Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ο ΣΥΜΕΩΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣΣτην ανακοίνωση του Γ. Κουράση - την οποία ήδη έχουμε αναρτήσει και σχολιάσει - απάντησε ο Συμεών με ανάρτηση στο site του δήμου.

Η ανακοίνωση ακολουθεί, δεν θα την σχολιάσουμε γιατί σε όλα όσα αναφέρει έχουμε τοποθετηθεί με σαφήνεια με εξαίρεση μία παρατήρηση: ΤΟ SITE του δήμου δεν είναι εφημερίδα, ούτε site της διοίκησης.

Απάντηση στην ανακοίνωση του τέως δημάρχου κ. Γιώργου Κουράση

Ο κύριος Γιώργος Κουράσης μίλησε!
Χρειάστηκε να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια από την ετυμηγορία των πολιτών του Χαλανδρίου για να αποτολμήσει ο πρώην δήμαρχος μια τόση δα δημόσια ανακοίνωση.

Το γεγονός θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και θετικό αν ο κ. Κουράσης χρησιμοποιούσε τα μέσα επικοινωνίας για να εξηγήσει μερικά από τα ανεξήγητα της δικής του θητείας που σταδιακά ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο φως.

Θα μπορούσε για παράδειγμα να εξηγήσει γιατί επί των ημερών του ο δήμος "λησμόνησε" να βεβαιώσει και να εισπράξει σχεδόν 10.000.000 ευρώ από την Αττική οδό, το Μετρό και τον ΟΣΕ για δημοτικά τέλη και φόρους. Ποσά που βεβαίωσε και διεκδικεί η σημερινή διοίκηση πού εκτός των άλλων ανακάλυψε κάπου 250.000 τετραγωνικά που είχαν ξεχάσει να δηλώσουν οι εν λόγω εταιρείες..

Θα μπορούσε επίσης να μας εξηγήσει γιατί επί των ημερών του, ο –χωρίς σύμβαση για χρόνια - εκμεταλλευτής του πάρκιγκ της κεντρικής πλατείας, ουδέποτε πλήρωσε δημοτικά τέλη, ρεύμα και νερό σε μια όζουσα υπόθεση που ήδη ερευνά η δικαιοσύνη.

Το ίδιο θα όφειλε να κάνει και στην άλλη υπόθεση του κυλικείου της οδού Εδέσσης όπου επικρατούσε ή ίδια ασυδοσία.

Για να μην μιλήσουμε για την απίστευτη υπόθεση της ΕΥΔΑΠ, όπου ο δήμος συνέχιζε να πληρώνει και να διακανονίζει πλασματικές οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για καταργημένα από το 2009 ρολόγια, υπόθεση που ήδη παραδέχθηκε η ΕΥΔΑΠ και λύθηκε σε όφελος της πόλης, μετά από ενέργειες της σημερινής διοίκησης.

Ο κατάλογος των οφειλόμενων απαντήσεων θα μπορούσε να είναι πολύ μακρύς και να συμπεριλάβει θέματα όπως τα παράνομα και κλειστά γήπεδα, τις μη αδειοδοτημένες παιδικές χαρές, ακόμη και την απίστευτη υπόθεση του γυμναστηρίου Παπαδάκης όπου ο ΟΣΚ παρακαλούσε εγγράφως τον δήμο να το παραλάβει και ο κ Κουράσης απαξιούσε να απαντήσει.

Όπως είναι φυσικό για τίποτε από όλα αυτά δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί ο τέως δήμαρχος.

Αντιθέτως επέλεξε τις μισές αλήθειες, τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις για μια υπόθεση που ίδιος είναι πολλαπλά υπόλογος.

Αλήθεια είναι δυνατόν ο κ Κουράσης να επιτίθεται στην διοίκηση του δήμου, κατηγορώντας την για αντεργατική συμπεριφορά, όταν αυτή η διοίκηση έκανε αυτό που ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει , κρυπτόμενος, ως δήμαρχος το 2014?

Δηλαδή να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους δίνοντας "εντέλλεσθε" για την μη παροχή στοιχείων που θα οδηγούσαν σε απολύσεις από τον κομματικό του φίλο κ. Μητσοτάκη. Για αυτή την υπόθεση είναι ακόμη κατηγορούμενος και υπό ποινική δίωξη ο σημερινός δήμαρχος.

Είναι δυνατόν να μας εγκαλεί για ευτελισμό των θεσμών αυτός που αποχωρεί από το δημοτικό συμβούλιο για να μην ψηφιστεί ο νέος οργανισμός του δήμου που προβλέπει επιπλέον 107 θέσεις εργαζομένων στην καθαριότητα;

Πόση υποκρισία διαθέτει κάποιος που δεν ψηφίζει 100 προσλήψεις συμβασιούχων και εγκαλεί τον δήμαρχο γιατί δεν ανανέωσε 5 μόλις συμβάσεις;

Πόσο σεβασμό στις υπηρεσίες του δήμου δείχνει η απαξίωση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων που ομόφωνα και εγγράφως ζήτησαν αυτούς τους υπαλλήλους που ανταποκρίνονταν στην άσκηση των καθηκόντων τους;

Ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων, υποστηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμα στην εργασία.

Με τις 100 προσλήψεις μέχρι τον Μάρτη του 2018, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της καθαριότητας. Με την πρόβλεψη για 107 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού στον νέο οργανισμό διασφαλίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Και με το «εντέλλεσθε» του δημάρχου αναλαμβάνουν με τεράστιο προσωπικό ρίσκο, την πληρωμή των συμβασιούχων για τα δεδουλευμένα του Ιουνίου.

Μήπως την επόμενη φορά που θα μιλήσει δημόσια ο τέως δήμαρχος να το σκεφθεί καλύτερα;

ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ..... ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ


ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!


Η τρολιά από το ΒΑΤΡΑΧΙ παρέσυρε τους βρισκόμενους σε αντιπολιτευτικό παροξυσμό και υστερία "έγκυρους" συστημικούς δημοσιογράφους να αφιερώσουν σε αυτή την χθεσινή μέρα.

Τη μέρα που κανονικά - και με βάση την δική τους "μενουμευρωπαϊκή" ατζέντα - θα έπρεπε να ασχολούνται με την "έξοδο στις αγορές" , που είχαν προδικάσει ότι δεν θα πετύχει αλλά πέτυχε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση εχτές να χορεύει πεντοζάλι υπό τον ρυθμό που της παίξανε οι αγορές.

Τι να πει τώρα ο Πορτοσάλτες και τα άλλα μέσα που επιτίθενται στην κυβέρνηση επειδή δεν είναι όσο νεοφιλελέ θα ήθελαν αυτοί και κατηγορούν τον Αλέξη ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να γίνει ακριβώς ίδιος με τον Μητσοτάκη, θέλει και άλλη προσπάθεια.

Και ο στόχος είναι πάντα οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι. ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ!

Εχθές λοιπόν χρειάζονταν μια είδηση που να έδειχνε ότι η κυβέρνηση δεν είναι αρκετά νεοφιλελέ για τα γούστα τους και δίνει προνόμια στους εργαζόμενους.

Και κάποια βατραχομάνα της δημοσιογραφίας το έπιασε το ..... λαβράκι ή μάλλον το ΒΑΤΡΑΧΙ.

"Η Όλγα Γεροβασίλη δίνει επίδομα σφραγίδας 50 ευρώ στους δημοσίου υπαλλήλους." είχε κάνει μια τρολιά το ΒΑΤΡΑΧΙ πριν μήνες και την ανακάλυψαν εχθές.

 ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!

  Τα… έγκυρα μέσα, η στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», το protothema.gr, το eleftherostypos.gr, η Athens Voice Online και το iefimerida.gr και βέβαια Ο ΣΚΑΗΣ του Πορτοσάλτε βγάζουν την "ΕΙΔΗΣΗ".

Οι σε παροξυσμό στερητικού συνδρόμου εξουσίας βρισκόμενοι εξουσιομανείς της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λυσσομανάνε από τα social media..

ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις