Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ


Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥ 

  • Μια βδομάδα μετά την λήψη της απόφασης - αυτογελιοποίησης του Συμεών και των γιδιών δημοτικών συμβούλων αριστερών
  • που ακολούθησαν και στήριξαν την πρότασή του για μίσθωση του ΧΕΥ 9 από το ΤΑΙΠΕΔ, για έναν χρόνο - λέει - για να μεταφερθεί εκεί η υπηρεσία καθαριότητας - λέει
  • πρόταση που έγινε μετά από παρασκηνιακές συνεννοήσεις με ολόκληρη της δεξιά - των επιλογών της οποίας η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι θλιβερό παρακολούθημα και αυτό πλέον δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ με λογικά επιχειρήματα - και που στηρίχτηκε από τις παρατάξεις  Κουράση και Λαδόπουλου

ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΔΩ:

https://www.e-publicrealestate.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1?ct_now

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΥ 8, τον χώρο στον οποίο στεγάζεται τώρα η υπηρεσία καθαριότητας, δίπλα στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ, όπως μπορείτε να δείτε με τα ματάκια σας, μην λέτε ότι τα λέει ο ακατανόμαστος, από αντιπολιτευτική διάθεση.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΟ.
Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μίσθωση για έναν χρόνο του ακινήτου για χώρο καθαριότητας πάρθηκε μόνο ως ρουσφέτι του δημαρχάρα Συμεών στα αφεντικά του - που δεν είναι η κυβέρνηση - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ και το γράφω εν πλήρη συνείδηση και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσους δεν καταλάβουν τι εννοώ - και το μόνο που στόχευσε και πέτυχε είναι να εξασφαλίσει την συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου στην απόδοση χρήσεων και σ.δ. στο - εκτός σχεδίου - ακίνητο ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ!

Να του εξασφαλίσει την από πριν αποδοχή των σχεδίων του από την τοπική κοινωνία και να δεσμεύσει τον δήμο Χαλανδρίου και τους δημότες.

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ διέπραξε απιστία διότι ακόμα και αν επιχειρήσει να αγοράσει ο δήμος το οικόπεδο - επιχείρημα με το οποίο "δούλεψε" τους ιδεοληπτικούς δημοτικούς συμβούλους του ("δεν θα αφήσουμε ιδιώτες, θα το πάρει ο δήμος το ακίνητο" ήταν το τυρί για τους καργαριστερούς - το τυρί το είδαν, την φάκα δεν είδαν) ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την εκποίηση των δύο ΧΕΥ στο Χαλάνδρι άνοιξε.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ" ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ που οι εκπρόσωποί τους ψήφισαν το θέμα σιωπούν.

Από το ΠΟΤΑΜΙ είπαν ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλία να έρθει το θέμα στην βουλή.

Για το θέμα θα περιμέναμε να καταθέσει δημόσια άποψη και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που καταψήφισε αλλά δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα ακόμα.

Από την διοίκηση της ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ" δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση - σχολιασμός σε όλα αυτά, ούτε καν να μας βρίσουν δεν τολμάνε.

Μόνο εμείς φωνάζουμε από τον Δεκέμβριο του 2015 για το θέμα και μόνο ο Γιώργος Θωμάς τοποθετήθηκε δημόσια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ.

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ.