Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ, ΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!

Από το ΟΛΥΜΠΙΑ.

Κατάσχεσαν τραπεζικό λογαριασμό οφειλέτη με χρέη στο δημόσιο! Πόσα βρήκαν; 20 ευρώ!!!

Οφειλέτης του δημοσίου είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 6.754 ευρώ.

Το κράτος έπραξε το καθήκον του και του δέσμευσε τον τραπεζικό λογαριασμό με υπόλοιπο ..20,20 ευρώ!

Το περιστατικό επιβεβαίωσε με έγγραφό του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή όταν η υπόθεση συγκεκριμένου οφειλέτη έγινε αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο κ. Οικονόμου θυμίζει ότι με το άρθρο 24 του Ν. 2951/2001 έχει προβλεφθεί η άρση του απορρήτου των κάθε μορφής καταθέσεων σε πιστωτικά ιδρύματα, για την ικανοποίηση κάθε δανειστή που έχει δικαίωμα κατάσχεσης της περιουσίας του οφειλέτη του και για το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την ικανοποίησή του.

Ε, 20 ευρώ από εδώ 20 από εκεί, κάτι κινείται στα έσοδα του κράτους!

ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Τα έξοδα (δικηγόρος, δικαστικά, επιδόσεις, επιμελητές, γαμόσημα, κλπ )για να πάρουν τα 20 ευρώ από την τράπεζα
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;;
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Και σε κανέναν που χρωστάει 6 μύρια ευρώ θα δεσμεύσουν λογαριασμούς;;;;

Ξέρω, ξέρω. Είματε λαϊκιστές .....

Αλλά πάλι αν είμαστε λαϊκιστές εμείς που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει χοντρό κούρεμα στα χρέη των πολιτών που βρίσκονται σε αδυναμία, τότε είναι λαϊκιστής και ο .... ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Εκτός αν το κούρεμα δεν είναι λαϊκισμός όταν το λένε .... PSI!


ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ:

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ:
ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Οι χώρες που μας έδωσαν επισκέψεις  μόνο τον Φεβρουάριο

Ελλάδα
                                          16.297
Γερμανία
                                         1.270
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
  587
Γαλλία
                                              292
Ρωσία
                                                203
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
             101
Ηνωμένο Βασίλειο
                            83
Κύπρος
                                              30
Ουκρανία                          
                 24
Βέλγιο
                                 14
ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κατά Μ.Ο. μας γνωρίζουν 50 νέοι αναγνώστες την ημέρα - 1500 το μήνα!

(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΡΑΜΜΗ : ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ - ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ: ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΕΣ)

Με βάση τα ποσοστά των εγκαταλήψεων και αυτά των επανερχομένων περίπου το 30% αυτών επανέρχονται και γίνονται τακτικότεροι αναγνώστες μας !

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ

- Σας λέμε πάντα την αλήθεια.

- Παρουσιάζουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ (Δεν έχουμε κόψει ΠΟΤΕ κάτι που μας έστειλαν). (Και όποιος θέλει ας δοκιμάσει να στείλει ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ - ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ)

- Έχουμε άποψη την οποία καταθέτουμε ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

- Έχουμε στοχοποιήσει την θεματολογία μας ΕΚΕΙ που μπορούμε να είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί: ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Δεν την έχουμε δει "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ".

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 
TI EINAI BIA;;;

http://asimonis.wordpress.com/
TI EINAI BIA;;;

δεν ξερω ποιος το έγραψε… αλλά είναι ‘μέσα’

Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί  ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»

«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»

«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»

«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»

«Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9»

«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα
για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»

«Βία είναι να παρακολουθείς τα σκάνδαλα να περνούν από μπροστά σου σαν παραμύθι, να κουκουλώνονται από όλους, να μην μπαίνει κανείς φυλακή και να τελειώνουν με ένα ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»

«Βία είναι να πληρώνεις 1.40 ενώ περιμένεις μια ώρα ένα λεωφορείο που όταν φτάνει χωράς μόνο στα πόδια του οδηγού»

«Βία είναι να σε παίρνουν 20 τηλέφωνα την μέρα από εισπρακτικές εταιρίες επειδή καθυστέρησες την δόση του στεγαστικού»

«Βία είναι να κόβεις τα παιδιά από το φροντιστήριο γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά ενώ έχεις ήδη πληρώσει για δωρεάν παιδεία»

«Βία είναι να βλέπεις τους πολιτικούς σου να τσακώνονται με μόνο γνώμονα τα ποσοστά του κόμματος τους ενώ εσύ αγωνιάς για το μέλλον των παιδιών σου»

«Βία είναι ενώ σου ζητούν να πληρώσεις επίδομα αλληλεγγύης να διαβάζεις ότιοι εφορίες έχουν να κάνουν ελέγχους και να εισπράξουν από το 1995»

«Βία είναι να είσαι 45 χρονών, να δουλεύεις και να πληρώνεις μια ζωή και να καταντήσεις να ζεις από την σύνταξη των γονιών»

«Βία είναι το παραμύθιασμα από τα μέσα ενημέρωσης που συγκαλύπτουν ήαποκαλύπτουν ανάλογα με τα deal που γίνονται κάτω από το τραπέζι και τις επιχορηγήσεις»

«Βία είναι να σε ληστεύουν για τρίτη φορά και το όργανο της τάξεως να σου λέει μην ελπίζετε πολλά, αφού δεν ήσασταν μέσα πάλι καλά να λέτε»

«Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, να τρως τόνους τα χημικά και να σε αναγκάζουν σε σιωπή παρακρατικοί, αντιεξουσιαστές, χρυσαυγίτες , πληρωμένοι ή προστατευόμενοι από όπου και αν προέρχονται»

«Βία είναι να πληρώνεις 3 ευρώ διόδια για να διανύσεις μια απόσταση 100 χιλ και
ταυτόχρονα να κάνεις τάμα στον Άγιο Χριστόφορο να φθάσεις ζωντανός»

«Βία είναι να βλέπεις όσους
εμπλέκονται σε σκάνδαλα πάσης φύσεως να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να παρουσιάζονται στην δικαιοσύνη όποτε θέλουν και αν τελικά παραπεμφθούν να συνεχίζουν το έργο τους μέσα από την
φυλακή»

«Βία είναι να ακούς τον Πρωθυπουργό και τους βουλευτές να ανησυχούν για την βία μόνο όταν αγγίζει το δικό τους σπίτι και να ανακοινώνει επιτροπές στις οποίες ο κάθε βουλευτής θα
πληρώνεται με 245 ευρώ για να παραβρεθεί στην συζήτηση»

«Βία είναι να ζεις την κάθε μέρα σαν τελευταία. Όχι για να την ζήσεις στο έπακρο αλλά επειδή απλά δεν ξέρεις τι θα υπάρχει αύριο και δεν έχεις λεφτά για μεθαύριο»


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Δυσκολίες Ομιλίας στα Παιδιά: Τραυλισμός»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν.Π.Δ.Δ.
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας στις 6 Μαρτίου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:

«Δυσκολίες Ομιλίας στα Παιδιά: Τραυλισμός»

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου, ώρα 6:00μμ – 9:00μμ στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναίδων και Αντιγόνης 56, Χαλάνδρι).

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα καλύψει θέματα που αφορούν στο λόγο και την ομιλία με παρουσιάσεις από λογοπεδικούς και άλλους ειδικούς στην ψυχική υγεία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ‏

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ σας προσκαλούν στην συνάντηση που διοργανώνουν στην «ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Γαρυτού 83 & Φαρσάλων 1, Χαλάνδρι τηλ. 210 6015562), την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:30 πμ, με σκοπό την ενημέρωση των φορέων της πόλεως και των δημοτών του Χαλανδρίου για την πορεία και το έργο του κοινωφελούς αυτού Ιδρύματος αλλά και για τις δυσχέρειες που προέκυψαν πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσεως.
Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, δεδομένης της μεγάλης και ζωτικής σημασίας που έχει το Ίδρυμα αυτό για την κοινωνική ζωή του Χαλανδρίου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

DW: Γερμανικές ορχήστρες το καλοκαίρι στα νησιά μας !

Καλοδεχούμενοι οι Γερμανοί ....
 
 
Η ελληνογερμανική συνεργασία θα γίνει αισθητή στα ελληνικά νησιά
 
Ένα έμπρακτο δείγμα της ελληνογερμανικής συνεργασίας στη βάση θα δουν και θα ακούσουν οι Γερμανοί τουρίστες το καλοκαίρι.
Σε πολλά ελληνικά νησιά έχουν ζητήσει να έρθουν και να εμφανιστούν γερμανικές ορχήστρες.Το μήνυμα αυτής της κίνησης είναι εμφανές: οι Γερμανοί είναι καλοδεχούμενοι. Όπως επισημαίνει ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός, αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα το οποίο θέλει να καλλιεργήσει.

«Ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και πολλές κοινωνικές περικοπές. Σε αυτήν την φάση η ανθρώπινη αλληλεγγύη αλλά και η αγάπη προς τον πλησίον είναι το κίνητρο για πολλούς ανθρώπους στη Γερμανία να συνεισφέρουν», υπογραμμίζει.


Για να το τεκμηριώσει ο Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ αναφέρει την προθυμία, που αυθόρμητα του εκδήλωσαν αρκετές επιχειρήσεις στην εκλογική του περιφέρεια στην περιοχή της Βάδης Βυρτεμβέργης, να εκπαιδεύσουν μαθητευόμενους από την Ελλάδα (τζάμπα εργασία δηλαδή;). Ο κ. Φούχτελ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η προσφορά δεν θα μείνει μόνο στα λόγια.

Βέβαια, τονίζει ο κ. Φούχτελ, στο τέλος η καλύτερη βάση για μια συνεργασία είναι να υπάρχει αμοιβαίο κέρδος. Ένα πρώτο βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση έχει γίνει στον τομέα της υγείας, όπου στην Ελλάδα επικρατεί πλεόνασμα γιατρών, ενώ στην Γερμανία έλλειψη.

Τα υπουργεία υγείας των δύο χωρών συμφώνησαν σε ένα σχέδιο επαγγελματικής εκπαίδευσης Ελλήνων γιατρών στη Γερμανία, έτσι ώστε να αποκτήσουν εδώ την ειδικότητα τους δουλεύοντας συγχρόνως στα νοσοκομεία.
(και πάλι: τζάμπα γιατρούς θέλουν δηλαδή; - Μάνα θα κάνω το αγροτικό μου στην ... Γερμανία ! )
Παναγιώτης Κουπαράνης, Βερολίνο / Deutsche WelleΠατριωτικό καθήκον γαρ ... !Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *