iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

 


Ένα τηλέφωνο ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ το δημόσιο διάλογο και ΥΠΗΡΕΤΕΙ την ενημέρωση των δημοτών δεχτήκαμε πριν λίγο. Αφορούσε την ΠΛΑΤΕΙΑ.
Ήταν από τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σ. Ρούσσο.
 (Με υφάκι επιτιμιτικό,  αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, έχουμε και εμείς τέτοιο άμα χρειάζεται).

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ. Ρούσσος:  Για πες μας τώρα ποιο είναι το κομματικό στέλεχος που πήρε το επίδομα των 15000 ευρώ.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Κάτσε γιατί με έπιασες ξαφνικά στην δουλειά και έχω και αλτσχάιμερ. Να θυμηθώ το όνομα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα. Είναι ανακριβές.

ΝΤΑΒΙΑΣ:Το πιστευω ότι δεν βρήκες ένταλμα.  Αυτό δείχνει ότι το μάζεψαν όταν έγινε θέμα στην επιτροπή. Μιλάμε για πριν μήνες. Αν δεν γινόταν η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο προχτές - όπως βλέπετε - δεν θα είχαμε γράψει τίποτα, όπως δεν γράψαμε ΤΟΤΕ, διότι δεν ήταν ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση της επιτροπής, ήταν επιτροπή εργασίας.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
Πάντως - αφού με ρωτάει - ενημερώνω τον δήμαρχο της πόλης ότι ο φάκελος είχε έρθει στην επιτροπή, αυτό το είπε η κα Καζάνη στο δημοτικό συμβούλιο,  δεν το αρνήθηκε ο  κος Κόσσυβας και δεν το διέψευσαν  και οι αρμόδιοι από την διοίκηση, στο δημοτικό συμβούλιο.
Επικαλούμαι και τον "διώκτη μου" σύμβουλό σου  Κώστα Ευθυμίου, που ήταν παρών στην επιτροπή, όταν είδα τον φάκελο και με πέταξε η καρέκλα λες και είχε ελατήρια.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν μπορεί να εκτιθέμεθα έτσι. Τέτοιο ένταλμα δεν έχει εκδοθεί.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Πολύ ευχάριστο αυτό και σε τιμά που ασχολείσαι και το ψάχνεις. Στο δημοτικό συμβούλιο η θέση μου ήταν σαφής: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι κάνουν πράγματα κάτω από την μύτη των αιρετών και τους στέλνουν μετά να τα εγκρίνουν με την ψήφο τους. Και φωνάζουν ότι δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στους φακέλους γιατί περιέχουν προσωπικά δεδομένα, στα οποία - βεβαία - οι φωνασκούτνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ και ΑΣΤΙΚΕΣ ευθύνες γιατί τις φορτώνουν στους αιρετούς - έχουν.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα υπάρξει απάντηση.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Έτσι πρέπει. Αρκεί να μην είναι η  .... εύκολη, αν με ρωτάς. "ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ". Άλλωστε ό,τι γράφτηκε ήταν αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν σε δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ, Ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι παρόντες.

Στο τέλος ο Νταβίας θυμήθηκε και το όνομα του(πράσινου κομματικού στελέχους - για να μην παίρνει η μπάλα όλα τα κόμματα, μέρες που είναι -  και το είπε στον δήμαρχο.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ και δεν μπορεί να γραφτεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ τότε διευθύντριας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για να τηρούμε την δεοντολογία ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ως αιρετός.
Τον σέβεται και τον τιμάει καμιά τριανταριά χρόνια.
 (όχι ότι φοβόμαστε την Κούκα και το εξώδικό της, δηλαδή, μην παρεξηγηθούμε .....)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου: Δελτίο Τύπου για τα Νηπιαγωγεία

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κύριο Κουράση όπου συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στο Δήμο μας.

Η συνάντηση αυτή κατέστη αναγκαία λόγω της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί σε αρκετούς από τους 114 Δήμους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εφαρμογής της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2019 – 2020, ανάμεσα σε αυτούς και στο δικό μας Δήμο. Έχουμε οξυμένο πρόβλημα στέγασης των παιδιών, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους να μην γνωρίζουν σε ποιο Νηπιαγωγείο θα φοιτήσουν, με ποιες υποδομές και συνθήκες.

Η Ένωση είχε εντοπίσει εγκαίρως το πρόβλημα που θα ανέκυπτε στο Δήμο μας από την εφαρμογή της Υποχρεωτικής Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής επειδή υπάρχει δραματική έλλειψη σε αναγκαίες κτηριακές υποδομές. Είχαμε διατυπώσει τις ανησυχίες μας και τον προβληματισμό μας ήδη από τον Μάρτιο του 2018, ενώ τον Φεβρουάριο δημοσιοποιήσαμε ένα κείμενο προβληματισμών όπου αναδεικνύαμε τις ελλείψεις σε σχολική στέγη, όχι μόνο στην προσχολική αγωγή, αλλά και σε ολόκληρο το φάσμα της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Από τη συνάντηση διαπιστώσαμε ότι επικρατεί πλήρης σύγχυση και απουσία συντονισμού, με άλλα να σχεδιάζει ο Δήμος Χαλανδρίου με την Απόφασή του 22900/13.06.2019 και άλλα να προτείνει προς υλοποίηση το Υπουργείο Παιδείας με το συναρμόδιο Υπουργείο Υποδομών με την Κ.Υ.Α. 95586/Α2/13.06.2019 (ΦΕΚ Δ’ 329), την οποία μάλιστα, όπως μας δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, δεν έχει καν κοινοποιήσει στο Δήμο Χαλανδρίου. Το πρόβλημα της έλλειψης αιθουσών στα Νηπιαγωγεία, τόσο το Υπουργείο όσο και ο Δήμος, σκοπεύουν να το αντιμετωπίσουν αφ’ ενός με την εγκα- τάσταση προκατασκευασμένων οικίσκων στα προαύλια, αφ’ ετέρου (ο Δήμος) με την διάθεση αιθουσών από τα συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία. Μάλιστα, πέντε από τους επτά προαναφερθέντες οικίσκους προορίζονταν να αντικαταστήσουν αντίστοιχους πεπαλαιωμένους στο 3ο ΕΠΑΛ, διαιωνίζοντας το στεγαστικό πρόβλημα αυτού του σχολείου.

Όλες οι Οργανώσεις Γονέων, από την πρώτη στιγμή της θεσμοθέτησης της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής, είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας για την εφαρμογή της ακόμη και σε βάθος τριετίας, γιατί αυτό θα γινόταν χωρίς προγραμματισμό και χωρίς καμία δημόσια δαπάνη, ούτε ένα ευρώ.

Ως γονείς θεωρούμε ότι η εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο, δεν είναι απλά μια εξυπηρέτηση των γονιών, αλλά πρωτίστως μια αναγκαιότητα κοινωνική και παιδαγωγική που αφορά στην εκπαίδευση, την ψυχοσωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση των πιο ευαίσθητων από τους μαθητές, τα προνήπια και νήπια.

Οι ευθύνες της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας είναι τεράστιες. Γιατί με την πρακτική τους όχι απλά υπονομεύουν την εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής αλλά ενισχύουν την επιστροφή και την καλλιέργεια αντιδραστικών αντιλήψεων με το πέρασμα της αρμοδιότητας των Νηπιαγωγείων στους Δήμους και αναγκάζουν τις λαϊκές οικογένειες να καταφεύγουν σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία βάζοντας ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Βαρύτατες ευθύνες έχει και ο Δήμος Χαλανδρίου γιατί, ενώ γνώριζε ότι το σχολικό έτος 2019 – 2020 θα εφαρμοστεί και στο Δήμο μας η Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, αδιαφόρησε, με αποτέλεσμα στο και πέντε να προκρίνει λύσεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση στις οικογένειες που έχουν παιδιά στις ηλικίες αυτές και επιπλέον θα έχουν γενικότερο αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία εξ αιτίας των παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένα σχολεία.

Όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα σε ένα γενικότερο πλαίσιο υποβάθμισης της δημόσιας δωρεάν παιδείας. Στο Χαλάνδρι ειδικότερα, σε όλα τα σχολεία έχει αυξηθεί εντελώς αυθαίρετα ο αριθμός των διδακτικών αιθουσών σε σχέση με αυτές που προβλέπονταν στην Ιδρυτική τους Απόφαση, χωρίς να έχουν χτισθεί επιπλέον αίθουσες, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν στην πλειονότητα των σχολείων οι προβλεπόμενες βοηθητικές αίθουσες (βιβλιοθήκη, αίθουσα υπολογιστών, αίθουσα σίτισης, αίθουσα εκδηλώσεων) γιατί έχουν γίνει αίθουσες διδασκαλίας. Ακόμα και κουζίνες έχουν γίνει αίθουσες διδασκαλίας. Αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη διδακτική και παιδαγωγική λειτουργία των σχολείων καθώς και υπερπληθυσμό μαθητών στους προαύλιους χώρους που με την τοποθέτηση οικίσκων θα γιγαντωθεί.

Στο Χαλάνδρι είναι επιτακτική ανάγκη εδώ και πολλά χρόνια η ανέγερση του 17ου Δημοτικού Σχολείου, του 6ου Λυκείου, ενός νέου Δημοτικού Σχολείου στο Κάτω Χαλάνδρι, κτηρίων για τη στέγαση των ΕΠΑΛ και περίπου 12 νέων αιθουσών Νηπιαγωγείων (σύμφωνα με την ανάλυση που έχουμε δημοσιοποιήσει τον Φεβρουάριο 2019 και με 22 παιδιά ανά τμήμα και όχι 15 που είναι πάγιο αίτημά μας). Προκατασκευασμένοι οικίσκοι και συστηματική αχρήστευση των αναγκαίων βοηθητικών αιθουσών δεν αντιμετωπίζουν αλλά διαιωνίζουν το πρόβλημα. Η Δημοτική Αρχή έχει γνώση των αναγκών αλλά κωφεύει συστηματικά.

Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και γενικά οι γονείς και να διεκδικήσουμε ΤΩΡΑ το Υπουργείο Παιδείας να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε όλα τα προνήπια και νήπια να ενταχθούν στα Δημόσια Νηπιαγωγεία, όπως ακριβώς προβλέπεται, σε κατάλληλες κτιριακές υποδομές, με 15 παιδιά ανά τμήμα και το ανάλογο μόνιμο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Καλούμε επίσης τους Συλλόγους Γονέων και όλους τους γονείς να διεκδικήσουμε από τον Δήμο να αναλάβει ΑΜΕΣΑ να καταρτίσει πρόγραμμα δράσης και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που να επιλύει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα των κτηριακών υποδομών των σχολείων της πόλης μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΘΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ


"Ξέρετε πόσοι άνθρωποι διαβάζουν τέτοια άρθρα και πάνω στην απελπισία τους το ρίχνουν στα θεία και δεν πάνε στο γιατρό ούτε κάνουν τη θεραπεία που τους συστήνεται? "

Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - και μάλιστα από ένα κεντρικό ειδησιογραφικό site - των δηλώσεων της Κας Τζίνας Πούλου, στελέχους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με του ΠΟΛΙΤΕΣ, περί της θεραπείας της, μετά από προσκύνημα της Ζώνης της Παναγίας - από νεοπλασίες, προκάλεσε στην σελίδα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ στο fb αντιδράσεις.

Δεν θα ασχολούμασταν με τα υπόλοιπα που γράφτηκαν εκεί.
Μπορείτε να τα δείτε στο fb κι να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Επανερχόμαστε  μόνο για μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ παρέμβαση που έγινε από αναγνώστριά μας.
Είναι αυτή που βρίσκεται στην αρχή αυτής της ανάρτησης.
Και που θεωρούμε ότι πρέπει να τα προσθέσουμε και εδώ, αφού έγινε το θέμα, γιατί είναι ΚΡΙΣΙΜΑ και ΧΡΗΣΙΜΑ από ό,τι φαίνεται για κάποιους.

 Είναι η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ότι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ πλέον νικιέται.

Και για να νικηθεί χρειάζονται δύο πράγματα:
ΠΙΣΤΗ ότι νικιέται ώστε να δώσει ο πάσχων την μάχη και να μην παραιτηθεί αλλά και συνέπεια σε όσα η επιστήμη ορίζει ότι πρέπει να γίνουν για να νικηθεί.

Και αν ένα προσκύνημα σε ό,τι ο καθένας έχει ιερό, του δίνει την δύναμη για να παλέψει με την αρρώστια ή τα προβλήματά του, τότε ΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ. 

Αρκεί να μην μπερδεύεται, αν είναι τόσο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ και τόσο παρασυρμένος και πιστέψει ότι η ΠΙΣΤΗ σώνει από μόνη της και δεν χρειάζεται την επιστήμη, τα επιτεύγματά της και τις μεθόδους της.

Ή ότι σοβαρές ασθένειες αντιμετωπίζονται με ματζούνια και ξεμάτιασμα. 
Χρειάζονται ΟΛΑ τα όπλα εναντίον τους.

Ναι, συμφωνούμε με αυτό που υποκρύπτεται πίσω από την κριτική της αναγνώστριάς μας.
Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα θέματα  φτηνό εμπόρευμα στην επικοινωνιακή- διαφημιστική  και πολιτική πιάτσα. 
Μέσα για πέντε λεπτά δημοσιότητας.
Και όποιος επιλέγει να τα "εμπορευματοποιεί" πρέπει να κρίνεται.
Ειδικά αν είναι "ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ".
Εκείνος όμως, όχι οι ..... αγγελιοφόροι.

Αυτά είναι μερικά - για εμάς - ΛΟΓΙΚΑ κα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ λειτουργίας της δημοσιογραφίας ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Καλά έκανε η αναγνώστριά μας να τα προβάλλει και να  υπενθυμίσει ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ειδικά σε όσους παλεύουν με την επάρατο.

Δείχνει ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που δεν έχουν την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ να τα καταλάβουν αυτά και μπορεί να παρασυρθούν από ελαφριές επικοινωνιακές απόπειρες ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ, χωρίς όρια και χωρίς φραγμούς καταδικάζοντας τους εαυτούς τους.

Δεν φταίει ο αγγελιοφόρος όμως γι΄αυτό.

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ, εμείς από εδώ, να δεχτούμε ότι έχουμε κάποιου είδους υποχρέωση να "προστατεύουμε" εκείνους στους οποίους απευθύνεται η  - κάθε - κυρία Πούλου από τις απόψεις της και τις μεθόδους προβολής της.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΜΕΙΣ.

Δεν είμαστε ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ πατερούληδες της κοινωνίας.
Δεν είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ που πιστεύουν ότι μια ανώριμη κοινωνία πρέπει να μπαίνει σε νάρθηκες ή γύψους, για να μην ακούει όσους παίζουν με επικοινωνιακά τρικ για να την παρασύρουν και να την χρησιμοποιούν.

Άλλωστε εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ τον αναγνωστή και την αναγνώστρια της ΠΛΑΤΕΙΑΣ. 
Τον δικό μας, όχι εκείνον που μας διαβάζει ψάχνοντας να βρει ΑΦΟΡΜΗ για να .... "μας κυνηγήσει" επειδή μας φοβάται.

Εκείνον τον μικρό αριθμό που επηρεάζεται από εμάς και τελικά μας ακολουθεί. 
Είναι πιο ψαγμένος και καθόλου ευκολόπιστος από επικοινωνιακές φούσκες.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ, ό,τι και να του έλεγαν οι "σελέμπριτις".

Το αν ακόλουθοι άλλων, είναι έτσι διαπαιδαγωγημένοι και επιλεγμένοι, ώστε να ακολουθούν τους .... ΟΔΗΓΟΥΣ τους ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ και μπορεί να βρουν ΠΡΟΤΥΠΟ  χειρισμού σοβαρών προβλημάτων υγείας, στην προηγούμενη ανάρτηση, ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.

Εκείνους που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ και άρα έχουν ανάλογους ακόλουθους.
Που μάλιστα τους ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ και από πάνω στο τι θα κάνουν.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ. 
Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ,
Η ΒΛΑΚΕΙΑ, ΟΙ ΣΤΗΜΈΝΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ των ολοκληρωτικών, μάλλον όχι.


Ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας για τον τρόπο που μας σχολίασε και ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ αυτά που έπρεπε να προστεθούν στην σελίδα μας στο facebook.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Πεζοπορία στον Υμμητό Κυριακή 30/6 - 10 χρόνια Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ.Παρασκευής

Kόντρα στην ανάθεση και τον ατομικισμό συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη στις γειτονιές μας.

Με αφορμή τα 10 χρόνια δράσης της συνέλευσής μας και σε συνέχεια των αγώνων μας όλα αυτά τα χρόνια, για την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων της πόλης μας, συναντιόμαστε την Κυριακή 30/6 στις 9.00 στη Μονή Αγίου Ιωάννη Κυνηγού, για πεζοπορία & πικ νικ στον Υμηττό. Έχουμε μαζί μας νερό, καπέλο, αντιηλιακό, αθλητική ενδυμασία και φαγητό για το πικ νικ.

...... επειδή ο Υμηττός είναι η παραλία μας !

Δημόσιοι χώροι ελεύθεροι & ανοιχτοί!
Να κάνουμε τα πάρκα,το βουνό,τις πλατείες σημεία συνάντησης, έκφρασης & αγώνα!