Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ


ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

http://pantazisnikos.blogspot.gr/


ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ:

Να αναρτηθεί αμέσως στην Ιστοσελίδα του Δήμου και το «blog Στην Πλατεία»

Ο Νίκος Πανταζής ζητά από τον Δήμαρχο να διορθώσει ένα σοβαρό ατόπημα των διαχειριστών της Ιστοσελίδας που ανήκει σε όλους.

Θεωρούμε αδιανόητο ένα blog με χιλιάδες επισκέψεις να απουσιάζει από τον τοπικό τύπο που φιλοξενεί η Ιστοσελίδα του Δήμου.

   

Ο Νίκος μας είχε πει ότι θα το κάνει και το έκανε. 

Ελπίζουμε να τεθεί το θέμα και στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, για να μείνει καταχορημένη η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, στα πεπραγμένα της διοίκησης Κουράση.

ΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


ΣΩΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!


Εξώδικη e-Δήλωση - e-Προειδοποίηση

Nota Varlaga
δικηγόρος

Εξώδικη e-Δήλωση - e-Προειδοποίηση

Ενώπιον κάθε δημόσιου ή ιδιωτικού οργανισμού αυτής της γης αλλά και εξωγήινους οργανισμούς απροσδιόριστων νομικών μορφών, δηλώνω ρητά και έχοντας σώας τας φρένας ότι δεν διάβασα τους όρους χρήσης του facebook όταν άνοιξα λογαριασμό και ας πάτησα "συμφωνώ". Επίσης, δεν διάβασα τους τροποποιημένους, κάθε εξάμηνο, όρους και ξαναπάτησα "συμφωνώ". Τέλος, εκδηλώνω την έντονη διαφωνία και διαμαρτυρία μου με αυτό που μόλις έμαθα, ότι δηλαδή το facebook είναι μία ιδιωτική εταιρία με σκοπό το κέρδος και ζητώ να με κάνουν να ξαναπιστέψω ότι είναι κοινό τοις πάσι αγαθό, όπως η θάλασσα και ο αέρας.

Ούτως ειπείν, αιτούμαι να μη χρησιμοποιήσετε τις ημίγυμνες φωτογραφίες μου εναντίον μου, τις οποίες ποστάρω όποτε ψάχνω για γκόμενα ή γκόμενες, να μην βλέπετε πονηρά tις δεκάδες φωτογραφίες των γκομενών μου, για τις οποίες καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι, να σταματήσετε να διαβάζετε όσα σαλιαρίσματα, επαναστατικά σχόλια, σούπερ αναλύσεις κλπ. κάνω καθημερινά, να σταματήσετε να κατασκευάζετε προφίλ χρήστη με βάση τα δεκάδες like που έχω κάνει σε σελίδες, προϊόντα, τραγούδια, κλπ. και γενικώς και αορίστως επιτρέψτε μου να συνεχίσω τον δρόμο μου για την Χώρα του Οζ, τη Χώρα των Θαυμάτων, τη Χώρα της ακολασίας και τη γη της επαγγελίας.

Για όσους δεν με πάρουν στα σοβαρά θα αναγκαστώ να επικαλεστώ: την Lex Justinian, τη Jus novit Curia, τον Κώδικα Da Vinci, τον Κώδικα Δημοσίων Έργων, το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το Δίκαιο του Διαστήματος, το Νόμο 4000, τον Νόμο του εργάτη, το Νόμο του Ισχυρού, το Νόμο της Ζούγκλας, το Νόμο του Merfi, τον τέταρτο κύκλο της σειράς Law & Order, το Δίκαιο του Naskiturus και τον Κώδικα Τιμής της οικογένειας Κορλεόνε. (ΚΛΕΜΜΕΝΟ)ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙΕΛΑ ΜΩΡΕ! Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1889.html#more

http://www.greki-gr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1474.html


Και βέβαια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι καλοί συμbloggers ποιος είναι, δεν ξέρουν ίσως ότι είναι ακόμα στον δήμο, δεν ξέρουν τι αρμοδιότητες έχει, τι υπογράφει, πώς συναλλάσσεται με το κοινό και την αγορά, το πόθεν έσχες του ......

Πού να μάθουν κιόλας!

ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ!

Και θα μάθουν - όχι διότι εμείς είμεθα "διώκτες του οικονομικού εγκλήματος" σαν κάτι άλλους, το μπατσιλίκι δεν ήταν ποτέ δική μας πολιτική επιλογή,  αλλά γιατί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΜΩΣ, νυν και πρώην δημαρχαίοι και αρχηγάρες, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αντιπολίτευση - ΣΙΩΠΟΥΝ  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, συνένοχοι ή φοβισμένοι,  τους προστατεύουν λοιπόν να συνεχίζουν το "θεάρεστον" έργο τους στην τοπική κοινωνία και διώκουν ημάς τους αντικαθεστωτικούς, που μας λένε τρελούς και κατευθυνόμενους από ιδιοτελή κίνητρα. (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).

Και επειδή οι περισσότεροι από αυτούς- διότι βεβαίως δεν είναι μόνος του, μπροστινάρι είναι - ΜΙΛΑΓΑΝ και ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ για παρανομίες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ και έγιναν αιτία να υποστούμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ , που για εμάς είναι ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ δεν είναι μέσο συγκέντρωσης κεφαλαίων στην Ελβετία, ούτε απόκτησης τριόροφων μονοκατοικιών, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ.

Βλέπετε ένιωθαν απόλυτα σίγουροι με τόσους και τόσο ισχυρούς προστάτες και έμπαιναν μπροστά για να υποτάξουν τους ανυπότακτους Γαλάτες που δεν είχαν ΜΠΑΡΜΠΑ στην Κορώνη (ΤΗΣ ΜΕΣΣΗ - ΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΣΣΗ - ΝΙΑΣ).

Δεν ξέρανε "του κύκλου τα γυρίσματα, π' ανεβοκατεβαίνουν και του τροχού π' ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθυ πηαίνουν".

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

ΥΓ: Κάποιος με ρώτησε αν θα βγάζαμε το θέμα αν δεν μας είχαν πλήξει προσωπικά, θέλοντας να δείξει ότι έχουμε ιδιοτελή κίνητρα και όχι αγνά ιδεολογικοπολιτικά προτάγματα. Μάλιστα μου μετέφερε ότι "έτσι λένε".

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ  ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ:

Η ιδεολογικοπολιτική μας ταυτότητα δεν βασίζεται στην ανάδειξη και δίωξη τέτοιων φαινομένων από ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ (διότι εκεί κατατάσσουμε τους εαυτούς μας και την δράση μας).

Για εμάς η αυτοδιοίκηση πρέπει να ασχολείται με το πώς να κάνει καλά την δική της δουλειά που είναι τα σκουπίδια, το νεκροταφείο, οι βασιές λακκούβες  τα πάρκα, οι παιδικοί σταθμοί, να οργανώνει κοινωνικές υποδομές κλπ και όχι να κάνει τον ΡΑΜΠΟ αλλά ούτε να παίζει με .... τοκογλυφίες.

ΑΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, διότι ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ  και κάθαρση του οικονομικού εγκλήματος. Γι΄αυτά έχετε τον Δένδια, τον Τσουκαλά (υπεύθυνο του ΣΥΡΙΖΑ), τον Χρυσοχοϊδη διαλέχτε.
(Εμείς με την καθαριότητα θέμε να ασχοληθούμε και το πράσινο).

Αλλά βέβαια για την αποκάλυψη τέτοιων φαινομένων θα αφήναμε ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ τις πόρτες του δήμου στον έλεγχο από τους αρμοδίους ελεγκτικούς μηχανισμούς.(ΣΔΟΕ, οικονομική αστυνομία, εισαγγελείς κλπ). Και δεν θα προσπαθούσαμε να βάλουμε εμπόδια στον έλεγχο.

Όταν όμως υπάρχει μια τέτοια απίστευτη στρέβλωση, όπως αυτή που βιώνουμε στο Χαλάνδρι, ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Και δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια συστήματα με τον σταυρό στο χέρι, ούτε να σου την πέφτουνε και να λες "εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και θέλω μόνο την αγάπη".

ΑΡΑ ΝΑΙ! Το ότι μας στοχοποίησαν, μας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ -  απέναντι στην ίδια την ιδεολογικοπολιτική μας ταυτότητα - να χρησιμοποιήσουμε μέσα που υπό Κ.Σ. δεν θα χρησιμοποιούσαμε στην πολιτική αντιπαράθεση.

Και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ή χαζοί είναι ή .... ύποπτοι.
Και αυτός είναι ο λόγος που εμείς το λέμε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. Αλλά πρέπει μπούμε σε αυτό, διότι πρέπει να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!

ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ.

Μην προσπαθείτε λοιπόν, να στρέψετε το ενδιαφέρον στο "γιατί τώρα", "ποιος και με ποια κίνητρα" και όλα αυτά τα αστεία που λένε όσοι δεν θέλουν να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ και αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει τώρα:

Πώς;

Βγαίνουν από το κάδρο οι 3 εμπλεκόμενοι - 2 πολιτικά πρόσωπα και 1 υπηρεσιακός - που έχουν υποδειχτεί από ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ως εμπλεκόμενοι σε ζημιά 350000 ευρώ του δήμου, ποσού που - ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ - είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα που καθημερινά γεμίζουν τον τύπο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!

Δεν χάθηκε - δα - και ο κόσμος, αν δεν έχουν κορυφαίες πολιτικές θέσεις στον δήμο δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι πολιτικοί (ξαναλέω από το πόρισμα Ρακιντζή) και ένας υπάλληλος που μπορεί αντί να κάνει ελέγχους στην αγορά να πάρει την αρμοδιότητα για .... τους δημοτικούς χορούς και τραγούδια, μέχρι να δικαστεί η υπόθεση και να δούμε αν έχει κατηγορηθεί άδικα.

Δηλαδή η προστασία των τριών από πιθανή αδικία - είναι σημαντικότερη για τον Δήμαρχο από την προστασία όλων των Χαλανδραίων;;;


ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
Και είμαστε ΠΟΛΥ ΕΠΙΟΙΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.

Διότι αν δεν γίνουν αυτά τα απλά, τι θα εμποδίσει τους ... κακούς, να μιλάνε για ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ;;


ΚΑΛΟ Σ-Κ!

ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ!
ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΣΤΟ DARKFALL. ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Οι συνεταίροι της Κυβέρνησης σε πλήρη σύμπλευση με την τρόικα καθημερινά ετοιμάζουν το νέο σχέδιο για την εξόντωση των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.
Το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων αυξάνεται καθημερινά. Αυξάνεται χωρίς κανένας να γνωρίζει σε ποιο ύψος θα καταλήξει. Την ίδια ώρα η μνημονιακή κυβέρνηση σε συμφωνία με την τρόικα χαρίζει 500 εκατ. ευρώ στους τραπεζίτες και ετοιμάζεται να κάνει νέες περικοπές πολλών δις ευρώ σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
Αν περάσουν τα νέα επώδυνα μέτρα και αν εφαρμοστούν, τότε θα έχουμε ολική επαναφορά στις συνθήκες ζωής της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Θα ζήσουμε σε μια διαφορετική Ελλάδα, της απόλυτης φτώχειας, της εκτεταμένης ανεργίας και της εξαθλίωσης.
Η καθυστέρηση της ανακοίνωσής τους, οι απανωτές συσκέψεις των κυβερνητικών πολιτικών αρχηγών και η συνδρομή της Μέρκελ, αποδεικνύουν ότι τα μέτρα θα είναι εξοντωτικά και θέλουν να τα σερβίρουν «με τρόπο»!
Καθυστερούν γιατί φοβούνται την αντίδραση του λαού. Γνωρίζουν ότι μετά οι μέρες τους θα είναι μετρημένες και ότι τα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, γιατί οι εργαζόμενοι δεν θα αποδεχτούν παθητικά να γίνουν η βορρά του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος για να διατηρήσουν και για να αυξήσουν τα κέρδη τους το μεγάλο κεφάλαιο και οι τραπεζίτες.
Εργαζόμενε, Εργαζόμενη
Η συγκυβέρνηση και η τρόικα μας επιφυλάσσουν μισθούς Κίνας και συντάξεις πείνας.
Καταργούν το θεσμό των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων  και θέλουν να καθορίζουν το μισθό με νόμο!
Σχεδιάζουν νέες μειώσεις στον κατώτατο μισθό της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε., που θα συμπαρασύρει προς τα κάτω όλους τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Αυξάνουν το ωράριο εργασίας  και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, καταργούν στην πράξη την κοινωνική ασφάλιση το πενθήμερο διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, προχωρούν σε καταργήσεις υπηρεσιών και απολύσεις στο δημόσιο και βυθίζουν την κοινωνία στην ανεργία, τη μιζέρια και τη φτώχεια.
Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι
Κάνε δική σου υπόθεση τον αγώνα προκειμένου να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα και να ανατραπεί αυτή η πολιτική που οδηγεί την κοινωνία στην καταστροφή.
Δεν μας ταιριάζει μια τέτοια ζωή. Αυτή την ώρα πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους, να συμμετέχουμε μαζικά στην Απεργία στις 18 Οκτώβρη και στα συλλαλητήρια, σε όλη τη χώρα.
Παλεύουμε να μην περάσουν τα μέτρα και για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και οι πολιτικοί φορείς που την υπηρετούν, να ακυρωθούν τα μνημόνια και όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι, που οδήγησαν τους εργαζόμενους και τη χώρα στην καταστροφή, να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και να εθνικοποιηθεί-κοινωνικοποιηθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας και τέλος να υπάρξει δίκαιη αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος προς όφελος των εργαζομένων και των φτωχών, για την υπεράσπιση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών της παιδείας, της υγείας, της ασφάλισης και της πρόνοιας και για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν φτάνουν οι πολλοί. Χρειάζονται ΟΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.


ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Φώτο από το blog του Νίκου Πανταζή

O Σιδέρης Γεωργίου ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος για τον  Δημοτικό Συνδυασμό – Νίκος Πανταζής « Χαλανδρι -Αναγέννηση» αντικαθιστώντας τον Λάζαρο Παναγιώτου στα πλαίσια της απόφασης του συνδυασμού για εναλλαγή στην εκπροσώπησή του στο δημοτικό συμβούλιο.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *