Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΠΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κοιτάτε μην αρρωστήσετε Χριστουγιεννιάτικα αν είστε από εκείνους στους οποίους οι δεθελοντές της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με το ΤΑΙΠΕΔ, λειτουργούν το δικό τους "αυτοδιοίκητο" κοινωνικό ιατρείο.

Διότι και οι δεθελοντές άνθρωποι είναι και μέρες που είναι θα πάνε κανένα ταξιδάκι κατά τα βουνά και το κοινωνικό ιατρείο κλείνει.

Όχι για κάνα - δυο μέρες.
Από τις 22 Δεκεμβρίου του 2016 μέχρι την 9η Ιανουαρίου του 2017!!!!

18 μέρες διακοπές για τον δεθελοντή.

Και μετά, όταν εμείς - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ - φωνάζουμε ότι ένας δήμος με μεγάλα πλεονάσματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΙ τις κοινωνικές του υπηρεσίες στον δεθελοντισμό αλλά ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ και ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, με ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ κανονικούς,  είμαστε κακοί.

Μην αρρωστήσεις λοιπόν αυτές τις μέρες αν είσαι ωφελούμενος, έτσι;

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! Να σκεπάζεσαι καλά και να φοράς την ζακέτα σου!

ΥΓ: Βέβαια, πέρα από το καλαμπούρι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο ανάμεσα σε όλα τα περίεργα που έκανε η κυβέρνηση, οφείλουμε να πιστώσουμε σε αυτόν τον αγρίκο με την μουστάκα, τον Πολάκη και τον άλλο μυsτακοφόρο τον Ξανθό ότι τώρα άμα αρρωστήσεις και ασφαλισμένος να μην είσαι,  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ διότι καλύπτεσαι από τα ΠΕΔΥ και τα νοσοκομεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Αλλά αυτά τα παντοκοροϊδικά κόλπα του δεθελοντισμού και της πολύχρωμης αριστερής ψευτοαλληλεγγύης, τα κρατάνε εδώ οι "σύντροφοι" ανοικτά για να παριστάνουν τους ευαίσθητους όταν δεν πάνε διακοπές.

Την ανακοίνωση και τις ευχές των εθελοντών του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης καθώς και το .... εορταστικό ωράριο λειτουργίας του μπορείς να το διαβάσει στην facebook σελίδα του https://www.facebook.com/kifa.xalandri/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

ΑΝΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑΕχθές στο δημοτικό συμβούλιο το ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ επιχείρησε να πιάσει στο στόμα του τον Νταβία μιλώντας για συναλλαγές "πίσω από κλειστές πόρτες" με τις οποίες έγινε μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ και διευθύνων σύμβουλος.

 Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Απαξιώ να ανεβάσω την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση με την οποία το δημοτικό συμβούλιο συγκρότησε το ΔΣ της ΦΛΥΑ το 2010, όπως ομόφωνη ήταν και η απόφαση του ΔΣ (με αποχή του ΚΚΕ) για την συγκρότησης του 2007.

Είναι ανεβασμένη στην ΠΛΑΤΕΙΑ και δεν παραποιήθηκε τελικά παρά την απόπειρα που έκανε το γνωστό συνεταιράκι τους, τότε πρακτικογράφος να την παραποιήσει για να αποκρυβεί η ΟΜΟΦΩΝΙΑ.

Απαξιώ να επικαλεστώ τον Κώστα Παττακό που με πρότεινε και την αποδοχή της πρότασής του από την τότε πλειοψηφία να δώσει δεύτερη έδρα στην αντιπολίτευση στο ΔΣ της ΦΛΥΑ, κάτι που οι σημερινοί αρνήθηκαν εχθές να κάνουν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ όπως πάντα, λέγοντας ότι δεν το προβλέπει το καταστατικό, για να είναι μοναδικός εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο ΔΣ της ΦΛΥΑ ο Ανδρεόπουλος,, τον οποίο ελέγχουν απόλυτα όταν κάνουν τις μπίζνες.

Απαξιώ ακόμα και να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το παράσιτο που κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια γνωρίζοντας την λειτουργία του και τις συναλλαγές  πίσω από κλειστές πόρτες, εκείνες που έκανε φαίνεται ως "δικηγόρος  - εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα" (ο "αγωνιστής") για να λήξει χωρίς επιπτώσεις για τους Ευθυμίου η διαδικασία αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του Δουζένη και την επιτηδευμένη αδράνειά του, που οδήγησε στο να χαθεί η ελπίδα να αποκτήσει ο δήμος το διατηρητέο στο Κάτω Χαλάνδρι , ίσως γιατί άλλες ήταν αι βουλαί του παρασκηνίου στο οποίο λογοδοτούν  και αυτές ήταν να αγοραστεί το κτίριο - φάντασμα που λένε ακόμα "μουσείο Νόμπελ".

Τυχαίο είναι μήπως το κολλητηλίκι με τον Ευθυμίου και η λύσσα εναντίον μας, με τις μηνύσεις και τις αγωγές, μετά την αποκάλυψη του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ;

Απαξιώ να κάνω δημόσιο διάλογο μαζί του.
Είναι ασήμαντος για την τοπική κοινωνία. Ένας διορισμένος πολιτικά ανύπαρκτος.

Ακόμα και με τα δύο τρίτα των εδρών του δημοτικού συμβουλίου στην παράταξη του 18% δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και να πάρει την λαϊκή εξουσιοδότηση δια να ομιλεί και να κάνει διάλογο μαζί μου.

Δεν έχει παρά μια διορισμένη και επ' αμοιβή εξουσιοδότηση  οπότε δεν έχει καμία σημασία αν θα πιάνει στο στόμα του δημοτικούς συμβούλους που ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΑΝΕ την εντολή των συμπολιτών τους, εδώ και 30 χρόνια ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, δεν είναι διορισμένα οικόσιτα, επαγγελματίες λασπολόγοι και συκοφάντες του Σουλτάνου.

Αντί Χριστουγεννιάτικης ευχής θα του ευχηθώ μέρες που είναι να πάει να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής με μπόλικο σεξ, πληρωμένο βέβαια από τον δήμο.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΕΥΧΕΣ


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Π. ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ


ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ