Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δύο επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης του παραδωμένου δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, έφεραν το θέμα  που αναδείξαμε  με το άρθρο μας


ο Γ. Τσούτσιας
Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΗΣ  Γιάννης Τσούτσιας 

Ο κ Τσούτσιας έχοντας στα χέρια τυπωμένο το άρθρο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ρώτησε τον (κατ όνομα αφού άλλος είναι το πραγματικό αφεντικό) δήμαρχο Βριλησσίων αν αληθεύει ότι η μόνιμη εργαζόμενη του δήμου Βίκυ Χαλκιά, απομακρύνθηκε από το γραφείο της (Σ.Σ. μετά την μήνυση που της έκανε ο Μαρτιγόπουλος και μεταφέρθηκε στην σοφίτα του ΤΥΠΕΤ) για να τοποθετηθεί  θέση της, στο γραφείο ένας εργολάβος, όπως αναφέρει το δημοσιεύμα της "γνωστής ιστοσελίδας του Χαλανδρίου" όπως μας αποκάλεσε ο κος Τσούτσιας. 
"Και η πρώην πρόεδρος μεταφέρθηκε σε χώρο στη σοφίτα του ΤΥΠΕΤ που δεν είναι νόμιμος για χώρος εργασίας αναφέρει η ιστοσελίδα" συνέχισε ο κ. Τσούτσιας.
Έτσι είναι;" ρώτησε

(Ο κ. Τσούτσιας έκανε μόνο ένα λάθος κατανόησης του άρθρου μας  - άρα φταίμε εμείς -  που αφορά τον εργολάβο που εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο: 
Αρχικά εγκαταστάθηκε στο γραφείο της σχεδιάστριας της τεχνικής υπηρεσίας ο εργολάβος κ. Μπαλάνας - μάθαμε και το όνομά του από τον δήμαρχο, εχτές - και μετά μεταφέρθηκε Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, όχι η Χαλκιά - σε άλλο γραφείο στο ισόγειο του δημαρχείου. Η Χαλκιά ξαναγύρισε στο δημαρχείο μετά από πολύ καιρό και μετά τα γκράφιτι).

Ο Κ. Παπασπηλίου
Αμέσως μετά στο θέμα αναφέρθηκε και ο Κώστας Παπσπηλίου, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε τον Μαννιατογιάννη στον δεύτερο γύρο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών για να νικήσει τον αντίπαλό του Κ. Ιωαννίδη, ο οποίος αναφέθηκε στα γκράφιτι, στην "Queen of tripet" και τις "λόλες".

Η απάντηση του (sic) Δημάρχου Βριλησσίων ήταν της σχολής Μαυρογυαλούρου.

Ο Ξένος Μαννιατογιάννης δεν τόλμησε να διαψεύσει ούτε λέξη του ρεπορτάζ μας γνωρίζοντας ότι το μαγνητοφωνάκι της ΠΛΑΤΕΙΑΣ μετακόμισε εχτές στο Βριλήσσι.

Και τι είπε;

Επιβεβαίωσε την ΠΛΑΤΕΙΑ απολύτως. 
Ο εργολάβος έχει αναλάβει την συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών όλων των δημοτικών κτιρίων. "Δεν του έχουμε ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ γραφείο στο δημαρχείο, απλά κάποιες ώρες χρειάζεται γραφείο για να κάνει την δουλειά του ο κ. Μπαλάνας" είπε ο δήμαρχος επιβεβαιώνοντάς μας δια της " διαψεύσεως της πλάκας" που επιχείρησε.

(εδώ να συμπληρώσουμε ότι σήμερα το επίμαχο γραφείο είναι ΚΕΝΟ. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η απομάκρυσνη της Χαλκιά ήταν ΕΚΔΙΚΗΣΗ και δεν υπήρχε κανένας υπηρεσιακός λόγος να γίνει.)

Απαντώντας στον Κώστα Παπασπηλίου ο (κατ΄ όνομα) δήμαρχος Βριλησσίων είπε ότι γνωρίζει το θέμα των γκράφιττι (πάλι καλά δηλαδή, ικανός ήταν να πει ότι μόλις ενημερώθηκε και δεν ήξερε τίποτα)  και των ΑΠΕΙΛΩΝ - όπως παραδέχτηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι εμπεριέχονταν στα γκραφιτι.
"Έχει ενημερωθεί η αστυνομία" είπε ο κ. Μαννιατογιάννης στον Κ. Παπασπηλίου.

(Αυτό που δεν του είπε είναι ότι την αστυνομία ενημέρωσε η Χαλκιά γιατί η διοίκηση δεν θεωρούσε αρχικά ότι  ήταν θέμα που δεν έπρεπε να εμπλακεί η αστυνομία. Εχθές όμως ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΕΙΛΗ ο δήμαρχος.
Δηλαδή για ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ  δεν πρέπει να ενημερώνεται η αστυνομία απο τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ; Πού ζούμε; Στο ΣΙΚΑΓΟ της ποταπαγόρευσης κε δήμαρχε;;;)

Και έκλεισε ο δήμαρχος την απάντησή του: "Μεταφέραμε ξανά την εργαζόμενη στο δημαρχείο, για εμάς η ασφάλειά .... του ΚΤΙΡΙΟΥ - με συγχωρείτε ήθελα να πω του ανθρώπου αλλά και του κτιρίου - είναι σημαντική." είπε ο κατ' όνομα Δήμαρχος.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΊΟΥ τεθηκε από τον δήμαρχο στο τραπέζι αυτής της συζήτησης.
(ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!)

Και βέβαια προσπάθησε να "ξεκαρφωθεί" από την ευθύνη της επιλογής του, λέγοντας ότι αν χρειαστεί θα κάνει και άλλες μετακινήσεις "για το καλό της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας".

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!
Με αυτή τη μετακίνηση και όσα ακολούθησαν την εξασφάλισες την εύρυθμη λειτουργία ..... ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΥ.
Όσο  για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας από το γεγονός ότι η Χαλκιά για όλους αυτούς τους μήνες έγινε ΑΧΡΗΣΤΗ και ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ τι να σου πούμε. Στα λένε οι συνεργάτες σου.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Σιγή για το θέμα από Κώστα Ιωαννίδη.

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ από ΣΥΡΙΖΑ (Σακισλή) και ΚΚΕ (Βήττο), δεν είπαν λέξη οι ..... "ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟΙ" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (μπαίνοντας)

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Σχόλιο: Κάθε αμφισβήτηση λέξης από το ρεπορτάζ θα συνοδευτεί από την ανάρτηση των ηχογραφημένων πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου - πληροφορούμε τους πρωτάρηδες στα Βριλήσσια ότι ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, οπότε τα καλαμπουράκια περί "καλωδιωμένων", είναι last year κριτική. Την έκαναν και εδώ στο Χαλά Ντερέ τα στελέχια του Γ. Κουράση στο παρελθόν αλλά δεν τους βγήκε. Οπότε καλύτερα να μείνετε στην ουσία της υπόθεσης και να αφήσετε τα επιχειρήματα που ισχύουν ίσως σε στοές και υπόγεια αλλά όχι στην λειτουργία των ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ που συνεδριάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ ακόμα!

ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ


«Θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο, τα μεσάνυχτα proχθες, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνικό περιπολικό σκάφος του Λ.Σ., χωρίς θύματα στο πλήρωμά του, ευτυχώς. Σήμερα (εχθές) ο Ερντογάν εκτόξευσε απειλές και για αεροπορικές επιδρομές στην Ελλάδα ενώ συνεχίζεται η τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ που εμποδίζει τον πλου πλωτού γεωτρύπανου. Όντας πιά πραγματικότητα η ύπαρξη γιγαντιαίων ενεργειακών κοιτασμάτων στις ελληνικές ΑΟΖ.

Αυτά συμβαίνουν ενώ η ελληνική Βουλή βυθίζεται συνέχεια στον βούρκο του μεταχρονολογημένου σκανδάλου Νοvartis, τον οποίο αποχέτευσε η κυβέρνηση Τσίπρα. Οδηγώντας σε περαιτέρω απαξίωση την Πολιτεία και την Πολιτική.

Ταυτόχρονα, η τουρκική επιθετικότητα όσο δε βρίσκει αποφασιστική απάντηση κλιμακώνεται ενώ πολιτικά απομονώνει περικυκλώνοντας την Ελλάδα στην Βαλκανική, έχοντας σύμμαχό της την Αλβανία που προωθεί τον αλυτρωτισμό της «Τσαμουριάς» και, αναδεχόμενη την υπεράσπιση των αλυτρωτικών διεκδικήσεων της FYROM.

Όμως ο ελληνικός λαός και το ελληνικό έθνος, με δύο διαδοχικές μαζικές, ακομμάτιστες και ενωτικές εκδηλώσεις τους, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης 21/1/2018 και στο ιστορικό συλλαλητήριο της Αθήνας 4/2/2018, δήλωσαν παρόντες, με πάθος και ορμή. Παρά τις λυσσώδεις μειωτικές, απειλητικές και χλευαστικές αθλιότητες του Συστήματος, της διαπλεκόμενης διαφθοράς και της ιδεοληπτικής λιποταξίας, του διχασμού και της προδοσίας. Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την πατρίδα τους γιατί την αγαπούν. Διότι από τα βάθη των αιώνων έχουν μάθει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Όσοι Εφιάλτες και αν σέρνονται ανάμεσά τους.

Σε αυτά τα δύο συλλαλητήρια αναδείχθηκαν και ηγέτες, ο Φ. Φράγκος και ο Μ. Θεοδωράκης που παρότι σιχαμερά και χυδαία συκοφαντήθηκαν από εργολάβους του Συστήματος ήταν οι μόνοι που εξεδήλωσαν ευθαρσώς και επωνύμως την λαϊκή-εθνική, την πατριωτική βούληση, με ευρύτατη μαζική αποδοχή τους. Ομοίως επιχειρήθηκε η απαξίωση και των επώνυμων μαζικών πολιτιστικών σωματείων που διοργάνωσαν τα συλλαλητήρια.

Καθώς όμως η Τουρκία διαρκώς επιτίθεται και από την υφισταμένη πολιτειακή ηγεσία της χώρας υπάρχει συνεχής οπισθοχώρηση, δημιουργείται ΚΕΝΟ πατριωτικής πολιτικής ηγεσίας. Αυτό το κενό είναι ζωτική ανάγκη να καλυφθεί. Εκείνοι και όσοι τολμούν να υπηρετήσουν τα λεγόμενά τους ας αναλάβουν την συνέπεια των λόγων τους. Να σαλπίσουν παλλαϊκή-πανεθνική συστράτευση, υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Μαζί τους και όλοι όσοι έχουν απαιτήσεις και κριτικές να στοιχηθούν στρατιώτες, τιμώντας την Πατρίδα αντί το Εγώ τους. Χρειαζόμαστε στρατό, αρχηγούς διαθέτουμε και είναι αναλώσιμοι.

Να προχωρήσουμε σε ένα νέο ενωτικό-ακομμάτιστο, παλλαϊκό-πανεθνικό, πατριωτικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ-ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!

Τα παράσημα και τα γαλόνια δίνονται μετά τον πόλεμο.

Νίκος Καραβαζάκης

ΤΟ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ!Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, το ΙΑΣΩ Παίδων βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού» με στόχο να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των παιδιών. Το ΙΑΣΩ Παίδων θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα, διαγνωστικές εξετάσεις και εξέταση σε Καρδιολόγο.

Το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την έγκαιρη διάγνωση και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε παιδοκαρδιολογικού περιστατικού. Επιπρόσθετα, μαζί με την Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική αποτελούν το Κέντρο διάγνωσης και θεραπείας Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Το ΙΑΣΩ Παίδων αγαπάει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τις καρδιές των παιδιών και τις προστατεύει!

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ .... ΞΕΝΑΚΙ