Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ψήφισαν 1035

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 987
ΛΕΥΚΑ           43
ΑΚΥΡΑ             5

Στο Χαλάνδρι ψήφισαν οι ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ  ενώ ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του "όλου ΠΑΣΟΚ - Ανδρεόπουλου, Παττακού, Πανταζή".

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΟΜΠΕΛΗ - ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
http://profiltispolis.blogspot.com/2012/03/blog-post_8167.html

Με αφορμή αυτό το άρθρο του Άρη εμείς θα πάμε τα πράγματα ποιο βαθιά.

Και θα αναζητήσουμε τις αιτίες και τους υπαιτίους που στην πόλη μας έχει επικυριαρχήσει η αντίληψη ότι ο μόνος ανεκτός τοπικός τύπος είναι ή κομματικόπαραταξιακός ή δημαρχογλυφτικός και η κάθε προσπάθεια να επιβιώσει ΆΝΕΞΑΡΤΗΤΗ εφημερίδα - και αυτό γίνεται όταν χρηματοδοτείται από την αγορά και όταν το δημόσιο μοιράζει ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τα χρήματα των δημοτών σε όλα τα μέσα και όχι ως λάφυρο στον καλύτερο ΓΛΥΦΤΗ - αποτυγχάνει.

Και θα δούμε ποιοι, πώς και από πότε είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για αυτή την απόλυτη στρέβλωση.

Από πότε θεωρείτο σχεδόν ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ στο Χαλάνδρι, να γράφεις τις σκέψεις σου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το διακινείς ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Ποιος και από πότε επιτίθεται ΜΕ ΜΑΝΙΑ σε κάθε εκδοτική προσπάθεια που χαλούσε την βολή του συστήματος, όπως αυτή προέκυπτε από την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Γιατί - παραδοσιακά - ο Δήμος δίνει ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για δημοσιεύσεις στους "εκλεκτούς" ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την δυνατότητα να σταθούν στα πόδια τους άλλες εφημερίδες.
(Κάντε μια έρευνα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δείτε ΠΟΣΑ ΧΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2011 ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.)

Πώς το γραφείο του εκάστοτε δημάρχου κατευθύνει ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ αλλά και ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ σε κάποιους.
Γιατί σε δίπλα Δήμους  επιβιώνουν τοπικές εφημερίδες;

Γιατί ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ η διαφημιστική αγορά στο Χαλάνδρι και βάλλεται με τέτοιο πάθος κάθε Χαλανδραίος που είναι επαγγελματίας της διαφήμισης;
Γιατί ο Δήμος Χαλανδρίου ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ σε εφημερίδες γειτονικών δήμων και κόβει τις δικές του;

Θα αναδείξουμε το θέμα ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΥΓ1: Ασχολούμαστε με τρεις μεγάλες έρευνες εδώ και μέρες που θα σας αναδείξουμε τις επόμενες μέρες, αλλά η επικαιρότητα μας ξεπερνάει αρκετές φορές:

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:

 1) Τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΟΠΥ στα Ιατρεία του Κάτω Χαλανδρίου. ΟΑΣΗ!
2) Η "μαύρη ανακύκλωση" στο Χαλάνδρι από Ιδιώτες. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΜΑ.
3) Το θέμα του αθλητισμού στην πόλη μας και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα παιδιά μας.
4) Το θέμα του τοπικού τύπου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.
ΥΓ2: Είμαστε περίεργοι τι θα πουν το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο πάλι, για το πρόστιμο στον δήμο για το παγοδρόμιο και το τσίρκο του πανηγυριού στην πλατεία που είναι - και καλά - για τα ΑΜΕΑ.
Ή επειδή τα θέματα τα βγάλαμε εμείς θα κάνουν όλοι ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Χαλάνδρι, 15/3/2012
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Α.Π.: 4571
- 6η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
--------
- 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 19η Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση θέσης στάσης – στάθμευσης οχήματος χρηματαποστολής για το κατάστημα της τράπεζας EFG EUROBANK – ERGASIAS ΑΕ επί της οδού Αγίας Παρασκευής 268’.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 6.694,69 € από τους ΚΑΠ μηνός Ιανουαρίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 62.542,41 € από τους ΚΑΠ μηνός Φεβρουαρίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 15.792,84 € από τους ΚΑΠ μηνός Φεβρουαρίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης΄.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή ποσού 15.058,70 € στις δύο (2) σχολικές επιτροπές του Δήμου για την κάλυψη δαπάνης φωτοτυπιών σχολικών βιβλίων.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή ποσού 96.933,27 € στις δύο (2) σχολικές επιτροπές του Δήμου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 1.500,00 € για τον εξοπλισμό σχολικής βιβλιοθήκης.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 1.000,00 € για την ενίσχυση περιβαλλοντικών δράσεων.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 2012.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για την ημερίδα που διοργανώνεται από το Δήμο Χαλανδρίου και το Κέντρο Ημέρας Εφήβων ‘Ωρίωνας’ με θέμα ‘Η Εφηβεία εν μέσω κρίσης’.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για την παραγωγή και έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 23/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του έργου ‘Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων και εξωτερικών συνδέσεων στην περιοχή Πάτημα ΙΙ’.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 61/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.

14. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

15. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 440/2008 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για επανέγκριση της περιοχής ‘ΕΘΝΟΣ’ Π.Ε. 16 με Προεδρικό Διάταγμα.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 29/2009 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκδίκαση ενστάσεων και δεύτερη ανάρτηση της πολεοδομικής μελέτης της περιοχής ‘ΕΘΝΟΣ’ Π.Ε. 16’.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Έργα επισκευής και καθαρισμός φρεατίων όμβριων υδάτων’, Α.Μ. 2/2011.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και φυτεύσεις’, Α.Μ. 4/2009.


Χαλάνδρι 15/03/2012
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

http://sosrematia.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Αναψυκτήριο μέσα στο Ρέμα στα Βριλήσσια

Στην προστατευόμενη περιοχή της Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου, τοπίου ιδιαίτερου φυσικού κάλους, και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια, λειτουργεί εδώ και χρόνια αναψυκτήριο. Σύμφωνα με το Π Δ/γμα για την προστασία του Ρέματος μπορεί κάθε Δήμος να κατασκευάσει και να λειτουργεί αναψυκτήριο σε μικρό ξύλινο ή πέτρινο περίπτερο επιφάνειας 30 τμ και δυναμικότητας 10 υπαιθρίων τραπεζιών. Ο νομοθέτης προφανώς θέλησε να δημιουργήσει ένα μικρό χώρο αναψυχής για τους λάτρεις της φύσης και όχι ένα ακόμη χώρο συνωστισμού – από αυτούς από τους οποίους βρίθει η περιοχή – σε βάρος του κοινόχρηστου πρασίνου. ‘Όπως όμως θα δείτε στην επισυναπτόμενη αεροφωτογραφία, αυτό επεκτάθηκε με πέργκολες και στέγαστρα και πολλαπλάσια των επιτρεπομένων τραπεζοκαθίσματα, Και όλα αυτά με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής.
Ο σύλλογός μας , αφού οι παραστάσεις στη δημοτική αρχή δεν τελεσφόρησαν, προσέφυγε στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και συγκεκριμένα το τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας. Και, ω του θαύματος, σε μια εποχή που το κράτος βρίσκεται σε πρωτοφανή αναστάτωση και δυσλειτουργία, η ανωτέρω υπηρεσία προσέφερε σοβαρό έργο. Με απόφασή του ο Γενικός Γραμματέας έκανε δεκτή την προσφυγή μας θεωρώντας πως η αρμοδιότητα έγκρισης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην προστατευόμενη περιοχή ανήκει στον φορέα διαχείρισης του Ρέματος και όχι στον Δήμο.
Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με τη λειτουργία αναψυκτηρίου εφόσον αυτό πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις και προσφέρει στους επισκέπτες αναψυκτικά και άλλα είδη σε προσιτές τιμές και όχι σε τιμές που ορίζονται ανεξέλεγκτα από τον πλειοδοτούντα ενοικιαστή. Προτείνουμε μάλιστα η εκμετάλλευση αυτή να δοθεί σε δημότη με κοινωνικά κριτήρια για να έχει ένα λογικό εισόδημα και όχι με σκοπό τον άκρατο προσπορισμό κέρδους ώστε και οι πολίτες να εξυπηρετούνται και η πολιτεία να δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο. Και το κυριότερο: η τήρηση της νομιμότητας να καταστεί εκ των ων ουκ άνευ τόσο για τους πολίτες όσο και για το κράτος.


ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΝΑ ΡΗΓΑ! ΚΑΛΟ!

Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!
Θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.

Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική.

Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία σ' εμάς παρά σ' αυτές.

Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια.

Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο).

Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε.

Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.

Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.
Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.

Ιδού η πρόταση:

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).

Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της.

Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ.

Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.

Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.


Γερμανία: Στα 250 δισ. το κόστος της διαφθοράς

Die Welt

Η διαφθορά θα στοιχίσει στο γερμανικό Δημόσιο περί τα 250 δισ. ευρώ το 2012. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο Johannes Kepler και βασίστηκε σε ανάλυση του καθηγητή Οικονομικών Friedrich Schneider.

Η έρευνα του πανεπιστημίου στηρίχθηκε σε στοιχεία της Διεθνούς Διαφάνειας, όπου επισημαίνεται ότι η Γερμανία βρίσκεται στην 14η θέση στην σχετική κατάταξη των χωρών με την λιγότερη διαφθορά. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Die Welt ο κ. Schneider επισημαίνει ότι οι δωροδοκίες και οι «χάρες» ανάμεσα σε αξιωματούχους του Δημοσίου και στελέχη του ιδιωτικού τομέα στην Γερμανία βρίσκονται σε χειρότερο επίπεδο και από το 1995, όταν το σχετικό κόστος είχε υπολογιστεί στα 220 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο βαθμός διαφθοράς των υπαλλήλων τόσο του κράτους όσο και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσο πιο χειρότερη η οικονομία τόσο πιο μεγάλη η πιθανότητα να δωροδοκηθούν οι υπάλληλοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την οικονομική κατάσταση των συνεργατών του κράτους.

Ωστόσο, επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες όπως η «αύξηση της παρακμής των ηθών παίζει κάποιο ρόλο», λέει ο Schneider.

 
Για την πάταξη της διαφθοράς και πάλι, υπάρχουν βασικά δύο επιλογές: Μια πιο σοβαρή τιμωρία ή διώξεις, και καλύτερους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων - οι οποίες δεν αλληλοαναιρούνται.


Σύμφωνα με τις τελευταίες δείκτη διαφθοράς που δημοσιεύονται από διεθνείς συγκρίσεις, η Γερμανία κατατάσσεται 14 από τις λιγότερο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο. Στην κορυφή της λίστας της Νέας Ζηλανδίας.

Η οικονομική ζημιά που προκαλεί η διαφθορά στην οικονομία της αποτελείται κατά κύριο λόγο, σύμφωνα με τους οικονομολόγους, στο ότι λόγω της δωροδοκίας κατά την ανάθεση των συμβάσεων δεν είναι πάντα ανάδοχος όποιος κάνει την καλύτερη και πλέον συμφέρουσα προσφορά, η οποία οδηγεί σε μείωση των δαπανών για τα έργα αυτά του κεφαλαίου.

 


Διεθνής Εκθεση αποκαλύπτει: Σε υψηλα επίπεδα τα Ελληνικά Πανεπιστημία στην διεθνή κατάταξη‏

* Μελέτη που αποκαλύπτει και καταρρίπτει μύθους: Σε υψηλά επίπεδα στη διεθνή κατάταξη τα Ελληνικά Πανεπιστημία
http://halandripedia.blogspot.com/2012/03/blog-post_8848.html

Πολύ ενδιαφέρουσα διεθνής μελέτη/έκθεση που ανατρέπει την εικόνα απαξίωσης, που συντηρείται από το υπουργείο Παιδείας και τα ΜΜΕ, για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια

* Deutsche Welle: "Άδικο το σχολείο στη Γερμανία"


Οι κατώτατοι μισθοί στην Ευρώπη‏ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΥποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

2108032349-6944433097
 ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 20.00 μμ

ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΕΠ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΑπαιτούμε να μπει στο σχέδιο το Πεύκο Πολίτη σε αυτή την δημοτική θητεία

Είναι εφικτό γιατί εξέλιπαν ‘όλοι οι λόγοι

Λύθηκε το πρόβλημα της Ελευθέρας  Πεντέλης

Έγινε νέα προκήρυξη της μελέτης και ανακήρυξη του ίδιου μελετητή

Ήδη η μελέτη είναι έτοιμη και σε σύντομο διάστημα μπορεί να αναρτηθεί

αν η Διοίκηση το θέλει

ΟΧΙ άλλη καθυστέρηση

ΟΧΙ άλλη κοροϊδίαΖητάμε την δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου

Για άμεση ένταξη της περιοχής στο σχέδιο

Μετακίνηση των τσιγγάνων σε οικόπεδα του Δήμου και αξιοποίηση των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Χαλάνδρι –Αναγέννηση Νίκος Πανταζής καταγγέλλει κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της ένταξης είτε γίνεται συνειδητά από εκείνους που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την περιοχή και να αγοράσουν τα οικόπεδα σε εξευτελιστικές τιμές αλλά και κάθε άλλη ενέργεια που μπορεί να έχει αγαθά κίνητρα ,όπως η καλλιέργεια λαχανικών αλλά λειτουργεί στην ίδια κατεύθυνση.

Νίκος Πανταζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *