Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πανταζης Νiκος: Ο Δήμος έκλεισε τρεις παιδικούς σταθμούς ...

Πανταζης Νiκος:

Ο Δήμος έκλεισε τρεις παιδικούς σταθμούς στο πρότυπο παιδικό σταθμό του Ιδρύματος Κουρτέση και εγκατέλειψε το κτίριο που χρησιμοποιούσε χωρίς ενοίκιο!!Ο Νίκος Πανταζής θεωρεί την απόφαση εγκληματική και περίεργη!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚ TOY REAL DEMOCRACY! ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ... ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

Τα παιδία παίζει. Αττική σύνταξη.

 Οι γέροι πεινάει. Σύνταξη ΙΚΑ.


ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ! ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;;;


Μου την δίνουν κάποιοι φρέσκοι στο κουρμπέτι δημοτικοί σύμβουλοι που ενώ το παίζουν "αγανακτισμένοι" και μιλούν με πύρινους λόγους για κρεμάλες και στους 300 βουλευτές (για να είναι της μόδας), όταν ψηφίζουν οι ίδιοι σκανδαλώδεις αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, όπως π.χ. ο διπλασιασμός της αμοιβής του προέδρου των παιδικών σταθμών, δικαιολογούνται με το "δεν φταίμε εμείς, φταίει αυτός που το εισηγήθηκε" και αρχίζουν και τα "εγώ τι να έκανα, η ενότητα της παρατάξεως ..."


Δηλαδή τότε γιατί φταίει ο κάθε βουλευτής που ψήφισε το μνημόνιο; Τα ίδια λέει. Μόνο ο ΓΑΠ φταίει. Όλοι οι άλλοι είναι καθαροί. Έτσι είναι;;;;

Και γιατί δεν φταίει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ πρώτος από όλους;;;;

Δηλαδή αν το μεσοπρόθεσμο στην βουλή το είχε εισηγηθεί ο Βενιζέλος δεν θα έφταιγε ο .... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;

Ή "απ' τους άλλους θεν παληκαριά, οι ίδιοι όμως λερώνουν τα βρακιά";;;;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ!

ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;       
ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γι' αυτό είναι βαθιά και σε επίπεδο ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ η αλλαγή που πρέπει να γίνει για να αλλάξει κάτι στο σάπιο, διεφθαρμένο και φαύλο πολιτικό σύστημα.
Και θέλει πρόσωπα με κότσια να λένε και όχι.
Και γι' αυτό ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ με τα συγκεκριμένα κόμματα και τι συγκεκριμένες δομές. Διότι δεν είναι κόμματα. ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Πανταζης Νiκος: 187.550 Ευρώ Πρόστιμο στον Δήμο Χαλανδρίου για τους τσιγγάνους

Πανταζης Νiκος: 187.550 Ευρώ Πρόστιμο για τους τσιγγάνους, με τον ...: 187.550 Ευρώ πρόστιμο για τους τσιγγάνους επέβαλε το Διοικητικό Πρωτοδικείο στον Δήμο Χαλανδρίου και το Δημόσιο για παράνομη κατάληψη ιδιοκτ...

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου προσκαλεί σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση τους εκπροσώπους, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων καθώς και όλους τους γονείς στις 26/09/11 ώρα 18.30 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναίδων Κ. Χαλάνδρι).
ΘΕΜΑ «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Σκοπός της Ένωσης είναι να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα υπερασπιστούμε την παιδεία και θα διεκδικήσουμε τη συνεχή βελτίωση στη ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις.
Προκειμένου να υπάρξει χρόνος για όλους ,είναι απαραίτητο κάθε σύλλογος να μας καταθέσει γραπτώς τα όποια προβλήματα έχουν καταγραφεί στο σχολείο του (ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, βιβλία, κτηριακά κ.λ.π.).

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι τη θέση του Κου Λευτέρη Χατζόπουλου στο Δ.Σ. έχει πάρει ο Κος Δημήτρης Λέρτας.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων
Μαθητών Χαλανδρίου

Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 7 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΥΡΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!
ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΕΙΑ.


http://halandrinet7.com/2011/09/19/%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%af/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Αιδώς αργείοι...Μπορεί τα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης να μειώθηκαν από 730 πέρυσι σε 403 φέτος.

Μπορεί οι παιδικοί σταθμοί να μειώθηκαν από 8 σε 5.

Μπορεί να εξοβελίστηκαν από τους παιδικούς σταθμούς τα βρέφη ,ακόμη και αυτά που πέρυσι φιλοξενούνταν σε αυτούς με πανθομολογούμενες παιδαγωγικές επιπτώσεις.

Μπορεί τα τροφεία να αυξήθηκαν για όσους τυχερούς κατάφεραν να εντάξουν τα παιδιά τους.

Μπορεί το χρέος του νομικού προσώπου μόνο προς τους προμηθευτές για τα παλαιότερα έτη, να φτάνει τις 360.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εγκριθεί καμία νέα προμήθεια και να κινδυνεύει σοβαρά η σίτιση των παιδιών.

Όμως ο νέος πρόεδρος του νομικού προσώπου κ Λαδόπουλος, διαχρονικός δημοτικός σύμβουλος του κ Κουράση, του κ Ζαφειρόπουλου και παλαιότερα του κ Παττακού , αύξησε την αποζημίωση για τον εαυτό του από τα 850 ευρώ πέρυσι στα 1800 ευρώ φέτος!!!

Αυτό προβλέπει πρόσφατη προκλητική απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου που ελήφθη με τις ψήφους της πλειοψηφίας, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ έκανε την …ρηξικέλευθη πρόταση του απλού διπλασιασμού της αποζημίωσης στα 1600 ευρώ!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της "αντίστασης με τους πολίτες" καταψήφισαν και τις δύο προτάσεις, ενώ ο Σίμος Ρούσσος επανέφερε παλαιότερη πρόταση της παράταξης, που από το 2007 είχε ζητήσει να μην αμοίβονται οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του δήμου, μιας και αυτές θα έπρεπε να αποτελούν θέσεις κοινωνικής προσφοράς και όχι επαγγελματικής αποκατάστασης.


Ποια ξένη γλώσσα θα διδάσκεται στα Δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου

Μπορεί η συζήτηση για την επιλογή της δεύτερης ξένης γλώσσας, που θα διδάσκονται τα παιδιά μας στο σχολείο, να φαίνεται "δευτερεύουσα", σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν και προμηνύεται να συμβούν στην εκπαίδευση, όμως για τα παιδιά και τους γονείς που συμμετέχουν σε όλο αυτό το "πειραματικό αλλαλούμ", είναι άλλη μια ταλαιπωρία που δημιουργεί κι άλλη απαξίωση και αποστροφή, για τη γνώση που προσφέρουν τα δημόσια σχολεία, χάρη στις "καινοτόμες" επιλογές του υπουργείο Παιδείας.
Μέχρι πέρυσι υπήρχε η δυνατότητα στα σχολεία της χώρας, από την Ε' Δημοτικού και μετά, πέραν της βασικής ξένης γλώσσας (Αγγλικά) που διδάσκονται όλοι οι μαθητές, να επιλέγουν, εφόσον συμπληρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός 8-12 μαθητών, ποιά δεύτερη ξένη γλώσσα επιθυμούν να παρακολουθήσουν.
Στην πλειονότητα των σχολείων υπήρχαν τμήματα Γαλλικών και Γερμανικών.
Τον περασμένο Μάιο το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε αιφνιδιαστικά να σταματήσει αυτή την επιλογή!
Έβαλε τα παιδιά και τους γονείς σε όλα τα σχολεία, να δηλώσουν εγγράφως ποιά γλώσσα επιθυμούν να παρακολουθήσουν, χωρίς να γίνει η αναγκαία ενημέρωση ότι δεν επιλέγουν αλλά απλώς ψηφίζουν και πως εάν μειοψηφίσει η επιλογή τους, θα ακολουθήσουν αναγκαστικά την επιλογή των υπολοίπων, ανεξαρτήτως της έως τώρα πορείας τους.
Οι περισσότεροι γονείς δεν αντιλήφθηκαν την "παγίδα" και πολλοί σύλλογοι γονιών που μπορεί με πάθος να ασχολούνταν με το χρώμα των κουρτινών του σχολείου, αγνόησαν και αντιμετώπισαν με απάθεια ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Το αποτέλεσμα φάνηκε ήδη από την αρχή της χρονιάς (αν και ακόμα δεν έχουν βρει εκπαιδευτικούς για να σταλούν στα σχολεία).
Όλα τα σχολεία Δημοτικά και Γυμνάσια έχουν πλέον μία μόνο επιλογή δεύτερης ξένης γλώσσας.
Μπορεί πχ ένας μαθητής της Α' Γυμνασίου που έκανε γερμανικά στην Ε' και Στ' Δημοτικού, στο νέο του σχολείο η πλάστιγγα να έγειρε προς γαλλικά, οπότε τα δυο προηγούμενα χρόνια κόπων και προσπάθειας πήγαν χαμένα (εκτός βέβαια και αν πάει σε ...φροντιστήριο ...).
Μπορεί ένας μαθητής που πέρυσι στην Ε' Δημοτικού διδάχθηκε γαλλικά, τώρα στην Στ', εάν δεν συμπληρώνεται τμήμα 15 παιδιών (υπάρχει ειδική εξαίρεση για φέτος αλλά με αυστηρό όριο τις 15 συμμετοχές) να αλλάξει ξαφνικά γλώσσα, ξεκινώντας ακόμη μια !
Και μπορεί όταν πάει στο Γυμνάσιο να χρειαστεί και πάλι να ξαναλλάξει γλώσσα !
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ένα μαθητή του Γυμνασίου που μπορεί στην Α' να διδάχθηκε γερμανικά. Αν αλλάξει επιλογή το σχολείο και μη συπληρώνοντας τις αναγκαίες 15 συμμετοχές για τμήμα, να υποχρεωθεί ή να κάνει άλλη γλώσσα, ή να ζητήσει απαλλαγή, ή .... να αλλάξει σχολείο (ναι προτείνει και αυτό σαν επιλογή του υπουργείο Παιδείας).
Ενα φοβερό αλλαλούμ, μια απαξίωση των προσπαθειών και γνώσεων που είχαν αποκτήσει έως τώρα τα παιδιά, ένα ανακάτεμα ανθρώπων και ελπίδων κι όλα αυτά για να "εξοικονομηθούν" ορισμένες ώρες και θέσεις εκπαιδευτικών ξένης γλώσσας, προς χάρην του ..."σχολείου του μέλλοντος".
Οι οποίοι εκπαιδευτικοί, εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον τόσες θέσεις στα σχολεία, μπορούν σταδιακά να "αποδεσμευθούν" και να επιστρέψουν στα ιδιωτικά φροντιστήρια.
Μαζί με τους μαθητές τους, που θα έχουν μείνει κι αυτοί ξεκρέμαστοι και με μισές γνώσεις.
Με δυο λόγια, τσαλαβουτήματα, που ουδεμία σχέση έχουν με το παραπλανητικό σύνθημα του υπουργείου Παιδείας : "Πρώτα ο μαθητής"
...και η διάλυση (δυστυχώς) συνεχίζεται...
 
Στέφανος Καμπάς
Αναλυτικά τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου και οι ..."επιλογές" τους
103
1ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
104
2ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
105
3ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
106
4ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
107
5ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
108
6ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
109
7ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
110
9ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
111
10ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
112
11ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
113
12ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
114
13ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
115
14ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΚΑ
116
16ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ: Ξευτίλα .Κόψανε το γεύμα στους παιδικούς σταθμούς όχι όμως τους μισθούς που παίρνουν

Ο Δήμος Χαλανδρίου χωρίς πυξίδα Μια Διοίκηση άτολμη , άνευρη ,διστακτική, παραπαίει
Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο που ο πολίτης περιμένει ένα χέρι βοήθειας ή έστω συμπάθειας από τον Δήμο που είναι ο πιο κοντινός προς αυτόν θεσμός ,ο Δήμος όχι μόνο δεν κάνει κάποια προσπάθεια να ανακουφίσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό άλλα αντίθετα τον επιβαρύνει.

Σήμερα που η ανεργία η μείωση της αυτοαπασχόλησης από το κλείσιμο εκατοντάδων μικρών μαγαζιών πλήττει σχεδόν όλες τις οικογένειες αντί ο Δήμος να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές εκείνο τις διαλύει.

Τα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων και η βοήθεια στο σπίτι έχουν παραλύσει και το χειρότερο κλείσανε τέσσερες παιδικούς σταθμούς. Ντροπή σε όλους τους.

Κλείσανε τον παιδικό σταθμό στο Πολύδροσο και τους τρείς στο ίδρυμα Κουρτέση!!!
Ξεκίνησαν την λειτουργία των υπολοίπων και ζητούν από τα παιδιά να πηγαίνουν με το ταπεράκι του φαγητού γιατί κόψανε ακόμη και αυτό το μικρό γεύμα που δίνανε!!!

Δεν κόψανε όμως τους μισθούς που παίρνουν ως Δήμαρχοι ,αντιδήμαρχοι πρόεδροι????ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!


asimonis.wordpress.com

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης"

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr
Οι δηλώσεις Λοβέρδου για τους δημοσίους υπάλληλους δεν ήταν τυχαίες. Είναι, πλέον, πάγια τακτική της κυβέρνησης να επιτίθεται με συστηματική συκοφάντηση, απειλές και εκβιασμούς ενάντια σε όποιον αντιτίθεται κάθε φορά με την πολιτική της, προκειμένου να κάμψει αντιστάσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έτσι, για άλλη μια φορά, προσπαθεί με ψέματα να φέρει σε αντιπαράθεση τους δημόσιους υπαλλήλους με τους ιδιωτικούς και να επαναφέρει το ζήτημα του «ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας – οι δημόσιοι υπάλληλοι». Σταύρωσον αυτούς!
Προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, ο κος Λοβέρδος την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων στην επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, («η χώρα έχει απολύτως ανάγκη τη ριζοσπαστική αναθεώρηση του Συντάγματος για θέματα διοίκησης και δικαιοσύνης», είπε ο υπουργός), επιβεβαιώνει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Μια κυβέρνηση, η οποία εκλαμβάνει το φιλότιμο των Ελλήνων ως αδυναμία. Άνθρωποι που μας διαβεβαίωναν δια στόματος Πρωθυπουργού ότι «υπάρχουν τα λεφτά» και «ένας εργαζόμενος σε κάθε σπίτι», στοχοποιούν εδώ και 2 περίπου χρόνια τους Δημοσίους υπαλλήλους ως τους μεγάλους ενόχους για τη βαθιά κρίση…
Και σε αυτή την…υπερ-προσπάθεια βρίσκει καθημερινά αρκετούς υποστηρικτές. Αυτούς που έχουν πειστεί για την «τεράστια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη των δημοσίων υπαλλήλων από την καθημερινή και υπερβολική «πλύση εγκεφάλου» των «ελεγχόμενων» ΜΜΕ και κυβερνητικών «εκπροσώπων» και άλλους, τύπου Στέφανου «Αλλατίνη» Μάνου, που σε δηλώσεις του στο Ραδιοσταθμό 9 (στις 8-9-2011) πρότεινε απολύσεις στο Δημόσιο…
Αντιθέτως, οι ανεύθυνοι πολιτικοί που έστηναν και φόρτωναν στο κράτος εκατοντάδες άχρηστες υπηρεσίες και οργανισμούς, ενώ, συγχρόνως, υπόσχονταν «επανίδρυση του Κράτους» κ.λπ. και το πλήθος διαφόρων «Δασκαλόπουλων» που ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ (σ)τη χώρα, είναι άμοιροι ευθυνών!
Οι λαϊκισμοί και οι ανευθυνότητες των κυρίων αυτών, παραμένουν ατιμώρητες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση αναγγέλλει σαρωτικά μέτρα, με εργασιακή εφεδρεία στο δημόσιο, απολύσεις, νέες μειώσεις μισθών, κατάργηση εργασιακών συμβάσεων, εξπρές ιδιωτικοποιήσεις και άλλες ΔΙΑΤΑΓΕΣ δανειστών και εκμεταλλευτών της χώρας μας. Συγχρόνως, εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον έλληνα πολίτη, δημοσιοποιώντας ονόματα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που προέρχονται από διαλυμένες δημόσιες επιχειρήσεις και…πεθαμένους!!! Και όλα αυτά…“Για να σώσουμε την πατρίδα”!!! Για την πατρίδα που κινδυνεύει με χρεοκοπία και…γι’ αυτό ευθύνονται οι πολίτες της!!! Μάλιστα, επειδή η χρεοκοπία είναι (ή δεν είναι) προ των πυλών, οι διάφορες «ελίτ» βιάζονται να εξαγοράσουν κάθε δημόσιο αγαθό στις σημερινές τιμές ξεπουλήματος και, παράλληλα, να επιβάλουν «κινεζοποίηση» των εργαζομένων, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία των «επενδυτικών ζωνών» που ετοιμάζουν οι «ελίτ».
Και οι λεηλασίες του λαού συνεχίζονται …Εις το όνομα της πατρίδας, πωλείται η πατρίς..!
πρΟΤΑση, Χαλάνδρι 19-9-2011Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *