Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΚΥΜΑ“Το επαναστατικό πνεύμα δεν σπρώχνεται πάντα σε ακρότητες, που το καθιστούν επικίνδυνο. Μπορεί ν’ αποβεί πηγή προόδου, όταν προέρχεται, όχι από συναισθηματικά και μυστικιστικά κίνητρα, αλλά από διανοητική βάση.
 Έτσι, χάρις στο τόσο ανεξάρτητα πνεύματα, που γίνονται διανοητικώς επαναστατικά, κατορθώνει ένας πολιτισμός να απαλλαγεί απ” τον ζυγό των παραδόσεων και της συνήθειας, όταν ο ζυγός αυτός γίνεται αβάσταχτος.”

Κάντε λοιπόν την επανάστασή σας.

ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρωί κάντε αυτό που πρέπει.

Ας ξεκινήσει τη Δευτέρα η επανάσταση του αυτονόητου.

Ας ξεκινήσουμε τη Δευτέρα την υλοποίηση μιας ανθρώπινης καθημερινότητας.

Ας βάλουμε στο κάδρο τους εαυτούς μας.

Την Κυριακή πρέπει να απαντήσουμε σε όλους αυτούς , που τόσες μέρες υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν ευθύνονται για την κατάσταση της πόλης μας.

Προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αυτοί ήταν καλοί, ότι έκαναν υπερπροσπάθεια για να σώσουν την πόλη.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν ήταν εδώ και ότι στα Δημοτικά Συμβούλια  ήταν το ολόγραμμά τους

ΖΟΟΟΟΝΓΚ την πατήσανε.

Για όλα υπάρχουν συμβούλια, συνελεύσεις, ψηφοφορίες, πρακτικά.

Ρωτήστε τους λοιπόν όλους, διαβάστε, ενημερωθείτε, μάθετε όσα πιο πολλά μπορείτε για όλους και για όλα.

Φέρτε τους σε δύσκολη θέση και την Κυριακή, ψήφισε αυτούς που είναι το ίδιο με σένα, αυτούς που αποφάσισαν να το παλέψουν μαζί σου.

Μην παραμυθιάζεσαι από τους μονίμως τραυματισμένους αγωνιζόμενους, είναι επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά τους.

Την Κυριακή πήγαινε να στηρίξεις αυτούς που είναι αυτόνομοι  όπως είσαι κι εσύ.

Την Κυριακή ξεκούφανέ  τους με τη ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ σου.

Την Κυριακή ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ……..
  
                                                                                                 Λέρτας ΔημήτρηςΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ


ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ .... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ


Σ. Κορωναίου: «Ας κάνουμε την Περιφέρεια Αττικής… γνωστή»


Σοφία Κορωναίου - Καμπά

Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη της Ελλάδας και μια από τις σημαντικότερες της Ευρώπης. Εκτείνεται από τα Κύθηρα και τις Σπέτσες μέχρι τον Ωρωπό, από τα Μέγαρα και τη Φυλή μέχρι το Σούνιο. Πόσα ξέρουμε γι΄ αυτήν;
Γράφει η Σοφία Κορωναίου – Καμπά*

Μέχρι τώρα οι εκλογές για την Περιφέρεια έμοιαζαν σαν κάτι αδιάφορο. Μια βαρετή διεκπεραίωση για κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν τον ρόλο και τις αρμοδιότητές του. Και πολλοί δεν είχαν άδικο, αφού η Περιφέρεια Αττικής λειτουργούσε μακριά από τους πολίτες της, χωρίς αυτούς. Δεν ήθελε να γνωρίζουν τις πραγματικές και σημαντικές αρμοδιότητές της, τα έργα που έκανε ή δεν έκανε, παρά μόνον ορισμένα από αυτά που κάποια ΜΜΕ επέλεγαν να προβάλλουν.

Και όμως, η Περιφέρεια Αττικής, που καλύπτει 66 μεγάλους Δήμους και σχεδόν 4 εκατ. πολίτες, συμπυκνώνει τα πάντα, είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα, μια μικρή χώρα, και οι ευθύνες της αγγίζουν και επηρεάζουν τις περισσότερες πλευρές της ζωής των κατοίκων, καθώς οργανώνει, εγκρίνει, προστατεύει, διευκολύνει ή δυσκολεύει, σοβαρά θέματα όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, οι κοινωνικές δομές, οι ελεύθεροι δημόσιοι χώροι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η συνεργασία με τους Δήμους κ.λπ.

Η συσκότιση όλων αυτών επιτρέπει και τη διαχείρισή τους χωρίς ανοικτό δημόσιο έλεγχο. Επιτρέπει να προχωρούν συμβάσεις για γιγάντια εργοστάσια απορριμμάτων, επιβλαβή για το περιβάλλον, χωρίς να το γνωρίζουν οι κάτοικοι της Αττικής, να παρουσιάζεται ως οικονομικό πλεόνασμα το έλλειμμα των κοινωνικών υποδομών της Αττικής, να αποσιωπάται η απαξία κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης των πιο ευάλωτων και πληττόμενων από την κρίση συμπολιτών μας.

Αν για κάτι ξεχώρισε και κερδίζει καθημερινά τον νου και τις καρδιές των συμπολιτών μας η Ρένα Δούρου και ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ είναι γιατί δυναμικά έφερε σε πρώτο πλάνο όλα αυτά. Μίλησε, συζήτησε, αποκάλυψε όλα όσα πραγματικά αφορούν στην Περιφέρεια Αττικής, χωρίς γενικές πολιτικές θέσεις. Χωρίς αόριστη κριτική.

Μίλησε για τις κοινωνικές δράσεις που εξαγγέλθηκαν και δεν έγιναν, για τις ελλείψεις στους παιδικούς σταθμούς, για την παντελή αδιαφορία της παραχώρησης και πώλησης από το ΤΑΙΠΕΔ δεκάδων δημόσιων εκτάσεων σε όλη την Αττική, χωρίς παράλληλα να αξιοποιείται προς όφελος των πολιτών καμία έκταση, για την πλήρη αδιαφορία (αν όχι συμπόρευση) στο κλείσιμο νοσοκομείων και μονάδων υγείας. Μια Περιφέρεια υπαρκτή μόνο για συγκεκριμένα θέματα και συμφέροντα και ανύπαρκτη για τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Επιτέλους θα βάλουμε τέλος σε όλα αυτά!

Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι κάθε μέρα και περισσότερο το μήνυμα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ γίνεται μήνυμα της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Αττικής. Αποκτάει Δυναμική Ζωής.

Στις εκλογές αυτές δεν θέλουμε απλώς να κερδίσουμε. Δεν θέλουμε να «εκδικηθούμε» για όλα αυτά που έγιναν ή σκόπιμα δεν έγιναν τα περασμένα χρόνια. Θέλουμε να σταματήσουμε την καταστροφή και να κάνουμε μια αρχή Δημιουργίας, Συμμετοχής και Διαφάνειας.

Ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, με ένα επεξεργασμένο και αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις περιοχές της Αττικής, επιδιώκει να κάνει μια νέα αρχή. Με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής, με πληθυσμό σχεδόν μισό εκατομμύριο κατοίκους, επιγραμματικά επικεντρώνουμε στα εξής:

Να διασώσουμε τις υπό πώληση εκτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν πραγματικά προς όφελος των πολιτών, να θωρακίσουμε τα βουνά μας, τον Υμηττό και την Πεντέλη, από κάθε κίνδυνο καταπάτησης, εκμετάλλευσης, πυρκαγιάς, να τα απαλλάξουμε από κάθε χρήση που τα καταστρέφει, να στηρίξουμε με σύγχρονα προγράμματα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με προγράμματα σίτισης και στέγασης, να υπερασπιστούμε την καθολική δωρεάν υγειονομική κάλυψη των πολιτών, να καλύψουμε τις σημαντικές ελλείψεις σε παιδικούς σταθμούς και όπου υπάρχουν σε σχολικές αίθουσες, να ενισχύσουμε τις δομές και τα προγράμματα πολιτισμού σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά, να κάνουμε τις πόλεις μας βιώσιμες με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Όλοι μαζί με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ θα κάνουμε μια νέα αρχή για τις περιοχές μας, για την Αττική ολόκληρη. Με άλλο ήθος, με άλλη σχέση και ρόλο των πολιτών, με Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Ανθρωπιά!

Ξεκινάμε από την Αττική για να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Για μια Νέα Αττική, για μια Νέα Ελλάδα!

* Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

http://enypografa.gr/, 15/5/2014

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Ανέβηκε στο κανάλι του Συλλόγου της ρεματιάς στο YOUTUBE όλη η συζήτηση που έγινε στο παλιό δημαρχείο μεταξύ όλων των δημοτικών παρατάξεων των παραρεμάτιων δήμων (ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ).

Σας προτείνουμε, να την δείτε ολόκληρη γιατί έγιναν πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις από όλους,
(Η διεύθυνση του καναλιού του Συλλόγου ρεματιάς στο youtube είναι https://www.youtube.com/channel/UCcfhfMTOfn4jEM_iGgu407Ahttps://www.youtube.com/channel/UCcfhfMTOfn4jEM_iGgu407A

ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!

1ο ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:2. ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΗΤΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ  Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ".

ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ:Είναι το σημείο για το οποίο μίλησαν για "προβοκάτσια".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 2.38 ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ" ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ;
ΡΟΥΣΣΟΣ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!!


Με την Περιφέρεια τι γίνεται;;Αναφορικά με τον δήμο τα έχουμε ξαναπεί είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο αμιγώς αντιμνημονιακό και αυτόνομο ψηφοδέλτιο της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία με επικεφαλής τον Άγγελο Νταβία.

Υπενθυμίζω ότι εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας την Πόλη μας, και φυσικά όλους εσάς τους Χαλανδραίους.

Επειδή για τον δήμο και την Πόλη μας θα τα λέμε συνεχώς ήρθε η ώρα να τα πούμε και λίγο για την αναμέτρηση στην Περιφέρεια Αττικής.

Έχοντας λοιπόν υπάρξει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, γνωρίζοντας τον αρκετά καλά σαν προσωπικότητα δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω την υποστήριξη μου στην υποψηφιότητα του Παύλου Χαϊκάλη με τον συνδυασμό «Αττική-Συμμέτοχοι στο Αύριο».

Ήρθε η στιγμή και στην Περιφέρεια να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στις μνημονιακές πολιτικές και στα σχέδια της συγκυβέρνησης. Στηρίζω λοιπόν τόσο την υποψηφιότητα του Παύλου Χαϊκάλη, όσο και των ανθρώπων που τον ακολουθούν οι οποίοι είναι νέα και άφθαρτα πρόσωπα που προέρχονται από την βάσης της κοινωνίας μας.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ ......Κλείνει η προεκλογική περίοδος.

Εχθές στην πλατεία, σε μια συγκέντρωση παρωδία των μεγάλων συγκενρώσεων, της γιγαντοοθόνης  led, από την οποία έλειπε μόνο ο Τάσος Μπιρσιμιτζόγλου (γνωστός σε όλους ως Μπιρσίμ) και οι πλαστικές σημαίες, όπως έλειπαν βέβαια και οι πολίτες που αγωνιούν για την πόλη και το μέλλον των παιδιών τους - αραία, αραία ήντουνε όρθιοι καμιά διακοσαρέα μαζί με τους υποψήφιους που έκανε το λάθος να τους ανεβάσει στην εξέδρα και δεν έμεινε κανείς από κάτω να τους χειροκροτεί - ο Ανεξάρτητος Πρίγκηπας, απευθυνόμενος στην λαοθάλασσα που τον έπνιγε όπως είπε (κάνοντας την πλατεία να αναρωτιέται αν έχει παραισθήσεις) επανέλαβε τον εαυτό του καταγγέλοντας του πάντες για την διαφθορά και τάζοντας τα πάντα.

Δεν θα μείνουμε σε πολιτικό σχολιασμό, δεν αντέχει σε τέτοιο η ομιλία του.

Αλλά ζηλέψαμε ρε αναγνώστη μου την high tech εξέδρα, την οθόνη LED και τα προβόλια - κανόνια  που φώτιζαν τον ουρανό του Χαλανδρίου, όσο μιλούσε ο "αυριανός δήμαρχος"  και είπαμε να κατινιάσουμε λίγο.

Πολλά λεφτά ρε φίλε!
Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη ρε σεις;

Και το ρεύμα ποιος το πλήρωσε στην πλατεία;

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ!!!!

Αλλά και ο Αεικίνητος είχε λέει εχθές προεκλογική παρουσία στον Συνοικισμό.
 Ο σμπίρος μου, μου είπε τι έγινε αλλά την έχουμε δει "πολιτικός πολιτισμός" και δεν θα το γράψω.
Πάντως η συζήτηση δεν έληξε ..... ομαλά.

Ο οποίος Αεικίνητος - μου είπε άλλος σμπίρος μου - ότι μπήκε εχθές το πρωί, στο δημαρχείο ολίγον αγχωμένος και τα έβαλε με την Ελενίτσα την Καρποντίνη γιατί "δεν θα τον ψηφίσει" απειλώντας: "καλά από την Δευτέρα που θα ξαναεκλεγώ, θα τα πούμε με όλους" έχοντας χάσει τελείως την ψυχραιμία του και εμφανίζοντας το γνωστό πρόσωπο του γνωστού αυταρχικού, εκδικητικού και εξουσιαστή Κουράση, αυτό που κρύβεται πίσω από το προεκλογικό χαμόγελο στην αφίσα με την οποία απειλεί την πόλη ότι "θα συνεχίσει το μεγάλο έργο που έκανε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια."

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: καλά ο Οπτικόπουλος του είπε να επιμείνει ότι ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ το έργο του;

Η Αλλαγή Πορείας είναι… μονόδρομος

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ώρα να μιλήσουμε και λίγο επί προσωπικού δεν νομίζετε, εγώ θεωρώ πως ήρθε για να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα.

Φτάνουμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου σε ότι αφορά την πόλη μας, με αρκετό κόσμο να δηλώνει αναποφάσιστος.

Το σύστημα με ψευτοερωτήσεις του τύπου ποιος σας στηρίζει, ποιόν εκπροσωπείτε, γιατί κατεβαίνετε και τι θέλετε μόνοι σας τώρα προσπάθησε να πετύχει την μέγιστη δυνατή συσπείρωση του.

Εμείς κατεβαίνουμε μόνοι μας γιατί η φωνή μας ενοχλεί τα συστημικά κόμματα, ενοχλεί που οι προτεραιότητες μας έχουν μόνο μια βάση το Χαλάνδρι και τους Χαλανδραίους.

Η δική μας επανάσταση η επανάσταση του αυτονόητου, μόλις ξεκίνησε γι’ αυτό και οι άλλες παρατάξεις-απόφοιτοι του ΙΕΚ Ανεξάρτητος διαφοροποιούν την ατζέντα τους όπως αυτοί κάθε φορά νομίζουν.

Το ζήτημα εδώ είναι θα ψηφίσετε όλους αυτούς που εκφράζουν το σύστημα παλιό και νέο;

Θα δώσετε σε όλους αυτούς την ευκαιρία να δικαιωθούν όταν λένε ότι είναι οι μόνοι ικανοί να διοικήσουν;

Θα τους δώσετε άλλη μια ευκαιρία να μην κάνουν τίποτα και να το παρουσιάσουν η μεν διοίκηση σαν έργο, και η όποια αντιπολίτευση ως ψευτο- έλεγχο;

Η απάντηση σε αυτό είναι μια το Χαλάνδρι θα Αλλάξει Πορεία, θα πάει μπροστά και αυτό είναι μονόδρομος.

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι δεν θα Αλλάξει Πορεία, επειδή το λέμε εμείς αλλά κυρίως επειδή θα το αποφασίσετε εσείς.

Ποιος δεν θέλει να γίνουν 10 βασικά πράγματα για την βελτίωση του Χαλανδρίου.

Ποιος δεν θέλει να δει Χαλανδραίους και όχι επαγγελματίες πολιτικούς και πολιτικάντηδες, να παίρνουν στα χέρια τους την πόλη που όλοι αγαπάμε.

Το ερώτημα λοιπόν εδώ είναι: Συνεχίζουμε στον προηγούμενο αποτυχημένο κατήφορο η Αλλάζουμε Πορεία δουλεύουμε όλοι μαζί για την πόλη μας και πάμε επιτέλους μπροστά;

Η απάντηση είναι δική σας και ήρθε η ώρα να την δώσετε την Κυριακή, με την ψήφο σας και την στάση σας.

ΥΓ: Δεν υπάρχει χώρος για αποχή μην τους κάνουμε την χάρη αυτό θέλουν.

ΥΓ2: Η αντίσταση τουλάχιστον όπως την ξέρουμε εμείς δεν γίνεται με κενά πολιτικά επιχειρήματα και με φτώχεια ιδεών…

ΥΓ3: Προς αλεξιπτωτιστές εκκολαπτόμενους σωτήρες, καλό θα είναι να διαβάσουν την ιστορία του Αρμάνδου Δελαπατρίδη…

ΥΓ4: Προς νεόκοπους ανεξάρτητους υπάρχει το έξυπνο λάστιχο για έξυπνο πλύσιμο, των έξυπνα βρώμικων κάδων…

ΥΓ5: Έχω ένα μαγαζί απολύω όλους τους υπαλλήλους μειώνω τα πάντα, τι επιτυγχάνω; πρωτογενές πλεόνασμα…

ΥΓ6: Προς αεικίνητο μπορείς άραγε να εγγυηθείς κάτι;;;

Η απάντηση της Ρένας Δούρου στον Θ. Πάγκαλο (VIDEO)«Δεν πέφτω από τα σύννεφα», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και στέλνοντας τη δική της απάντηση στον πρώην υπουργό, Θεόδωρο Πάγκαλο, για την επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά της ίδιας όσο και του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου.

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, υπογράμμισε ότι «Στον ευτελισμό του πολιτικού λόγου, τα πρώτα θύματα είναι οι γυναίκες», απαντώντας στα σεξιστικά σχόλια του Θεόδωρου Πάγκαλου. Επιπλέον, η Ρένα Δούρου, σημείωσε ότι «Από αφέλεια ή σκοπιμότητα, με τούτα και με εκείνα, δεν επιχειρούμε να πούμε το τι είναι Περιφέρεια και πόσο σπουδαία είναι η μάχη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

«Όταν ο πολιτικός λόγος ευτελίζεται, οι λέξεις γίνονται μαχαίρια και τα σώματα των γυναικών είναι ο στόχος», σημείωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, για να προσθέσει ότι «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την ατζέντα του παραπολιτικού γιατί έχω δει άνεργες μάνες, την Περιφέρεια του απερχόμενου Περιφερειάρχη, με το τεράστιο πλεόνασμα, που δεν πληρώνει τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων για να πάνε τα παιδιά στα σχολεία».

Κλείνοντας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, υπογράμμισε ότι «Επειδή έχω θητεύσει δίπλα στον Μανώλη Γλέζο, έχω μάθει ότι η οργή, η αγανάκτηση και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι για τα πάντα, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για την πολιτική παρέμβαση», για να προσθέσει ότι «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, διότι εδώ, με αφορμή το τείχος της σιωπής των ΜΜΕ, είναι σαν να έχει αποφασιστεί από πριν ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης σε αυτόν εδώ τον τόπο».

Δείτε το video :


Το λογοκριμένο TV spot