Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΙΣ 6.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ., 
ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ζούμε την πιο βίαιη, σαρωτική επίθεση, κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, που λεηλατεί τα δικαιώματα, τα εισοδήματα και τις ζωές μας και ολοκληρώνει την καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων.
Τα μνημόνια και οι αντιλαϊκές πολιτικές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, το σπιράλ του θανάτου συνεχίζεται και η Κύπρος προστέθηκε στα θύματα. Το μήνυμα σαφές και προκλητικό: Όποιος δεν αποδέχεται όλο το πακέτο της λιτότητας εξοντώνεται.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΕ-ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Να διώξουμε μνημόνια και τρόικα, να επιβάλλουμε μια πολιτική που δεν  ορκίζεται στα συμφέροντα των ισχυρών του πλούτου, των διεθνών τοκογλύφων, της ΕΕ και του ΔΝΤ αλλά βάζει μπροστά, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κόσμου της δουλειάς.
Υπογράφουν σωματεία,  ομοσπονδίες και συντονισμοί:
Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα
Συλλογικότητες για προειδοποιητική Λαϊκή Στάση Πληρωμών τον Απρίλη-”Δε    χρωστάμε-Δεν πουλάμε-Δεν πληρώνουμε”

ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής, Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ), Σύλλογος Εργαζομένων στην Εθνοντάτα, Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής, Σύλλογος Προσωπικού Εναέριων Μεταφορών, Συνδικάτο Εργαζομένων Εταιρειών στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Αττικό Μετρό (ΣΕΛΜΑ), Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, Σωματείο Προσωπικού Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αττικόν», Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ, Πανελλήνιος Σύλλογος Διοικητικών ΠΕ ΥΠΠΟ, Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πανελλήνια Ένωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, Συντονιστικό Ωρομισθίων και Αναπληρωτών, Συντονιστικό Νηπιαγωγών,
Σύλλογοι εκπ/κών Π.Ε: Α’ Αθηνών, Α’ Πειραιά, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, «ο Αριστοτέλης», «Δ. Γληνός», Δυτικής Αττικής, Καλλιθέας-Μοσχάτου, Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Νήσων Αργοσαρωνικού, Νίκαιας-Πειραιά, Ν. Σμύρνης, «ο Παρθενώνας», Πειραιά «η Πρόοδος», Χαϊδαρίου
ΕΛΜΕ: Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Ελευσίνας), Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι), Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Β΄ Αθήνας, Ε΄ Αθήνας, Ε’ Ανατ. Αττικής, ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας

Κάλεσμα της ΟΛΜΕ 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟ-ΑΦΑΙΜΑΞΗ
Ξανά στους δρόμους
ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
7 Απρίλη, στις 7 μμ
Προσυγκέντρωση:  Ερμού & πλατεία Συντάγματος
Διαρκής αγώνας για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ)
Μπορούμε να νικήσουμε

ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ; ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ; ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ;

Βγάλτε μια φωτογραφία με το κινητό σας ό,τι στραβό  βλέπετε γύρω σας - στο Χαλάνδρι - και στείλτε μας ένα email εδώ: stinplatia@gmail.com!

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ (m;ono για να αποφευχθούν υπερβολές), θα το αναρτήσουμε, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ! 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! 
ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΛΟΙΠΟΝ και ..... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Α ρε παιχταρά...Ποιος Μέσι και...βλακείες!! ΦΩΤΗΣ!Να και μερικοί όροι του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ποδοσφαίρου, έτσι όπως αυτοί εφαρμόζονται από την "έγκυρη" ΔΗΜ.ΑΡ. (θυμηθείτε : ΔΗΜΑΡ : Δεν Ήμασταν Αριστεροί) :

Ομάδα : ολόκληρη η ΔΗΜΑΡ

Ολοκληρωμένος παίκτης : Φέσι (ξάδελφος του Μέσι), παικταράς, πάνω - κάτω η μπάλα, "φαντεζί" ενέργειες, ντρίπλες αριστοτεχνικές, προσποιήσεις (από εδώ οι "σύντροφοι", από εκεί οι "συνεργάτες" και OFFSIDE ο λαός...)

Γκολ : Ό,τι επιτυγχάνεται ΚΑΤΑ των πολιτών

Αυτογκόλ : Η ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ από την ΟΜΑΔΑΡΑ.

Αντίπαλοι : Έχουν...ονοματεπώνυμο...ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και άλλοι..."ανθέλληνες"

Κατενάτσιο : Σύστημα άμυνας (;) που χρησιμοποιείται ΚΑΙ για...επίθεση!

Βολ-Πλανέ : Μονοκόματο "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" σουτ από πάσα (του ίδιου παίκτη στον εαυτό του) "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ"!

"Ψαλιδάκι" : Χρησιμοποιείται στο..."κούρεμα".

Πέναλτυ : Η "εσχάτη των ποινών". Εφαρμόζεται ΑΝΕΛΕΗΤΑ εδώ και 3 χρόνια.

Δ.Χ.

Δίκη για εικονικά τιμολόγια σε Δήμο στη Ζάκυνθο


Alykes-Zakynthos-

Μετά από πολλές αναβολές ξεκινά σήμερα στη Ζάκυνθο η δίκη για εικονικά τιμολόγια στον πρώην του πρώην Δήμου Αλυκών που καταργήθηκε με τον "Καλλικράτη" .

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τα μέλη του τότε Δημοτικού Συμβουλίου , που κατηγορούνται ότι ενέκριναν εικονικά τιμολόγια του πρώην δήμου .

http://www.newsta.gr/, 4/4/2013

Ξεσηκωμός στη Λυκόβρυση για τη μεταφορά του καταυλισμού των Ρομά από το Χαλάνδρι


roma-fokianos

Συναγερμός έχει χτυπήσει στη Λυκόβρυση μετά και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να μεταφερθεί ο καταυλισμός των Ρομά, που μέχρι σήμερα φιλοξενείται στην περιοχή πίσω από το Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι, σε έκταση στα όρια της Λυκόβρυσης.
Από …σπόντα έμαθε ο Δήμος τι προμηνύεται, εντούτοις αντέδρασε άμεσα: το δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης Πεύκης συνεδρίασε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε να πει «όχι» στη μεταφορά και ετοιμάζεται για… πόλεμο σε περίπτωση που τα σχέδια προχωρήσουν.

Από Χαλάνδρι σε Λυκόβρυση

Ο Δήμος Χαλανδρίου παλεύει χρόνια να φύγει ο καταυλισμός από την περιοχή του Νομισματοκοπείου. Τελευταία πέτυχε την απομάκρυνση με το επιχείρημα ότι θα προχωρήσει η αξιοποίηση της έκτασης, που τώρα χρησιμοποιείται από τους Ρομά. «Μετά δόξης και τιμής» ανακοίνωσε την παραπάνω απόφαση, που πήρε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο δήμαρχος Χαλανδρίου , Κουράσης , σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης του . Όμως φύλαγε και μια «βόμβα»: Ο κ. Κουράσης αποκάλυψε ότι στα σχέδια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ήταν ο καταυλισμός που φεύγει από το Χαλάνδρι, να μεταφερθεί στη Λυκόβρυση…
Κάπως έτσι έμαθαν τα μαντάτα οι άνθρωποι του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης… Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, ο καταυλισμός πρόκειται να μεταφερθεί σε χώρο 25 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου στα όρια της Λυκόβρυσης, έκταση που, ο Δήμος διεκδικούσε μέχρι προσφάτως για ίδια αξιοποίηση…

Φωκιανός: Δεν θα περάσει έτσι

Άμεση η αντίδραση του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, με την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ομόφωνη απόρριψη των σχεδίων της κεντρικής διοίκησης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Φωκιακό, πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς την έγκριση, αλλά ούτε καν την ενημέρωση, του Δήμου συνεπώς σε καμία περίπτωση το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να συνηγορήσει σε μια τέτοια προσπάθεια.
Ο κ. Φκιανός , προτείνει αντί να δημιουργηθεί ένα νέο γκέτο , οι οικογένειες των Ρομά που φεύγουν από το Χαλάνδρι, να στεγαστούν σε ελεύθερα διαμερίσματα που έχει στην κατοχή του το Δημόσιο ώστε να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό.
Επίσης προειδοποιεί ότι , δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ο Δήμος να δεχθεί τη μετεγκατάσταση αυτή.

Όχι και από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Στο πλευρό του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης τάσσεται και ο Δήμος Μεταμόρφωσης, καθώς, η επίμαχη έκταση όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί ο καταυλισμός ακουμπά στα σύνορα των δύο πόλεων. Με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Μεταμόρφωσης είπε και αυτό «όχι» στη μεταφορά, με τον δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα να τονίζει ότι θα κατεβάσει τον Δήμο σε κινητοποιήσεις εάν προχωρήσει το πλάνο.

http://www.newsta.gr/, 4/4/2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Εχθές έκανα μια - τηλεφωνική - βόλτα σε  γειτονικούς δήμους και μίλησα με στελέχη υπηρεσιών τους.

Ήθελα να καρατσεκάρω την άποψή μου για δύο θέματα τα οποία έχουμε αναδείξει από εδώ, από την ΠΛΑΤΕΙΑ και που καταδεικνύουν κατά την γνώμη μου, ότι ο Δήμος Χαλανδρίου είναι σε ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, με ευθύνη του διαπαραταξιακού κατεστημένου που με το μόνο πράγμα που ασχολείται είναι η προσπάθεια διαιώνισης του STATUS του και μετά το 2014 με το μοναδικό μέσο που του έχει απομείνει: ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ.

Μιλάμε για το θέμα του καταλογισμού για το έργο στον καταυλισμό και το θέμα των καυσίμων στα δημοτικά οχήματα.

Θέματα που έχουν ήδη προκαλέσει συζητήσεις, διαφωνίες και τριβές.

 Θα μου πεις τώρα αναγνώστη μου "τι ήθελες να τσεκάρεις; δεν είσαι σίγουρος γι' αυτά που μας σερβίρεις καθημερινά;"

Ξέρεις όταν βλέπεις ότι αναδεικνύεις ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και εισπράττεις συνεχώς επιθέσεις, νιώθεις διαρκώς την ανάγκη να ΕΠΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ στον ίδιο σου τον εαυτό καταρχήν, ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Είναι δύσκολο να τους έχεις όλους απέναντι, κακώς νομίζουν κάποιοι ότι το επιδιώκω.

Τέλος πάντων.

ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω ποιοι είναι):

1. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

ΟΛΟΙ μου είπαν ότι πρόκειται ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να συμπεριληφθεί η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στον καταλογισμό για πρόβλημα που ΕΠΙΣΗΜΆΝΘΗΚΕ στην ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ του έργου.

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ" μου είπε στέλεχος οικονομικής υπηρεσίας γειτονικού δήμου. Είναι δυνατόν να ελέγχουμε εμείς από το λογιστήριο την επιμέτρηση έργου, που έχει βεβαιώσει ο επιβλέπων ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ;
Και ο ταμίας που πλήρωσε θεωρημένο από τον επίτροπο ένταλμα, τι ακριβώς έπρεπε να κάνει δηλαδή, όταν του ήρθε πίσω θεωρημένο από τον προληπτικό έλεγχο;
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;"

Το καλύτερο όμως μου το είπε άλλος!
"Άσε μας ρε Άγγελε, που ρωτάς. Άκου καταλογισμός σε όσους είχαν υπογράψει το ένταλμα! Ξέχασαν και την υπηρεσία πρωτοκόλλου που πρωτοκόλλησε τα έγγραφα. Και αυτοί συμμετείχαν στο "σκάνδαλο" με αυτή την λογική. Γιατί τους εξαίρεσαν; Να έλεγαν "ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩ".

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2ο ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:

"Πρόκειται για δήμο μπάχαλο" μου είπε ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ του θέματος του πλαφόν καυσίμου ανά όχημα (ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ).

"Είπαμε μας έχουν ζορίσει από την Περιφέρεια και με τα μνημόνια με το θέμα των καυσίμων αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - αν λειτουργείς σωστά, να ξεμείνεις από καύσιμο. Μην τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν διαδικασίες για να πάρεις το πλαφόν χαλασμένου οχήματος και να το μεταφέρεις σε άλλο όχημα. Το εγκρίνουν αυτό για πλάκα. Απορώ σε τι κατάσταση έχει έρθει ο δήμος Χαλανδρίου για να πάθει τέτοιο πράγμα" μου είπε. "Εκτός ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να δικαιολογήσουν καμιά επικείμενη ιδιωτικοποίηση".

ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

Και τελικά δεν τα λέω μόνο εγώ ο .... τρελός.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ!


ΩΡΑΙΑ! ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ!

ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ"!

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΙΜΑΡ (Δήθεν Είμαστε Αριστεροί) ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ.

"ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ" μας έλεγαν!

"Τώρα μάλιστα. Αφού το είπαμε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ το ψηφίζουμε!" λένε τώρα.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Άστε ρε! Έχουμε καταλάβει εμείς τι εννοεί όταν λέει "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ".

Εμείς καταλαβαίνουμε!

ΑΚΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ".

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ε! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!

ΖΩΝΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ! Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΘΕΣΗ RESERVE


ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΡΟΪΔΕΙΟ "ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ"! ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΝοικιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 με φωτογραφικό διαγωνισμό για να εξυπηρετηθούν 2 φιλαράκια του τοπικού καθεστώτος. (ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ) με την δικαιολογία ότι η πόλη χρειάζεται κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο.

ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5500 ευρώ ΜΟΝΟ!

Στην σύμβαση προβλέφθηκαν 3 μήνες για την ετοιμασία της λειτουργίας του χώρου, όπου ο ιδιοκτήτης δέχτηκε να μην καταβάλλεται μίσθωμα.
(Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2012)

Από 1-1-2013 ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ (δικά σου είναι τα λεφτά) ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΩΜΑ 5500 ευρώ για να έχει η πόλη μας δομές αντιμετώπισης της ανέχειας συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Χάλασαν - δεν ξέρουμε ακόμα, θα το ψάξουμε - ΑΡΚΕΤΑ χρήματα για να διαμορφώσουν τον χώρο και να τον μετατρέψουν από πρώην βιβλιοπωλείο σε χώρο γραφείων.

Το δημοτικό συμβούλιο έχει εγκρίνει και τις δαπάνες των εγκαινείων! Φωτογράφο, Delicatessen για καναπεδάκια για τους καλεσμένους, μπαλόνια που θα αναρτηθούν απ' έξω κλπ.

ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ.

Τέταρτος μήνας μπήκε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

4ο μίσθωμα καταβλήθηκε! (και επειδή σας λένε "δεν τα δώσαμε ακόμα" απαντήστε τους σας παρακαλούμε "ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ;")

22000 ευρώ ΗΔΗ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ή μάλλον ΦΑΓΩΜΕΝΑ από κολλητούς ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις