Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Η ενότητα μπροστά στον κίνδυνο θα πρέπει να είναι ο φάρος και της σημερινής Ελλάδας, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη: Η πατρίδα δεν σου δίνει μόνο χαρά. Ακόμη και στα βάσανα που σου δίνει, πατρίδα σου είναι. Και είναι τόσο παράξενο. Δεν επιλέγουμε τον τόπο που γεννιόμαστε, ούτε τη γλώσσα, ούτε τη θρησκεία, ούτε καν τους συμμαθητές μας - μια χρονιά «πίσω» να μας τραβούσαν οι γονείς μας, θα χάναμε τους φίλους μας για άλλους φίλους, για σκεφθείτε το…

Όλα αυτά όμως είναι η πατρίδα μας. Το «μέσα» δέρμα μας. Και μαζί η μνήμη της Κοινότητας που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Τι συνέβη λοιπόν τον Οκτώβρη του ’40; O ίδιος λαός ήταν και τότε. Και τότε είχαν διχόνοιες και πολιτικά πάθη πολύ χειρότερα από τα σημερινά. Όμως βρήκαν τον τρόπο να ενωθούν σε μια γροθιά. Αγρότες, εργάτες, αστοί, δεξιοί, κομμουνιστές από τη φυλακή, ντύθηκαν το ίδιο χακί και κάτω από την ίδια σημαία έδωσαν τη μάχη για την πατρίδα και τα παιδιά τους. Για να μην χαθεί η μνήμη της Κοινότητας. Αυτή η ένωση μπροστά στον κοινό κίνδυνο, αυτή η ομοψυχία, αυτή η θυσία, πρέπει να είναι ο φάρος που θα φωτίζει και τη σημερινή Ελλάδα. Τα αδιέξοδα που μας πνίγουν είναι μικρά μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε καταφέρει ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί. Αρκεί να βρούμε την δύναμη για καθαρά ΟΧΙ και καθαρά ΝΑΙ στο μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλους. Ψηλά τη σημαία σημαιοφόροι (κι ας μην κάνουμε όλοι παρέλαση).

ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

 Η απόφαση του ΣτΕ για τα κανάλια είναι μεγάλη ήττα για την κυβέρνηση,ας αρχίσουμε από αυτό, από τα αυτονόητα δηλαδή για να μην μου λες ότι είμαι στημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Και λυπάμαι που ..... θα χαρούν οι σύντροφοι με αυτό που θα γράψω αλλά είναι και καλοδεχούμενη από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όχι όμως με κοινό σκεπτικό από όλους.
Οπότε εγώ θα γράψω το δικό μου, το αιρετικό.

Η οποία κυβέρνηση βέβαια προφανώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ επειδή ένας νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός, πολύ περισσότερο δεν πρέπει να παραιτηθεί για  .... ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
Αν χάσει την υπόθεση του χρέους και των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που αφορά τον έρημο τον πολίτη των μη προνομιούχων τάξεων που δεν έχει άλλο αποκούμπι, τότε ναι, πρέπει να παραιτηθεί.

Γιατί αν παραιτηθεί για τα κανάλια θα αποδείξει ότι ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!
Τα νέα κανάλια και τους νέους καναλάρχες!

Είναι φοβερό αυτό με την αριστερά ρε φίλε. Καταφέραμε να χάσουμε σε ένα γήπεδο που ήταν από τα τελευταία που μας είχαν μείνει για να πετύχουμε και μια - έστω και μικρή - νίκη ρε σύντροφοι: Το γήπεδο της μάχης με την διαπλοκή.
Και μάλιστα με αυτογκόλ!

Και χάσαμε γιατί ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ αλλά .... ΥΠΕΡ ΤΗΣ!
Ας είμαστε ειλικρινείς.

Να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα αλλιώς επιχειρήσατε.

Η ήττα ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα έρθει από την στιγμή που ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ που επιλέχτηκε για την - υποτιθέμενη -   μάχη με την διαπλοκή ήταν το ποιος διαπλεκόμενος θα δώσει τα περισσότερα λεφτά .... άρα δεν θα είναι διαπλεκόμενος μετά/
 
Ο στείρος οικονομισμός στην πολιτική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Έχει βέβαια χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την καργαριστερά ως - καιροσκοπική - αντιπολιτευτική κριτική  για λασπολογικές επιθέσεις - κυρίως προς τον όμορο χώρο της κεντροαριστεράς  αλλά τώρα που η (κατά το αφήγημά τους) "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ" είναι κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι όταν υπηρετείς τον οικονομισμό καταλήγεις στα σίγουρα .... ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ.
Εκεί που συναντάς τον Θατσερισμό.

Η αισθητική, η ποιότητα, η ανάδειξη μη εμπορικών πλευρών της τέχνης και της ενημέρωσης, η προβολή των πιο "περιθωριακών" ρευμάτων σκέψης - μαζί βέβαια με το mainstream, όχι μόνο του, δεν μιλάω για ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ -  η προστασία του πολίτη, ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ δεν μπορούν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΕΡΔΗ.
Ενίοτε είναι .... αντιεμπορικές επιλογές.
Άρα;

Αριστερά λοιπόν, μέσα στον δυτικό κόσμο αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία είναι η αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ του αναγκαίου αλλά όχι ασύδοτου, κέρδους (γιατί αλλιώς πώς; τι θα τρώει το σκυλί;) και του κοινωνικού προτάγματος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Του κεντρικού προτάγματας της αριστεράς που δεν είναι τα κέρδη ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.
Που δεν μπορεί να περιοριστούν σε ένα "πιάτο φαί από τα συσσίτια" και αυτό να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ .... κύριοι σύντροφοι.

ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Πού ήταν τα κριτήρια της αντικειμενικότητας, του πλουραλισμού, της ποιότητας του προγράμματος, της παραγωγής και προβολής μη εμπορικών πτυχών του ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολιτιστικού προϊόντος, που το εκπαιδευτικό έργο, το κριτήριο της ενίσχυσης και προβολής νέων, καινοτόμων εγχειρημάτων σε όλες τις πλευρές της κοινωνίας (επιχειρήσεις, τέχνες, αθλητισμός κλπ) σε πιο "κάτω" επίπεδα από την εμπορική και συνήθως διαπλεκόμενη κορυφή της πυραμίδας;

Πού είναι το κριτήριο της παραγωγής ποιοτικού ενημερωτικού προϊόντος για να μιλήσουμε για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ σύντροφοι;

ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΟΙΚΤΗ, ΕΥΡΥΧΩΡΗ, ΑΝΕΚΤΙΚΗ,  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Κριτήρια και προτάγματα που βεβαίως ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! 

Και άρα περιορίζουν την δυνατότητα ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ σε δημοπρασίες σε όποιον θέλει να τα υπηρετήσει. ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Το φτηνό, το ακραία εμπορικό, το λαϊκίστικο, το ντοπαρισμένο, το πουσαρισμένο από το σύστημα, το συμβατικό, το ανούσιο και ακίνδινο για το σύστημα, αυτό παράγει κέρδη!

Το μόνο που συζητάται λοιπόν είναι το πόσα λεφτά και το λέτε αυτό αριστερά;

Ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη. Ποιο νεοφιλέ πεθαίνεις.
Όποιος δώσει τα πιο πολλά! Το μόνο που μετράει είναι το μετρητό.

Και γίνεται αριστερό αυτό επειδή θα γίνει το αποτέλεσμά του .... συσσίτια σου λέει η Όλγα.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!

Η προστασία, η ψυχαγωγία και αναβάθμιση της ποιότητας ενημέρωσης του πολίτη, από στόχος αναίρεσης της μονοφωνίας της διαπλοκής και των συμφερόντων της στα παλιά κανάλια, με το ΑΝΟΙΓΜΑ του γηπέδου της ενημέρωσης,  μετατράπηκε σε χυδαίο, ολοκληρωτικής, φασίζουσας παρεκτροπής πατερναλισμό: ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ - κάθε - ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ γιατί στηρίζει το παλιό σύστημα και επηρρεάζει τον πελάτη - ψηφοφόρο μας εναντίον μας, Εμάς που είμαστε το .... νέο.
Και να τον φιμώσει τον Πρετεντέρη αναλαμβάνει, λες .... ο Καλογρίτας, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης.

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!
Άσε που αυτοί ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ θα προσλάβουν! Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή;
ΩΠΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!

Ε δεν αφορά αυτό κανέναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΝΟΙΚΤΟ,  ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ σύντροφοι.

Αλλά και εσείς ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πανηγυρίζοντες των άλλων κομμάτων δεν είστε εκτός του κάδρου των ευθυνών της απόφασης - καταπέλτη του ΣτΕ.

Διότι το ΣτΕ σας λέει και εσάς ότι οι ανεξάρτητες αρχές, είναι ανεξάρτητες δεν είναι ούτε συμπολιτευόμενες, ούτε αντιπολιτευόμενες.
Και αφού προβλέπονται στο Σύνταγμα πρέπει και να συγκροτούνται.

ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙΣ και ΚΟΙΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ αλλά υπονομεύετε με κάθε τρόπο την συγκρότηση του ΕΣΡ επειδή θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την πλειοψηφία!

Ε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ;
ΕΣΕΙΣ;
Πάει στο διάολο, η επίκληση της δημοκρατίας αλά καρτ δεν παίζει άλλο!
Υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Και δεν μπορεί να περιμένει η κάθε πλευρά (δεξία - αριστερά) να είναι εκείνη πλειοψηφία για να λειτουργεί το Σύνταγμα!
ΝΤΑΞΕΙ;

"Δεν μας κάνουν αυτοί που προτείνει" λένε εκεί στη ΝΔ! Και αν δεν μας αρέσουν εμάς αυτοί που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑΣ δεν θα γίνει ΕΣΡ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, παρόμοια παρεκτροπή με τις μπούρδες που είπε η Όλγα λέτε.

Αλλά φαινόσαστε πίσω από το δάκτυλό σας που κρύβεστε, γιατί έτσι κάνετε μια χαρά την δουλειά την οποία έχετε αναλάβει εδώ και 25 χρόνια: Να μην γίνουν άλλα κανάλια και να μείνουν μόνο αυτά που ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ - ο μπαμπάς σας - τότε, το βρώμικο 89 και μάλιστα να συνεχίζουν να παίζουν μόνα τους χωρίς να πληρώνουν μία!

Διαβάζω ότι η "προσωρινή" ρύθμιση που θα προτείνει η κυβέρνηση είναι ότι όποιος θέλει να εκπέμπει θα πληρώνει ένα καθορισμένο αντίτιμο και δεν θα υπάρχει περιορισμός. στον αριθμό των μέσων.

ΤΕΛΕΙΟ!
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ!

Προτείνω μάλιστα αυτό το αντίτιμο που θα καθοριστεί να είναι ΛΟΓΙΚΟ, με καλή μελέτη της αγοράς, να μην είναι "εντυπωσιακά υψηλό" για να εντυπωσιαστούν οι ιθαγενείς αλλά  να είναι ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΙΩΣΙΜΟ και να εισπράτεται!

ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΜΑΥΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ,  ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

Έτσι θα  επιτραπεί  να λειτουργήσουν και επιχειρηματικά εγχειρήματα ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, που θα επενδύσουν ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και να καταφέρουν - ίσως - να επιβιώσουν και να επικρατήσουν του .... τσαουσισμού. (Θυμάστε τις Τσαούσες στην αρχή της ιδιωτικής τελεόρασης;)

Και να συγκροτηθεί  λοιπόν ΑΜΕΣΑ το ΕΣΡ - χωρίς "μα και μου" από τα άλλα κόμματα.

Ε.Σ.Ρ  που ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ την τήρηση - όχι των οικονομικών όρων λειτουργίας των καναλιών, αφού ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ του ΑΛΕΞΙΑΔΗ,, του ΣΔΟΕ της ΦΑΕΕ και της οικονομικής αστυνομίας, αλλά της τήρησης κανόνων ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ και ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Και βέβαια τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - και με βάση της απόφαση του ΣτΕ - να κάνουν αυτό που θεσμικά και συνταγματικά τους αναλογεί, δηλαδή να συμβάλλουν να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να καθοριστούν - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιοτικοί κανόνες δεοντολογίας - κοινά αποδεκτοί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από το "συνταγματικό τόξο".

Εσύ που λες ότι η κρίση στην χώρα μας είναι κυρίως κρίση αξιών και ηθικής δεν μπορεί να λες την ίδια ώρα ότι όποιος δώσει τα περισσότερα λεφτά είναι ΟΚ. Είναι ... ΗΘΙΚΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ.

Σορυ που είπα να μιλήσω σήμερα για κάτι που υπερβαίνει τα θέματα αρμοδιότητος ενός ταπεινού δημοτικού συμβούλου αλλά ως "διευθυντής" μέσου ενημέρωσης, μικρού και αντιδιαπλεκόμενου, χρόνια τώρα αλλά και ως ο έχων χρεωθεί "με 108" την ΦΛΥΑ και την ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ που δεν βασιζόταν μόνο στον οικονομισμό (άσχετο νομίζεις είναι αυτό; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) δικαιούμαι να προσθέσω μια πίπα και εγώ  στον καβγά των ημερών.

ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΧΙ, έτσι;

ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ στέλεχος των ΑΝΕΛ που έβγαλε... αντισυνταγματικό το ΣτΕΠαύεται με απόφαση του Πάνου Καμμένου από τα καθήκοντά του ως αναπληρωτή γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Θανάσης Μπέλτσος, μετά από δήλωσή του αναφορικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Παππά, στην οποία χαρακτήριζε το ΣτΕ "αντισυνταγματικό" και προέτρεπε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο: "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. Δεν θα μας νικήσουν".

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου είχε αποστασιοποιηθεί από τις αναφορές του Θ. Μπέλτσου, ξεκαθαρίζοντας ότι "οι απόψεις που εκφράστηκαν από τον αναπληρωτή γραμματέα κ. Θανάση Μπέλτσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές του θέσεις και μόνο και δεν εκφράζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες", καθώς και ότι "οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε τις θέσεις της κυβέρνησης, η οποία λειτουργεί συνολικά".

Στην επίμαχη δήλωσή του, που αναρτήθηκε στο olympia.gr, ο Θανάσης Μπέλτσος έγραφε:

"ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά από το ΣτΕ. Υπάρχει Έλληνας που να πίστευε ότι θα είχαν άλλη ετυμηγορία? Είναι η ανεξάρτητη αδέκαστη δικαιοσύνη. Είναι αυτή που στην μεταπολίτευση τιμωρεί την διαπλοκή που έχει βάλει πίσω από τα σίδερα αυτούς που χρόνια κλέβουν τον δημόσιο πλούτο , αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε φτωχοποίηση. Είστε οι ίδιοι που κρίνατε συνταγματικά τα μνημόνια ,το PSI ,το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι η ανεξάρτητη και η αδέκαστη δικαιοσύνη που ο ακροδεξιός Βορίδης προανήγγειλε ως εκπρόσωπος τύπου την απόφαση της. Περιμένεις Έλληνα με αυτούς κάθαρση και διαφάνεια? Περιμένεις με αυτούς να φέρουμε το αξιακό σύστημα στην ζωή μας. Δυστυχώς ο λαός θέλει , σου δίνει την δύναμη η κυβέρνηση νομοθετεί αποφασισμένη να χτυπήσει την σαπίλα αλλά οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας ,της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων. Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις… άξιο το έργο τους.Αυτό είναι κατάλυση της λαικής βούλησης , κατάλυση της Συνταγματική επιταγής.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ. Παραμονές της εθνικής εορτής του Αβανικού Έπους , της μάχης κατά του Ναζισμού μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε… ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!! Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρε Πάνο Καμμένε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .Δεν θα μας νικήσουν".


ΣΧΟΛΙΟ: 
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΝΟ! ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΡΕ ΠΑΝΟ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;

ΟΧΙ;;;; Μπααααα! ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!