Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ


ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΜΕΩΝ


Χριστούγεννα (αν και είναι άθεος το παλιοκομμούνι άρα μάλλον δεν πιστεύει στα Χριστούγεννα)  σπίτι του θα κάνει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσος αφού όπως ενημερωθήκαμε βγήκε από το Σισμανόγλειο στο οποίο νοσηλεύτηκε.

Οι ανθρώπινες, ειλικρινείς ευχές μας για ταχεία και πλήρη ανάρρωσή του είναι αυτονόητες και προφανώς καμία σχέση δεν έχουν με το πολιτικό ζήτημα που έχει προκαλέσει η πολιτική συμμορία στην οποία προσχώρησε για να γίνει δήμαρχος, στο Χαλάνδρι και την τοπική κοινωνία.

Και επειδή πολλοί κάνουν σενάρια κομμουνιστικών συνομωσιών που κρύβονται πίσω από την ασθένειά του,  τους λέμε ότι ΟΚ μπορεί να είναι και έτσι και να είναι σωστή η υπόθεσή τους αλλά εμείς δεν παριστάνουμε την Πυθεία ούτε τον προφήτη Μπασκαικάτση εδώ πέρα.
 
Και αν φανεί ότι ήταν "πολιτική" η ασθένειά του και κορόιδεψε το δημοτικό συμβούλιο ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ αλλά αν ΕΜΕΙΣ δεν ευχηθούμε για την υγεία του στην περίπτωση που λέει αλήθεια είναι ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Πάντως στον δήμο δεν έχει πάει και σήμερα.

Αναρρώνει σπίτι του πλέον. 
Και την οικονομική επιτροπή την συγκάλεσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Σέργιος Γκάγκας.

ΚΑΛΑ ΜΩΑΜΕΘΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΕ.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΣΤΟ Polis Art Cafe!Για όποιον βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας αυτές τις μέρες και ως το τέλος του Γενάρη 2017 στο POLIS ART CAFE (στο αίθριο, πάνω απ' την Στοά του Βιβλίου είσοδος από Πεσμαζόγλου και από Πανεπιστημίου) έχουν στηθεί "ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ"

΄Εργα ζωγραφικής με θέμα τα τραπέζια και ότι υπάρχει πάνω τους, σε ένα Cafe με πολλά "αληθινά" τραπέζια!

Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλους σας !!
Ν. Οικονομίδης

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟ


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ!


Ευχαριστούμε και αταποδίδουμε που λέγαμε όταν είμαστε μικροί και κάναμε πειρατικό ραδιόφωνο.

ΣΚΛΗΡΟ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΡΑ;; ΤΟ 'ΧΟΥΜΕ!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ