Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα στο Βερολίνο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Εθνικής μας! - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΣΟΚ Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα στο Βερολίνο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Εθνικής μας! - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 

Η19χρονη Αντζελίνα, με διπλή καταγωγή από Γερμανία και Ελλάδα είχε πάει την περασμένη Παρασκευή να παρακολουθήσει τον αγώνα Γερμανίας – Ελλάδας σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου.

Λόγω της διπλής καταγωγής της, φόρεσε τις σημαίες και των δυο χωρών.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε ότι η Ελλάδα έβαλε το πρώτο γκολ και ισοφάρισε τον αγώνα!

Σύμφωνα με τις σοκαριστικές δηλώσεις της στην εφημερίδα Bild, μετά το 4-2 η παρέα της πήγε να πάρει ποτά, αφήνοντάς τη μόνη της με μια φίλη της, σε ένα χώρο με πολύ κόσμο, αφού ήταν κεντρικό σημείο.

Τους πανηγυρισμούς της, τους πλήρωσε ακριβά, αφού όπως είπε: “συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν”!

Στο νοσοκομείο πήγε με σπασμένα κόκκαλα και μαυρισμένο μάτι και τώρα είναι αναγκασμένη να φορά ειδικά γυαλιά και να κάνει συγκεκριμένη θεραπεία.

Και όλα αυτά γιατί; Για ένα πανηγυρισμό σε αθλητικό γεγονός που η Μέρκελ μετέτρεψε σε πολιτικό αγώνα.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Κλείνουν παιδικούς σταθμούς και παίρνουν δάνεια για να αγορασουν κυλικείο του Νεκροταφείου που το χρυσοπλήρωσαν.Οι πεθαμένοι έχουν μεγαλύτερη αναγκη απο τους ζωντανούς

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ

Το γήπεδο μπάσκετ στην Τούφα,οι κάτοικοι της γειτονιάς,ο ΦΟΤ και εμείς.
Σοβαρό θέμα έχουν δημιουργήσει οι χειρισμοί της διοίκησης του δήμου για τον κοινόχρηστο χώρο στην οδό Ιωαννίνων στην Τούφα, με αποτέλεσμα τόσο τον διχασμό των κατοίκων όσο και τον κίνδυνο να χαθεί ο αθλητικός χώρος για την περιοχή.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του δήμου, επικαλούμενη την ανάγκη νομιμοποίησης του αθλητικού χώρου προχώρησε με πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στον επαναχαρακτηρισμό του από πλατεία και παιδική χαρά σε πλατεία, παιδική χαρά και αθλητικό χώρο. Η ενέργεια αυτή, όπως είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο, είναι διπλά λαθεμένη. Από την μια, δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες ότι σχετίζεται με την πάγια ,εδώ και χρόνια προσπάθεια του ΦΟΤ, να κλείσει τον χώρο και να δημιουργήσει κλειστό γήπεδο μπάσκετ, πρόθεση που επιβεβαίωσαν κάποιοι από τους διοικούντες τον ΦΟΤ και κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Καμιά διαβεβαίωση του αντιδημάρχου ή του δημάρχου δεν μπορεί να πείσει τους ανήσυχους περιοίκους, πολύ περισσότερο αφού αυτή η δυνατότητα καταγράφεται και στο σκεπτικό της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου του δήμου.
Σε αυτήν την γνωμοδότηση, που υπερασπίζεται τις επιλογές της διοίκησης αναφέρεται ρητά ότι «…σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο περιορισμός κοινόχρηστου χώρου, και μάλιστα πλατείας, με τον σκοπό να δημιουργηθεί χώρος για ανέγερση δημοσίου ή δημοτικού κλπ κτιρίου, μπορεί να αποτελέσει νόμιμο λόγο τροποποιήσεως του ρυμοτομικού σχεδίου» (σημείο 6 της γνωμοδότησης που κατατέθηκε από τον δικηγόρο κ Παπασταθόπουλο στην επιτροπή ποιότητας ζωής.) Άσχετα με την βασιμότητα της ανωτέρω γνωμοδότησης, τα επιχειρήματα φανερώνουν και τις προθέσεις.
Από την άλλη θέτει σε αμφισβήτηση την ίδια την λειτουργία του αθλητικού χώρου, αφού με την βέβαιη δικαστική εμπλοκή είναι δυνατόν να προκαλέσει την κατάργηση του γηπέδου. Σήμερα μάλιστα εκκρεμεί απόφαση κατεδάφισης των αυθαιρέτων κτισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου, σύμφωνα με την διοίκηση. Έτσι οι πράξεις των διοικούντων, παρά την προσπάθεια να εγκλωβίσουν τον ΦΟΤ και να φανούν ως οι γνήσιοι υπερασπιστές της ανάγκης ύπαρξης του αθλητικού χώρου κινδυνεύουν να οδηγήσουν στα αντίθετα αποτελέσματα.
Προβληματισμό προκαλεί επίσης η προσπάθεια διχασμού των κατοίκων της περιοχής σε υποστηρικτές και πολέμιους του ΦΟΤ, προσπάθεια που υπηρετείται με κείμενα υπογραφών που επιμένουν στην ανάγκη διατήρησης του αθλητικού χώρου, όταν μάλιστα κανείς από τους περιοίκους δεν το αμφισβητεί, όπως φαίνεται και στο υπόμνημά τους.
Για εμάς, οι ανάγκες άθλησης, ξεκούρασης και αναψυχής είναι αξεχώριστα δεμένες με την ύπαρξη ζωντανών και λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων. Η πόλη έχει ανάγκη και από αθλητικούς χώρους και από παιδικές χαρές και από πλατείες. Στην ακριβοπληρωμένη ,μάλιστα μελέτη αναθεώρησης του γενικού πολεοδομικού αναφέρεται ρητά ότι από την πόλη λείπουν374 στρέμματα πρασίνου και ελεύθερων χώρων και 361 στρέμματα αθλητικών χώρων. Οι πολίτες δεν ευθύνονται για την ολιγωρία και την ανικανότητα των δημοτικών αρχών να τους εξασφαλίσουν και προσφέρει χείριστη υπηρεσία όποιος στρέφει την μια ομάδα κατοίκων εναντίον της άλλης. Δεν μπορεί λοιπόν να αποτελεί επιλογή το μοίρασμα της μιζέριας, ούτε και οι διαμάχες για αποκλειστικότητα στην χρήση των κοινόχρηστων χώρων.
Στην Τούφα υπάρχει αθλητικός χώρος που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια να εκδιωχθεί ο αθλητικός χώρος, που δίνει ζωή και δυνατότητες άσκησης σε δεκάδες κατοίκους της περιοχής. Στην Τούφα λείπουν αθλητικοί χώροι, συνολικά 44 στρεμμάτων, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν δεσμευμένοι αλλά μη αξιοποιημένοι χώροι πρασίνου, ενδεικτικά αναφέρουμε τους χώρους στα οικοδομικά τετράγωνα:
735(9935τμ),733(2374τμ),718(2595τμ),705(2896τμ),693(4739τμ).
Ο χώρος της Ιωαννίνων χρησιμοποιείται αλλά δεν ΑΝΗΚΕΙ στον ΦΟΤ, ο οποίος δεν μπορεί να έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης, ούτε μπορεί να εκτραπεί σε επαγγελματική αθλητική χρήση. Οι αθλητικοί σύλλογοι προσφέρουν σπουδαίο έργο αλλά δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντικαταστήσουν την δημοτική αθλητική πολιτική ,η οποία πρέπει να προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να λειτουργούν «ως δυνάμει» επαγγελματικά σωματεία, χρησιμοποιώντας τους δημόσιους χώρους, όπως γίνεται με διάφορα άλλα σωματεία εκκόλαψης τοπικών παραγόντων.
Τα παλαιά -από το 2002- σχέδια για δημιουργία κλειστού, αλλοιώνουν τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα του αθλητικού χώρου ,ανοίγουν τον δρόμο σε υποβάθμιση του κοινόχρηστου και εμφανώς επιβαρύνουν την χρήση. Είναι δε και αντίθετα με την νομολογία του ΣτΕ ότι υφιστάμενες χρήσεις δεν μπορούν να τροποποιηθούν επί το δυσμενέστερο. Κλειστό μπορεί να γίνει εφόσον αυτό αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης σε κάποιο άλλο χαρακτηρισμένο αθλητικό χώρο.
Απαράδεκτη τέλος είναι και η συμπεριφορά μελών της διοίκησης απέναντι στους κατοίκους που προσέφυγαν ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά τους. Όχι μόνο δεν τους κάλεσαν σε καμία συνεδρίαση όπου συζητιόταν το θέμα, προκειμένου ανενόχλητοι να καταλογίζουν ότι ήθελαν, αλλά μερικοί έφτασαν -σε μια αποθέωση του αθλητικού τους πνεύματος-στο σημείο να απειλούν ακόμη και με κλωτσιές όσους είχαν αντίθετη άποψη.


Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
ΣΕ ΟΣΑ - ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ - ΛΕΕΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1. Η διοίκηση του δήμου έχει κάνει ενέργειες για την αναίρεση της απόφασης επιβολής προστίμου για τα αποδυτήρια του ΦΟΤ;;; Θεωρεί ότι έχει νομικά ερείσματα να αμφισβήτήσει το πρόστιμο το οποίο - ισχυρίζεται - ότι υπάρχει;;; ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ειδικά ο  - ποιος άλλος - Βάσιος.

2. Υπάρχει χαρακτηρισμός χώρου  "ΠΑΡΚΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" στην ελληνική νομοθεσία - ή πρόκειτε ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ - αφού τελικά ο χαρακτηρισμός θα είναι είτε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ, είτε ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ (για αθλητικό κέντρο);;
ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΟΣ;;;
ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ;;;

Και το ευτράπελον: Τόση φασαρία γιατί μπήκε πρόστιμο 15000 ευρώ για ένα χώρο που εξυπηρετεί ολόκληρη γειτονιά χρόνια. Για το πρόστιμο για το ΠΑΓΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ κουβέντα από τον Βάσιο. Τι ΄΄εγινε αυτό άραγε;;

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

Ολόκληρη η επιστολή του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2012

Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.

Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.

Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη όλων των στόχων.

Προσβλέπω σε συνάντησή μας, ευθύς ως οι γιατροί μου επιτρέψουν να ταξιδέψω.

Αντώνης Κ. Σαμαράς


To μάτι του το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο
 
Ποιά επαναδιαπραγμάτευση και εθνικές ομάδες. Πέρασαν οι εκλογές. - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ να τελειώνουμε...
(άντε, "υπάρχει και ένα ερώτημα", αν μας επιτρέπουν και ορισμένες τροποποιήσεις, για να ξεπουλήσουμε πιο εύκολα)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η επιστολή στα αγγλικά
As I have already informed you, I will unfortunately not be able to attend the current European Summit, due to an eye operation I had to undergo. Greece will be represented by the President of the Hellenic Republic, Mr. Karolos Papoulias.
With this letter I would like to reassure you that Greece is absolutely determined to fulfill its obligations emanating from the recent bail-out agreement.
The new Government of Greece accepts ownership of the adjustment Programme and is fully committed to its targets, its objectives and all its key policies.
I will speed up the implementation of the Programme with special emphasis on the Privatisation agenda.
Of course, there is a question of some necessary modifications to the Programme in order to control unprecedented unemployment and halt the devastating recession Greece is going through for the fifth consecutive year. This would also ensure that all targets are met.
I am looking forward to meeting you, as soon as my medical doctors allow me to travel.

Συγκλονιστικές διαστάσεις έχει πάρει η εξάπλωση ενός νέου ναρκωτικού που μετατρέπει τους χρήστες σε βίαια όντα, χωρίς καμία συναίσθηση της κατάστασής τους.

Συγκλονιστικές διαστάσεις έχει πάρει η εξάπλωση ενός νέου ναρκωτικού που μετατρέπει τους χρήστες σε βίαια όντα, χωρίς καμία συναίσθηση της κατάστασής τους.

Μέχρι και σε κανιβαλισμό φτάνουν όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το ναρκωτικό, το οποίο κυκλοφορεί με την ονομασία «άλατα μπάνιου» λόγω της ομοιότητάς του στην όψη και την υφή με τα πραγματικά άλατα μπάνιου που χρησιμοποιούνται για χαλάρωση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφονται καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά ανθρώπων με κρίσεις βίας που καταλήγουν σε πρωτοφανείς ακρότητες, όπως το να επιτίθενται σε άλλους με πρόθεση να τους κατασπαράξουν.

Ίσως πρόκειται για το ναρκωτικό με τις χειρότερες παρενέργειες, λένε οι ειδικοί. «Εάν φτιάχναμε μια λίστα με τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά, αυτό θα το έβαζα στο Νο 1. Για να έχετε μια εικόνα, είναι σαν να έχουμε συνδυασμό των χειρότερων επιδράσεων μεθαδόνης, κοκαΐνης, PCP, LSD και ecstasy σε ένα ναρκωτικό», λέει η διευθύντρια του Northern New England Poison Center Κάρεν Ι. Σιμόν στους «New York Times».

Οι Αρχές στις ΗΠΑ έχουν σημάνει συναγερμό σε ολόκληρη τη χώρα, κυρίως λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία εξαπλώνεται το ναρκωτικό. Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισαν να εμφανίζονται τέτοιου είδους περιστατικά. Μέσα σε δύο χρόνια έχουν δεκαπλασιαστεί σύμφωνα με τα κέντρα δηλητηριάσεων. Στα μέσα του 2010 είχαν καταγραφεί 303 επείγουσες κλήσεις για βοήθεια λόγω χρήσης των «αλάτων μπάνιου», ενώ φέτος με τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία έχουν καταγραφεί 3.470 τέτοιες κλήσεις.

Ανθρωποφάγα ζόμπι...

Οι χρήστες των «bath salts» παραπέμπουν σε σκηνές όπως αυτές στα βιντεοπαιχνίδια, με πρωταγωνιστές ζόμπι που διψώντας για αίμα, περπατάνε μονοκόμματα, στα τυφλά, χωρίς να αλλάζουν κατεύθυνση ακόμη και αν υπάρχει εμπόδιο μπροστά τους, με έναν και μοναδικό σκοπό, να κατασπαράξουν οτιδήποτε ζωντανό βρουν στον δρόμο τους.

Τον τελευταίο μήνα το αστυνομικό δελτίο έχει να παρουσιάσει περιστατικά που σοκάρουν. Στο Μαϊάμι σε διάζωμα αυτοκινητόδρομου ταχείας κυκλοφορίας, ο Ρούντι Εβγένι επιτέθηκε σε άστεγο και έφαγε το 75% του προσώπου του, προτού οι αστυνομικοί τον ρίξουν νεκρό με έξι σφαίρες.

Ένας άλλος άνδρας στην Ιντιάνα πήδηξε σε ώρες αιχμής στη μέση του αυτοκινητόδρομου κρατώντας ένα κοντάρι.

Ένας νεαρός στην Πενσιλβάνια εισέβαλε στα καλά καθούμενα σε μοναστήρι και μαχαίρωσε έναν ιερέα, ενώ μια γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια… έκοψε τον εαυτό της σε κομματάκια γιατί νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της. Όλα αυτά είναι περιστατικά εξαιρετικής βίας που έχουν σχέση με τη χρήση του ναρκωτικού «άλατα μπάνιου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «New York Times».

Οι άνθρωποι που κάνουν χρήση αυτού του ναρκωτικού έχουν αρχικώς την ψευδαίσθηση ότι φλέγονται, γι’ αυτό και βγάζουν τα ρούχα τους. Η 35χρονη Πάμελα ΜακΚάρθι από τη Νέα Υόρκη, αφού έκανε χρήση, έβγαλε όλα τα ρούχα της στη μέση του δρόμου και προσπάθησε να γδύσει και το τρίχρονο αγοράκι της, ενώ το χτυπούσε με γροθιές και στη συνέχεια προσπάθησε να το στραγγαλίσει.

Το παιδί σώθηκε χάρη στα σκυλιά ενός γείτονα που επιτέθηκαν στην εξαγριωμένη γυναίκα για να τη σταματήσουν. Η δύναμή της ήταν τόση, που με τα πόδια της στραγγάλισε τον έναν σκύλο. Τη ναρκομανή μητέρα σταμάτησαν αστυνομικοί, οι οποίοι της έκαναν ηλεκτροσόκ με όπλο taser για να την ακινητοποιήσουν, αφού δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά. Η 35χρονη Αμερικανίδα έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι τουλάχιστον δώδεκα θάνατοι των τελευταίων ημερών αποδίδονται σε αυτό το νέο ναρκωτικό, το οποίο είναι γνωστό στην αγορά ως «άλατα μπάνιου» αλλά και με τα ονόματα «Aura», «Ivory Wave» και «Vanilla Sky».

Το περιστατικό του Καναδού πορνοστάρ Λούκα Μανιότα, ο οποίος βίασε, δολοφόνησε, τεμάχισε και έφαγε τον Κινέζο εραστή του, είναι ακόμη μία ανατριχιαστική περίπτωση βίας που, όπως ενδεχομένως ο δολοφόνος είχε κάνει χρήση του νέου ναρκωτικού.

Ωστόσο, οι καναδικές αρχές εκτιμούν ότι ο Μανιότα έχει έτσι κι αλλιώς όλα τα χαρακτηριστικά του κατά συρροή δολοφόνου και εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης και άλλων ανεξιχνίαστων δολοφονιών στον Καναδά.

Φονικό όπλο…

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ναρκωτικό ακόμη πιο επικίνδυνο είναι το ότι είναι εξαιρετικά φθηνό και εύκολο να βρεθεί. Διαδικτυακά πωλείται μόλις 25 δολάρια τα πενήντα μιλιγκράμ και είναι κάτι στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Χάρη στην ομοιότητά του με τα πραγματικά άλατα μπάνιου, πωλείται καμουφλαρισμένο ακόμη και σε… ψιλικατζίδικα στις ΗΠΑ.

Ήδη σε 28 πολιτείες απαγορεύτηκε η πώληση αλάτων μπάνιου για να σταματήσουν το εμπόριό του στα καταστήματα. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το νέο ναρκωτικό προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες. Όταν ξεκινήσει η επίδρασή του, ο χρήστης δεν ηρεμεί ούτε με υψηλές δόσεις ηρεμιστικού ούτε και με taser! Μερικοί χρήστες παρουσιάζουν έντονα χαρακτηριστικά παράνοιας και ψυχωτικών διαταραχών, λένε οι γιατροί.

ΟΟΣΑ: Τι ποσοστό του εργατικού δυναμικού είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην ΕΕ

ΟΟΣΑ: Τι ποσοστό του εργατικού δυναμικού είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην ΕΕ


ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.
Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?
Απλά. Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά.
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτε.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατα αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.
· Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού? (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε... Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ= Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ 10.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ????? Γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό? Γιατί οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου αλλά και να κατασκευάζουν προιόντα από την φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία) με αποτέλεσμα να επωφελούνται οικονομικά.
Βοηθήστε τους φίλους κι αγαπημένους σας ανθρώπους μεταδίδοντας τους αυτή την πληροφορία εξηγώντας τους πόσο ευεργετική είναι η φλούδα του λεμονιού για την υγεία τους!
Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και τι τεράστιο κέρδος βγάζουν οι φαρμακευτικές παράγοντες ψεύτικες ελπίδες ίασης.
Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμονια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κλπ.
Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ
ΟΜΩΣ ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα τους στο φαγητό σας ωμή!!!! ΜΟΝΟ αυτή η μέθοδος καταπολεμά όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.
Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, βακτήρια, μικρόβια, παράσιτα, σκουλήκια.
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας έρχεται από μια τεραστια φαρμακευτικη εταιρία που αναφέρει πως έχουν γίνει πάνω από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ από το 1970 μέχρι και σήμερα που απέδειξαν την συντριπτική δράση κι επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων κυρίως στο δέρμα, σε 12 τύπους καρκίνου όπως : παχέως εντέρου, στήθους, προστάτη, πνευμόνων και παγκρέατος.
Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!!! Κάτι που η χημειοθεραπεία έχει παταγωδώς αποτύχει...
Οι ασθένειες που βγάζει το σώμα μας δεν είναι απαραίτητα κληρονομικές από τα γονίδια μας αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας: (Bruce Lipton Phd)

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δείτε την εφημερίδα του 5ου Δημοτικού στην παρακάτω διεύθυνση

http://www.fourtounis.gr/fil/01/01.html

"Πρόβατα επί σφαγή" (;)


Μια ερώτηση θα ήθελα να απευθύνω προς όλους όσοι ψήφισαν Σαμαρά ή Βενιζέλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θέσης ή πολιτικο-κομματικής ιδιότητας :

Ψηφίσατε τον κο Στουρνάρα για μέλος της Κυβέρνησης; Δηλαδή, ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ να μπει Υπουργός Οικονομικών στη χώρα σας ένας ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, υποστηρικτής του μνημονίου και άλλων "μνημονίων";

Και για να προλάβω κάποιους "καλόπιστους" ...Δεν αφορά κανέναν αν παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον κο Ράπανο...Άλλωστε, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ υπήρξε υποψήφιος...
Οι πολίτες ψήφισαν (όποιοι ψήφισαν) τραπεζίτες vs. νοικοκοιριών και νοικοκυραίων;
Δεκτές όλες οι απαντήσεις.

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, 28/6/2012

Υ.Γ. Για την αποφυγή τυχόν παρεξήγησης, διευκρινίζω ότι, ο τίτλος "Πρόβατα επί σφαγή" αναφέρεται στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να γίνουμε ΟΛΟΙ (δηλαδή οι γνωστοί "συνήθεις ύποπτοι" μισθωτοί, συνταξιούχοι και όλα τα άλλα χαμηλά εισοδήματα...) για άλλη μια φορά τα πειραματόζωα των τραπεζών και όχι μόνο...

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...