Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ... ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ


- Για το θέμα του λεωφορείου δεν συμφωνούμε με τον Νίκο Κομπότη και όσους λένε ότι ο δήμος δεν έπρεπε να το πάρει αλλά θεωρούμε τιμή για την ΠΛΑΤΕΙΑ να φιλοξενούμε τις απόψεις ενεργών συμπολιτών μας.

- Ο Νίκος και άλλοι θυμίζουν ότι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είχε ένα είδος "πολέμου" με τον Μαρινόπουλο για το θέμα του καταστήματος της εταιρίας στην Γυφτοπούλου και το κατάστημα της εταιρίας εδώ δίπλα στο ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ από όπου γράφω, στην Δουκ. Πλακεντίας, στον πρώην χώρο της ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

- Κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα (ή μάλλον ΚΑΙ στο συγκεκριμένο θέμα) η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια έχει δημιουργήσει στην διοίκηση Ρούσσου με την πρακτική της και τις αναλύσεις της τα προηγούμενα χρόνια και στα οποία αναφέρεται ο κ. Κομπότης.

- Διότι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αντί να θέτει τα θέματα ΠΟΛΙΤΙΚΑ την προηγούμενη περίοδο και να κριτικάρει, να ασκεί πίεση ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ για τα κενά που άφηναν ΣΚΟΠΙΜΑ ή ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στον πολεοδομικό σχεδιασμό και τους κανονισμούς της πόλης, που αν ήταν σωστός και ολοκληρωμένος θα έβαζε τάξη στο πώς και πού γίνονται super markets, επιχειρήσεις, διαφημίσεις, νυχτομάγαζα, καφέ κλπ επέλεγε να ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και τον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

 Η πρακτική αυτή είναι αδιέξοδη όταν δεν είναι ύποπτη.

- Και μάλιστα το έκανε - ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΩΣ συνεχίζει να το κάνει και ως διοίκηση του δήμου σήμερα - ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.

Ντου στον αδύναμο και "μη πολιτικά δικό" (βλ. DA NONNE, Αλεξόπουλο, Καραμπιπέρη κλπ) και τουμπεκί ψιλοκομμένο στους " καλούς και υποτακτικούς" που τους διαγράφουμε και πρόστιμα του παρελθόντος στο δημοτικό συμβούλιο, όταν είναι ..."καλά κορίτσια".

- Αυτά τα μείζονα ζητήματα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δεν θα λύνονταν βέβαια - και εκεί διαφωνώ με το Νίκο Κομπότη -  αν ο φουκαράς ο δημότης αυτής της πόλης έχανε την εξυπηρέτηση από τα δρομολόγια που θα κάνει το νέο λεωφορείο.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ  ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- Και για να μην ξεχνιόμαστε: Για τον Μαρινόπουλο και τα καταστήματα του Ζηκογιάννη στην Μεσολογγίου (τότε - μετέπειτα Γυφτοπούλου) εμείς όταν συζητιόταν το Π.Δ. της Ρεματιάς είχαμε άλλη άποψη (μειοψηφική όπως πάντα) και μας έκραζαν οι μεγάλοι "επαναστάτες" της εποχής εκείνης: Λέγαμε να καταγραφεί η υπάρχουσα κατάσταση των κτισμάτων και οι όποιες ρυθμίσεις στο ΠΔ να αφορούν το "από εκεί και μπρος".
¨Ηταν τότε που το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της πόλης ήταν σε κτίσμα στην Α' Ζώνη, στηνΖαλοκώστα.
Μας λέγανε συμβιβασμένους γιατί αυτοί θα έδιωχναν τον Μαρινόπουλο και θα συγκρούονταν με τα συμφέροντα.

Ο Μαρινόπουλος βέβαια είναι ακόμα εκεί .... 20 χρόνια μετά.

- Όσο για τον Μαρινόπουλο  στην Δουκ. Πλακεντίας .... ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.

- Πάντως έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ έκανε ψιλοκομμένο τουμπεκί όταν ένας χώρος χαρακτηρισμένος για ΠΡΑΣΙΝΟ παραχωρήθηκε από τον δήμο για πάρκινγκ σε άλλο SUPER MARKET - για να μην χαλάσει λεφτά να κάνει υπόγεια, έτσι δεν είναι;

- ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ (κυρίως) Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που κοίταξε πώς να κάνει την δουλειά του.

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Θα κόψουμε την πίτα μας.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016. Στις 6 το απόγευμα. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου. Παπάγου 7, Χαλάνδρι.

Τρίτωσε το «καλό» για τη σκακιστική Ομάδα του ΕΕΦΑΣ!!! Νίκησε με σκορ 7½-½ στον 3ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 201

 
 
Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
 
Θέμα: Τρίτωσε το «καλό» για τη σκακιστική Ομάδα του ΕΕΦΑΣ!!! Νίκησε με σκορ 7½-½  στον 3ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016!!!
 
Δελτίο Τύπου: Τρίτωσε το «καλό» για την Ομάδα του ΕΕΦΑΣ!!! Νίκησε με σκορ 7½-½ στον 3ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016!!!