Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΜΠΕΛΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1966 όπου ζω μέχρι σήμερα. 
Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και δεύτερο μεταπτυχιακό
στην πολιτιστική πολιτική και ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Από το 1989 εργάζομαι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής. Είμαι μητέρα μίας κόρης , απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Η εμπειρία των 30 χρόνων υπηρεσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τη θέση της εργαζόμενης, μου δίνει τις γνώσεις ώστε να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο δήμο που μεγάλωσα και αγαπώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Γιούλη) ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου συνεχίζει να ζει με την οικογένειά της.
Είναι εγγονή του Χρήστου Κατσουλιέρη, που διετέλεσε Πάρεδρος (Δήμαρχος) Χαλανδρίου.

Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) σε θέσεις ευθύνης, εκτελώντας άρτια τα καθήκοντά της. Παράλληλα ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση υποστηρίζοντας δυναμικά και επιλύοντας τα ζητήματα των εργαζομένων.

Μετά τη συνταξιοδότησή της από την ΕΤΕ, παρείχε εθελοντική εργασία στις κοινωνικές δομές του Νοσοκομείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέροντας ανακούφιση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σ' αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξή της, συνέχισε με σπουδές Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ώστε να προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη. Παράλληλα ασχολείται με μεταφράσεις βιβλίων που έχουν στόχο την αυτοβελτίωση.

Επιθυμία της είναι να συνεισφέρει ώστε το Χαλάνδρι να γίνει η πόλη που θα επιλέξει κάποιος για να ζήσει. Μακριά από μικροπολιτικές και κομματικές γραμμές, έχει έρθει η ώρα για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα, να τεθούν στρατηγικές και να υπάρξει υγιής ανάπτυξη. Στηρίζει τον Άγγελο Νταβία ως Υποψήφιο Δήμαρχο για το Χαλάνδρι του αύριο, γιατί «Αλλάζουμε Πορεία» με εντιμότητα, πρόγραμμα, συμμετοχή και σεβασμό.

ΖΕΙ?

Από το zougla.gr

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΕΜΙΑ ΤΟΥΟ Βαγγέλης είναι υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με την ΔΚ "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία"