Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝΣπάσανε τα κοντέρ ταχύτητας!

Δήμος - Νομική Υπηρεσία, Οικονομική Υπηρεσία και ΕΠΙΤΡΟΠΑΣ το τερμάτισαν!

Δεν έχει ξαναματαγίνει ποτέ τέτοια γρήγορη εκταμίευση χρημάτων από τον δήμο Χαλανδρίου!

Θα μου πεις είναι ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ!

ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΤΑΙΠΕΔΙΚΑ!
Τα λεφτά στα αφεντικά ο εισπράκτορας τα πηγαίνει γρήγορα για να μην τον απολύσουν και βάλουν άλλο εισπράκτορα στην θέση του.

Υπέγραψαν την μίσθωση του ΧΕΥ 8 - αυτή για την οποία πανηγυρίζει ο Συμεών ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του για να απαντήσει στους "νεκρούς" (εξήγηση στο Σ.Σ.1) στο δημοτικό συμβούλιο - στις 22 Δεκεμβρίου!

Το πρώτο μίσθωμα - ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ - αφορούσε το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου μέχρι 21 Ιανουαρίου του 2017.

Το ένταλμα εκτελέστηκε στις 17 Φεβρουαρίου!

Ετοιμάστηκε μαζί με τα παραστατικά, πήγε στον επίτροπο, εγκρίθηκε, γύρισε στον δήμο και πληρώθηκε μέσα σε 17 εργάσιμες ημέρες!!!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ".

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ!

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ .... ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ!
 
Σ.Σ. (1) "Αφήστε τους ΝΕΚΡΟΥΣ να λένε" προέτρεψε τους αυλικούς του ο Σουλτάνος κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ.

 ΝΕΚΡΟΥΣ! Έτσι αποκάλεσε όσους διατύπωσαν άλλη άποψη από αυτόν για το ΓΠΣ.  ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ, ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ, ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ που εκλέχτηκε από το  18% δήμαρχος,  εξαπατώντας σε, με ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων και τώρα κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα σου έταξε, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΑΕΙ .

Έτσι αποκάλεσε ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τους Θωμά και Νταβία στη συζήτηση για το ΓΠΣ "αφήστε τους νεκρούς" είπε στους προβληματισμένους από όσα άκουσαν συμβούλους τους για να τους κάνει ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και το πολιτικό ξύλο που έφαγε για την μεγάλη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του στο ΓΠΣ.

Σε μια συζήτηση που ήταν ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ και χωρίς εντάσεις, είχε επιχειρήματα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ αφού ακόμα και ο Καρανίκας είχε αναγκαστεί να πα΄ρει αποστάσεις από τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ τους.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΒΡΗ!

Είναι τέτοιο το μένος αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ εναντίον όσων θέτουν σε αμφισβήτηση την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που θεωρεί ότι κατέχει - ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΣΜΑΔΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ - που έφτασε στο σημείο να  αποκαλεί ΝΕΚΡΟΥΣ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αιρετούς.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (όπως έρχεσαι).

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑ και να μην το παίζει ΚΟΡΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ.

Σύλλογος Πολυδρόσου:Κοπή Πίττας

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κατοίκων Πολύδροσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό, ευχαριστεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του, για τη συμμετοχή τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Σε κοινή εκδήλωση παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου Πολυδρόσου και του Συλλόγου Προστασίας ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου στο κέντρο Νερόμυλος, κόπηκαν η πρωτοχρονιάτικες πίτες των Συλλόγων.

Παρόντες στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σ. Ρούσος , οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου κ. Κουράσης, κ. Χριστούλη, κ. Γκάγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου κ. Μ. Διακολιού και κ. Γ. Κορομπίλης, και κ. Γ. Θωμάς δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας επιβάλλει να ενισχύσουμε την οργανωτικότητά μας και να διορθώσουμε τυχόν παραλείψεις.

Αυτό υποσχόμαστε να φανεί στις προσεχείς δραστηριότητες σε κοινές δράσεις με συμμετοχή και άλλων συλλόγων και φορέων.

Και του χρόνου !!!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Α. Πάντος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ1.        Έγκριση της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής για το έργο «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΧΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και αναπληρωτή του.

2.    Έγκριση υποβολής πρότασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα HORIZON 2020 – RE-IMAGINE.

3.        Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2016 του Δήμου.

4.    Ορισμός μέλους για τη συγκρότηση της Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης διαφορών και αμφισβητήσεων.

5.        Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

6.        Διαγραφή προσαυξήσεων από οφειλές καθαριότητας οικογενειακού τάφου λόγω λανθασμένης αναγραφής της διεύθυνσης του οφειλέτη.

7.        Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού 980,00 € εις βάρος του            Κ.Α. 00.6434.01 με τίτλο: «Λοιπές δαπάνες δημοσίων σχέσεων» για την πραγματοποίηση αποκριάτικης γιορτής εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

8.        Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού για ομιλία – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Ημέρα της Γυναίκας.

9.        Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση μουσικού αφιερώματος στον Νίκο Γκάτσο.

10.     Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση σεμιναρίων σύγχρονης κιθάρας σε Γυμνάσια του Δήμου Χαλανδρίου.

11.     Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση αφηγηματικής  παράστασης για ενήλικες, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στη Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου (Αετοπούλειο Πολ. Κέντρο).

12.     Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για τη μεταφορά μελών των Κ.Α.Π.Η., μουσικών, παιδιών μουσικής χορωδίας, νηπίων των δημοτικών παιδικών σταθμών, καθώς και για τη μεταφορά των παιδιών για την αθλητική κατασκήνωση 2017 με ιδιωτικά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης με οδηγό.

13.     Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπια του 2ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

14.     Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

15.     Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

16.     Τροποποίηση – Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 499/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

17.     Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Μελέτες Πυροπροστασίας Δημοτικών Χώρων και Εγκαταστάσεων».

18.     Άρση απαλλοτρίωσης με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 456 επί της οδού Ολύμπου 38 και Μεταμορφώσεως του Δήμου Χαλανδρίου, που έχει επιβληθεί σε ιδιοκτησία της κ. Παρασκευής Ιωαννίδη, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4315/2014.

19.     Επανεπιβολή ή άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 496Α στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου σε ιδιοκτησία των κ.κ. Ζωή Ζάχαρη και Κ. Έξαρχου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ


LAZY: Classic Rock.... no dislikes...through Hallelujah to Amen...