Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εισέβαλλε σε σπίτια ηλικιωμένων σε Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγ.Παρασκευή


Ακόμα μια εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες στα Βόρεια προάστια, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρείς Έλληνες, ηλικίας 22, 26 και 38 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία στην περιοχή.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο, διέπρατταν κλοπές από οικίες στις οποίες έμεναν αποκλειστικά ηλικιωμένα άτομα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους κοσμήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 8 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στην Αγία Παρασκευή ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Επισημαίνεται ότι οι συλληφθέντες, είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΠ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Γ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Στην προ ημερησίας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Χαλανδρίου που προκάλεσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γ. Κουράσης για να απαντήσει στην αποχώρηση του Δήμου Αμαρουσίου από τον σύνδεσμο (τα ηχητικά ανεβάσαμε προχθές Κυριακή 2 Απριλίου), ο Γ. Κουράσης κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα - ενημέρωση για τον σύνδεσμο.

Το ανεβάζουμε ολόκληρο για να ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ μας για το θέμα:

 

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα συνδιοργανώνει με τις Πανελλήνιες Αντιστασιακές Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ΠΟΑΕΑ και ΠΣΑΕΕΑ την Πέμπτη 6 Απριλίου, ημέρα εισβολής των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα και ώρα 6 το απόγευμασυγκέντρωση στο χώρο ιστορικής μνήμης 1941-1944 (Κοραή 4) και στη συνέχεια πορεία στη Γερμανική Πρεσβεία και ειρηνική, συμβολική περικύκλωσή της.
Καλούμε το λαό της Αθήνας να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίησή μας, που ως στόχο έχει να αναδείξει το γεγονός ότι εβδομήντα έξι χρόνια μετά την κήρυξη του πολέμου εναντίον της Ελλάδας από το Γ’ Ράιχ, το μείζον ζήτημα των γερμανικών οφειλών δεν έχει επιλυθεί, ενώ δεν έχει, καν, υπογραφεί η επιβαλλόμενηΣυνθήκη Ειρήνης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.
Πρόγραμμα κινητοποίησης:
Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, 6.00 μμ:συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή (Κοραή 4), έξω από τοΧώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944 (έδρα της Κομαντατούρ) όπου βασανίστηκαν χιλιάδες Ελλήνων από τις γερμανικές ναζιστικές δυνάμεις Κατοχής.
Στη συνέχεια: πορεία προς τη Γερμανική Πρεσβεία και ειρηνική συμβολική περικύκλωσή της.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΛΕΙΟ!


Που πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες αναρωτιέται ο Συνήγορος του Πολίτη

Σειρά από μικρούς αλλά ισχυρότατους εκρηκτικούς μηχανισμούς στην εικόνα που προωθεί η κυβέρνηση για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης τοποθέτησε ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον Δημήτρη Αγγελίδη.

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Γ.Μουζάλα, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί «ούτε έναν πρόσφυγα παραπάνω» αφού φιλοξενεί 60.000 πρόσφυγες, ο Συνήγορος αναφέρει: «Με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση, περίπου 15.000 στα νησιά και άλλες 15.000 στην ενδοχώρα, θεωρούμε ότι υπήρξε επαρκής χρόνος για να διαμορφωθούν πιο ανθρώπινες συνθήκες αλλά και για να προχωρήσει η διοίκηση προς την κατεύθυνση της σταδιακής κοινωνικής ενσωμάτωσης».

«Ας αναρωτηθούμε τι συνέπειες μπορεί να επιφέρει σε μερικά χρόνια η γκετοποίηση χιλιάδων ανθρώπων» αναρωτιέται ο Συνήγορος του Πολίτη, ο οποίος επισημαίνει ότι παρά τη μερική βελτίωση των συνθηκών κράτησης παρατηρείται διαφοροποίηση ανάμεσα στα καμπ αλλά και στον τρόπο διαχείρισής τους: «άλλα τα διαχειρίζεται το υπουργείο, άλλα ο στρατός, η Περιφέρεια, ιδιώτες, αλλού έχουν βάλει χρήματα οργανώσεις από το εξωτερικό. Σε ορισμένα είναι ασαφές ποιος συντονίζει τις ΜΚΟ που παρέχουν υπηρεσίες εκεί, ποιος τις αξιολογεί και ποιος τις ελέγχει».

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επανέλθουμε με χωριστή έκθεση για το οικονομικό σκέλος της διαχείρισης του προσφυγικού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ποττάκης.


Γιατί η Υπατη Αρμοστεία κατάφερε να φιλοξενεί περίπου 20 χιλιάδες πρόσφυγες σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ξενώνες και δεν μπορεί να το κάνει το ελληνικό κράτος, έστω με τους δικούς του ρυθμούς;
Ανδρέας Ποττάκης

Ο Συνήγορος κάνει λόγο για φαινόμενα «κακοδιοίκησης και δυσλειτουργιών» και συμπληρώνει ότι «εδώ και έναν χρόνο δεν μπορεί να επικαλείται η διοίκηση το επιχείρημα της έκτακτης ανάγκης».

Ο Ανδρέας Ποττάκης προειδοποιεί ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναφέρει την πολιτική διοικητικής κράτησης για παραβατικούς «οδηγεί σε άλλες ατραπούς» αφού κινείται εκτός του συστήματος της ποινικής δικαιοσύνης και προειδοποιεί για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ
 

Συνέντευξη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στο κανάλι «Έψιλον» και τους δημοσιογράφους κ. Αμαλία Κάντζου και κ. Βαγγέλη Γιακουμή.

Συνέντευξη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στο κανάλι «Έψιλον» και τους δημοσιογράφους κ. Αμαλία Κάντζου και κ. Βαγγέλη Γιακουμή.

Δημοσιογράφος : Και ερχόμαστε εδώ γιατί έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας ο υπουργός Μεταφορών Χ. Σπίρτζης. Κύριε Σπίρτζη σας ευχαριστούμε πολύ που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας.

Υπουργός : Καλησπέρα. Να είστε καλά.

Δημοσιογράφος : Θέλω να ξεκινήσω από την αξιολόγηση. Δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω. Εγώ επιμένω ότι έχει κλείσει. Θέλω να σας πω ότι κάποιοι που το λέω μου λένε ότι ζω σε έναν άλλο πλανήτη, επιμένω ότι έχει κλείσει, ότι πια είναι και ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και παιχνίδι της τελευταίας στιγμής των θεσμών, των δανειστών, αν όντως συμβαίνει αυτό ή αν πραγματικά πάμε σε νέα καθυστέρηση που οδηγεί τη χώρα, και να το πούμε και την οικονομία, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Υπουργός : Όχι, δεν νομίζω ότι πηγαίνουμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εμείς κάνουμε αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, μία σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, κοιτάμε να απαλύνουμε όσο γίνεται περισσότερο τις παράλογες απαιτήσεις που έχουν, και μάλιστα είναι και αλληλοσυγκρουόμενες οι απόψεις που έχουν οι δανειστές μεταξύ τους. Επομένως από τη στιγμή που το ΔΝΤ και οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι κύκλοι της Ευρώπης ζητάν διάφορα πράγματα, εμείς οφείλουμε να διαπραγματευτούμε μαζί τους. Οι αποφάσεις, οι κοινές αποφάσεις που έχουν ληφθεί, είναι ότι μετά το ’19 για κάθε ένα ευρώ που ζητάνε πρόσθετα μέτρα θα υπάρχουν αντίστοιχα απαλλαγής από τον ελληνικό λαό.

Δημοσιογράφος : Δηλαδή θα είναι ταυτόχρονη ενεργοποίηση μέτρων και αντιμέτρων γιατί αυτό δεν το έχουμε διευκρινίσει.

Υπουργός : Και βέβαια.

Βασίλης Οικονόμου: «Η Ν.Δ. θα πει ναι και σε εξεταστική για την Υγεία»(Συνέντευξη Β. Οικονόμου, Τομεάρχη Υγείας ΝΔ , στον Πάρι Κουρτζίδη και την “Αξία”, 1/4/2017 )


Συνέντευξη του Βασίλη Οικονόμου (Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας) στην «Αξία», στον Πάρη Κουρτζίδη


Γνωρίζω ότι προσωπικά σέβεστε και εκτιμάτε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όπως και ότι ενίοτε βρίσκεστε και συζητάτε μαζί του. Προ ημερών βγήκε η οριστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Βλέπετε να δικαιώνετε σιγά – σιγά, γενικώς; Ο Καραμανλής πιστεύετε ότι ήρθε ο καιρός που κι αυτός πρέπει να μιλήσει

O σεβασμός είναι απολύτως δεδομένος στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Πράγματι υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας που μας επιτρέπει να τον ενημερώνω για τους τομείς ευθύνης μου και να ανταλλάσουμε απόψεις. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είμαι αυτός που θα υποδείξει στον κ.Καραμανλή το τί θα πράξει.

Το γεγονός ότι χάθηκαν δύο άνθρωποι, θα έλεγα πήγαν «σκασμένοι», ο Γιάννης Αγγέλου και ο Βαγγέλης Μπασιάκος, αλλά έστω και τώρα ένα συγνώμη δεν ειπώθηκε προς τις οικογένειες τους από κανέναν, πως το σχολιάζετε; Η περίπτωση Βατοπεδίου, μήπως πρέπει όλους να μας κάνει πιο προσεχτικούς στο πως υιοθετούμε ή αναπαράγουμε κάτι;

Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου αποφάνθηκε προσφατα και οριστικά η δικαιοσυνη. Προσωπικα από θέση αρχης , πάντοτε εκφράζω την απόλυτη εμπιστοσυνη μου στην ελληνική δικαιοσυνη και στους Ελληνες δικαστές. Αυτό κάνω και στην συγκεκριμένη περιπτωςη. Οι απώλειες του Γιάννη Αγγέλου και του Βαγγέλη Μπασιακου μας προκάλεσαν μεγάλη θλιψη και το κενό τους είναι δυσαναπλήρωτο. Ειδικά ο Βαγγέλης ήταν προσωπικός μου φίλος και είχαμε οικογενειακές σχέσεις και η απώλειά του με στενοχώρησε πολύ. Ήταν ένα ακέραιος, σοβαρός και αξιοπρεπέστατος πολιτικός, που κοσμούσε την Ελληνική Βουλή.

ΙΜΚ | «ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ» ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ | ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ04.04.2017 - 24.04.2017 
   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Διαθέσεις

Δύο Ψυχίατροι «συνομιλούν» στον καμβά

Έκθεση ζωγραφικής
Άρη Λιάκου και Γιάννη Χατζηαντωνίου

Επιμέλεια: Γιούλα Χατζηγεωργίου

4- 24 Απριλίου 2017
Εγκαίνια
Τρίτη 4 Απριλίου
στις 19:00

ΑΡΓΩ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 
Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Η Ελληνική Εκπαίδευση σε τροχιά αλλαγής; - Προοπτικές. Προβλήματα και Λύσεις»

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ώρα 19.00 στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου (αίθουσα εκδηλώσεων - Λεωφ. Πεντέλης και Αχαΐας 2)*

Θα μιλήσουν:

- Χαραμής Παύλος, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

- Μπαγάκης Γιώργος, Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

- Ζωγραφάκη Ελένη, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ)

- Κοτσυφάκης Θέμης, Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας σε ζητήματα Τεχνικής Εκπαίδευσης

Παρεμβάσεις από:

- Πετράκου Σταυρούλα, Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου

- Μπούρας Βασίλης, Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου

Τη συζήτηση θα συντονίσει :

Σταύρος Μποφυλάτος, Φιλόλογος, Διευθυντής 4ου ΓΕΛ Αθηνών

Σύλλογος Πολυδρόσου:ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/01/ 2016 έως 31/03/2017 & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017


Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δoυλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία. – Henry Ford

Οι βασικοί σκοποί του Συλλόγου μας σύμφωνα με το Καταστατικό του είναι η συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων (πολεοδομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών) που ανακύπτουν στην περιοχή μας, το Πολύδροσο, και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντός του.

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και οι δράσεις του είχαν, όπως όλα τα χρόνια της δράσης του, και κατά την προηγούμενη χρονιά ως αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των ανωτέρων σκοπών.

Το πρώτο μέλημα του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με τους κατοίκους του Πολυδρόσου, τη σχολική κοινότητα της περιοχής, της αρμόδιες δημοτικές αρχές και τους Συλλόγους των γειτονικών περιοχών με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας. Προς το σκοπό αυτό επεδίωξε και κατάφερε να ενημερώνει συνεχώς τα μέλη του μέσω της ηλεκτρονικής λίστας που έχει δημιουργηθεί, ενώ επιπλέον αμέσως μετά την εκλογή του απέστειλε επιστολή – πρόσκληση συνεργασίας προς τους Διευθυντές των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Πολυδρόσου καθώς και προς τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων Αμαρουσίου και Χαλανδρίου στους οποίους ανήκει διοικητικά το Πολύδροσο.

Αποστείλαμε συνολικά 40 έγγραφα τον περασμένο χρόνο στους όμορους Δήμους, στη ΔΕΕΑΠ, ΥΠΕΚΑ, ΕΥΔΑΠ και λοιπούς φορείς για διάφορες υποθέσεις που χειριζόμαστε.

Ενδεικτικά για τις υποθέσεις :

· Συμμετείχαμε στα Δημοτικά Συμβούλια Αμαρουσίου και Χαλανδρίου όταν απαιτήθηκε και σε όλες τις συνεδριάσεις της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου.

· Στις 4 Απριλίου 2016 συμμετείχαμε στη συνάντηση 4 συλλόγων για τα θέματα του Ανατολικού Αμαρουσίου. Οι περιβαλλοντικοί Σύλλογοι Νέο Μαρούσι-Παραδείσου-Πολυδρόσου και Ρεματιάς συζητήσαμε για τις κυκλοφοριακές και πολεοδομικές συνθήκες μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς τον Οκτώβριο του 2014 και το υπό κατασκευή έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης & ποδηλατοδρόμου στον Παράδεισο και το Πολύδροσο.

· Συμμετείχαμε σε όλες τις συσκέψεις και τα ΔΣ του Δήμου Αμαρουσίου για το έργο Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων

· Ο Σύλλογος προσέφυγε μαζί με 59 άλλους κατοίκους ενώπιον του ΣτΕ για την ακύρωση της αδειοδότησης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε στην οικοδομή της οδού Φραγκοκλησιάς 70. Η δικηγόρος και γραμματέας του Συλλόγου κ. Χρυσούλα Καρατζή κατέθεσε στο Σ.τ.Ε. Αίτηση Ακύρωσης που αφορά στην κεραία , με δικάσιμο στις 17/5/2017.

· Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους τοπικούς συλλόγους Πολυδρόσου και Παραδείσου για το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης των γειτονιών μέσω της δημιουργίας διαδρομής πεζών και ποδηλάτων – (6/9/2016)

· Κατασκευάστηκε από τον Δήμο με παρέμβαση του Συλλόγου πεζοδρόμιο επί της οδού Φραγκοκλησιάς (από το ύψος της οδού Σάμου μέχρι τη Λεωφόρο Αμαρουσίου Χαλανδρίου) σε μήκος 400 μέτρων για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών

· Παρέμβαση 5 Συλλόγων του Αμαρουσίου για τη ΣΜΠΕ του Mall. Οι σύλλογοι του Παραδείσου, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου, Εργατικών Πολυκατοικιών και Στούντιο Α με κοινό έγγραφο τους παρέβησαν προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (Σ.Μ.Π.Ε.) ΕΙΔΙΚOΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (Ε.Χ.Σ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΤΜΗΜΑ Π.Ε. 6 ΚΑΙ 17 ΤΟΥ Γ.Π.Σ. ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ»

· Μαζί με 6 συλλόγους του Αμαρουσίου, εκδηλώσαμε την απόλυτη συμπαράσταση του Συλλόγου προς τους 5 δημότες, για τις ενέργειες τους σχετικά με το ΧΕΥ Νερατζιώτισσας και την απόδοση του σε κοινή χρήση

Προγραμματισμός ενεργειών και δράσεων για το 2017