Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2-11-2013
Τι δεν καταλάβατε κ. Στεργίου;

Η Οργάνωση Μελών Πεντέλης ευχαριστεί το δήμαρχο κ. Στεργίου, που έσπευσε να απαντήσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, επιβεβαιώνοντας απολύτως την εκτίμησή μας ότι πρόκειται για Δήμαρχο που απλά εξυπηρετεί τις μνημονιακές πολιτικές της Τρόικα και των ντόπιων υπαλλήλων της. Τον καλεί παράλληλα να σταματήσει να χρησιμοποιεί την δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, εξ αιτίας των πολιτικών που και ο ίδιος υπηρετεί πειθήνια, για να εισπράξει μικροπολιτικά οφέλη.
 
Όσο για τη λέξη κομματοκεντρισμός που επέλεξε να χρησιμοποιήσει, για να κουνήσει το δάκτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ, τον ενημερώνουμε ότι δεν μας αφορά. Είναι προφανές ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να τον δει κανείς να φιγουράρει ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, την ιδία στιγμή που παριστάνει τον ακομμάτιστο και στηλιτεύει την κομματική ένταξη των άλλων.
Ας ασχοληθεί ο κ. Στεργίου με το συνδυασμό του που καταρρέει, καθώς ήδη 5 δημοτικοί του σύμβουλοι τον εγκατέλειψαν, απαξιώνοντας τον.
Ας κάνει έστω και τώρα την αρχή να σταματήσει να καλύπτει την απουσία δημοκρατικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου.
Ας σταματήσει να ανέχεται διαφόρους τραμπούκους να προπηλακίζουν συμβούλους της Αντιπολίτευσης και δημοσιογράφους μέσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου.
Ας μας ενημερώσει γιατί το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει παραδοθεί σε ένα σύλλογο εθελοντών, που εμφανίζει ως έδρα του τη διεύθυνση του κ. Στεργίου.
Ας δώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έχει ζητηθεί, τη λίστα αποδεκτών βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ας περιμένει το αποτέλεσμα από τις πειθαρχικές διαδικασίες στις οποίες έχει παραπεμφθεί – προφανώς όχι αναίτια.

Ο κ. Στεργίου είναι πολιτικός μιας εποχής, που ευτυχώς τελειώνει για την Ελλάδα. Ανήκει σε αυτούς που συνέβαλλαν στο να φτάσουμε εδώ – άλλωστε στηρίχτηκε στις εκλογές του 2010 με θέρμη από τα δυο μνημονικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όμως οι πολίτες των Μελισσίων και της Ν. Πεντέλης τον γνωρίζουν πλέον. Ο μύθος του δήμαρχου-στρατιωτικού διοικητή ήδη καταρρέει μαζί με το σύνθημα για τη «Σπαρτιάτικη Οικονομία», που είχε εξαγγείλει, υιοθετώντας αυτοβούλως και πρόωρα τις μνημονικές επιταγές. Η επερχόμενη οικονομική επιτήρηση του Δήμου θα δικαιώσει τις υποσχέσεις του - δυστυχώς «το μάρμαρο» θα το πληρώσουν οι δημότες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημόσια εκφραστεί δια του Προέδρου του για δημάρχους όπως ο κ. Στεργίου και φυσικά ο χαρακτηρισμός δεν είχε καμία σχέση με την γεωγραφική καταγωγή τους.
Οργάνωση Μελών Πεντέλης

ΟΥΠΣ! ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ; 5859 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010

 
ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ


Και στον συνδυασμό του Νίκου Πανταζή έπεσε πρόστιμο 5.859 ευρώ για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας περί διαφάνειας στις εκλογικές δαπάνες, για τις δημοτικές εκλογές  του 2010, ανάμεσα σε 90 παρατάξεις σε όλη την Ελλάδα, που είχαν αντίστοιχα προβλήματα με την εφαρμογή των νέων - τότε - διατάξεων.

Όλους τους συνδυασμούς που πιάστηκαν στην ... φάκα του ελέγχου μπορείτε να δείτε εδώ:

 http://www.paraskhnio.gr/prostima-800-000-eyro-se-90-syndyasmoys-gia-ek/

Μεταξύ αυτών βεβαίως και του πολυχρονεμένου μας Δημάρχου, όπως σας ενημερώσαμε από εχθές (και στο δημαρχείο  διέδιδαν προφορικά ότι δεν έπρεπε να το γράψουμε - Αν θέλουν μας εξηγούν και το ΓΙΑΤΙ. Αν δεν θέλουν πάλι στα φρύδια μας).

ΑΛΛΑ επίσης ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ) ΥΓΕΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, όστις ήτο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ, δια όποιον παλιοαντιμνημονιακό δεν ενθυμείται καλώς, το 2010.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (πριν αφήσουμε την πλάκα και πάμε στα σοβαρά):

Στους συνδυασμούς που πιάστηκαν στα πράσα είναι και αυτός του κου Καλογερόπουλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο ΑΙΓΑΛΕΩ και ο οποίος ως σημερινός ΓΓ επιβάλλει τα πρόστιμα στους ... παράνομους.

ΔΗΛΑΔΗ ο κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ!

Αλλά για να το σοβαρέψουμε και λίγο το πράγμα:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 89 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ δημοτικών ή περιφερειακών παρατάξεων, μεταξύ των οποίων του ιδίου του Υπουργού Αδώνιδος, του ίδιου του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης κου Καλογερόπουλου, του Πολυχρονεμένου μας  Αεικίνητου Δημάρχου κλπ επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο ενώ ....

.... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ και το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκτός από πρόστιμο επιβλήθηκε η έκπτωση από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου;

Δηλαδή γιατί ο κος Καλογερόπουλος δεν επέβαλε έκπτωση και στον εαυτό του ή τουλάχιστον στον Αεικίνητο (μπας και γλυτώναμε καμιά ώρα αρχίτερα) και το έκανε μόνο στον Γιάννη;

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι αντιμνημονιάκιας και ισχύουν άλλοι νόμοι για αυτούς

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα θα μου πεις.
 
 ΟΚ! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!

ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN!

Και dolby stereo surround μουσική θα απολαμβάνουν οι άποροι συνδημότες μας, που θα πηγαίνουν να πάρουν μακαρόνια, μπλιγούρι και φασόλια μαυρομάτικα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN.
Διότι ο δήμος μας δεν είναι σαν τους άλλους, που ενοικίασαν ένα μαγαζάκι - τρύπα, έβαλανα δύο παλιοdexion και το ονόμασαν αυτό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ΄!
ΟΧΙ!
Ο Δήμος μας παρέχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ υπηρεσίες εστίασης ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ στους άπορους!
Δεν κάνει φτωχομπινεδιές ο Κουράσης, άμα είναι για το κτίριο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ!
(κάνα 100ρικο για ενοίκιο μικροφωνικής σε καμιά μαθητική εκδήλωση μην του ζητήσεις μόνο, διότι τότε θυμάται ότι δεν υπάρχουν λεφτά).
Για να καταλάβεις δηλαδή αναγνώστη μου, πόσο μακρυά πηγαίνει το σχέδιο του δήμου μας και πόσο πολύ σκοπεύει να συνεχίσει να ΕΠΕΝΔΥΕΙ ο Αεικίνητος Δήμαρχός μας - μαζί βεβαίως με τους συνεργάτες συμμάχους του της διοικήσεως ΑΝΔΡΕΑΣΗ - στην λειτουργία ενός χώρου ανταξίου των Χαλανδραίων απόρων μέσα στο κτίριο των 5500 ευρώ τον μήνα, μετά την διαμόρφωση, τα κλιματιστικά, τα έπιπλα, πλέον θα υπάρχει και ένα σύστημα ηχητικής εγκατάστασης αξίας 4500 ευρώ.
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
ΝΑ!
ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η κα ΓΚΟΤΣΗ - εκπρόσωπος της αντιπολιτοσυμπολιτεύσεως.
ΑΜΕ!Σε επόμενο στάδιο λοιπόν σχεδιάζουν το εξής για τους απόρους:


Αίθουσα υψηλής αισθητικής με λινά τραπεζομάντηλα, όπου η φασολάδα μπλουμ και ορφανή μακαρονάδα για απόρους,  θα σερβίρεται υπό το απαλό φως κεριών και με την υπόκρουση κλασσικής μουσικής ή jazz αυτοσχεδιασμών από το νέο ηχητικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών.

ΥΓ: Μην αρχίσετε τις παπάτζες ότι λαϊκίζουμε και ότι η μικροφονική είναι για την αίθουσα εκδηλώσεων.
Το ξέρουμε αλλά ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ή ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!

ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ , ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ...

 

Στις 8 Οκτωβρίου ο Αεικίνητος Δήμαρχος Χαλανδρίου, με "απόφασή του" "έθεσε σε αργία"και παρέπεμψε στο πειθαρχικό συμβούλιο τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου καθαρισμού του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.

 Στις 9 Οκτωβρίου σας δώσαμε την είδηση σε αυτή εδώ την ανάρτηση (κάντε κλικ). 

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο Β. ΧΑNΤΖΟΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Αεικίνητου Δημάρχου Χαλανδρίου δεν αναρτήθηκε ΠΟΤΕ στην Διαύγεια - όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αν μπείτε και κάνετε μια μικρή έρευνα στις αποφάσεις Κουράση τον Οκτώβριο.

 ΓΙΑΤΙ;

 ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Εκτός από την Πλατεία και άλλοι "γραφιάδες" (Πανταζής, Νόμπελης) έχουν αναφερθεί στην άσκηση ποινικής δίωξης σε 8 στελέχη του δήμου 6 αιρετά και 2 υπηρεσιακά στελέχη, εκ των οποίων ο ένας συνταξιούχος και σε ΑΡΓΙΑ υπαλλήλου.

Όμως είναι σε ΑΡΓΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - όπως είπαν τότε, αλλά και όπως ο νόμος ορίζει (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΑΡΘΡΟ 104 (http://edu.klimaka.gr/nomothesia/kathhkontologio/2066-peitharxiko-dikaio-dhmosiwn-ypallhlwn.html) για εν ενεργεία υπάλληλο για τον οποίο "υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για άτακτη διαχείριση, η οποία στηρίζεται σε έκθεση της προϊσταμένης αρχής ή του αρμόδιου επιθεωρητή"- ο υπάλληλος που βεβαίωσε τον πίνακα εργασιών του έργου και για τον οποίο πίνακα εργασιών ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ - όχι εμείς - έχουν βεβαιώσει σωρεία ανακριβειών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της δικαιοσύνης;

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΠΛΑΤΕΙΑ SPEAKING!

Αφού ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ τα ΜΜΕ - και εμάς - έκαναν μια από τις γνωστές γραφειοκρατικές - πώς να το θέσω τώρα κομψά - "ψιλομετατροπές" άλλαξαν την "αργία" σε "διαθεσιμότητα" για να παίρνει ο κολλητός το 75% του μισθού (σε αργία δεν παίρνει φράγκο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και αν αθωωθεί, όπως του ευχόμαστε, διότι εμείς δεν τα βάζουμε με αυτόν, όπως θέλει να πιστεύει και σκασίλα μας, επιστρέφει στην δουλειά του) αλλά ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και τις απίστευτης πολιτικής χυδαιότητας, μεθοδεύσεις του.

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

 Αλλά τα άλλα .... από βδομάδα γιατί θέλουμε κλικάκια.


ΥΓ 1: Ο Άρης έγραψε ότι δεν υπάρχει υπηρεσιακός που να υπογράφει το έργο κατι που είναι ανακριβές, αφού ΒΕΒΑΙΩΣ έχει υπογράψει υπηρεσιακός.
Προφανώς αναφέρεται στο γεγονός ότι αντί να θεωρηθούν οι επιμετρήσεις του επιβλέποντος από τον διευθυντή ΤΥ θεωρήθηκαν από τον αντιδήμαρχο ΤΥ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ. 


 ΥΓ 2: ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

  ΥΓ3: ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (στο ταμείο ή το λογιστήριο).
Αρκετά το κολπάκι "ΑΛΛΟΣ ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ - ΑΣΧΕΤΟ.

ΣΕ ΛΙΓΟ!

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ

Το μόνο που θα εκφράσει η Πλατεία σήμερα 

για το κύκλο του αίματος που έχει ανοίξει και απλώνεται ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, σαν κατάρα, πάνω από την υπόδουλη, παραδομένη στους δανειστές - τοκογλύφους και τα ντόπια τσιράκια τους νεοταγματασφαλίτες - χώρα μας, 

είναι τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των πολιτικά δολοφονημένων,

και τις ειλικρινείς ευχές μας για να τα καταφέρει το τρίτο θύμα της χθεσινής επίθεσης - ο Αλέξανδρος Γέροντας - που χαροπαλεύει.


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις