Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - 18 από 85 ΤΜΗΜΑΤΑ: ΝΔ 33% - ΣΥΡΙΖΑ 31 %


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ FB


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της δουλειάς και των αγώνων

Δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος«Στόχος είναι η δημιουργία περιβάλλοντος σταθερότητας»

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, δήλωσε, μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 912ο Εκλογικό Τμήμα, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω: «Σήμερα οι πολίτες κυρίαρχα αποφασίζουν. Αύριο ο στόχος είναι η δημιουργία περιβάλλοντος σταθερότητας που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, στην οικονομία να ανακάμψει και στους πολίτες να ανασάνουν. Αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά είναι ο δρόμος της αξιοπιστίας, μακριά από τις 'ευκολίες' και τις παγίδες των κάθε είδους λαϊκισμών. Είναι ο μόνος δρόμος που διασφαλίζει το αύριο του τόπου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που και αυτή τη φορά με υποδειγματικό τρόπο εργάστηκαν ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας».

ΣΥΡΙΖΑ: Πισώπλατη μαχαιριά για τον αθλητισμό η μετονομασία του ΟΑΚΑ σε "πάρκο" -


Aπαράδεκτη και υπεράνω του ρόλου της, ως υπηρεσιακής αναπληρώτριας Υπουργού Πολιτισμού, η απόπειρα της κας Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Με πρόσχημα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του Καλατράβα, επιχειρείται η υφαρπαγή της εγκατάστασης από τον νόμιμο κάτοχο και δικαιούχο της: τον ελληνικό αθλητισμό.

Η αποπειρούμενη μετονομασία του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας σε «πάρκο» και η ένταξή του στο δίκτυο των μνημείων, σε συνδυασμό με την εισήγηση περί «ήπιας» χρήσης του, με στόχο τα τυχόν έσοδα να καταλήγουν στον φορέα (ιδιωτικό άραγε;) που θα αναλάβει τη συντήρησή του, είναι πισώπλατη μαχαιριά στην ναυαρχίδα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο ελληνικός Λαός πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά τη διαμόρφωση του χώρου, όπως και το «Αθήνα 2004». Η νωπή ιστορία της κακοδιαχείρισης από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν μας επιτρέπει να κλείσουμε τα μάτια σε όποια ενέργεια γίνεται για την άλωση του χώρου.

Το ΟΑΚΑ ανήκει στον ελληνικό αθλητισμό. Σκοπός μας πρέπει να είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει, το άνοιγμά του στους πολίτες και η αύξηση των αθλητικών χρήσεών του.

Αρμοδιότητα της υπηρεσιακής Αναπληρώτριας Υπουργού Πολιτισμού είναι να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα και όχι να ανοίξει τις πόρτες στους επίδοξους «άρπαγες», δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση. 

ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΣ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ .... 

http://left.gr

ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ. ΚΑΡΑΜΕΡΟΣTο εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο πριν τις εννέα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, στο 108ο εκλογικό τμήμα, που βρίσκεται στο 5ο δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου στη οδό Αρτέμιδος.

Ο κ. Καραμέρος ευχήθηκε καλή δύναμη στους δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων.

Αποχωρώντας δήλωσε: " Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει σήμερα με άρτιο τρόπο την τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 9 μήνες. Με το κλείσιμο της κάλπης να ανοίξει μια νέα περίοδο σταθερότητας στην χώρα".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;;


ΝΕΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;;

Η προβοκατόρικη προπαγανδιστική, γκαιμπελική πρακτική του γραφείου προπαγάνδας του δήμου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ούτε μια μέρα πριν τις εκλογές από το να μας επιτεθεί.

Οι σκοπιμότητές   είναι απολύτως αντιληπτές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και ρίχνουν και το τελευταίο φύλλο συκής.
Η κατρακύλα τους δεν έχει τέλος.

Μια κλίκα συμφερόντων και ρουσφετολογικών διευθετήσεων ημετέρων θωρεί ότι θα μείνει ανενόχλητη από Δευτέρα να ασκεί ανεξέλγκτη εξουσία στον δήμο, να λειτουργεί μόνο για την εξυπηρέτηση  όσων υποκύπτουν και λιβανίζουν την αυτού σταλινικότητά τους και να διώκουν και να περιθωριοποιούν τους άλλους.

ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Εκτός από τους γνωστούς χυδαίους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς οι οποίοι πια δεν μας ενοχλούν, δεν μας αγγίζουν, το δελτίο τύπου επί της διαδικασίας μας επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ και εκθέτει ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής που έχουν εξουσιοδοτηθεί να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, που ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

Διότι ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η διαπαραταξιακή επιτροπή - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι κάθε χορηγίας, απλά "ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ" για την πρόθεση του βιβλιοπωλείου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ να διανύμει τις επιταγές, οι οποίες διατέθηκαν με τον τρόπο που περιγράφει το δελτίο τύπου, που δεν ξέρουμε με ποιανού την εξουσία  μτατόπησε το κέντρο λήψης της απόφασης των δικαιούχων σε υπαλλήλους.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ .... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!
"Σας ενημερώσαμε, δεν σας ενημερώσαμε;  ΤΕΛΟΣ".

Τι θράσος είναι να μιλάς για "συκοφαντία" όταν ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ότι την επιτροπή απλά πλέον την ενημερώνουν οι υπάλληλοι για το ότι ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ μόνοι τους (με την διοίκηση του δήμου). Πόσο θράσος θέλει να το γράφεις αυτό επίσημα και να βρίζεις κιόλας;;;;

Οι υπάλληλοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αλλά η δουλειά τους είναι ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ στα αιρετά όργανα αποφάσεων.

Παρά την απολύτως κατανοητή για εσάς λατρεία της κλειστής γραφειοκρατίας και της λογοδοσίας μόνο στον κομμισάριο της παράταξης, ακόμα ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τώρα για την "αυστηρότητα" και την "αντικειμενικότητα" των κριτηρίων που τηρήθηκαν από τους υπαλλήλους (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, μην κοροϊδεύεστε, οι υπάλληλοι κάνουν ό,τι τους λένε) ο καθένας μπορεί να κατανοήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, βασιζόμενος και σε όσα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ανακαλύπτουμε και θα δείτε από Δευτέρα και σε σχέση με τους παιδικούς σταθμούς  και τις λίστες επιλογής.
Έχουμε πολλά τηλεφωνήματα καταγγελιών από γονείς τις τρεις τελευταίες μέρες.

Πάντως ακόμα και αν είχαν  τηρηθεί και τα πιο αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια δεν έχουν κανένα δικαίωμα απλά να το δηλώνουν αυτό μόνοι τους σε δελτίο τύπου, επιτιθέμενοι με ύβρεις σε όσους τους ζητούν ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τους ισχυρισμούς τους, δίνοντας πρόσβαση για έλεγχο των φακέλων από την αντιπολίτευση του δήμου.

Αυτό είναι το πλαίσιο σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.

Και αυτό είναι η επιτροπή που ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και δεν αρκεί ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ.

Ξέρετε εκείνο το κλισέ για την γυναίκα του Καίσαρα;;;
Ισχύει και για την γυναίκά οποιουδήποτε!
Και για τον άντρα οποιασδήποτε γυναίκας (για να μην φουρμάξουν οι χειραφετημένες αναγνώστριές μας - δηλαδή ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ).
 
Ακολουθεί άλλο ένα δελτίο τύπου που μας επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ .... υβρίζοντάς μας. Τα κοκκινίσματα δικά μας:

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σχετικά με την χορηγία δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Eπειδή είδαν το φως της δημοσιότητας κείμενα ανυπόστατα και συκοφαντικά, σχετικά με την χορηγία δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες σχετικά με τη διαδικασία της επιλογής των δικαιούχων.

Κατά την συνεδρίαση της 4ης/9/2015 της Επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων-ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» η υπηρεσία ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για την πρόθεση του Βιβλιοπωλείου «Ευριπίδης» να προσφέρει σε οικογένειες συμπολιτών μας δωροεπιταγές, αξίας 30,00€ εκάστη προκειμένου να προμηθευτούν από τα βιβλιοπωλεία τους σχολικά είδη.

Εν συνεχεία, το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ενημέρωσε ότι θα προσφέρει 30 δωροεπιταγές, αξίας 30,00€.

Η επιλογή των οικογενειών, έγινε μέσα από τα μητρώα του Προγράμματος «Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Δήμου Χαλανδρίου. Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό ιστορικό και τα στοιχεία που αναγράφονται στα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει οι οικογένειες αυτές για την ένταξή τους στις κοινωνικές δομές, χωρίς την παρέμβαση των εκπροσώπων των παρατάξεων. Τα ονόματα των οικογενειών είναι προσωπικά δεδομένα που δεν δημοσιοποιούνται, καθώς από το Γραφείο Διαμεσολάβησης τηρείται εχεμύθεια σύμφωνα με την αρχή προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.


Γραφείο Τύπου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!