Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Νοεμβρίου προσανατολίζονται οι δήμαρχοι της Αττικής με αντικείμενο τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν την έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, η οποία αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου, εν όψει ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού 2016 από την Βουλή.

"Είμαστε σε οριακό σημείο με τα οικονομικά των δήμων", τόνισαν οι αιρετοί ατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, προσθέτοντας: "Τρομάζουμε να πληρώσουμε τη μισθοδοσία". Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι "δεν επαρκεί η δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών για καταβολή 400 εκατ. ευρώ στην Αυτοδιοίκηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, τη στιγμή που οι παρακρατηθέντες πόροι έχουν χρόνια να καταβληθούν".

Την ίδια στιγμή, οι αιρετοί κυρίως από τα δυτικά προάστια της Αττικής έθεσαν το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης των υποδομών, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Ενώ θύμισαν ότι σε εκκρεμότητα βρίσκονται και έργα αποκατάστασης από πλημμύρες του 2014.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ
 
ΣΧΟΛΙΟ: 
Αυτή είαι η οικονομική κατάσταση στην ΥΠΟΛΟΙΠΗ αυτοδιοίκηση. 
 
Η κατάσταση στους δήμους που ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τις ανάγκες των δημοτών τους σε θέσεις παιδικών σταθμών, υλοποιούν το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, κάνουν έργα βελτίωσης της ζωής των πολιτών,  στηρίζουν όσο μπορούν τους δημότες τους μέσα στην μνημονιακή λαίλαπα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΦΟΡΟΡΟΛΟΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΕΎΟΝΤΑΙ.
 
ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ (εκτός της κλίκας των γλυφτών τους)  ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΥΑ ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ με μοναδικό κερδισμένο .... την τράπεζα.

Παρακολουθήστε την ΠΛΑΤΕΙΑ τις επόμενες μέρες για να δείτε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αλήθεια για τον δήμο Χαλανδρίου. 
 
Οι διαδικασίες για την σύνταξη του προϋπολογισμού του 2016 ξεκίνησαν.
 
Τα στοιχεία - μετά την χθεσινή μας αντίδραση - μας εστάλησαν επίσημα.
Σήμερα θα συνεδριάσει ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.
 

Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ (ή μήπως ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ) διοίκηση του δήμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ που επικαλέστηκε πέρυσι/

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΤΗΦΡΟΡΑΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ"

Μείνετε συντονισμένοι!
 
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ!