Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Μ.Μπότσαρη 2, 15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛ 6932615627, 2103254165, 2106820623
e-mail sosrematia@gmail.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας

Σας καλούμε στη Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού μας, που θα γίνει στον 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου τη Δευτέρα 28 Noεμβρίου 2016 και ώρα 17.00 με τα ακόλουθα θέματα:

  • Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου 
  • Απολογισμός της ετήσιας διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31-10-2016 και προϋπολογισμός της επομένης 
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής 
  • Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη επτά [7] τακτικών μελών Δ.Σ.,τριών [3] αναπληρωματικών και τριών [3] μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Επειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την πρώτη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση μετά επτά [7] ημέρες, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 στις 17.00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου- Λ Πεντέλης και Αχαϊας [είσοδος από οδό Αχαΐας]


Μέλη του Συλλόγου μας που είναι ταμειακά τακτοποιημένα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ.σύμφωνα με το καταστατικό μας,παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα ανωτέρω τηλέφωνα .

Πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης [17.00 -17.30] μπορούν να εξοφληθούν συνδρομές και να συμπληρωθούν αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών .

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά,καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. για τη διετία 2016-2018.

Σε περίπτωση κωλύματος μέλους να παραστεί κατά την ψηφοφορία μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο μέλος να ψηφίσει χρησιμοποιώντας εξουσιοδότηση που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος              Η Γ.Γραμματέας

Κέλλυ Δάνου             Ματρώνη Δικαιάκου

Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ+Φιντέλ ΚΑΣΤΡΟ:
"in memoriam":

Παραμένουμε Αντι-ιμπεριαλιστές, βρέξει χιονίσει...

Τα άλλα , είναι για τα μικρανήψια των Σόρος.

Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τον δήμο Καλλιθέας...


Λάζαρος Λασκαρίδης: «Με ανοχή του ανύπαρκτου δημάρχου, ο αντιδήμαρχος ζητά δηλώσεις μετανοίας από εργαζόμενους» (Έγγραφο ντοκουμέντο)
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μοιραίος και άβουλος αντάμα» ο δήμαρχος Καλλιθέας παρακολουθεί ως θεατής αντιδήμαρχό του να εφαρμόζει μεθόδους του αλήστου μνήμης Μανιαδάκη και να ζητά «δηλώσεις μετανοίας» από το προεδρείο της προηγούμενης διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.
Σ’ ένα εμετικό έγγραφο που δίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα ο εν λόγω αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη του δημάρχου με το φόβο μήπως αυτομολήσει κι από τη δική του παράταξη, καλεί τα 9 μέλη του τότε προεδρείου, να υπογράψουν την εξής δήλωση:
«Σας ζητούμε συγνώμη για όσα αναφέρονται εναντίον σας στην από 12/2/2015 έγκλησή σας και σας δηλώνουμε ότι συμφωνούμε στην ανάκλησή της. Επίσης δια της παρούσης σας δηλώνουμε ότι δεν θα επανέλθουμε στο μέλλον με οποιονδήποτε τρόπο, πράξη ή ενέργεια στα θέματα που αναφέρονται στην ίδια ως άνω έγκληση»
Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση που θέτει ο αντιδήμαρχος για ν’ αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον τους, επειδή ανάρτησαν πανό για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην πρόσοψη του Δημαρχείου.
Μετά την εξέλιξη αυτή καθίσταται σαφές ότι ο δήμαρχος Καλλιθέας λειτούργησε ως επαγγελματίας ψεύτης, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου –από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου κι ενώπιον των εργαζομένων και φορέων της Αυτοδιοίκησης- δεσμεύτηκε από κοινού με τον αντιδήμαρχό του ότι η μήνυση θ’ αποσυρθεί.
Καλώ τον δήμαρχο Καλλιθέας ν’ ανταποκριθεί επιτέλους στις περιστάσεις και να υποχρεώσει τον αντιδήμαρχό του ν’ αποσύρει ΤΩΡΑ τη μήνυση. Ειδάλλως να τον παύσει από αντιδήμαρχο και να τον θέσει εκτός παράταξης».

http://www.press-gr.com

ΣΧΟΛΙΟ: Αναδημοσιεύουμε την είδηση διότι ο δήμος Καλλιθέας έχει ένα κοινό σημείο με το Χαλάνδρι και το τοπικό καταστημένο. 
Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο μυστικοσύμβουλος της διοίκησης του δήμου Καλλιθέας σαςκαλούμε να το ψάξετε.
Με τέτοιον σύμβουλο πάντως είναι εξηγήσιμο το ότι τους βγαίνει φασισμός.
Κάνουμε εξαγωγές διότι εδώ, στον δικό μας δήμο έχουμε μεγάλη παραγωγή ΦΑΣΙΣΜΟΥ και υπερκαλύπτουμε τις δικές μας ανάγκες.

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Κάστρο, Τσε και οι απατεώνες της παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς


Ο Κάστρο μαζί με τον Τσε πρωτοστάτησαν στην τελευταία επανάσταση του 20ου αιώνα: την Κουβανέζικη Επανάσταση, που στηρίχτηκε από τη Σοβιετική Ένωση, η οποία, παρά το ότι το 1959 δεν ήταν πια η μετεπαναστατική Ρωσία τού 1917, δεν έπαυε να έχει την ίδια (όπως στην αρχή της Επανάστασης) ιδεολογία και να συνεχίζει να δημιουργεί μια κοινωνία όπου οι βασικές ανάγκες όλων των πολιτών καλυπτόντουσαν. Με αυτή την έννοια εξακολουθούσε να αποτελεί για πολλούς τον φωτεινό επαναστατικό φάρο ανά την Υφήλιο.

Αυτό προσπάθησαν και οι Κάστρο και Τσε να κάνουν και στην Κούβα, όπου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό καθεστώς στη Λατινική Αμερική, που δεν ενσωματώθηκε (όσο τουλάχιστον τα ηνία τα είχε ο ίδιος ο Φιντέλ) στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Έτσι μπόρεσαν και αυτοί να δημιουργήσουν, μέσα στην κοιλιά μάλιστα του πιο κτηνώδους καπιταλιστικού κράτους στην Ιστορία, ένα κοινωνικό κράτος με αξιοζήλευτη κάλυψη των βασικών αναγκών των πολιτών για υγεία, εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες κλπ. Ο δε Τσε έγινε και το σύμβολο της επανάστασης γενικά, όταν, αντί να κάτσει στην υπουργική καρέκλα του στην Κούβα, προσπάθησε να μεταφυτεύσει την επανάσταση και στους άλλους λαούς της Λατ. Αμερικής, με πλήρη γνώση βέβαια ότι θα το πλήρωνε αυτό με τη ίδια του τη ζωή.

Με την πτώση όμως της Σοβιετικής Ένωσης και την παντοδυναμία της μονολιθικής Δεθνούς Τάξης που ακολούθησε, ο μόνος τρόπος, για να εξακολουθήσει να επιβιώνει η Κουβανέζικη επανάσταση και τα ιδανικά της, θα ήταν η δημιουργία ενός άλλου πόλου εθνών, με βάση τις αρχές της εθνικής κυριαρχίας και της οικονομικής αυτοδυναμίας, όπου θα μπορούσε ο κάθε λαός να έχει το καθεστώς της αρεσκείας του: σοσιαλιστικό, σοσιαλδημοκρατικό, Περιεκτική Δημοκρατία κλπ.. Στην αρχή φάνηκε ότι κάτι τέτοιο θα επιχειρούσε η Ρωσία με την Ευρασιατική Ένωση, αν και με αντιφατικό τρόπο βέβαια, αφού προσχώρησε στους οικονομικούς θεσμούς της ΝΔΤ, όπως ο ΠΟΕ, και προσπάθησε να βασίσει την ανάπτυξή της στο διεθνές εμπόριο και τις ξένες επενδύσεις, δηλαδή στις πολυεθνικές που ελέγχουν την ΝΔΤ! Η συνέπεια ήταν η δημιουργία συγκρουσιακής κατάστασης με την πολιτικοστρατιωτική ηγεσία της ΝΔΤ, η οποία απλά ήθελε τη Ρωσία, όπως βέβαια και την Κίνα, για τις αγορές της και όχι φυσικά και για τη συνδιαχείριση του κόσμου..! Με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο προσπάθησε να μιμηθεί το παράδειγμα Ρωσίας και Κίνας η Κούβα τού Ραούλ, και τώρα κινδυνεύει να προσαρτηθεί πλήρως στη ΝΔΤ…

Γι’ αυτό και αποτελεί θρασύτατη πρόκληση και απροκάλυπτη ασέβεια απέναντι στον θρυλικό επαναστάτη, Φιντέλ, η περίπτωση των πολιτικών απατεώνων της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς», όπως ο Τσίπρας και η Συριζέικη κομπανίατου, που βγήκαν σήμερα και «οδύρονται» για τον ῾κομαντάντε῾, αλλά όταν έκανε επίσημη επίσκεψη στην Λατ. Αμερική ο δικός μας αρχιαπατεώνας, δεν διανοήθηκε βέβαια να επισκεφθεί και την Κούβα, για να μη δυσαρεστήσει τα αφεντικά του (Σόρος κλπ.), και πήγε να δει μόνο τούς ομοϊδεάτες του απατεώνες στη Βραζιλία και Αργεντινή. Δηλαδή αυτούς που, αφού η Υπερεθνική ελίτ που κυβερνά την ΝΔΤ τους χρησιμοποίησε όπως μπορούσε, τους πέταξε στη συνέχεια σαν στυμμένα λεμόνια, όπως αύριο θα πετάξουν και το δικό μας αρχι-απατεώνα Τσίπρα. Ανάλογα, ένα από τα ηγετικά στελέχη του Occupy Wall Street (οι σημερινοί λαϊκοί «επαναστάτες»!) τολμούσε και δήλωνε στο Russia Today ότι οι διάδοχοι του Κάστρο σήμερα είναι οι…Σάντερς (που υποστήριξε την εγκληματία Χίλλαρυ!) και ο «εργατικός» Κόρμπυν, που έχει πρωτοσυμβουλάτορά του το…γνωστό όργανο του Σόρος και οπαδό της ΕΕ (όπως ειναι άλλωστε και ο ίδιος), τον Βαρουφάκη…

Σήμερα όμως μια άλλη επανάσταση, κατάλληλη για τον 21ο αιώνα, έχει ξεκινήσει “από κάτω” στην Ευρώπη (Αγγλία-Brexit, Γαλλία, Ιταλία κλπ., αλλά και Αμερική). Σημασία εδώ δεν έχει βέβαια ποιοι προσπαθούν να ηγηθούν αυτού του παλλαϊκού κινήματος των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης κατά των βολεμένων από αυτήν και κατά των πολυεθνικών που κυβερνούν τη ΝΔΤ. Οι Φάραζ, Λε Πεν, Γκρίλλο, Τράμπ κλπ., απλά προσπαθούν να ηγηθούν αυτού του τεράστιου λαϊκού κινήματος, αφού η ξεπουλημένη «Αριστερά» δεν διανοείται να αμφισβητήσει τη ΝΔΤ, δηλαδή την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, τις πολυεθνικές, και τους θεσμούς της (ΠΟΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ).

Στον βαθμό, επομένως, που παρόμοιοι «ηγέτες» εκφράζουν τα αιτήματα του νέου αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος, τους υποστηρίζουμε, μέχρι τα λαϊκά στρώματα στο κίνημα αυτό να αναλάβουν τα ίδια την ηγεσία του.O Τραμπ άλλωστε, ακόμη και πριν πάρει την εξουσία, άρχισε ήδη να δείχνει με τις άθλιες δηλώσεις που έκανε για τον θάνατο του Κάστρο, που είναι σα να τις έγραψαν οι βολεμένοι Κουβανέζοι αστοί της Φλόριντας, ότι συντάσσεται με τα θύματα της παγκοσμιοποίησης μόνο στον βαθμό που ο αγώνας τους τον βολεύει για να κάνει πάλι την «Αμερική μεγάλη». Επομένως και τα θύματα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να συντάσσονται μαζί του μόνο στο βαθμό που εκφράζει τα αιτήματά τους.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ», οι οποίοι όχι μόνο κάνουν τα ίδια ακριβώς που κάνουν τα πολιτικά όργανα των πολυεθνικών, αλλά προσπαθούν και να εξαπατήσουν τα λαϊκά στρώματα ότι δήθεν εκφράζουν τα αιτήματά τους. Ευτυχώς που, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Podemos, παρόμοια κινήματα με σημαντική λαϊκή απήχηση δεν υπάρχουν σε άλλες χώρες που οι λαοί τους έχουν καταλάβει την απάτη αυτή…


ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

26/11/2016

"Patria o muerte" "Socialismo o muerte".