Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Διαλύεται η ΔΗΜ.ΑΡ.


Διαλύεται η ΔΗΜ.ΑΡ.
-Σπάει η γραμμή Κουβέλη για παρών στην ψηφοφορία για τα μέτρα 
-Τρεις Βουλευτές ψηφίζουν ΟΧΙ και δύο βουλευτές είναι κοντά στο ΝΑΙ

Η αρχή του τέλους για τη ΔΗΜ.ΑΡ. κινδυνεύει να γίνει η αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή που δεν εξελίσσεται μόνο σε δοκιμασία για τη συνοχή της κυβέρνησης αλλά και για την ύπαρξη του κόμματος του κ.Κουβέλη.
Μετά την αποχώρηση του κ. Μιχελογιαννάκη, νέα προβλήματα υπάρχουν στον ορίζοντα για τον Φώτη Κουβέλη.
Πριν από λίγο ο έτερος πασοκογενής Βουλευτής, ο Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα παρά τη γραμμή για ''παρών'' που έδωσε ο Φώτης Κουβέλης
Πολύ κοντά στο όχι βρίσκονται άλλοι 3 ή 4 Βουλευτές που έχουν θορυβηθεί από τις κοινωνικές αντιδράσεις ενώ θεωρούν λάθος τη συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ στην κυβέρνηση, εφ' όσον δεν έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου. 
Ο κ. Μουτσινάς και η κ.Μάρκου θεωρείται ότι είναι πολύ πιθανό να ψηφίσουν και αυτοί ΟΧΙ.
Τη σκυτάλη από την άλλη πλευρά κρατούν οι κ.κ. Οικονόμου και Ψαριανός που ταλαντεύονται προς το ΝΑΙ. 
Σήμερα ο κ.Οικονόμου έκανε ένα ακόμα βήμα προς το ΝΑΙ, δηλώνοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει και θα σταθμίσει τα πράγματα την τελευταία στιγμή.
Κοντά στο ΝΑΙ είναι και ο κ.Ψαριανός που προ ημερών έπεσε θύμα προπηλακισμού από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Μαβίλη ενώ έχει ανοίξει και προσωπική βεντέτα με την Αυγή και την Κουμουνδούρου.
Είναι σαφές ότι ο κ.Κουβέλης είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η ΔΗΜ.ΑΡ. αριθμεί 16 βουλευτές. Αν φύγουν 5 ή 6 από τη γραμμή του ΠΑΡΩΝ και κινηθούν είτε προς το ΝΑΙ είτε προς το ΟΧΙ, η διάσπαση και η αποσύνθεση του κόμματος είναι προ των πυλών.
Κάποιοι την θεωρούν βέβαιη, όπως βέβαιη θεωρούν και την εκλογική της εξαέρωση.
Επισημαίνουν μάλιστα με νόημα ότι αυτό το κόμμα δημιουργήθηκε για να αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο και να μετατραπεί σε ανάχωμα προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Αν δεν μπορεί να προσφέρει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, τότε δεν είναι χρήσιμη στο σύστημα.

http://www.newsbomb.gr/, 6/11/2012


Αν παίξουμε "διπλή παραλλαγή" στον 1ο αγώνα των "Εργασιακών" με το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ, ίσως πετύχουμε τριπλό κέρδος από ενδεχόμενη "γκέλα" του φιλοξενούμενου στον άλλο αγώνα της "Δημοσιονομικής Πολιτικής", μπερδεύοντας, έτσι, φίλους, γνωστούς, εχθρούς και (ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ) κοροϊδεύουμε με "κάλυψη - απόκρυψη" και τον ελληνικό λαό. Όλα αυτά, βεβαίως, γιατί, όπως και να το κάνουμε, "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ...Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; 
Τώρα, αν η δεξιά μας (ΠΛΕΥΡΑ, ΟΧΙ "χείρα") δεν ξέρει τι ποιει η αριστερή μας (ΧΕΙΡΑ, ΟΧΙ "πλευρά"), αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Είπαμε, αριστεροί είμαστε, δεν το βλέπετε;;; Για αυτή τη "θολούρα" που είναι απλωμένη στον αέρα (δηλαδή της ΜΗ καθαρής "κατεύθυνσης"...), ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας)!!!

Δ.Χ.

Σφοδρή επίθεση ΠΟΕ- ΟΤΑ κατά δημάρχων


" Η δημοσιοποίηση από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. των αιρετών που συνεργάζονται ή βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας, απεσταλμένο της Καγκελαρίας στην Ελλάδα κ. Χάνς-Γιόχιμ Φούχτελ, φαίνεται ότι ενόχλησε την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), η οποία εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία σε βάρος της Ομοσπονδίας χρησιμοποιώντας απίστευτες κορόνες.
 
«Η ανακοίνωση θυμίζει εμφυλιοπολεμική περίοδο, που η Ελλάδα και οι Έλληνες, δεν θέλουν να αναβιώσει. Δεν θέλουν καν να τη θυμούνται», σχολίασε η Κ.Ε.Δ.Ε. Πρώτοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν ότι η χώρα μπορεί να διολισθήσει σε μία τέτοια περίοδο. Ας αναλογιστούν λοιπόν οι αιρετοί τις συνέπειες που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα των συνομιλιών τους με ανθρώπους που το μόνο που επιθυμούν είναι το ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσο για τα περί «Γερμανατσολιάδων» που αναφέρει η Κ.Ε.Δ.Ε. στην ανακοίνωσή της, απαντάμε απλά, «συ είπας».
 
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ποτέ δεν «μπέρδεψε» το ρόλο και το στόχο της. Παραμένει προσηλωμένη στην ανατροπή των σχεδίων που θέλουν το ξεπούλημα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα κάνει ότι είναι δυνατόν. Η Κ.Ε.Δ.Ε. είναι αυτή, που έχει χάσει τον προσανατολισμό της, ή θέλει να δείχνει έτσι, προκειμένου να καλύψει τις σκοπιμότητες τις οποίες κρύβουν τα κρυφά και φανερά ραντεβού των αιρετών με τον κ. Φούχτελ και άλλους παράγοντες της Ελληνογερμανικής Συμμαχίας.
 
Η Κ.Ε.Δ.Ε. είναι αυτή που υβρίζει, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην αφετηρία ενός νέου κύκλου κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους. Η Κ.Ε.Δ.Ε. είναι αυτή που δεν έχει το θάρρος έστω και μία φορά να συμπαρασταθεί στους αγώνες των εργαζομένων και να καταγγείλει την «βάρβαρη» πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζουν συγκυβέρνηση και τρόικα. Πόσο μάλλον, όταν με το νέο μνημόνιο, τα νέα μέτρα, οι Ο.Τ.Α. οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση και απαγορεύονται μέχρι το 2016 οι προσλήψεις προσωπικού στους Ο.Τ.Α., ενώ καταργείται η Διοικητική και Οικονομική της αυτοτέλεια και οι Δήμοι μπαίνουν υπό οικονομική επιτροπεία.
 
Ας σταματήσει η Κ.Ε.Δ.Ε. την τακτική αποπροσανατολισμού των εργαζομένων και των πολιτών, αναζητώντας άλλοθι για την αβελτηρία που τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει και τα «παιχνίδια» τα οποία τώρα παίζει στις πλάτες της κοινωνίας. Δυστυχώς για εκείνη, οι πολίτες έχουν άποψη και κρίση. Η σωματική ακεραιότητα μόνο των εργαζομένων μπορεί να κινδυνεύει και όχι των αιρετών που ζητούν την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής προκειμένου να αναχαιτίσουν την… απειλή. Αυτούς δηλαδή που καθημερινά μοχθούν και αγωνίζονται υπό αντίξοες και επικίνδυνες συχνά συνθήκες για να αναθρέψουν τα παιδιά τους και να ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
 
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ούτε προγραφές κάνει, ούτε έχει προσωπική εμπάθεια με κανέναν, ούτε έχει εκδικητική στάση όπως κατηγορείται, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Ενημερώνει απλά τους εργαζόμενους και την κοινωνία για το ποιοι είναι αυτοί που σύμφωνα με τις δηλώσεις των κ.κ. Φούχτελ και Ράινχεμπαχ και την ιστοσελίδα της Ελληνογερμανικής Συμμαχίας, μεθοδεύουν την εκχώρηση βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους «σύγχρονους» Γερμανούς κατακτητές, άλλωστε δεν είναι η Π.Ο.Ε.-Ο.ΤΑ. που βάπτισε τον Φούχτελ, «Χούφτελ» ή «Φουχταλάκη»... αν και το καλύτερο θα ήταν να τον βάπτιζαν… «Αρπαχτουλάκη»…
 
Αντί η Κ.Ε.Δ.Ε. να «καταγγέλλει» την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ας τολμήσει για πρώτη φορά να συστρατευθεί στον αγώνα των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας κόντρα στην αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων που σπρώχνει τη χώρα όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, οδηγώντας τους πολίτες στη φτώχεια και την ανέχεια και αυξάνοντας ραγδαία την ανεργία. Ας καταγγείλει επιτέλους την συγκυβέρνηση και την τρόικα που έχουν φέρει τους Ο.Τ.Α. στο χείλος του γκρεμού, λόγω της μείωσης των πόρων".


http://www.airetos.gr/, 6/11/2012

Τα μέτρα της κυβέρνησης σε γραφική παράσταση!

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ- ΝΕΟΣΑΓΩΝΙΣΤΗΣ (www.neosagonistis.org)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Αθήνα, 6 Νοέμβρη 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΡΟΪΚΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Έχουν περάσει δύο και πλέον χρόνια από την επιβολή του νεοαποικιακού  μνημονιακού καθεστώτος μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και μαζικής κοινωνικής εξαθλίωσης. 
Η τρικομματική συγκυβέρνηση, εκτελώντας πιστά τις εντολές της Τρόικας αλλά και της εγχώριας άρχουσας τάξης, με διαδικασίες κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος επιχειρεί να ολοκληρώσει την εργασιακή βαρβαρότητα, που έχει ήδη θεσμοθετηθεί. Να πραγματοποιήσει το ξεπούλημα των κρατικών υποδομών της χώρας και της δημόσιας περιουσίας και γης στη ντόπια και διεθνή κεφαλαιοκρατία μέσω του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., σε συνθήκες επίτασης της ύφεσης και κατακόρυφης ανόδου της ανεργίας. 
Η διαρκής υποβάθμιση  της μισθωτής εργασίας και η διάλυση της μεσαίας τάξης, αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους του γερμανικού ιμπεριαλισμού μέσω της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής. Η μετατροπή συνολικά του ευρωπαϊκού νότου - και όχι μόνον - σε  Ειδική Οικονομική Ζώνη τύπου  ανατολικής Ευρώπης, με τον ελληνικό λαό στο ρόλο του πειραματόζωου, στα πλαίσια της όξυνσης του ανταγωνισμού μεταξύ Ασίας-ΗΠΑ-ΕΕ, με τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να χάνουν την ανεξαρτησία τους, όπως μας ενημέρωσε η καγκελάριος, και να μετατρέπονται σε γερμανικά νεοφιλελεύθερα λάντερ στο πλαίσιο γερμανοποίησης της ήδη νεοφιλελεύθερης Ε.Ε.

Το μνημονιακό μπλοκ είτε στην εκδοχή της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, είτε της τρικομματικής συγκυβέρνησης Παπαδήμου, είτε της τρικομματικής συγκυβέρνησης Σαμαρά παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά: Ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία αρχικά, και ραγδαία λαϊκή απονομιμοποίηση στη συνέχεια. 
Οι μαζικοί αντιμνημονιακοί αγώνες οδηγούν στην πολιτική ενοποίηση του μνημονιακού μπλοκ. Η διάλυση του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ και η διαφαινόμενη προσπάθεια ενσωμάτωσης- διάσωσης διαφόρων ξοφλημένων καριεριστών υπερμνημονιακών πολιτικών προσώπων στη δεξιά παράταξη ή η συγχώνευση εκσυγχρονιστικών/γιωργοπαπανδρεϊκών υπολειμμάτων με τη ΔΗΜΑΡ, αποτελούν τις δύο όψεις της προσπάθειας ανασύνταξης του μνημονιακού - αστικού μπλοκ. Με το φασιστικό μόρφωμα να λειτουργεί ως μακρύ χέρι του συστήματος, υποστηριζόμενο και ανοιχτά διαφημιζόμενο απ’ αυτό. Απέναντι σε μια  αντιμνημονιακή κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά, το τρίγωνο τραπεζίτες - ιδιωτικά ΜΜΕ-  φασιστικό μόρφωμα, θα χρησιμοποιηθεί από το αστικό-μνημονιακό μπλοκ για να προκαλέσουν κλίμα τρομοκρατίας, ανασφάλειας και γενικευμένης σύγχυσης προκειμένου να  υπονομεύσουν και να ρίξουν τη λαϊκή κυβέρνηση.
Γι’ αυτό πρέπει από σήμερα να προετοιμαστούμε γι’ αυτή την αναμέτρηση. 
Οικοδομούμε ανοιχτά και δημοκρατικά το νέο κόμμα μαζών της Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Χωρίς εξωελλαδικές εξαρτήσεις και υφιστάμενη σχέση με  ομίλους κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων και ειδικότερα με τα Μ.Μ.Ε., όπως κάνουν τα μνημονιακά κόμματα. 

Καλούμε τον ελληνικό λαό να ενταχθεί και να πυκνώσει τις γραμμές του νέου φορέα, παίρνοντας τις τύχες του στα δικά του χέρια. 

Αντιπαλεύουμε τη φτωχοποίηση του λαού, την υπαρκτή καθημερινότητα της ανεργίας – ή την τρομοκρατική απειλή της – που αποτελούν τη βάση για το κλίμα παθητικοποίησης, μοιρολατρείας, απομόνωσης και μελαγχολίας που επιχειρεί να επιβάλει στο λαό το μνημονιακό μπλοκ. Οργανώνουμε μορφές και πρακτικές κοινωνικής αλληλεγγύης, εντείνοντας την αντιμνημονιακή πάλη. 
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά είναι ετοιμόρροπη αλλά δεν θα πέσει αν δεν τη ρίξουμε μέσα από τους αγώνες. Παλεύουμε  να μην περάσουν τα μέτρα και να πέσει η κυβέρνηση. Διαμορφώνουμε ένα μεταβατικό πρόγραμμα ρήξης με τη μνημονιακή στρατηγική, απαντώντας στο ενεργειακό, στο διατροφικό, στο ζήτημα του φαρμάκου, με κατεύθυνση το σοσιαλισμό. Είμαστε ριζικά αντίθετοι στην προοπτική μιας γερμανικής νεοφιλελεύθερης ΟΝΕ και Ε.Ε. Όχι στο Ευρώ πάση θυσία. Πρώτα οι ανάγκες των πολλών και η ανεξαρτησία μας. Αγώνας με τους λαούς της Νότιας Ευρώπης και όλους τους εργαζομένους που μάχονται για μια άλλη Ευρώπη.  
Μόνον μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας με πυρήνα την Αριστερά, ως πολιτική έκφραση της κοινωνικής συμμαχίας εργατικής τάξης-μικροαστών-αγροτικών στρωμάτων με οργανωμένες τις κοινωνικές δυνάμεις, μπορεί να κατοχυρώσει την εθνική ανεξαρτησία, να αποκαταστήσει τη δημοκρατία, να αναπτύξει τις παραγωγικές δυνάμεις, να θεμελιώσει την κοινωνική δικαιοσύνη. 
Δεν είναι ζήτημα υποκειμενικών βουλήσεων, αλλά αντικειμενικής θέσης  στην παραγωγική διαδικασία και στο διεθνή καταμερισμό εργασίας. Γι’ αυτό και η εγχώρια άρχουσα τάξη ήταν και είναι αντεθνική, αντιδημοκρατική, αντιαναπτυξιακή, αντικοινωνική. Λόγω ακριβώς της συγκεκριμένης φύσης της, μας οδήγησε δια των πολιτικών εκπροσωπήσεών της στο Μνημόνιο και μάχεται λυσσαλέα για τη διαιώνισή του. Γιατί μόνο χάρις στο Μνημόνιο επιβιώνει, μόνο χάρις σε αυτό κερδίζει... Όπως ακριβώς κάποιοι κέρδιζαν στην κατοχή του ’41-’44.  
 Στην κατεύθυνση αυτή η λαϊκή κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε αναστολή πληρωμών τόκων και χρεολυσίων, συγκροτώντας διεθνή επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους. Να τσακίσει το νεοαποικιακό μνημονιακό καθεστώς έκτακτης ανάγκης της δικτατορίας του χρηματιστικού κεφαλαίου, αποκαθιστώντας την κοινοβουλευτική λειτουργία και τη λαϊκή κυριαρχία. Να καταργήσει τη μνημονιακή αντεργατική νομοθεσία και να ακυρώσει την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Να εθνικοποιήσει τις τράπεζες και να θεσπίσει κανόνες δημοκρατικού ελέγχου στα ΜΜΕ. Να οργανώσει ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα όπου επιτέλους να φορολογηθεί ο πλούτος και όχι η φτώχεια. Να προχωρήσει άμεσα στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση, με έμφαση στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, μ’ ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης αξιοβίωτης ανάπτυξης. 

Ο αγώνας  είναι πολύ δύσκολος και απαιτεί θυσίες. 
Θυσίες για τα συμφέροντα του λαού, όχι για τη χρηματιστική ολιγαρχία. 
Είναι μάχη επιβίωσης και αξιοπρέπειας. 
Ή αυτοί ή εμείς.  Λαός  ενωμένος και αποφασισμένος δεν νικιέται.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ- ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
                                

Ένταξη Πεύκο Πολίτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον Μελετητή!!!Με έκπληξη ενημερώθηκα ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον Μελετητή για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της ένταξης της περιοχής.

Η εμπλοκή στο Ελεγκτικό για καλή μα τύχη ξεπεράσθηκε και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την υπογραφή της σύμβασης .

Ρωτάμε τον δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Γιατί δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση;

Πρέπει να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ξυπνήσετε;

Αν κ.δήμαρχε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε κινητοποιήσεις για να κάνετε τα αυτονόητα τότε δηλώνουμε ότι αν μέχρι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπογράψετε την σύμβαση θα είμαστε εκεί μαζί με τους πολίτες.

Το Πεύκο Πολίτη μπορεί να ενταχθεί στο σχέδιο μέσα στην θητεία σας και αν δεν γίνει θα είναι από ολιγωρία η σκοπιμότητα δική σας.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Έτσι ακριβώς είναι ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στο θέμα αγαπητέ Νίκο. Παρασκήνιο που μυρίζει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. 
Αναγνώστες μας μιλούν για πολύ περίεργα παζάρια, για τα οποία δεν έχουμε (ακόμα;) το κατάλληλο αποδεικτικό υλικό για να δημοσιεύσουμε αλλά και για πρόθεση της διοίκησης να κόψει την μελέτη στα τρία.
Κατά την ταπεινή μας γνώμη η αντιπολίτευση ΕΝΙΑΙΑ, πρέπει να πιέσει την διοίκηση - όχι με πρώταγμα την υπογραφή σύμβασης αλλά με στόχο να ληφθούν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για την περιοχή, από το δημοτικό συμβούλιο και σε συνελεύσεις των κατοίκων, που θα ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ την τεχνική υπηρεσία και τον μελετητή. 
Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα ανοικτά πολεοδομικά θέματα που εμποδίζουν την ένταξη της περιοχής. (Ελ Πεντέλης, Εισφορές μεγάλων ιδιοκτησιών, κλπ)
Και αυτό πρέπει να το κάνει ΑΜΕΣΑ και στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση. 
 

ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3


Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : Τα νέα "βάρβαρα" μέτρα δεν πρέπει και δεν μπορούν να περάσουν!!!


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις