Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΧΑΧΑ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ! ΑΠΑΙΧΤΟ!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ!333 000 ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://www.zougla.gr/greece/article/sto-xalandri-ksodepsan-1-ekatomirio-evro-gia-apokomidi-mpazon

http://stinplatia.blogspot.com/2011/03/blog-post_41.html

http://stinplatia.blogspot.com/2011/03/2007.html
Το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ολοκλήρωσε τον έλεγχο της υπόθεσης και στις 13 Μαρτίου πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο έγγραφο της ελέγκτριας που ενημερώνει τον Δήμαρχο κο Κουράση για τα αποτελέσματα του ελέγχου και ζητά απαντήσεις από τον δήμο.

Το έγγραφο είναι πραγματικά αποκαλυπτικό και "καίει".

ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΕΓΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ:


1.    Η μελέτη για το έργο είχε σοβαρές παραλείψεις. Την μελέτη είχε συντάξει μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας το 2006 . Ο ίδιος μηχανικός ορίστηκε – όπως γίνεται συνήθως – επιβλέπων μηχανικός των εργασιών.


2.   Στην διαδικασία ανάθεσης του έργου από την δημαρχιακή επιτροπή διαπιστώνονται σοβαρές παραβάσεις του νόμου. Στην συνεδρίασηαυτη της Δημαρχιακής Επιτροπής προήδρευε και εισηγήθηκε το θέμα ο τότε αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Βαγγέλης Λέκκας και το έργο ενέκριναν με την ψήφο τους άλλοι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (οι κκ. Κανατσούλης, Ντούρος και Θεοδώρου και καταψήφισε η κα Καρατζά - η οποία και προσέφυγε στην περιφέρεια (βλ. το link του zougla.gr)

   3. Ο έλεγχος διαπίστωσε επίσης ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και στις εκθέσεις του επιβλέποντος μηχανικού (πίνακας εκτελεσθέντων εργασιών) και τις  επιμετρήσεις.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Στο έργο φαίνεται ότι απασχολήθηκαν  8 μηχανήματα, τα οποία δεν είναι καν καταχωρημένα στα μητρώα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ)  ενώ ιδιοκτήτες μηχανημάτων και φορτηγών που αναφέρονται στον ψευδή – κατά την ελέγκτρια – πίνακα εργασιών  ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν απασχοληθεί τα μηχανήματα τους στο έργο (!!!!)

4. Η επιτροπή παραλαβής του έργου ήταν αναρμόδια για την παραλαβή τέτοιου είδους και μεγέθους έργου. (Στην επιτροπή θυμίζουμε προήδρευε ο Π. Βάσιος και δημιουργήθηκαν τα γνωστά ευτράπελα - βλ. τις παραπάνω αναρτήσεις του zougla.gr και της ταπεινότητάς μας). Την επικύρωση της παραλαβής του έργου ενέκρινε η Δημαρχιακή Επιτροπή το 2007 κατά πλειοψηφία, με την ΛΕΥΚΗ ψήφο του κ. Ανδρεόπουλου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι - πάντα σύμφωνα με το πόρισμα - 333.000 ευρώ από τα 830000 που ήταν συνολικά το έργο να εμφανίζονται ως ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Μην αρχίσετε την γκρίνια, τις απειλές και τις διαψεύσεις διότι δεν σας παίρνει, σας προειδοποιούμε φιλικά ότι δεν χωράνε αμφισβητήσεις και διαψεύσεις σε ό,τι γράφουμε, ούτε από την κοιλιά μας τα βγάλαμε.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ 1).

Και για το γεγονός ότι  αλλιώς τα σχεδιάζατε και αλλιώς σας βγαίνουν - αφού νομίζατε ότι τα μέλη της παρέας θα έβγαιναν λάδι και θα έφταιγε μόνο ο .... «βολικός ένοχος» (ο οποίος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) λυπούμαστε.

Και θυμίζουμε ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ την ανάθεση του έργου. Και στο δημοτικό συμβούλιο Ο - τότε - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ. Ο - τότε -  Πρόεδρος όμως ΨΗΦΙΣΕ!

Και μια και μιλάμε για το θέμα ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ - ΦΟΒΕΡΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ - ΕΔΕ του Μαρτίου του 2010 τι ακριβώς έχει γίνει; Δεν μας λέτε και εμάς να μάθουμε;

(ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.)


ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ: Εμπλεκόμενοι - σύμφωνα με πληροφορίες μας - έχουν αρχίσει ήδη τις μηνύσεις. Το θέμα θα φτάσει στην δικαιοσύνη και να δείτε που θα υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ!

Θα είχατε ίσως παρατηρήσει ότι το blog είχε μείνει λίγο πίσω από ενημέρωση.

Είχαμε τρεχάματα πολλά με το άλλο χόμπι μας και δεν προκάναμε να πολυασχοληθούμε με αυτό.

Στη συνέχεια ήταν Μεγάλη Βδομάδα και δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανένα, οπότε σήμερα επανερχόμαστε δριμύτεροι.

Με μια ΜΕΓΑΛΗ αποκάλυψη, που την φιλάμε καμμιά δεκαριά μέρες αλλά που σε λίγο θα δίαβάσετε.

Βλέπετε - παρά ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ - δεν πρόκειται να κάνουμε στο ζέον τοπικό πολιτικό σύστημα την χάρη να το βουλώσουμε.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ - με την έννοια της αρχαίας τραγωδίας - θα είμαστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

(Και καλούμε - ξέρει ποιον - να μιλήσει και για το θέμα των απειλών και των εκβιασμών, διότι εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ δυστυχώς. Και καλό είναι να το κάνει ΤΩΡΑ - πριν τις εκλογές - διότι υπάρχει πρωταγωνιστής που είναι και υποψήφιος βουλευτής. ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ).

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *