδρίου δημοσιεύσαμε την σύνθεση της κοινωνικής επιτροπή του Δήμου με τον τίτλο καμαρώστε τους. Στην απάντηση της η Χατζηγεωργίου δεν μας είπε:1)Ότι η κ Γιαλουρίδου φερόμενη ως πρόεδρος της Επιτροπής πήρε Σύνταξη και οι δύο σχετικές με το Αντικείμενο υπάλληλοι που υπηρετούσαν με σύμβαση απολύθηκαν.
Δεν μας είπε δηλαδή ότι δεν υπάρχει κοινωνική Υπηρεσία στον Δήμο Χαλανδρίου.


2)Δεν μας είπε γιατί δεν συμμετέχει κανείς από το Νομικό πρόσωπο Κοινωνικής πολιτικής που έχει την αρμοδιότητα και περιμέναμε από τον πρόεδρο κ.Λαδόπουλο να αντιδράσει.


3)Δεν μας είπε γιατί δεν έχουν ενημερωθεί όλες οι παρατάξεις για αυτή την επιτροπή παρά μόνον η Μείζων αντιπολίτευση που όπως φαίνεται και από την σύνθεση της επιτροπής συνεργάζεται αρμονικά με την Διοίκηση.


4)Δεν μας είπε γιατί αφού έχουμε επιτροπή και Νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Πολιτικής τις δωροεπιταγές τροφίμων τις μοιράζει το γραφείο του Δημάρχου;

Δίαβάστε στην συνέχεια την σύνθεση της επιτροπής και την απάντηση στο Δημοσίευμα των ΝΕΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Συγκροτούμε ειδική επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής για την έκδοση αποφάσεων κοινωνικής προστασίας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων πολιτών.

Η σύνθεση της επιτροπής έχει ως εξής
1. Γιαλλουρίδου Ειρήνη του κλάδου Τ.Ε Κοινωνικών Λειτουργών με
βαθμό Α, υπάλληλο μόνιμη υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής
Πολιτικής του Δήμου Χαλανδρίου ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον
Σπιταδάκη Εμμανουήλ με ειδικότητα Τ.Ε. Κοινωνικό Λειτουργό Ι.Δ.Α.Χ με βαθμό Γ.
2.Κατσαργύρη Κλυταιμνήστρα του κλάδου ΠΕ με βαθμό Α΄ εκπρόσωπο
της Δ.Ο.Υ Χαλανδρίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την
Τσιχλάκη Μαρία του κλάδου ΔΕ με βαθμό Α΄ επίσης εκπρόσωπο της Δ.Ο.Υ
3. Τσιρεβελου Ιωάννα του κλάδου ΤΕ επισκεπτριών με βαθμό Β΄,
υπάλληλο του Δήμου Χαλανδρίου με αναπληρώτρια την Λούντου
Μαρία- Ι.Δ.Α.Χ του κλάδου ΔΕ Νοσηλευτών με βαθμό Β, υπάλληλο του
ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» του Δήμου.
Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο Παπαντώνης Αντώνης του
κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Γ υπάλληλος του Δήμου Χαλανδρίου
με αναπληρωτή τον Παυλακάκη Αγγελο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-
με βαθμό Γ υπάλληλο του Δήμου Χαλανδρίου.
Πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται η κ. Γιαλλουρίδου Ειρήνη με
αναπληρωτή τον κ. Σπιταδάκη Εμμανουήλ.
Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την ημερομηνία

υπογραφής της.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣΗ Αντιδήμαρχος κ. Χατζηγεωργίου μας απάντησε με την παρακάτω επιστολή

Κύριε Διευθυντά
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας σας με τον τίτλο «Καμαρώστε - Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης όρισε ο Δήμαρχος», οφείλουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
Η σύσταση της επιτροπής αυτής έγινε βάσει των επιταγών του νέου νόμου 3852/2010 για την Αυτοδιοίκηση και αφορά στις μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες από την πρώην Νομαρχία προς τους Δήμους.
Παρότι δεν υπήρχε στο Δήμο μας καμία σχετική εμπειρία, διότι οι υπηρεσίες Πρόνοιας ανήκαν στις πρώην Νομαρχίες και ενώ ο νέος Οργανισμός του, ο εναρμονισμένος με τον Καλλικράτη δεν έχει ακόμα ψηφιστεί, προσπαθήσαμε να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα, για να μην ταλαιπωρούνται οι αναξιοπαθούντες δικαιούχοι συμπολίτες μας. Έτσι από τον Ιούλιο μήνα δύο υπάλληλοι του Δήμου μας μετέβησαν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για αρκετές ημέρες, προκειμένου να εκπαιδευτούν πάνω στα νέα αντικείμενα. Βέβαια ο νόμος προέβλεπε τη διοικητική υποστήριξη για τις νέες αρμοδιότητες από τον μητροπολιτικό Δήμο, έδρα της καταργηθείσας Νομαρχίας, αλλά και η δική μας δέσμευση ήταν να αναλάβουμε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι πέραν της 1/1/2012 τη διεκπεραίωση όλων αυτών των Προνοιακών υποθέσεων.

Η ειδική επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής, στελεχώνεται βάσει του νόμου από συγκεκριμένα πρόσωπα, υπαλλήλους του Δήμου μας συγκεκριμένων ειδικοτήτων καθώς και από εκπρόσωπο της τοπικής ΔΟΥ. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε εγγράφως από τον προϊστάμενό της να μας υποδείξει τον τακτικό και τον αναπληρωματικό του, με την προϋπόθεση να είναι υπάλληλοι Π.Ε. όπως επιτάσσει ο νόμος. Μετά την έγγραφη απάντησή του συστήθηκε η συγκεκριμένη επιτροπή, με απόφαση του Δημάρχου και αναρτήθηκε αυθημερόν στη Διαύγεια.
Η επιτροπή έκτοτε συνεδριάζει κανονικά ανά δεκαπενθήμερο, με τη σοβαρότητα που απαιτεί το αντικείμενο και όλες της οι αποφάσεις είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά της.
Θεωρήσαμε άδικο να βάλλεται διά του τύπου μία επιτροπή άμισθη και μία υπηρεσία μας, που λειτουργούν κατά κοινή ομολογία πολύ καλά και που αφορούν στην εξυπηρέτηση συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν τεράστιες ανάγκες περίθαλψης. Είναι δε αυτονόητο πως αποφάσεις της βασανίζονται αρκετά, εξ αυτού είναι και πολύωρες και στηρίζονται πάντα πάνω σε όσα προβλέπει ο νόμος.

Παρακαλώ για την ανάρτηση και δημοσίευση της παρούσης και ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Aφροδίτη Χατζηγεωργίου


Αντιδήμαρχος Παιδείας


Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης


ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΙΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΔΕΝ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Θυμάστε πέρυσι που για πρώτη φορά λανσαρίστηκε από τον δήμαρχο Αθήνας η ιδέα να αποφεύγονται οι ευχές για τα Χριστούγεννα ώστε να μην ενοχλούνται οι αλλόθρησκοι κάτοικοι των Αθηνών; Τότε ο κος Καμίνης είπε ότι αρκούν οι ευχές για το νέο έτος.

Φέτος στην γραμμή ακολούθησε - όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο για εμάς - ο Γιώργος Κουράσης της πόλης μας.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Αντιγράφουμε τις ευχές του από το site του δήμου:


"Ας είναι η νέα χρονιά το έτος των αλλαγών που χρειάζεται ο τόπος μας σε όλα τα επίπεδα.

Τις καλύτερες μου ευχές για το νέο έτος με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
Γεώργιος Σ. Κουράσης"

Γνωρίζετε ότι ούτε θρησκόληπτοι είμαστε, ούτε "διώκτες των μεταναστών".
Είμαστε με την πιο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ - ΣΗΜΕΡΑ - ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:
ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΠΛΗ, ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Την οποία θα υπερασπιζόμαστε πάντα, αναδεικνύοντας τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ που - δυστυχώς - μόνο συνομοσιολογικά εξηγούνται!

Διότι ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ εξήγηση υπάρχει όταν ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ ΘΑΛΑΜΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ!

http://www.omertanews.gr/2011/12/blog-post_4149.html

 


ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Συνήθως τους θαλάμους τους εκκενώνουν για να γίνει μια απολύμανση,ή σε κάποιο έκτακτο περιστατικό.Σήμερα όμως δεν συμβαίνει αυτό.Σύμφωνα με καταγγελίες ασθενών και γιατρών που έφτασαν στο planet-greece, το προσωπικό στο Σισμανόγλειο έχει πάρει εντολή να εκκενώσει τον έναν από τους δύο πρόσφατα ανακαινισθέντες θαλάμους για να νοσηλευτεί ο...πατέρας της υπουργού παιδείας Αννούλας Διαμαντοπούλου.Οι ασθενείς ,κάποιοι από αυτούς εγχειρισμένοι υπόκεινται στην ταλαιπωρία της μεταφοράς τους σε άλλους θαλάμους,με περισσότερους ασθενείς,που σημαίνει πως θα διατρέχουν και επιπλέον κινδύνους για την υγεία τους από κάποιο μεταδοτικό νόσημα ή από κάποια λοίμωξη.
Ελπίζουμε οι καταγγελίες να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι ασθενείς να υπερβάλουν.Αν αληθεύουν τότε η διοίκηση του νοσοκομείου,μαζί με τον υπουργό υγείας Α.Λοβέρδο και την Αννούλα Διαμαντοπούλου, θα πρέπει να κρυφτούν.

ΠΗΓΗ:Planet-greece


Αχρηστεύστε τον Τειρεσία, τίμια, εύκολα και νόμιμα.

http://attikanea.blogspot.com/2011/12/blog-post_8556.html#more

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΑ @@ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΜΕ FAX...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες, ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια (παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία...) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους.

Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές, τα δάνεια και τις συναλλαγές μας μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφετε ότι δεν επιθυμούμε την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν!!!

Συγκεκριμένα η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεώνει τον Τειρεσία (πράγμα που εσκεμμένος αποκρύπτεται) να μην... κοινοποιεί σε τρίτους και να μην αναγράφει τα οικονομικά προσωπικά δεδομένα για άτομα τα οποία με γραπτή τους δήλωση δεν το επιθυμούν.

Στη διεύθυνση (http://www.tiresias.gr/office/index.html#E) όχι μόνο ξεκαθαρίζεται το πώς θα γίνει η μη κοινοποίηση αλλά παρέχεται και έντυπο KΛΙΚ ΕΔΩ αίτηση το όποιο μπορούμε να κατεβάσουμε ηλεκτρονικά για να το συμπληρώσουμε και με μια επίσκεψή μας στα κεντρικά τους γραφεία, με Fax: 210 6106 547 ή e-mail: tiresias@tiresias.gr, θα αχρηστεύσουμε τις όποιες πληροφορίες έχουν για μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθώς είναι σαφές ότι: Οποιοσδήποτε (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) δεν επιθυμεί την εμφάνιση των στοιχείων οικονομικής συμπεριφοράς του, που τηρούνται στα συστήματα ΣΑΥ, ΣΥΠ της Τειρεσίας ΑΕ, μπορεί να ζητήσει, με σχετική αίτηση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης, τη μη μετάδοση των δεδομένων αυτών. Με την ικανοποίηση του αιτήματός του στη θέση των δεδομένων αναγράφεται: «δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν».

Με τη συμπλήρωση της φόρμας καταργούμε και τυπικά και ουσιαστικά το φακέλωμα μας στον Τειρεσία και εάν αυτό γίνει μαζικά και οργανωμένα από πολίτες τότε μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και το κλείσιμο του αφού η «αποστολή του» να ρουφιανευει σε τράπεζες, φορείς, αφεντικά και ιδιώτες θα έχει μπλοκαριστεί από εμάς τους ίδιους.


ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ OMERTANEWS Γ

http://www.omertanews.gr/2011/12/blog-post_9134.html

 

ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ;;;ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ!!!

Νέους μπελάδες για τον Αντώνη Σαμαρά από τους ερασιτέχνες του επιμελητηρίου που θέλουν να κάνουν κουμάντο στη ΝΔ. Το δίδυμο Γιώργου Σουφλιά (σ.σ. ο πρώην αποτυχημένος πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ και όχι ο συνονόματος Λαρισαίος Υπουργός) και ο Αντώνης Παναγόπουλος αφήνουν να δρομολογηθεί αποστασία στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών στην παράταξη της ΝΔ και να χάσει ουσιαστικά την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η εξέλιξη αυτή δείχνει για ακόμα μια φορά στην κοινωνία ότι κάποιοι "υπερεγκέφαλοι" που θέλουν να κάνουν κουμάντο στην Συγγρού δεν έχουν καταλάβει ότι η εποχή που διανύουμε θέλει συναίνεση αφού θα την χρειαστεί και η ΝΔ ακόμα και αν είναι πρώτο κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Με την συμπεριφορά τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Γιώργο Μιχελάκη ο οποίος ακολουθεί εδώ και καιρό επικοινωνιακή στρατηγική συναίνεσης. Η πολιτική διγλωσσία που δείχνει έτσι η ΝΔ σε έναν κορυφαίο θεσμό όπως το επιμελητήριο θα της κοστίσει στις εκλογές. Ήδη ο Μιχάλης Καρχιμάκης από το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει φάκελλο για τα συμβάντα γιατί οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ έδειξαν συναίνεση ενώ στη ΝΔ μεθόδεψαν την αποστασία των σκληρών κομματικών συνδικαλιστών οι οποίοι είναι σε διάσταση με την πολιτική Σαμαρά.


Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι με τις ενέργειες του Νίκου Λεβετσοβίτη η κεντροδεξιά παίρνει την πλειοψηφία των μελών της διοικητικής επιτροπής αν και οι δύο πρώτες παρατάξεις πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Οι υπερεγκέφαλοι όμως της Συγγρού και το δίδυμο Σουφλιά- Παναγόπουλου τινάζουν την πλειοψηφία της κεντροδεξιάς στο επιμελητήριο για λόγους προσωπικών επιδιώξεων. Ήδη οι πολλές παρατάξεις της μειοψηφίας μιλούν απαξιωτικά για τη ΝΔ και λένε ότι δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει με συναίνεση αφού δεν μπορεί να το πράξει στην μικροκλίμακα του επαγγελματικού επιμελητηρίου.

Όλη η πιάτσα βοά ότι πίσω από την αποστασία του Γιώργου Κουράση είναι το δίδυμο Σουφλιά - Παναγόπουλου. Μάλιστα το θέμα έχει και αυτοδιοικητικές προεκτάσεις αφού ο Γιώργος Κουράσης είναι συγγενής του δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση ο οποίος είναι πολύ κομματικός.


Χρεώνουν λοιπόν και στο δήμαρχο την αποστασία που δρομολογήθηκε στο επιμελητήριο, αφού προεκλογικά έτρεχε για να ψηφιστεί ο αποστάτης ξάδερφός του. Πρόβλημα ξαφνικά έχει και ο αγαπητός σε όλους Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ και πρώην επιτυχημένος δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β'ΑΘΗΝΩΝ και οι δημοσκοπήσεις της ΝΔ τον δείχνουν πολύ ψηλά. Οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του κ. Ζαφειρόπουλου βρήκαν την ευκαιρία να ξιφουλκήσουν εναντίων του λέγοντας ότι "δεν μπορεί να μαζέψει ούτε τους αποστάτες κομματικούς του Χαλανδρίου " γενικεύοντας εσκεμμένα το θέμα εναντίων του.


Στην ουσία του ζητήματος οι πρώτες παρατάξεις των εκλογών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου σε συναινετικό κλίμα αποφάσισαν τα εξής:

Πρόεδρος για τα 2 πρώτα χρόνια θα είναι ο Γιάννης Ρεκλίτης που ήταν ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Για τα επόμενα 2 χρόνια πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου που ήταν ο αντάρτης του ΠΑΣΟΚ

Οι δύο αυτοί θα εναλλάσσονται στην προεδρία και στη γραμματεία και θα έχουν 2 θέσεις στο Δ.Σ. Τις υπόλοιπες 3 θέσεις θα τις πάρει η κεντροδεξιά ως εξής: Πρώτος αντιπρόεδρος ο Νίκος Λεβετσοβίτης για 4 χρόνια. Δεύτερος αντιπρόεδρος ο Ζήσης Ψαράς για 4 χρόνια και στη θέση του Οικονομικού Επόπτη θα υπάρχει εναλλαγή με διετή θητεία των Γιώργου Ζικόπουλου και Παναγιώτη Κολλάρου.

Με την συμφωνία αυτή οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ παίρνουν την προεδρία και η κεντροδεξιά την πλειοψηφία στη διοικητική επιτροπή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παρατάξεις δεν έχουν ανάγκη τα "κουκιά" της ΝΔ για να έχουν την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο. Πρόκειται όμως για μία αναγνώριση στο πρόσωπο και στο κύρος που έχει ο γνωστός ασφαλιστής Νίκος Λεβετσοβίτης στο επαγγελματικό επιμελητήριο. Την συμφωνία αυτή λοιπόν που δίνει την πλειοψηφία στην κεντροδεξιά την τινάζει στον αέρα η αποστασία του Γιώργου Κουράση που όλοι λένε (ακόμα και ο ίδιος ο κ. Κουράσης) ότι είναι καθοδηγούμενη από το γνωστό δίδυμο Σουφλιά - Παναγόπουλου.

Αλήθεια τι θα απαντήσει προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς όταν τον ρωτήσουν για συναίνεση και του φέρουν για παράδειγμα τα κατορθώματα του διδύμου της συμφοράς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο; Τι θα απαντήσει όταν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έδειξαν διάθεση συναίνεσης και η ΝΔ την τορπίλισε με αποστασία; Η οποία μάλιστα όπως όλοι οι κύκλοι του επαγγελματικού επιμελητηρίου λένε είναι καθοδηγούμενη από την Συγγρού.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαγράφει τον αποστάτη Γιώργο Κουράση και δεν τιμωρεί παραδειγματικά το δίδυμο Σουφλιά- Παναγόπουλου που η έρπουσα φημολογία φέρει ως εμπνευστές. Αλήθεια πως δέχονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Μιχελάκης μία τέτοια αποστασία;

otanews


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *