Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ κε ΚΑΜΙΝΗ?Τα είχαμε χύμα από το ΤΑΙΠΕΔ και τα πρόθυμα τσιράκια του στο Χαλάνδρι που θέλουν να "αξιοποιήσουν" τον ..... θησαυρό των δημόσιων ακινήτων υπό την καθοδήγηση του Υπερταμείου, μας ήρθαν και τσουβαλάτα από τον δήμο Αθηναίων και τον κάτοικο Χαλανδρίου,  δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη που θέλει (?) λέει, να αξιοποιήσει την ΡΕΜΑΤΙΑ.

33 χρόνια μετά την παραχώρηση της χρήσης της ρεματιάς από τον δήμο Αθηναίων στον δήμο Χαλανδρίου, με το παραχωρητήριο που υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Μπέης κα παρέλαβε ο Νίκος Πέρκιζας (αποκλειστικά αναρτημένο στην Πλατεία: ΡΕΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ο δήμος της Αθήνας αναζητά διαχειριστή για να αξιοποιήσει  τα ακίνητά "ιδιοκτησίας του" στην ρεματιά ανάμεσα σε άλλα ακίνητά του, όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ του economistas.gr.

Στο άρθρο με τον ειρωνικό τίτλο "Αξιοποιείται ο... θησαυρός 461 ακινήτων του Δ. Αθηναίων!" υπάρχει λίστα με.... τον "θησαυρό".
Στην θέση 111 της λίστας φιγουράρουν 48 στρέμματα στην ρεματιά Χαλανδρίου με την ένδειξη"ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ".

Κε Καμίνη, συμπολίτη μας, κάτοικε Χαλανδρίου, ελπίζουμε ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να διευκρινίσετε ότι πρόκειται απλώς για μια αναφορά που στόχο έχει να οδηγήσει στην μοναδικά αποδεκτή "αξιοποίηση" των ακινήτων στην ρεματιά που είναι η παραχώρησή τους και κατα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ στον δήμο Χαλανδρίου που είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αποδεκτός, νόμιμος "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ" της ρεματιάς.

Αλλιώς μας βλέπω με καμιά ντουντούκα έξω από το σπίτι σας κε Καμίνη μου να σας λέμε ετεροχρονισμένα κάλαντα.

Το θέμα ανέδειξε εχθές στο φατσομπούκι ο Γιώργος Θωμάς.
Προφανώς το θέμα θα απασχολήσει το ΔΣ του Χαλανδρίου (όταν επιστρέψουν οι αρχηγοί από τις διακοπές τους στην Κίνα).

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ - 40 ΧΡΟΝΙΑ


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις οργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής – γλυπτικής τιμώντας την συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας της

Συμμετέχουν:

Αναστασίου Μ. - Αντωνόπουλος Γ. - Αριδάς Τ.- Βάγιας Μ. - Βαμβατήρα Μ. Βαρλάμος Γ. - Βουλγαρέλη Κ. - Γερολυμάτος Δ. - Γεωργιάδης Γ. - Γουλάκος Π. Γράββαλος Π. - Ζαμπούρα Μ.- Ζαχαράκη Ε.- Ζουμπουλάκης Π. - Καμπάνης Μ. Κατσιμάρδος Α. - Κατσιρέας Στ. - Κοτσώνης Μ. - Κουρσάρης Σ. Κυριακίδης Γ. - Μαντζαβίνος Σ. - Μαστραντώνης Γ. - Μαυρομμάτη Κ.

Μελά Ε. - Μιχαηλίδη Φ. - Μπαρή Α. - Μπουλγουρά Ε. - Μπότσογλου Χρ. Νικολαΐδης Γ. - Οικονομίδης Ν . - Παπαϊωάννου Λ. Παπατριανταφυλλόπουλος Κ. - Παρασκευοπούλου Δ. - Πλαχούρης Απ. Pandolfini P. - Σιατερλή Δ. - Σιδέρης Τ.- Σουλακέλλη Ν. - Σπηλιόπουλος Μ. Σπυρίδωνιδου Μ. - Στέφος Ν. - Τhouzeau Chr.

Επιμέλεια έκθεσης : Νίκος Οικονομίδης

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 , ώρα 19.30
Διάρκεια έως Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Βριλησσίων : Έναρξη 2ου Κύκλου

-Δευτέρα 14 Ιανουαρίου-

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι η πρώτη διάλεξη της 2ης Θεματικής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.00-20.00, στην αίθουσα «Ν.Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ.Θεοδωράκης».

Θέμα: «Η διαχείριση του πένθους και της απώλειας»

Παρουσίαση-Ομιλία: Νάνσυ Ψημενάτου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Συγγραφέας)

⃰Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 2ης Θεματικής.